Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ – ΑLL INCLUSIVE FAMILY Καλοκαίρι 2015 από 545,00

7 & 8 ΗΜΕΡΕΣ

Παρίσι * Mουσείο Λούβρου * Βερσαλλίες
Μουσείο Αρωμάτων Fragonard * Eurodisney * Νορμανδία
Κάστρο Σαντιγύ * Εκπτωτικό χωριό Val d’Europe
Πλατεία Βαστίλης * Συνοικία Μαράι * Καρτιέ Λατέν

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ (ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από πτήση 3 ωρών περίπου, άφιξη στην Πόλη του Φωτός. Επιβίβαση στο πούλμαν και πανοραμική ξενάγηση της γαλλικής πρωτεύουσας. Ακολουθώντας την ιστορική και καλλιτεχνική εξέλιξη της πόλης, θα δούμε τα πιο σημαντικά της αξιοθέατα: το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το Μικρό και το Μεγάλο Παλάτι, την Πλατεία Ομονοίας, την εκκλησίας της Αγίας Μαγδαληνής, το εντυπωσιακό κτήριο της Όπερας, το Μουσείο του Λούβρου, τη Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, τη γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπικίου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαιν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, τη Σχολή Καλών Τεχνών, την εντυπωσιακή Γέφυρα του Αλεξάνδρου Γ΄ και τέλος το περίφημο κτήριο των Απομάχων, στο παρεκκλήσι του οποίου είναι θαμμένος ο Ναπολέοντας Βοναπάρτης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ ( ξενάγηση) – ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ ( επίσκεψη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, ένα από τα τρία μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε αριστουργήματα από την ελληνική αρχαιότητα (Αφροδίτη της Μήλου, Νίκη της Σαμοθράκης), καθώς και τμήματα της πινακοθήκης του Λούβρου με αναφορές στην Αναγέννηση (Τζοκόντα), τον νεοκλασικισμό (Νταβίντ) και τον ρομαντισμό (Ντελακρουά). Επόμενη επίσκεψη το Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, το οποίο στεγάζεται σ’ ένα πανέμορφο κτήριο του 19ου αιώνα, που χτίστηκε από τον Ζοζέφ Λεζουφασέ, μαθητή του Γκαρνιέ, αρχιτέκτονα της Όπερας των Παρισίων. Αναχώρηση για το προάστιο των Βερσαλλιών, πρωτεύουσα της Γαλλίας από το 1682 ως το 1789. Τα ανάκτορα των Βερσαλλιών αποτελούν σήμερα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Προαιρετική επίσκεψη στο πολυτελές βασιλικό παλάτι, στο οποίο υπογράφτηκαν πολλές από τις συνθήκες που σφράγισαν τον σύγχρονο κόσμο, και στους υπέροχους κήπους του με τα σιντριβάνια και τα αγάλματα, εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ σάς προτείνουμε να διασκεδάσετε στο περίφημο καμπαρέ του Παρισιού “Paradis Latin”. Διανυκτέρευση..

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – EURODISNEY

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τον μαγικό κόσμο της Eurodisney, ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με πολλές δραστηριότητες, που ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στο Παρίσι το 1992. Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στη χώρα του Πήτερ Παν, των Πειρατών την Καραϊβικής και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια της Άγριας Δύσης στο Βουνό των Κεραυνών, ακολουθήστε τα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς ή κάντε μια βόλτα με ποταμόπλοιο στον Μισισιπή. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκεφθείτε την σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα. Τέλος σας συνιστούμε μια φωτογραφία στην διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνής ταινίες . Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ , αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών , θα πάρουμε την Cote Fleurie , μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς , την Ονφλέρ . Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ . Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΝΤΙΓΥ – ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ VAL D’EUROPE

