Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ Πάσχα & Άνοιξη 2018 από 595,00

ΑΝΑΧ.  5,6 Απριλίου & 25 Μαΐου
4,5,6 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Παρίσι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι, με την AIRFRANCE. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ κ.ά. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA REPUBLIQUE 4* (www.ihg.com) και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθείστε (προαιρετικά) μια βραδινή κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (bateaux mouches), που κυλούν απαλά στα νερά του Σηκουάνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε το φωταγωγημένο Παρίσι από διαφορετική σκοπιά και ανεβείτε μαζί μας στον λόφο της Μονμάρτρης (Montmartre) με την απίστευτη θέα, την μοναδική Σακρ Κερ (Sacre Coeur), το σπίτι του Σαλβατόρ Νταλί και την πλατεία με τους υπαίθριους ζωγράφους.

2η μέρα: Παρίσι, Βερσαλλίες, Λούβρο
Πρωινή αναχώρηση για τα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών (σε 30 χιλιόμετρα από το Παρίσι), όπου θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων, όπου υπογράφηκε η περίφημη συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919 κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους υπέροχους βασιλικούς κήπους (από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης) με τα πολλά σιντριβάνια και αγάλματα με θέματα από την ελληνική μυθολογία. Επιστροφή στην πόλη και επίσκεψη στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, όπου θα δούμε την Ελληνική πτέρυγα με την Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, τμήμα από μετόπη του Παρθενώνα κλπ., καθώς την πτέρυγα με τους πίνακες σημαντικών ζωγράφων, όπως του Λεονάρντο Ντα Βίντσι (Τζοκόντα), του Ντελακρουά (Σφαγή της Χίου), του Νταβίντ, του Βερονέζε, του Ραφαήλ, του Γκόγια, του Ρούμπενς, του Τιτσιάνο, του Ρέμπραντ, του Ελ Γκρέκο κ.ά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με την ομώνυμη εκκλησία και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως το Le Deux Magots και το De Flore και να πιείτε το ποτό σας στο μπαρ Αλκαζάρ.

3η μέρα: Παρίσι εκδρομή στην Νορμανδία
Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή μας στην Νορμανδία με την μεσαιωνική Ονφλέρ, την ειδυλλιακή Ντωβίλ, την πιο κοσμική λουτρόπολη της Νορμανδίας, και τη δίδυμή της Τρουβίλ.  

4η μέρα: Παρίσι, στο Βασίλειο της Disneyland
Πρωινή αναχώρηση για την Disneyland (32 χιλιόμετρα από το Παρίσι). Ταξιδέψτε με τους πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην "Χώρα της Περιπέτειας", χαθείτε στο άπειρο με ένα διαστημόπλοιο στο "Βουνό του Διαστήματος". Συναντήστε τον Μίκυ, τον Ντόναλντ, τον Πινόκιο, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη "Χώρα της Φαντασίας", απολαύστε υπέροχα θεάματα και σόου που κόβουν την ανάσα. Καλή διασκέδαση στην χώρα του παραμυθιού! Επιστροφή στο Παρίσι.

5η μέρα: Παρίσι - Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ - Αθήνα
Πρωινή αναχώρηση για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ (Fragonard), που στεγάζεται σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της πόλης του Φωτός και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, όπως η Μαρία Κάλλας. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές και επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραληφθεί κάτι. Στο 4ήμερο πρόγραμμα στις 6/4 & 25/5 δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στη Νορμανδία . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


ΑΝΑΧ.  5,6 Απριλίου & 25 Μαΐου,    4,5,6 μέρες

                                      4 μέρες    5 μέρες     6 μέρες   
Τιμή Κατά άτομο                
Δίκλινο                               595           675           755           
3ο άτομο έως 12 ετών     475          515            555            
Μονόκλινο                         845          975          1115            

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων: € 155


Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με την AIR FRANCE
• Τρεις, τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  CROWNE PLAZA REPUBLIQUE 4*  
• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάση προγράμματος
• Ημερήσια εκδρομή στην Νορμανδία  
• Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών & στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας στο Παρίσι
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων πληρωτέοι στο Παρίσι, είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου: € 19-24, Βερσαλλίες: € 17-19 και Disneyland: € 69-78 ενήλικας,  € 61-68 παιδί κάτω των 12), μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.