Skip to main content

EARLY BOOKING ΠΑΣΧΑ 2014!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ALL INCLUSIVE ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ 595,00

 EARLY BOOKING ΠΑΣΧΑ 2014!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΑLL INCLUSIVE ΠΑΡΙΣΙ

10 μέρες / 9 νύχτες

14 – 23 Απριλίου ‘14

*Παρίσι * MουσείοΛούβρο * Βερσαλλίες * Μουσείο Fragonard * Disneyland * Νορμανδία * ΚάστροChantilly * Vald’EuropeVillage * ΠάρκοΑστερίξ * ΠύργοςΆιφελ * ΜουσείοΟρσέ * ΚρουαζιέραστοΣηκουάνα *

1η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από μία πτήση 3 ωρών περίπου, άφιξη στην πόλη του φωτός. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλισίων Πεδίων, το Μικρό και το Μεγάλο Παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο όπου διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησίας της Αγίας Μαγδαληνής, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, τη Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, τη γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλης, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, τη Σχολή Καλών Τεχνώνκαι τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου βρίσκεται ο τάφος του Ναπολέοντα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD -ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου ένα από τα τρία μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εκθέματα από την αρχαιότητα μέχρι και τα μέσα του 19ου αιώνα. Θα επισκεφθούμε πτέρυγες που καλύπτουν την ελληνική τέχνη (Αφροδίτη της Μήλου), την Ρωμαϊκή τέχνη καθώς επίσης και τμήματα της πινακοθήκης του Λούβρου με αναφορές στην αναγέννηση (Τζοκόντα), στο νεοκλασικισμό (David) και στο ρομαντισμό

(Delacroix). Επόμενη επίσκεψη το Μουσείο Αρωμάτων Fragonard. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο του 19ου αιώνα, το οποίο χτίστηκε από τον Joseph Lesoufaché, μαθητή του Garnier. Tέλος θα επισκεφθούμε το προάστιο των Βερσαλλιών, πρωτεύουσα της Γαλλίας για περισσότερα από 100 χρόνια. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών σήμερα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unescο. Θα επισκεφθούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και τους κήπους του LeNotre που αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. r. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε στο περίφημο καμπαρέ του Παρισιού “ParadisLatin”. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΣΕ - ( ΜΑΡΕ )

Μετά το πρωινό γνωριμία με το αυθεντικό Παρίσι. Θα επισκεφθούμε το Ιμπρεσιονιστικό Μουσείο του Ορσέ, πρώην σιδηροδρομικό σταθμό που είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Ευρώπης. Σε αυτό εκτίθενται έργα ζωγραφικής και γλυπτικής ενώ παράλληλα φιλοξενεί και περιοδικές εκθέσεις. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Δημαρχείο του Παρισιού όπου θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στην πιο γραφική και καλλιτεχνική περιοχή του Παρισιού το Μαρέ. Παλιά εβραϊκή συνοικία, σήμερα συγκεντρώνει όλο το πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο του Παρισιού. Περνώνας από γραφικά σοκάκια θα καταλήξουμε σε μία από τις ωραιότερες πλατείες, την Πλατεία Βοσγίων με ατελιέ γλυπτών και ζωγράφων. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκό. Τέλος θα καταλήξουμε στην πλατεία της Βαστίλης. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ που σήμερα αποτελεί ένα από τα γνωστότερα κτίρια στον κόσμο. Κατασκευάστηκε ως είσοδο για την Παγκόσμια Έκθεση του 1889 αλλά και για να τιμήσει την εκατονταετή επέτειο της Γαλλικής επανάστασης. Ύψους 300 μέτρων, με τρία επισκέψιμα επίπεδα, (ατομικό το κόστος του εισιτηρίου) και με δυνατότητα ορατότητας που φθάνει τα 60 χιλιόμετρα όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε μία κρουαζιέρα στο Σηκουάνα (έξοδα ατομικά) για να θαυμάσουμε τη μαγεία των μνημείων και της πανοραμικής θέας του Παρισιού, μέσα από ένα πλοίο που είναι εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένο από γυαλί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –DISNEYLAND

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο θαυμαστό κόσμο του DISNEY, ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης. Ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με πολλές δραστηριότητες. Ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1992. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, να ταξιδέψουμε στην χώρα του Πήτερ Παν των Πειρατών την Καραϊβικής και του Πινόκιο, να ζήσουμε την περιπέτεια της Άγριας Δύσης, στο Βουνό των Κεραυνών και να περπατήσουμε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

6η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο μαγικό κόσμο των ηρώων του Goscinyμε τους γνωστούς ήρωες Αστερίξ και Οβελίξ. Θα έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το χρόνο πίσω να βρεθούμε στην αρχαία Ελλάδα, την αρχαία Ρώμη και φυσικά θα κάνουμε την μεγαλύτερη στάση όλων αυτή του Γαλατικού χωριού και του δάσους των Δρυίδηδων. Θα παρακολουθήσουμε ένα showμε δελφίνια, μοναδικό, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Τέλος θα επισκεφθούμε το διάσημο τρενάκι «Ο Κεραυνός του Δία». Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

