Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ & ΜΑΡΤΙΟΣ 2022! από 495,00

Disneyland

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  5, 12, 19, 26  Φεβρουαρίου, 10, 17, 31 Μαρτίου 2022   ~    5 μέρες 

1η μέρα: Αθήνα - Παρίσι, Ξενάγηση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με SKY EXPRESS για Παρίσι. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Τροκαντερό (στάση 15-20΄), τον Πύργο του Άιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν και Πτι Παλαί, το Ινβαλίντ, τον Τάφο του Ναπολέοντα, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την Γέφυρα ντε λα Κονκόρτ, την Πλας ντε λα Κονκόρτ (Ομονοίας), τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, την Orangerie, την Ποντ Νεφ, το Ιλ ντε Λα Σιτέ, το Καρτιέ Λατέν, το Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβόννη, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Άγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία Σαιν-Ζερμαίν-ντε-Πρε (Saint-Germain-des-Prés), το διάσημο καφέ "Le Deux Magots", την Όπερα Garnier κ.ά. Μεταφορά, τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο CROWNE PLAZA REPUBLIQUE 4* (www.ihg.com) ή στο RONCERAY OPERA 3* (www.hotelroncerayopera.com) και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθείστε (προαιρετικά) μια βραδινή κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (bateaux mouches), που κυλούν απαλά στα νερά του Σηκουάνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε το Παρίσι φωταγωγημένο και ανεβείτε μαζί μας στον λόφο της Μονμάρτρης (Montmartre) με την απίστευτη θέα, την μοναδική Σακρ Κερ (Sacre Cœur), το σπίτι του Σαλβαντόρ Νταλί και την πλατεία με τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η μέρα: Παρίσι ~ Λούβρο, Παλαί Ρουαγιάλ, Πλατεία Βαντόμ, Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ

Πρωινή ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, όπου θα δούμε την Ελληνική πτέρυγα με την Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, τμήμα από μετόπη του Παρθενώνα κλπ., καθώς και την πτέρυγα με τους πίνακες σημαντικών ζωγράφων, όπως του Λεονάρντο Ντα Βίντσι (Τζοκόντα), του Ντελακρουά (Σφαγή της Χίου), του Νταβίντ, του Βερονέζε, του Ραφαήλ, του Γκόγια, του Ρούμπενς, του Τιτσιάνο, του Ρέμπραντ, του Ελ Γκρέκο κ.ά. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα κάνουμε έναν μοναδικό περίπατο στην πλατεία του Παλαί Ρουαγιάλ (Palais Royal) και θα πιούμε τον καφέ μας στο διάσημο και ιστορικό καφέ "Les Nemours", στο οποίο γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας "The Tourist" με την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνυ Ντεπ. Θα διασχίσουμε την περίφημη Rue du Faubourg Saint-Honoré με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας, θα περάσουμε από την παγκοσμίως γνωστή Πλατεία Βαντόμ (Place Vendôme) με τους κορυφαίους οίκους ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας, καθώς και το εμβληματικό Hotel Ritz. Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας προς την κομψή Place Edouard VII που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει με την περίτεχνη κατασκευή της. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ (Fragonard). Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαιν-Ζερμαίν-ντε-Πρε με την ομώνυμη εκκλησία και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως το "Le Deux Magots" και το "De Flore" και να πιείτε το ποτό σας στο μπαρ "Alcazar".

3η μέρα: Παρίσι, Ελεύθερη μέρα

(Προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία)

Απολαύστε την μητροπολιτική πλευρά της γαλλικής πρωτεύουσας, τις απαστράπτουσες μπουτίκ της Rue du Faubourg Saint-Honoré και Avenue Montaigne ή, αν θέλετε έναν ζεστό μυρωδάτο γαλλικό καφέ, καθίστε στο "Avenue", όπου θα συναντήσετε τους ομορφότερους ανθρώπους της πόλης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στη Νορμανδία (έξοδα ατομικά), με επισκέψεις στην μεσαιωνική Ονφλέρ και το γραφικό λιμανάκι της, καθώς και στην μεσαιωνική ειδυλλιακή Ντωβίλ, που μαζί με την δίδυμή της Τρουβίλ, αποτελούν το καμάρι της κοσμοπολίτικης ακτής. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Παρίσι, στο Βασίλειο της Disneyland

Πρωινή αναχώρηση για την Disneyland (32 χιλιόμετρα από το Παρίσι). Ταξιδέψτε με τους πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην "Χώρα της Περιπέτειας", χαθείτε στο άπειρο με ένα διαστημόπλοιο στο "Βουνό του Διαστήματος", συναντήστε τον Μίκυ, τον Ντόναλντ, τον Πινόκιο, την Χιονάτη και τους Εφτά νάνους στην "Χώρα της Φαντασίας", απολαύστε υπέροχα θεάματα και σόου που κόβουν την ανάσα. Καλή διασκέδαση στην Χώρα του Παραμυθιού! Επιστροφή στο Παρίσι.

