Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ Καλοκαίρι 2017 από 585,00

ΑΝΑΧ. : 15,22,29,30 Ιουλίου , 5,12,19 Αυγούστου
7 μέρες

 

1η μέρα:Aθήνα – Παρίσι - ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι με την AIR FRANCE . Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας όπου θα δούμε τη Γαλλική Ακαδημία, τη πλατεία Σατλέ, το Δικαστικό μέγαρο, τη γέφυραν Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, το Πανεπιστήμιο της Σορβώνης, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την Όπερα, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ κ.α . Ακολουθείστε το βραδυ προαιρετικά την κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους .

2η μέρα: Παρίσι
Πρόγευμα, πρωινό ελεύθερο για ψώνια στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Το βράδυ περίπατος στη γραφική Σανς Ελυζέ.

3η μέρα: Παρίσι - Disneyland
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR.

4η μέρα: Παρίσι - Νορμανδία (Ντωβίλ – Τρουβίλ – Ονφλέρ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στη Νορμανδία. Πρώτη μας στάση η αριστοκρατική Ντωβίλ με τα γραφικά δρομάκια, το επιβλητικό καζίνο και την κοσμική παραλία. Επόμενος σταθμός η αγαπημένη πόλη των Ιμπρεσιονιστών, η γραφική Τρουβίλ για να καταλήξουμε μέσα απο μιά μοναδική διαδρομή στο παλιό ψαροχώρι των Βίκινλγς την Ονφλέρ.

5η μέρα: Παρίσι – Βερσαλλίες - Λούβρο - Μουσείο αρωμάτων
Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους , επόμενη μας στάση ή ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου , όπου με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, καθώς και την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στο μουσείο αρωμάτων της Fragonard .Αφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Παρισινό Καμπαρέ (Moulin Rouge, Crazy Horse, Paradis Latin).

6η μέρα: Παρίσι
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη Γαλλική πρωτεύουσα. Εναλλακτικά και για όσους θέλουν, απο το Καρουσέλ δίπλα στο Λούβρο ξεκινάει καθημερινά στις 09:00 το πούλμαν του Αστερίξ που σας μεταφέρει στο πασίγνωστο πάρκο και σας επιστρέφει στο ίδιο σημείο στις 18:30 με συνολικό κόστος περιλ. του εισιτηρίου εισόδου στο πάρκο 60€.

7η μέρα: Παρίσι-Αθήνα
Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος, μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 15,22,29,30 Ιουλίου , 5,12,19 Αυγούστου 7 μέρες

                                  IBIS OPERA 3*         HOLIDAY INN OPERA 4*
Τιμή Κατά άτομο
Δίκλινο                              585                                 685
3ο άτ έως 12 ετών           365                                 365
Μονόκλινο                       835                                 995

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 155.

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ με την AΙR FRANCE
• Έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Πούλμαν για τις μεταφορές, περιηγήσεις, ως πρόγραμμα
• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
• Επίσημος ξεναγός για Βερσαλλίες – Λούβρο
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ταξιδιωτικής για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων , φόροι πόλεων πληρωτέοι στην Αθήνα ( 1,65 την ημέρα στο IBIS OPERA και 2,48 την ημέρα στο HOLIDAY INN OPERA κατ άτομο) , είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου € 20-25, Βερσαλλίες € 15-18 και Disneyland € 75-78 ενήλικας - € 65-69 παιδί κάτω των 12) μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π