Skip to main content

Νορμανδία - Κάστρα Λίγηρα - Παρίσι 1, 2 Μαΐου & 20 Ιουνίου

5 ή 6 μέρες Νορμανδία - Ντωβίλ - Τρουβίλ - Ονφλέρ - Μοντ Σαίν Μισέλ - Σαίν Μαλό - Κάστρα Λίγηρα με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρωινό καθημερινά. Αναχωρήσεις Πάσχα & Αγίου Πνεύματος

 

Μέρα:
Αθήνα - Παρίσι - Νορμανδία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για Παρίσι. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Νορμανδία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Caen και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

Μέρα:
Ντωβίλ – Τρουβίλ – Ονφλέρ – Ακτή Απόβαση

Μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη περιήγηση στην Νορμανδία, με τις επισκέψεις μας στην μεσαιωνική Ονφλέρ με το γραφικό της λιμανάκι και στην μεσαιωνική ειδυλλιακή Ντωβίλ με την δίδυμη της Τρουβίλ που αποτελούν το καμάρι της κοσμοπολίτικης ακτής. Τέλος θα επισκεφθούμε την ακτή Ομάχα που ήταν, σημείο απόβασης των Συμμαχικών δυνάμεων το 1944 και ήταν η αρχή της απελευθέρωσης της Ευρώπης στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Μοντ Σαιν Μισέλ – Σαίν Μαλό

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το οχυρωμένο νησί – χωριουδάκι Μοντ Σαίν Μισέλ, σκαρφαλωμένο στον γρανιτένιο λόφο που περιτριγυρίζεται από τα έντονα παλιρροιακά κύματα της περιοχής. Χρόνος διαθέσιμος για την πεζή ανάβαση στο Γοτθικό Αββααείο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σε ύψος 150μ. για την γνωριμία μας με την Μονή. Επόμενος προορισμός μας η Βρετάνη και το περιτειχισμένο Σαίν Μαλό, γνωστό για το ότι υπήρξε άντρο και βάση των Πειρατών του 17ου αιώνα . Η σημερινή μας μέρα θα συνεχισθεί με το ταξίδι μας στην περιοχή της Κοιλάδας του Λίγηρα . Αναχώρηση για την πανέμορφη Τουρ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Κάστρα Λίγηρα - Παρίσι

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στα δυο πιο διάσημα και ομορφότερα Κάστρα το Chambord με τα 440 δωμάτια αγαπημένος τόπος του Φραγκίσκου Α! και το Chenonceau, ένα αριστούργημα της Αναγέννησης με καταπληκτικούς κήπους και επίπλωση της εποχής. Αναχώρηση για το Παρίσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

 

Μέρα:
Παρίσι – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή ξενάγηση στην Πόλη του Φωτός όπου θα δούμε αξιόλογα μνημεία, όπως ο Πύργος του Άιφελ, η μοναδική Λεωφόρος των Ηλυσίων με την Αψίδα του Θριάμβου, το Κτίριο της Όπερας, την Πλατεία Ομονοίας, τα Κυβερνητικά Μέγαρα προτού καταλήξουμε στο μοναδικό Μουσείο του Λούβρου όπου θα ξεναγηθούμε. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την μεταφορά μας αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο για την πτήση μας για την Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 1, 2 Μαΐου & 20 Ιουνίου, 5, 6 μέρες
   
 5 μέρες6 μέρες
Δίκλινο799899
3ο άτ. έως 12 ετ.692755
Μονόκλινο10901255
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 145.

Επιβάρυνση από Θεσ/κη € 60 & από άλλες πόλεις € 120 με AEGEAN

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE ή την AEGEAN
     Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, ήτοι Καν Νορμανδίας, Τούρ, Παρίσι
     Μπουφέ πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία
     Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Τοπικός ξεναγός στο Παρίσι
     Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική (έως 75 ετών)
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, εισόδοι μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα, κλπ.