5η μέρα: Παρίσι - Αθήνα

Χρόνος ελεύθερος το πρωί για βόλτες και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές και επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραληφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  5, 12, 19, 26  Φεβρουαρίου, 10, 17, 31 Μαρτίου   2022 ~    5 μέρες 

 

Τιμή κατ΄ άτομο

RONCERAY OPERA 3*

 

Δίκλινο

495

3ο άτομο έως 12 ετών

320

Μονόκλινο

705

Τιμή κατ΄ άτομο

CROWNE PLAZA REPUBLIQUE 4*

 

Δίκλινο

555

3ο  άτομο έως 12 ετών

325

3ο και 4ο άτομο έως 12 ετών σε family room

375

Μονόκλινο

795

 

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check point, parking, φόροι πόλεων: + € 225

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη και από άλλες πόλεις: € 90 με την SKY EXPRESS (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με SKY EXPRESS

 

 

Οι πτήσεις μας

 

 

1η μέρα

 

GQ 900

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ 

11:10 - 13:35

 

5η μέρα

GQ 901   

ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ

14:20 - 18:35

  •      Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα (Λούβρο: € 27-30, Disneyland: € 89 ενήλικας/€ 82 παιδί κάτω των 12 ετών το ένα πάρκο περίπου, € 109 ενήλικας/€ 103 παιδί κάτω των 12 ετών και τα 2 πάρκα μαζί περίπου)
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για το διάστημα 28/02/2021-28/02/2022, με το ασφαλιστήριο Ταξιδιωτικής ασφάλισης της ERGO & INTERAMERICAN, ισχύουν τα εξής:

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

  1. Απώλεια Ζωής από ατύχημα έως 40.000€
  2. Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα έως 10.000€ & Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα % X έως 10.000€.
  3. Ιατροφαρμακευτικές εξωνοσοκομειακές δαπάνες από ατύχημα ή οξεία ασθένεια έως 8.000€.
  4. Νοσοκομειακά έξοδα από ατύχημα ή οξεία ασθένεια έως 14.000€.

5α. Έξοδα αποστολής φαρμάκων έως 500€ σε περίπτωση που δεν μπορεί να τα προμηθευτεί τοπικά.

5β. Βοήθημα σε περίπτωση απώλειας διαβατηρίου ή ταυτότητας στο εξωτερικό έως 600€.

  1. Έξοδα επαναπατρισμού συνεπεία τραυματισμού, οξείας ασθένειας, έως 10.000€. Καλύπτονται και τα έξοδα έως Β΄ βαθμού συγγένειας (έως ένα άτομο) αν απαιτηθεί.
  2. Επιστροφή προκαταβολής σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στην οργανωμένη εκδρομή με Group, λόγω τραυματισμού, οξείας ασθένειας, νόσηση από COVID, θανάτου του ταξιδιώτη ή ατόμου έως Β΄ βαθμού συγγένειας, εφόσον υπάρχει εισαγωγή σε ιδιωτική Κλινική ή Δημόσιο Νοσοκομείο έως 1500€ (Εξαιρούνται αποζημιώσεις με βεβαιώσεις από ιδιώτες Γιατρούς).
  3. Έξοδα επίσπευσης ταξιδιού ή ακύρωσης έως 5.000€ στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προκύψει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή θανάτου σε μέλη οικογένειας (τέκνα, γονείς, σύζυγοι, αδέλφια) στην Ελλάδα ή πυρκαγιάς σε κατοικία ή επαγγελματική στέγη.
  4. Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα από οξεία ασθένεια ή ατύχημα (έως 30 ημέρες) κατ’ άτομο 100€.
  5. Έξοδα Α΄ ανάγκης διατροφής-διαμονής-μεταφοράς λόγω καθυστέρησης άφιξης των αποσκευών άνω των 4 ωρών έως 500€.
  6. Απώλεια Αποσκευών από δημόσιο μεταφορικό μέσο.

      Α. Ανά αποσκευή / ταξιδιώτη έως 700€.

      Β. Ανά οικογένεια έως 1.000€.

