Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ Αύγουστος, Σεπτέμβριος 2019 από 430.00

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ 29/08 & 03/09
4 μέρες

1.  ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ  ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ – ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός μας. Μεταφορά στην πόλη και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πανοραμική ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα ξεκινήσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό όπου θα κάνουμε στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες, στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου (Αrc de Triomphe), τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι γιορτινά φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ (Πλατεία Ομονοίας), το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους Grands Boulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η διάσημη Notre Dame (Παναγία των Παρισίων), επιβλητικός καθεδρικός ναός της πόλης και παγκόσμιο αριστούργημα γοτθικού ρυθμού, που δυστυχώς λίγο καιρό πριν κάηκε η στέγη.  Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στους πανέμορφους Κήπους του Λουξεμβούργου, το δημοφιλέστερο πάρκο στο Παρίσι. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας περνώντας από το Πάνθεον, τους πολύχρωμους κήπους του Λουξεμβούργου, την περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. To απόγευμα βγείτε μια βόλτα (προαιρετικά) και απολαύστε την βραδυνή ζωή στην παριζιάνικη πρωτεύουσα.

2– 3. ΠΑΡΙΣΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΓΟΡΕΣ, ΚΛΠ
Πρόγευμα καθημερινά στο ξενοδοχείο σας. Mπορείτε από σήμερα να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της πόλης του Φωτός με τα δεκάδες μνημεία, μουσεία και αξιοθέατα. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε χρόνο στις αγορές. Αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα Galleries Lafayette και Printemps. Οι βιτρίνες τους είναι τόσο εντυπωσιακά στολισμένες που θυμίζουν πανέμορφο θεατρικό σκηνικό, με ζωηρά χρώματα και κινούμενες φιγούρες! Εναλλακτικά περιπλανηθείτε στην γοητευτική περιοχή Μαραί (Marais) στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα. Εκεί βρίσκεται το μοντέρνο και διάσημο Centre Georges Pompidou (ή αλλιώς Beaubourg), το Μουσείο Σύγχρονης & Μοντέρνας Τέχνης. Στους 3 πρώτους ορόφους φιλοξενείται βιβλιοθήκη, ενώ το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης βρίσκεται στον τέταρτο και πέμπτο όροφο. Εκθέτονται έργα των Πικάσο, Νταλί Καντίνσκι και πολλών άλλων, ενώ στην μπουτίκ θα βρείτε πολλά αντικείμενα για αναμνηστικά και δώρα. Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια θα δείτε κάποια από τα παλαιότερα κτίρια και αρχοντικά που σώζονται στο Παρίσι, με κατεύθυνση στην αριστοκρατική Πλατεία των Βοσγίων, όπου βρίσκεται το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ. Εκεί θα βρείτε όμορφα καφέ, υπέροχους κρυφούς κήπους και πρωτοποριακές γκαλερί. Συνεχίστε για ποτό ή φαγητό σε κάποιο από τα όμορφα bistrot, μπαράκια και  boites της περιοχής.

4. ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έχετε χρόνο ελεύθερο αναλόγως την ώρα πτήσης σας, για αγορές, φωτογραφίες, κατ’ ιδίαν επισκέψεις σε μουσεία, κλπ. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του όμορφου ταξιδιού σας.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

ΤΙΜΗ

ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ (σε δίκλινο μαζί με 2 ενήλικες)

29/8-01/9/2019

 

Β.WESTERN RONCERAY OPERA 3*SUP κεντρικό στην Όπερα

€ 430

 

€ 690

€ 398  (1 παιδί έως 12 ετών)

ΝΟVOTEL 17 ASNIERES 4* (μόνο οικογενειακά δωμάτια)

 

€ 400 κατ’άτομο  (για οικογ. 3 ή 4 ατόμων)

03-06/9/2019

 

Β.WESTERN RONCERAY OPERA 3*SUP κεντρικό στην Όπερα

€ 498

 

€ 780

€ 420  (1 παιδί έως 12 ετών)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ : 

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Παρίσι – Αθήνα  με κατευθείαν τακτικές πτήσεις της Air France
  • 1 βαλίτσα έως 20 κιλά και 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά  
  • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας  στο Παρίσι
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά    
  • Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο    
  • Πανοραμική ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού  και επίσκεψη στους Κήπους του Λουξεμβούργου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό  üΑσφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού   
  • Ασφάλεια ατυχημάτων και επιστροφής μέρους προκαταβολής  
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 1) Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας, fuel surcharge, € 165.  2) Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού και της Ντίσνευλαντ : € 1,90 κατ’άτομο τη διανυκτέρευση για 3* ξενοδοχείο / € 2,90 κατ’άτομο τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. 3) Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ MAΣ :   ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΙΣΙ AF1233  ANAX. 12.10 –  AΦΙΞΗ 14.40 & ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ ΑF1032  ΑΝΑΧ. 20.50 – ΑΦΙΞΗ 01.00* (*άφιξη την επόμενη μέρα)