Skip to main content

MARIA CALLAS MONACO GALA & AWARDS Ειδική αναχώρηση 10/05/23! 1600€ με φόρους

Αναχώρηση 10-14 Μαΐου 2023...5 μέρες

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ – ΝΙΚΑΙΑ – ΜΟΝΤΕ CARLO…για την 100η επέτειο από τη γέννηση της μεγαλύτερης Ντίβας της Όπερας όλων των εποχών

Πρόγραμμα

1η µέρα 10/05: Αθήνα - Νίκαια

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση µε AEGEAN για Νίκαια (Nice), την πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής και ένα από τα πιο φημισμένα θέρετρα του κόσμου. Γαλαζοπράσινα νερά, υπέροχες παραλίες, κοκοφοίνικες, φοβερή αρχιτεκτονική και μία αίσθηση belle epoque & Art Deco που θα σας κλέψει την καρδιά. 

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN NICE  - Saint Laurent du Var 4*.

2η µέρα 11/05: Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς – Αντίμπ - Κάννες   

Σήμερα προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στις Κάννες, στο Σαν Πωλ ντε Βανς (Saint-Paul-de-Vence) και την Αντίμπ.

Πρώτη μας στάση το αριστοκρατικό χωριό Σαν Πωλ ντε Βανς . Περιπλανηθείτε στα στενά του σοκάκια µε τα υπέροχα παλαιοπωλεία,   αποδώστε φόρο τιμής στον Μαρκ Σαγκάλ, πιείτε το ρόφημα σας στο ιστορικό καφέ "Le Tilleul" και επισκεφθείτε το ίδρυµα Μεγκτ µε την πλούσια συλλογή έργων επιφανών          καλλιτεχνών µοντέρνας τέχνης.              Μην παραλείψετε να δείτε τον πίνακα του Τιντορέτο, "η Αγία Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας", που φυλάσσεται στην εκκλησία Conversion-de-Saint-Paul του 12ου αιώνα.

Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αντίμπ όπου θα δούμε την μεγαλύτερη μαρίνα στην Ευρώπη και το λιμάνι για τα γιοτ των πλουσίων και διάσημων.

Τέλος θα επισκεφθούμε τις κοσμοπολίτικες Κάννες όπου θα δούμε το κτίριο του διασημότερου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του κόσμου, την παραλιακή λεωφόρο Κρουαζέτ µε τους φοίνικες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και τα εντυπωσιακά "πλωτά παλάτια" στο λιμάνι των Καννών. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Νίκαια.

3η µέρα 12/05: Νίκαια – Μονακό GALA – Μόντε Κάρλο  

Πρωινό ελεύθερο για να γνωρίσετε την πανέμορφη Νίκαια, την μεγαλύτερη πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας.

Να περπατήσετε στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο της, Promenade Des Anglais. Να περιπλανηθείτε στα πανέμορφα στενάκια της παλιάς πόλης, με τα μικροσκοπικά μαγαζάκια και τα παλιά κτίρια με τα ξύλινα πολύχρωμα παντζούρια. Να επισκεφθείτε την υπαίθρια αγορά Cours Saleya με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και σουβενίρ. 

15:30 Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την ιστορική και μαγευτική Όπερα του Μόντε Κάρλο , Salle Garnier.

17:00 MARIA CALLAS MONACO GALA & AWARDS
Η εορταστική έκδοση του φημισμένου Maria Callas Monaco Gala & Awards για την 100η επέτειο από τη γέννηση της μεγαλύτερης Ντίβας της Όπερας όλων των εποχών Maria Callas , τελείται υπό την υψηλή αιγίδα και παρουσία της Αυτού Μεγαλειότητας του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό , και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2023, στις 5.00μμ, στην ιστορική και μαγευτική Όπερα του Μόντε Κάρλο , Salle Garnier με κονσέρτο Όπερας και βραβεύσεις διάσημων αστέρων της παγκόσμιας τέχνης , και αμέσως μετά Gala Dinner στην εμβληματική Salle Empire του Hôtel de Paris, Monte-Carlo . Ξεκινάμε τώρα τις κρατήσεις , με στόχο να κλείσετε και να οργανώσετε άμεσα και σωστά το ταξίδι σας , και να δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή αυτό το υπέροχο και μοναδικό γεγονός ως μία ανεπανάληπτη εμπειρία για εσάς στο Πριγκιπάτο . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια αργά το βράδυ.

