Skip to main content

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ ΕΟΡΤΕΣ 2015/2016 από 395,00

5 ημέρες
Νίκαια,  Κάννες, Σαιν Πολ Ντε Βανς,  Εζ,  Μονακό, Μόντε Κάρλο

Aναχωρήσεις:   18, 25 Νοεμβρίου ‘15
                         16 Δεκεμβρίου  ‘15
                                   06 Ιανουαρίου ’16           

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΝΙΚΑΙΑ   

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την  κοσμοπολίτικη Νίκαια. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην απογευματινή πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε τη διάσημη παραλιακή Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, όπου μπροστά στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Negresco» έκανε τις βόλτες της η αγγλική αριστοκρατία του 19ου αιώνα, και στην πανέμορφη Πλατεία Μασενά και την Παλιά Πόλη με το δικαστικό μέγαρο, την Όπερα, τον Καθεδρικό της Αγίας Ρεπαράτης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:  ΝΙΚΑΙΑ  - ΕΖ - ΜΟΝΑΚΟ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μεσαιωνικό χωριό Εζ, όπου θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό. Στην πανοραμική περιήγηση θα δούμε με το παλάτι των Μονεγάσκων, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Αργά το απόγευμα επιστροφή  στο ξενοδοχείο στη Νίκαια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΟΝΑΚΟ – ΚΑΝΝΕΣ – ΣΑΙΝ ΠΟΛ ΝΤΕ ΒΑΝΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής, τις Κάννες, με τη θρυλική Κραουαζέτ, την παραλιακή λεωφόρο με τους φοίνικες, τις πλαζ, τα ξενοδοχεία της Μπελ Επόκ, τις πανάκριβες μπουτίκ και το Μέγαρο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Επόμενη επίσκεψη το γραφικό μεσαιωνικό χωριό Σαιν Πολ Ντε Βανς, που ενέπνευσε πλήθος ζωγράφων, συγγραφέων και ποιητών. Περιπλανηθείτε στα γραφικά καλντερίμια του, γεμάτα από μουσεία και γκαλερί και ανακαλύψτε τη γοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ  (ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΑΙΞ ΕΝ ΠΡΟΒΑΝΣ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στο  μεγαλύτερο λιμάνι της Γαλλίας τη Μασσαλία και στην ωραιότερη ίσως πόλη της Προβηγκίας την Αίξ Εν Προβάνς. Η Μασσαλία είναι πρωτεύουσα της Προβηγκίας, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας,  χρισμένη στον κόλπο της Λυών.  Ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, η «Μασσαλιώτιδα» πήρε το όνομά του από τους Μασσαλιώτες στρατιώτες που τραγουδούσαν τον ύμνο αυτό στους δρόμους του Παρισιού. Η  Αίξ Εν Προβάνς (Aix en Provence), είναι η πόλη των υδάτων, που πήρε το όνομα της από τις πολυάριθμες πηγές,  γενέτειρα  του μεγάλου συγγραφέα Εμίλ Ζολά  και του ζωγράφου  Πολ Σεζάν. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ  – ΑΘΗΝΑ   

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφή μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα.

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο             395  €                   
Τιμή σε μονόκλινο                        495  €                         
Φόροι αεροδρομίων                      175  €                            

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Νίκαια  – Αθήνα με την Alitalia, μέσω Ρώμης. 
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο Apogia4*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Checkpoint & parking Νίκαιας 15€ .
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (το άτομο τη βραδιά : 1,70 € ).