Skip to main content

Παρίσι “Πόλη του Φωτός”  5  ΗΜΕΡΕΣ Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Φωτα 2021 απο 595,00

Παρίσι – Λούβρο - Disneyland – Νορμανδία Aegean και Sky Express

Aegean  24-28/12, 30-03/01, 31-04/01, 05-09/01

Sky Express   22-26/12, 23-27/12, 24-28/12, 31-04/01, 04-08/01

 

1η μέρα: πτήση - Παρίσι ξενάγηση πόλης

Καλώς ήλθατε στο  Παρίσι  !!!

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Γαλλίας. Άφιξη, παραλαβή από τον συνοδό μας, επιβίβαση στο πούλμαν του γραφείου μας και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό πανεπιστήμιο της Σορβόνης για να φθάσουμε στο Πάνθεον, σημείο ταφής των επιφανέστερων Γάλλων. Ακολούθως, θα θαυμάσουμε τους κήπους και τα ανάκτορα του Λουξεμβούργου, όπου στεγάζεται η Γερουσία της Γαλλίας. Έπειτα, θα οδηγηθούμε στη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα δημοφιλή καφέ ντε Μαγκό και ντε Φλορ, αλλά και τον ναό του Αγίου Γερμανού. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από το μουσείο Ορσέ, την πανέμορφη γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ΄, το Μέγαρο των Απομάχων, τον τάφο του Ναπολέοντα Α ́ για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας με το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Συνεχίζοντας τη ξενάγησή μας, θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αστέρα, όπου κυριαρχεί η μεγαλύτερη σε όγκο Αψίδα θριάμβου στον κόσμο. Στην πλατεία Ομόνοιας θα δούμε το γαλλικό κοινοβούλιο, τον οβελίσκο του Λούξορ, τις μπαρόκ Φοντάνες του Μπερνίνι, τους κήπους του Κεραμικού και τον Πορτοκαλεώνα. Προσεγγίζοντας το εμπορικό κέντρο της πόλης, θα περάσουμε από τον ναό της Αγίας Μαγδαληνής και την σπουδαία Όπερα Γκαρνιέ, την Εθνική Ακαδημία της Μουσικής και την πλατεία Βαντόμ στο κέντρο της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Tip

  • By night - Ξεκινάμε βραδινή κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (bateaux mouches) που μας δίνουν τη δυνατότητα να θαυμάσουμε το Παρίσι φωταγωγημένο. Συνεχίζουμε ανεβαίνοντας στο λόφο της Μονμάρτης με τη θέα που μας κόβει την ανάσα & τη μοναδική Sacre Coeur, το σπίτι του Νταλί και την πλατεία των καλλιτεχνών.

 

2η μέρα: Παρίσι Λούβρο -  Πλατείες

Ανακαλύψτε το  «Λαμπερό » Παρίσι  

Μετά το πρόγευμα, θα μεταφερθούμε στο Λούβρο, όπου και θα ξεναγηθούμε στο πιο λαμπρό μουσείο του κόσμου. Εκεί μαζί με τα άλλα εκθέματα, μας περιμένουν οι τρεις Βασίλισσες του παλατιού, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν νυχτερινό γύρο πόλης και ανάβαση στο υψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης, τον λόφο της Μονμάρτης, όπου κυριαρχεί η βασιλική Σακρ Κερ, η πλατεία των υπαίθριων ζωγράφων και η οικεία του Σαλβαδόρ Νταλί. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. Μετά το τέλος της επίσκεψης μας συνεχίζουμε για την πλατεία του Palais Royal, διασχίζουμε την Rue du Faubourg Saint-Honoré με τους περίφημους οίκους μόδας, περνάμε από την Place Vendôme  με τους κορυφαίους οίκους ωρολογοποιίας. Διανυκτέρευση . 

Tip

  • Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο του Λούβρου μην το αφήσετε τελευταία στιγμή. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας (Covid-19), υπάρχει πιθανότητα να μη μπορέσει να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του Λούβρου. Πριν την αναχώρηση σας δηλώστε συμμετοχή & προπληρώστε το κόστος εισόδου (30€ ενήλικες & 10€ παιδιά – περιλαμβάνεται ενοικίαση ακουστικών). Η κράτηση είναι υποχρεωτική & η προπληρωμή εισόδου.
  • Είστε στην πλατεία Palais Royal, μην αμελήσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο διάσημο & ιστορικό «Le Nemours», στο οποίο γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «The Tourist».

 

3η μέρα: Παρίσι – Disneyland

Στη χώρα του Παραμυθιού…

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη χώρα του παραμυθιού, την εξωπραγματική Disneyland (εισιτήρια εξ ιδίων). Εκεί θα ζήσουμε στιγμές χαράς στα θεάματα και στα διάφορα παιχνίδια του πάρκου. Ελευθερώστε το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας απολαμβάνοντας τα χρώματα  και τις φιγούρες που μας μεγάλωσαν. Ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των επτά νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν, ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο Star Tour. Αργά το απόγευμα  επιστροφή στα ξενοδοχεία μας .