 4η μέρα 13/05 : Νίκαια

Για σήμερα προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στο µουσείο-εργαστήριο αρωµάτων Φραγκονάρ (Fragonard) στο Εζ  , επίσκεψη στο πριγκιπάτο του Μονακό και ξενάγηση στη Νίκαια.

Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας.

Συνεχίζουμε για το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στον "βράχο" και στην παλιά πόλη, όπου δεσπόζει το Ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον νεο-ροµανικής αρχιτεκτονικής Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου βρίσκονται οι τάφοι της µακροβιότερης µοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσµο, της οικογένειας Γκριµάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα µνήµατα της πριγκίπισσας Γκρέις και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ'. Η βόλτα µας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι - µείγµα διαφόρων ρυθµών αρχιτεκτονικής.

Επιστροφή στη Νίκαια όπου θα ξεκινήσουμε την περιήγησή µας από την παλιά πόλη, όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών µε τα παζάρια  , ο Καθεδρικός ναός, το Μέγαρο της ∆ικαιοσύνης και η Όπερα. Συνεχίζουμε µε την διάσημη πλατεία Μασενά και ολοκληρώνουμε τον περίπατό µας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταµ. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ µας..

5η µέρα 14/05: Νίκαια - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα.

 

 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο     1.600€

 Μονόκλινο                              2.100€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ µε απ΄ ευθείας πτήσεις της AEGEAN AIRLINES

 

Οι πτήσεις µας

10 Μαΐου

Α3 690

ΑΘΗΝΑ - ΝΙΚΑΙΑ

16:05 - 17:40

14 Μαΐου

Α3 691

ΝΙΚΑΙΑ - ΑΘΗΝΑ

18:35 - 22:00

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Tέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Holiday Inn Nice - Saint Laurent du Var 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
  • Μεταφορές για την βραδιά του Galla Νίκαια- Μόντε Κάρλο – Νίκαια
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου µας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτικής για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

∆εν Περιλαμβάνονται :

  • Εισιτήρια για το Gala
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα,

Κόστος προαιρετικών εκδρομών βασισμένο στη συμμετοχή των 20 ατόμων.

  • Νίκαια – Σαν Πωλ Ντε Βανς – Αντίμπ - Κάννες – Νίκαια 75,00€
  • Νίκαια – Εζ Μουσείο Αρωμάτων Φραγκονάρ – Μονακό -Νίκαια 75,00€

Δεν περιλαμβάνονται Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα

Όλες οι παραπάνω τιμές έχουν βασιστεί στην ελάχιστη συμμετοχή των 20 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερου αριθμού, οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν ανάλογα.

MARIA CALLAS MONACO GALA & AWARDS

Η επόμενη εορταστική έκδοση του φημισμένου Maria Callas Monaco Gala & Awards για την 100η επέτειο από τη γέννηση της μεγαλύτερης Ντίβας της Όπερας όλων των εποχών Maria Callas , τελείται υπό την υψηλή αιγίδα και παρουσία της Αυτού Μεγαλειότητας του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό , και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2023, στις 5.00μμ, στην ιστορική και μαγευτική Όπερα του Μόντε Κάρλο , Salle Garnier με κονσέρτο Όπερας και βραβεύσεις διάσημων αστέρων της παγκόσμιας τέχνης , και αμέσως μετά Gala Dinner στην εμβληματική Salle Empire του Hôtel de Paris, Monte-Carlo .


Ξεκινάμε τώρα τις κρατήσεις , με στόχο να κλείσετε και να οργανώσετε άμεσα και σωστά το ταξίδι σας , και να δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή αυτό το υπέροχο και μοναδικό γεγονός ως μία ανεπανάληπτη εμπειρία για εσάς στο Πριγκιπάτο .


Σας καλωσορίζουμε , και ανυπομονούμε να ακούσουμε σύντομα νέα σας , καθώς θα περιμένουμε όλες τις απαντήσεις για τις κρατήσεις σας σε άμεσο χρόνο.


Σας επισυνάπτουμε παρακάτω πληροφορίες για να κλείσετε εκ των προτέρων τις Prestige ή VIP προσκλήσεις σας γι αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο Monte Carlo .


Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο επιλογών είναι ότι τα VIP εισιτήρια είναι σε μπροστινές θέσεις με καλύτερη θέα , στην Όπερα καθώς και το δείπνο.