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Κάστρο Σαντιγύ, το κάστρο που σχεδιάστηκε τον 16o αιώνα και επανοικοδομήθηκε τον 19ο αι., περιβάλλεται από μια τεχνητή λίμνη και θαυμάσιους κήπους, ενώ σε αυτό στεγάζεται και το περίφημο Μουσείο Κοντέ. Αναχώρηση για το εκπτωτικό χωριό Val D’Europe, ιδανικό μέρος για πολύ συμφέρουσες και ντιζαϊνάτες αγορές. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ, σας προτείνουμε μια βόλτα στη μαγευτική Μονμάρτη, μία από τις πιο γραφικές και καλλιτεχνικές συνοικίες του Παρισιού, στην οποία δεσπόζει η μνημειώδης βασιλική Σακρ Κερ. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ – ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ – ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Απολαύστε τη πρωινή μας βόλτα στην Πλατεία της Βαστίλης, που κάποτε βρισκόταν το φρούριο που γκρέμισαν οι Γάλλοι στις 14 Ιουλίου 1789, και σήμερα σε αυτήν δεσπόζει η ομώνυμη όπερα. Χαρείτε την μποέμ συνοικία Μαρέ με την Πλατεία Βοζγκ, όπου βρισκόταν το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκό, μια περιοχή γεμάτη λαμπερά καφέ και πρωτοποριακές γκαλερί και θα περιπλανηθούμε στην άλλοτε φοιτητογειτονιά Καρτιέ Λατέν στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα αναζητώντας το ιστορικό πρόσωπο της πόλης και τον χαμένο Μάη του ’68. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το σύμβολο της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ (ατομικό το κόστος του εισιτηρίου), ο οποίος κατασκευάστηκε ως είσοδος για την Παγκόσμια Έκθεση του 1889 αλλά και για να τιμήσει την εκατονταετή επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα (έξοδα ατομικά) με τα περίφημα Μπατό Μους, για να δείτε μερικά από τα μεγαλόπρεπα ιστορικά μνημεία της πόλης. Διανυκτέρευση.
(όσοι έχουν επιλέξει το 7ημερο πρόγραμμα έχουν μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής)

8η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε την επίσκεψη μουσείων, όπως το περίφημο Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης Πομπιντού με μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις, το Μουσείο Ροντέν με γλυπτά του γνωστού καλλιτέχνη και της μούσας του Καμίλ Κλοντέλ ή το Ιμπρεσιονιστικό Μουσείο του Ορσέ, πρώην σιδηροδρομικό σταθμό, που είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Ευρώπης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού και πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς/αρχαιολογικούς χώρους, είσοδος στο Πύργο του Άιφελ, εισιτήριο Κρουαζιέρας στο Σηκουάνα, είσοδοι στα Πάρκα της Disneyland.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (το άτομο τη βραδιά περίπου 2€)

Σημειώσεις:

  • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση.
  • Σε όλα τα εθνικά μουσεία στην Γαλλία όπως το Μουσείο του Λούβρου, Βερσαλλίες, Μουσείο Ορσέ, οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι 26 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.

    ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ 1o ΠΑΙΔΙ € ΠΑΙΔΙΚΟ 2o ΠΑΙΔΙ € ΜΟΝ/ΝΟ ΑΕΡ/ΙΚΗ ΦΟΡΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΗΜ.
    ΠΑΡΙΣΙ 7 5/7, 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8, 23/8 & 30/8 545 395 395 695 Swiss 165 B&B Malakoff Porte De Vanves or Similar Πρωινό.                                        Στα ξενοδοχεία Β&Β Malakoff & Novotel Defence  η παιδική τιμή ισχύει έως 16 ετών (1ο & 2ο παιδί).
    Στο ξενοδοχείο Μillenium η παιδική τιμή ισχύει έως 8 ετών.
    645 425 425 915 Novotel Defence 4* or Similar
    675 __ __ 925 Best Western Ronceray Opera 3* sup or Similar
    775 425 __ 1125 Pullman Defense 5* or Similar
    865 __ __ 1300 Holiday inn Opera Grand Boulevard 4* or Similar
    865 425 __ 1300 Millenium Opera 4* or Similar
    ΠΑΡΙΣΙ 7 19/7 595 445 445 745 Air France 150 B&B Malakoff Porte De Vanves or Similar Πρωινό.                                        Στα ξενοδοχεία Β&Β Malakoff & Novotel Defence  η παιδική τιμή ισχύει έως 16 ετών (1ο & 2ο παιδί).
    Στο ξενοδοχείο Μillenium η παιδική τιμή ισχύει έως 8 ετών.
    695 475 475 965 Novotel Defence 4* or Similar
    725 __ __ 975 Best Western Ronceray Opera 3* sup or Similar
    825 475 __ 1175 Pullman Defense 5* or Similar
    915 __ __ 1350 Holiday inn Opera Grand Boulevard 4* or Similar
    915 475 __ 1350 Millenium Opera 4* or Similar