  1. Έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας έως 1500€.
  2. Έξοδα για νομική υποστήριξη έως 3.000€.
  3. Έξοδα λόγω καθυστέρησης της πτήσης (πάνω από 4 ώρες έως 100€ / πάνω από 24 ώρες έως 450€).
  4. Μεταφορά σωρού ανά ταξιδιώτη έως 8.500€.
  5. Προσωπική Αστική Ευθύνη Ταξιδιώτη Σωματικές Βλάβες / Υλικές Ζημίες / Ομαδικό Ατύχημα έως 10.000€ / 10.000€ / 10.000€.** Για ταξίδια αξίας 1501 € και άνω καθώς και τα ατομικά ταξίδια υπάρχει ειδικός τιμοκατάλογος, με τις χρεώσεις και αναλυτικά τις παροχές.
  6. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1α. Καλύπτονται άτομα που δεν έχουν υπερβεί το 75ο έτος της ηλικίας.

1β. Για ηλικίες άνω των 75 ετών ισχύουν τα εξής:

- Έξοδα επαναπατρισμού μόνον από ατύχημα ή θάνατο.

- Απώλεια αποσκευών.

- Προσωπική Αστική Ευθύνη ταξιδιώτη.

- Έξοδα Α΄ ανάγκης λόγω καθυστέρησης άφιξης των αποσκευών άνω των 4 ωρών.

- Έξοδα επίσπευσης ταξιδιού ή ακύρωση αν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προκύψει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε μέλη της οικογένειάς του στην Ελλάδα.

- Επιστροφή προκαταβολής (ακυρωτικές δαπάνες) σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στην εκδρομή λόγω θανάτου ή σοβαρού συμβάντος σε Β΄ βαθμού συγγένεια. Η εξαίρεση θα υφίσταται για οποιοδήποτε συμβάν αφορά τον ίδιο.

- Θάνατος από ατύχημα.

- Μόνιμη Ολική ανικανότητα από ατύχημα.

- Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα % επί του ασφαλισμένου κεφαλαίου ανά άτομο.

  1. Οξεία ασθένεια θεωρείται κάθε αρρώστια ή πάθηση που δεν οφείλεται σε ατύχημα και που δεν προϋπήρχε και εμφανίστηκε στη διάρκεια του ταξιδιού.
  2. Η παροχή επιστροφής της προκαταβολής δίδεται ή με την προσκόμιση νοσοκομειακών παραστατικών ή, εφόσον δεν υπάρχει νοσοκομειακή περίθαλψη, βεβαίωση από τον ιατρό της εταιρίας.
  3. Για τις παροχές εξωνοσοκομειακών & νοσοκομειακών δαπανών καθώς και των εξόδων επαναπατρισμού απαιτούνται πρωτότυπα παραστατικά.
  4. Καλύπτονται κατ’ εξαίρεση απαιτήσεις από Τρομοκρατικές ενέργειες μόνο για τα νοσοκομειακά-εξωνοσοκομειακά έξοδα και επαναπατρισμό.
  5. Ως προϋποθέσεις για την αποζημίωση από αίτια σοβαρού τραυματισμού ή ασθένειας, ορίζονται οι κάτωθι εναλλακτικά περιπτώσεις:

- Νοσηλεία σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσοκομείο κατ’ ελάχιστο για μία διανυκτέρευση.

- One Day Clinic-One Day Surgery - Αυθημερόν νοσηλεία για επεμβάσεις-αποθεραπεία σε ιδιωτική κλινική & κρατικό νοσοκομείο.

- Παροχή πρώτων βοηθειών για κατάγματα και σοβαρούς τραυματισμούς σε εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής ή κρατικού νοσοκομείου.

- Η Νοσηλεία ή One Day Clinic θεραπεία, ή παροχή πρώτων βοηθειών θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από την 30η μέρα της προγραμματισμένης αναχώρησης έως την ημέρα αναχώρησης.

- Εξαιρούνται της δυνατότητας αποζημιώσεως, απαιτήσεις με γνωματεύσεις-βεβαιώσεις από ιδιώτη ιατρό.

  1. Για την αντιμετώπιση περίπτωσης ασθένειας κατά τη διάρκεια ταξιδιού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνιστούμε στους ταξιδιώτες να έρθουν σε επαφή με τον ασφαλιστικό τους φορέα για την έκδοση της "Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθένειας", η οποία ωστόσο είναι προαιρετική.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους ταξιδιώτες μια προαιρετική ασφάλιση με τις καλύψεις και τα ποσά που επιθυμούν, για ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, αποσκευών κτλ., δεδομένου ότι οι διεθνείς συμβάσεις περιορίζουν τις ευθύνες των μεταφορέων, την οποία μπορούν να αγοράσουν και από τα γραφεία μας με κόστος ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς