Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ-ΛΟΥΒΡΟ-DISNEYLAND 4,5ημέρες 30/04, 28/05 απο 545,00

Πρωτομαγιά & Αγίου Πνεύματος

Αναχωρήσεις : 30/04, 28/05

 

Παρίσι – Λούβρο – Βερσαλλίες – Disneyland 4,5μέρες.

Αναχωρήσεις: 30/4-03/5, 28/5-01/6

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι που θα μας φιλοξενήσει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Στην περιήγηση που ακολουθεί, μεταξύ άλλων, θα περάσουμε από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου που χτίστηκε το 1806 από το Ναπολέοντα, τον Πύργο του Άιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού, την Όπερα, την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Παναγία των Παρισίων. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τον συνοδό σας στο γραφικό λόφο της Μονμάρτης με τη βασιλική εκκλησία της Sacre Coeur και την πλατεία των ζωγράφων και μια μίνι κρουαζιέρα με τα καραβάκια του Σηκουάνα.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠAΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ – ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ

Πρωινό και σήμερα θα περιηγηθούμε στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, στο οποίο εξέχουσα θέση κατέχουν η Τζοκόντα του Nτα Bίντσι, η Αφροδίτη της Μήλου και η Νίκη της Σαμοθράκης. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τα περίχωρα του Παρισιού καθώς η εκδρομή που ακολουθεί, θα μας φέρει στις όμορφες Βερσαλλίες. Εδώ θα έχετε χρόνο ελεύθερο για να φωτογραφήσετε τους κήπους του Λουδοβίκου και να επισκεφθείτε –προαιρετικά- τους εσωτερικούς χώρους των ανακτόρων ή να κάνετε μία βόλτα στη μικρή ομώνυμη πόλη. Απόγευμα ελεύθερο.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη. Περπατήστε στη Champs Elysees, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία που έχει να επιδείξει η γαλλική πρωτεύουσα. Το βλέμμα χάνεται στη μήκους 2 χλμ. λεωφόρο μέχρι να συναντήσει από τη μία την Αψίδα του Θριάμβου (Arc de Triomphe) και από την άλλη την Place de la Concorde. Πολυτελείς μπουτίκ, τυπικές brasserie, πολυκαταστήματα και nightclubs βρίσκονται στις δυο πλευρές της, ενώ τα παρατεταγμένα δέντρα, υπέροχα φωτισμένα το βράδυ, συμβάλλουν στο να θεωρείται ίσως η ομορφότερη λεωφόρος της Ευρώπης. Περπατήστε την πέρα για πέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND - ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την DISNEYLAND Resort Paris για να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Ντίσνεϊ και να διασκεδάσετε. Τα εισιτήρια εισόδου στα πάρκα πληρώνονται επιτόπου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε το μέρος, όπου κυριαρχεί η φαντασία και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στη Frontierland, χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street USA. Ακόμα, θα παρακολουθήσετε τη Χιονάτη στη Fantasyland και θα θαυμάσετε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπτεν Νέμο στην Discoveryland. Επιστροφή το απόγευμα στο Παρίσι.

5η HMEΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα. Θα αποχαιρετήσουμε την εκπληκτική πόλη και θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:• Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσης της AirFrance• Ξενοδοχείο 3* με πρόγευμα καθημερινά • Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού • Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης • Συνοδός/ξεναγός στο τόπο προορισμού

Δεν περιλαμβάνονται: • Φόροι αεροδρομίων 145€• Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους & στα πάρκα της Disneyland • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ημερομηνίες

Διάρκεια

Κατηγορία Ξενοδοχείου

Δίκλινο

Επιβ.
μονόκλ.

Φόροι & Επιν.

καυσίμων

Αεροπορική

εταιρεία

30/04-03/05

4ημ.

3* Mercure Gare du Nord

595

285

145

Air France

28/05-01/06

5ημ.

640

330

Aegean

Πτήσεις

30/4 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ 12.20-14.45     03/5 ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ 18.55-23.10    ← AIRFRANCE

28/5 ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ 13.20-15.50     01/6 ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ 16.40-20.55     ← AEGEAN

Σημείωση: • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν αυτό κριθεί απαραίτητο χωρίς να παραλειφθεί καμιά υπηρεσία.