7η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο με υπέροχες βίλες εκλεκτικού ρυθμού. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και θα επισκεφθούμε τη σκεπαστή αγορά της. Σας συνιστούμε μια φωτογραφία στη διάσημη παραλία της πόλης, όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνείς ταινίες. Περνώντας από την Τρουβίλ, αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών, και διασχίζοντας γραφικά χωριουδάκια θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur . Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθούμε στα στενά της γραφικής πόλης και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8ημέρα:ΠΑΡΙΣΙ – ΚΑΣΤΡΟCHANTILLY – VAL D’EUROPE VILLAGE

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Κάστρο Chantilly , που έχει φιλοξενήσει τις ισχυρότερες δυναστείες και πολύ σπουδαίες προσωπικότητες της ιστορίας όπως τον Λουδοβίκο XIV. Ένα κάστρο που ακούγεται σαν μύθος, σχεδιασμένο τον 14oαιώνα, με τους υπέροχους κήπους του 17ου αιώνα από τον διάσημο Κηπουρό των Βερσαλλιών, Le Notre. Η ρομαντική και ήρεμη τοποθεσία, πλαισιώνεται από φυσικές αλλά και τεχνητές λίμνες. Στο δρόμο της επιστροφής μας θα επισκεφθούμε το εκπτωτικό χωριό ValD’EuropeVillage, ένα ιδανικό μέρος για ψώνια κάθε είδους. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ αας προτείνουμε να κάνετε την βόλτα σας στην μαγευτική Μονμάρτη που αποτελεί μία από τις γραφικότερες συνοικίες του Παρισιού, χώρος συγκέντρωσης καλλιτεχνών, όπως Picasso , Renoir και Appolinaireδίπλα σε μία από τις πιο διάσημες εκκλησίες του Παρισιού, τη Σακρ Κερ . Διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μουσειακούς χώρους όπως το περίφημο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης Pompidou με μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις, το Μουσείο Rodinμε γλυπτά του γνωστού καλλιτέχνη καθώς επίσης και της μούσας του CamilleClaudel.Διανυκτέρευση.

10η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ - ΗΡΑΚΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για προσωπικές δραστηριότητες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού, και πτήση επιστροφής.

    

Τιμή κατ άτομο                                       σε δίκλινο     σε μονόκλινο   Παιδικό (μέχρι 12 ετών

             .                                                                                                τρίκλινο με δύο ενήλικες)  

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 14/02           595 €             845€               395€

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 13/03             645 €           895€               445€

Δήλωση συμμετοχής μετά τις 14/03         695 €            945€               495 €

Φόροι αεροδρομίων                                     145€             145 €             145 €

Επιβάρυνση από Ηράκλειο + 30€                    

 

Περιλαμβάνονται:

ü       Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα

ü       Μεταφορές από και προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού.

ü       Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

ü       Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο B & BMalakoff 3* superior.  

ü       Πρωινό καθημερινά.

ü       Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

ü       Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

ü       Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

ü       ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

ü       Φόροι αεροδρομίων.

ü       Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς/αρχαιολογικούς χώρους, είσοδος στο Πύργο του Άιφελ, εισιτήριο Κρουαζιέρας στο Σηκουάνα, είσοδοι στα Πάρκα της Disneylandκαι Αστερίξ .

ü       Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κόστος εισόδων :

Μουσείο Λούβρο       Γενική είσοδος  15€ + 2€ τα ακουστικά (υποχρεωτικά)

Βερσαλλίες               Γενική είσοδος 15€

Μουσείο Ορσέ           Γενική είσοδος 11€

Κάστρο Chantilly      Ενήλικες 14€, παιδιά μέχρι 12 ετών 7€

Πάρκο Disneyland      Ενήλικες 65€, παιδία μέχρι 12 ετών 60€

Πάρκο Asterix            Ενήλικες 46€, παιδία μέχρι 12 ετών 37€

Κρουαζιέρα Σηκουάνα Ενήλικες 13€, παιδιά μέχρι 12 ετών 7€

Πύργος Άιφελ:            Με ανελκυστήρα μέχρι το 2ο όροφο ενήλικες 15€, παιδία μέχρι 12 ετών 4,5€,

                                 Με ανελκυστήρα μέχρι 3ο όροφο ενήλικες 15€, παιδία μέχρι 12 ετών 10,50€.

                               Με τις σκάλες μέχρι τον 2ο όροφο ενήλικες 5€, παιδιά μέχρι 12 ετών 3€    

Σπίτι Βίκτωρα Ουγκώ    Δωρεάν  

Σημείωση : Μουσείο Λούβρο, Βερσαλλίες και Μουσείο Ορσέ πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι 26 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.

* Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση.*

Πτήσεις
14 Απριλίου PF 2106 Ηράκλειο - Αθήνα   10.40     11.40

                                      Αθήνα – Παρίσι       12.40     15.00

23 Απριλίου PF 2105   Παρίσι – Αθήνα       14.00     18.15

                                       Αθήνα – Ηράκλειο   19.00     20.00