Tip        

  • Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τη Disneyland μην το αφήσετε τελευταία στιγμή, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας (Covid-19), Πριν την αναχώρησή σας δηλώστε συμμετοχή & προπληρώστε το κόστος εισόδου (94€ άνω 12ετών & 86€ παιδιά 3-11ετών). Περιλαμβάνεται η μεταφορά από το ξενοδοχείο.

 

4η μέρα: Παρίσι –  Προαιρετική Εκδρομή στη Νορμανδία

Αγορές και καφέ στο Παρίσι ή «Απόβαση στη Νορμανδία»

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου  και ημέρα  ελεύθερη στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου μπορείτε να την αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Κάντε τα ψώνια σας  στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Πάρτε ένα ζεστό καφέ απο το Café de la Paix και περπατείστε σ την Opera Garnier, τη Λεωφόρο Capucines, τη Rue Royale και Rue de la Paix, Rue du Marche St. Honore με τους πασίγνωστους οίκους μόδας. Εναλλακτικά πραγματοποιείστε μια ολοήμερηκαι αναχώρηση για το βορειοδυτικό άκρο της Γαλλίας, τη Νορμανδία. Πρώτος σταθμός μας η πόλη της Ντοβίλ και στη συνέχεια η Τρουβίλ, δύο από τις πιο διάσημες παραλιακές πόλεις και από τα πιο γνωστά παραθεριστικά κέντρα στη Μάγχη. Συνεχίζοντας, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, θα φθάσουμε στην Ονφλέρ, γνωστή σαν  Ανθισμένη Πόλη. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι, περνώντας δίπλα από τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα της  Ευρώπης με μήκος 2.141 μ. .Διανυκτέρευση .

 

5η μέρα: Παρίσι – επιστροφή

Till next time…

Πρόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου και αναλόγως την ώρα πτήσης μας ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τα ολόφρεσκα παραδοσιακά κρουασάν με το ζεστό καφέ   σε συνδυασμό με   την τελευταία  βόλτα στη «πόλη του Φωτός». Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

 

Σημαντική Σημείωση:

Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος είναι ενδεικτική και τροποποιείται σύμφωνα με τις αργίες, τις ώρες πτήσεων και τα ραντεβού των μουσείων για τις ξεναγήσεις.

 

Παρίσι « Η Πόλη του Φωτός » 5  ημέρες  AEGEAN

Εκδρομικό πακέτο

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχεία

Διατροφή

Early Booking

Κανονική Τιμή

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία

 

24-28/12

 

30-03/01

 

31-04/01

 

05-09/01

B.W Ronceray Opera 3*

 

πρωινό

625

675

280

260

  Aegean Airlines
Εγγυημένες θέσεις

 

 

A3610 Αθήνα–Παρίσι 08.35-11.10

 

Α3613 Παρίσι-Αθήνα 16.50-21.10

Mercure Paris Opera Garnier 4*

500μ από την Όπερα

655

705

-

230

 

Marriott Opera Ambassador 4*

500μ από την Όπερα 250μ από τη Galeries Lafayette

730

780

300

300

 

Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι 195€. Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.

 

 

Παρίσι « Η Πόλη του Φωτός » 5  ημέρες  SKY EXPRESS

Εκδρομικό πακέτο

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχεία

Διατροφή

Early Booking

Κανονική Τιμή

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία

 

22-26/12

 

23-27/12

 

24-28/12

 

31-04/01

 

04-08/01

Hyatt Regency Paris Etoile 4*

 

πρωινό

595

645

280

260

  Sky Express
Εγγυημένες θέσεις

 

 

GQ900 Αθήνα-Παρίσι 11.10-13.35

 

GQ901 Παρίσι-Αθήνα 14.20-18.35

Mercure Paris Opera Garnier 4*

500μ από την Όπερα

635

685

-

230

 

Marriott Opera Ambassador 4*

500μ από την Όπερα 250μ από τη Galeries Lafayette

730

780

300

300

 

Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι 195€. Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.

 

 

 Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια απ’ ευθείας με την Aegean Airlines ή Sky Express
  • Διαμονή σε πολυτελή  ξενοδοχεία 3*+ 4*sup της επιλογής σας  με πρωινό
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Φ.Π.Α
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
  • ΔΩΡΟ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID 19 ΑΞΙΑΣ 20€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι  195€ κατ’ άτομο.
  • Δημοτικοί Φόροι Ξενοδοχείων                                                                                              

       (2,60€ σε 4* ξενοδοχεία & 1,70€ σε 3* ξενοδοχεία το άτομο τη διανυκτέρευση)

  • Πακέτο Εισόδου Λούβρο (περιλαμβάνει επίσημο ξεναγό, εισιτήριο μουσείου, προκράτηση & ραντεβού εισόδου για αποφυγή ουράς κατά την είσοδο & ακουστικά) 30€ ενήλικας – 10€ παιδί έως 26 ετών (πληρωτέο στον προορισμό)
  • Βραδινός Γύρος Πόλης & Κρουαζιέρα Σηκουάνα 25€ το άτομο
  • Ημερήσια Εκδρομή στη Νορμανδία 60€ ενήλικας – 30€ παιδί έως 12 ετών
  • Εισιτήριο Disneyland  94€ ενήλικας – 86€ παιδί 3-11 ετών
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται