Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2013

 

 

  • Κέλτικοι Μύθοι Ιρλανδίας 8 μέρες
  • Πολιτιστικός Γύρος Ιρλανδίας 8 μέρες

 

 

 

Οι Κέλτικοι Μύθοι της Ιρλανδίας

8 μέρες

Αναχώρηση: 23, 29 Ιουλίου // 5, 6, 12, 14, 20, 27 Αυγούστου // 24 Σεπτεμβρίου // 8 μέρες

*Κιλλάρνευ - Δουβλίνο - Βράχος του Κάσελ - Κορκ - Δαχτυλίδι του Κέρυ - Λίμερικ - Μπέλφαστ*

με διαμονή στο ξενοδοχείο Castle DUNLOE 5* dlx με δώρο η περιήγηση στην Ζυρίχη.

 

1η Μέρα:
Αθήνα - Δουβλίνο - Βράχος του Κάσελ - Κορκ - Κιλλάρνευ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Δουβλίνο με την SWISS INTERNATIONAL Άφιξη και αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος σταθμός ο Βράχος του Κάσελ . Δεσπόζει επάνω από την πόλη Κάσελ από τη βάση του που την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μ. Η διαδρομή θα συνεχιστεί για την κομητεία του Κέρρυ, γνωστή και ως Το Βασίλειο. Άφιξη στο μυθικό κάστρο - ξενοδοχείο DUNLOE CASTLE 5* (www. thedunloe.com) ένα ρομαντικό κρησφύγετο στην άγρια ομορφιά του Κιλλάρνευ . Δείπνο.

 

2η Μέρα:
Μια μέρα στο μυθικό κόσμο του κάστρου Dunloe … φύση, ψάρεμα και γκολφ
Μετά το πρόγευμα θα αφιερωθούμε στις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο μας, το κάστρο Ντανλόε. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ιππασία με τα εκπαιδευμένα Αυστριακά haflinger πόνυ του ξενοδοχείου, ιδανικά για παιδιά και αρχάριους. Επίσης μπορείτε να επιδοθείτε στο fly fishing στον ποταμό Λαούν που διασχίζει τις εκτάσεις του ξενοδοχείου. Αν είστε και τυχεροί να επιστρέψετε με καλή ψαριά το ξενοδοχείο θα χαρεί να σας τα μαγειρέψει συνοδευτικά του δείπνου σας. Ακόμη μπορείτε να επισκεφθείτε το γυμναστήριο, τη σάουνα και το σπα του ξενοδοχείου για την απόλυτη χαλάρωσή σας αλλά και να κολυμπήσετε στην ολυμπιακών διαστάσεων εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Δείπνο

 

3η Μέρα:
Δακτυλίδι του Κέρυ
Το δαχτυλίδι του Κέρυ αποτελεί την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν, στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προς το Γκλενμπέι όπου η απότομη βουνοπλαγιά επιτρέπει πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο και τον κόλπο του Ντίνγκλ. Θα περάσουμε από το χωριό Καχιρσαiβίν, γενέτειρα του Εθνικού Ήρωα Ντάνιελ Ο`Κόνελ και στη συνέχεια θα φτάσουμε στην πόλη Γουότερβιλ. Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μόλ και μέχρι το σημείο Λέιντις Βιού απ' όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνευ. Η περιοχή θυμίζει χαρακτηριστικά τα νορβηγικά Φιορδ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

 

4η Μέρα:
Κιλλάρνευ - Κορκ… η επαναστατική πόλη της Ιρλανδίας
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην πόλη του Κορκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιρλανδίας και Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2005. Θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε και να εξερευνήσουμε την πόλη με τα πολυάριθμα κανάλια,τα στενά δρομάκια και τις γραφικές προκυμαίες που βρίσκονται στα βόρεια και νότια του ποταμού Λι που τη διασχίζει. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε τις περιποιήσεις του σπα και των άλλων παροχών. Δείπνο.

 

5η Μέρα:
Κιλλάρνευ - Λίμερικ - Δουβλίνο
Μετά το πρόγευμα θα αποχαιρετήσουμε την κομητεία του Κέρυ και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο. Η διαδρομή μας θα μας οδηγήσει προς την καταπράσινη κομητεία του Κλαίρ και την πόλη Λίμερικ που ιδρύθηκε από τους Βίκινγκ και το αυστηρό πορτραίτο της οποίας σκιαγράφησε ο ιρλανδός συγγραφέας Φρανκ Μακ Κορτ στο μυθιστόρημά του (οι Στάχτες της Μητέρας μου). Το μεσημέρι θα φθάσουμε στο Δουβλίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*. Ελεύθερος χρόνος για να πάρουμε μια γεύση από κέλτικες νύχτες με μια περιήγηση στην Τεμπλ Μπαρ.

 

6η Μέρα:
Δουβλίνο - Πανοραμική ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Ιρλανδίας
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στο Δουβλίνο. Θα περάσουμε από το αριστούργημα του 18ου αι. το παλαιό Τελωνείο όπου θα περπατήσουμε διαμέσου του περίφημου κολλεγίου της Αγίας Τριάδας και θα επισκεφτούμε τους θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Με το πούλμαν μας θα γυρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης περνώντας την Εθνική Πινακοθήκη, το Κάστρο του Δουβλίνου, τον Άγιο Πατρίκιο και τον Καθεδρικό Ναό του Χριστού, το Trinity College όπου θα επισκεφθούμε την βιβλιοθήκη του φιλοξενείτε το αρχαιότερο βιβλίο των Κελτών (book of cells). Δε θα παραλείψουμε να δούμε και τη γειτονιά που φιλοξενεί το μεγαλύτερο ζυθοποιείο της Ευρώπης, τα κτίρια της περίφημης μαύρης μπύρας Guinness. Ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα του κόσμου, το πάρκο Φοίνιξ, είναι στην διαδρομή μας όπως και η περιοχή στην οποία βρίσκεται το παλαιό αποστακτήριο του Jameson, το πιο γνωστό Ιρλανδέζικο ουίσκι. Το κτίριο του κεντρικού Ταχυδρομείου, η πλατεία Παρνέλ και ο δρόμος Ο'Κόνελ μας φέρνουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης και τέλος της ξενάγησης μας. Η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Δεν θα παραλείψουμε να πιούμε μία μπύρα στη περιοχή του Temple Bar, τη φημισμένη περιοχή των Ιρλανδέζικων Pubs.

 

7η Μέρα:
Δουβλίνο (Μπέλφαστ - Βόρεια Ιρλανδία)
Μετά το πρόγευμα η ημέρα είναι ελεύθερη για να γνωρίσετε τα σοκάκια της πόλης. Διαφορετικά μπορείτε να συμμετέχετε προαιρετικά στην ημερήσια εκδρομή μας στην Βόρεια Ιρλανδία και το Μπέλφαστ. Η εκδρομή αυτή είναι αφιερωμένη στην πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε πραγματική πόλη-έκπληξη. Θα ξεναγηθούμε στο κέντρο της πόλης και στα περίχωρα απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της όπως το Δημοτικό Μέγαρο, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το περίφημο κτίριο της Όπερας του Μπέλφαστ, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, το κεκλιμένο πύργο του ρολογιού αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και πολλά άλλα αξιοθέατα που ο ξεναγός μας θα μας οδηγήσει μέσα από αφηγήσεις σε πραγματικά γεγονότα και ιστορίες. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και βόλτες στο κέντρο της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Δουβλίνο και στο ξενοδοχείο.

 

8η Μέρα:
Δουβλίνο – Ζυρίχη – Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου για την πτήση της επιστροφής. Ανάλογα με τον προγραμματισμό των πτήσεων, ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα να απολαύσουμε την πόλη της Ζυρίχης, όπου θα περιηγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατά της. Ελεύθερος χρόνος στη λίμνη για καφέ και βόλτα. Άφιξη στην Αθήνα.

 

Τιμή κατ' άτομο 
Αναχώρηση: 23, 29 Ιουλίου // 5, 6, 12, 14, 20, 27 Αυγούστου // 24 Σεπτεμβρίου // 8 μέρες

SMART PRICE

 

Δίκλινο

999

1095

 

3ο άτομο έως 12 ετών

812

895

 

Μονόκλινο

1270

1345

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165
Επιβάρυνση από άλλες πόλεις € 100
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση.

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Δουβλίνο – Αθήνα με SWISS INTERNATIONAL
  •      Διαμονή 4 νύχτες στο κάστρο DUNLOE 5* deluxe !!! στο Κιλλάρνευ
  •      Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*στο Δουβλίνο
  •      Πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία σε μπουφέ • Δείπνο καθημερινά στο Κάστρο Ντανλόε (σύνολο 4 δείπνα)
  •      Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία βάση προγράμματος
  •      Ξεναγήσεις και περιηγή- σεις βάση προγράμματος
  •      ΔΩΡΟ Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ!!!
  •      Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες
  •      Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Έμπειροι αρχηγοί του γραφείου μας και τοπικοί αντιπρόσωποι
  •      ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165
  •      Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
  •      Ποτά και αναψυκτικά
  •      Είσοδοι σε μουσεία και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Smart Price / Σημείωση:

  •      Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 


 

 

 

 

Πολιτιστικός Γύρος Ιρλανδίας

8 μέρες
Δουβλίνο - Βράχος του Κάσελ - Κορκ - Κιλλάρνευ - Δακτυλίδι του Κέρυ - Βράχοι Μόχερ - Γκώλγουέι - Κονεμάρα - Σλάϊγκο - Τζάιαντς Κόζγουέϊ - Μπέλφαστ με ΔΩΡΟ Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ!

 

1η Μέρα:
Αθήνα - Δουβλίνο - Βράχος του Κάσελ - Κορκ - Κιλλάρνευ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Δουβλίνο με την SWISS INTERNATIONAL Άφιξη και αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος σταθμός ο Βράχος του Κάσελ. Δεσπόζει επάνω από την πόλη Κάσελ από τη βάση του που την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μ. Επόμενος σταθμός η πόλη Κορκ η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιρλανδίας. Περιήγηση στην πόλη . Τέλος αναχώρηση για την κομητεία του Κέρρυ, γνωστή και ως Το Βασίλειο. Άφιξη στο μυθικό κάστρο - ξενοδοχείο DUNLOE CASTLE 5* (www.thedunloe.com) ένα ρομαντικό κρησφύγετο στην άγρια ομορφιά του Κιλλάρνευ. Δείπνο.

 

2η Μέρα:
Δακτυλίδι του Κέρυ
Το δαχτυλίδι του Κέρυ αποτελεί την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν, στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προς το Γκλενμπέι όπου η απότομη βουνοπλαγιά επιτρέπει πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο και τον κόλπο του Ντίνγκλ. Θα περάσουμε από το χωριό Καχιρσαiβίν, γενέτειρα του Εθνικού Ήρωα Ντάνιελ Ο`Κόνελ και στη συνέχεια θα φτάσουμε στην πόλη Γουότερβιλ. Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μόλ και μέχρι το σημείο Λέιντις Βιού απ' όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνευ. Η περιοχή θυμίζει χαρακτηριστικά τα νορβηγικά Φιορδ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

 

3η Μέρα:
Κέρυ - περιοχή Μπέρρεν - Βράχοι Μόχερ - Γκώλγουέι
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη του Γκωλγουέι ταξιδεύοντας μέσα από την περιοχή του Μπέρρεν. Πρώτη μας επίσκεψη είναι το κάστρο Μπανράττυ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στους Βράχους του Μόχερ. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέσα από την ιδιόμορφη περιοχή Μπέρρεν. Εκεί θα συναντήσουμε δεκάδες μεγαλιθικούς τάφους και κέλτικους σταυρούς. Συνεχίζουμε για την κομητεία Γκώλγουεi . Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

 

4η Μέρα:
Γκώλγουέι - Κονεμάρα - Σλάϊγκο
Μετά το πρόγευμά θα κατευθυνθούμε βόρεια στην περιοχή Κονεμάρα. Θα διασχίσουμε την κομητεία Γέιτς, και θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε καθοδόν το νεκροταφείο Κάροουμόρ που βρίσκεται κοντά στην πόλη Σλάϊγκο. Ένα μεγαλιθικό κοιμητήριο όπου βρίσκεται μία συστάδα από 60 πέτρες και δημιουργούν έναν μυστηριώδη κύκλο. Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο.

 

5η Μέρα:
(Λόντον)Ντέρυ - Τζάιαντς Κόζγουέϊ - Μπέλφαστ
Πρόγευμα και επίσκεψη στην πόλη Ντέρυ (ή Λόντονντέρυ όπως την αποκαλούν οι Ιρλανδοί προτεστάντες). Θα κατευθυνθούμε προς το σημείο των μεγάλων μαχών και θα φωτογραφίσουμε το μνημείο προς τιμήν των δεκατριών νεαρών που έπεσαν στη μάχη. Επίσης θα περπατήσουμε πάνω στα τείχη της πόλης. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής της περιοχής Αντρίμ και θα επισκεφθούμε το Δρόμο του Γίγαντα (Τζάιαντς Κόζγουέϊ). Το φαινόμενο που συναντάται στο Τζάιαντς Κόζγουέϊ σχηματίστηκε πριν από 60 εκατομμύρια χρόνια και πλέον, όταν καυτή λάβα εκτοξεύτηκε στην επιφάνεια της γης. Η θάλασσα κρύωσε γρήγορα τη λάβα κι έτσι δημιουργήθηκαν 40 χιλιάδες πολυγωνικοί κώνοι, τοποθεσία που αποτελεί παγκόσμιο κληροδότημα της UNESCO. Μετά την επίσκεψη θα συνεχίσουμε για το Μπέλφαστ όπου θα φτάσουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο.

 

6η Μέρα:
Μπέλφαστ - Δουβλίνο
Μετά το πρόγευμα θα απολαύσουμε μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης θρύλος, την πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας. Θα ξεκινήσουμε με το κυρτό ρολόι , θα θαυμάσουμε το κτίριο της όπερας, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο της Βασίλισσας, και την παμπ Κράουν Μπαρ που χρονολογείται από το 1885. Θα κατευθυνθούμε κατόπιν στο Δυτικό Μπέλφαστ όπου θα ξεναγηθούμε στην περιοχή των εχθροπραξιών και του σημερινού τείχους της Ειρήνης όπου θα φωτογραφίσουμε τα πολλαπλά και σημαντικά γκράφιτι. Επίσης θα επισκεφθούμε το Dock όπου κατασκευάστηκε ο Τιτανικός. Μετά τη ξενάγηση μας συνεχίζουμε το ταξίδι για το Δουβλίνο και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

7η Μέρα:
Δουβλίνο - Πανοραμική ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Ιρλανδίας
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στο Δουβλίνο. Θα περάσουμε από το αριστούργημα του 18ου αι. το παλαιό Τελωνείο όπου θα περπατήσουμε διαμέσου του περίφημου κολλεγίου της Αγίας Τριάδας και θα επισκεφτούμε τους θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Με το πούλμαν μας θα γυρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης περνώντας την Εθνική Πινακοθήκη, το Κάστρο του Δουβλίνου, τον Άγιο Πατρίκιο και τον Καθεδρικό Ναό του Χριστού, το Trinity College όπου θα επισκεφθούμε την βιβλιοθήκη του φιλοξενείτε το αρχαιότερο βιβλίο των Κελτών (book of cells). Δε θα παραλείψουμε να δούμε και τη γειτονιά που φιλοξενεί το μεγαλύτερο ζυθοποιείο της Ευρώπης, τα κτίρια της περίφημης μαύρης μπύρας Guinness. Ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα του κόσμου, το πάρκο Φοίνιξ, είναι στην διαδρομή μας όπως και η περιοχή στην οποία βρίσκεται το παλαιό αποστακτήριο του Jameson, το πιο γνωστό Ιρλανδέζικο ουίσκι. Το κτίριο του κεντρικού Ταχυδρομείου, η πλατεία Παρνέλ και ο δρόμος Ο'Κόνελ μας φέρνουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στο τέλος της ξενάγησης μας. Η υπόλοιπη ελεύθερη στη διάθεση σας . Δεν θα παραλείψουμε να πιούμε μία μπύρα στη περιοχή του Temple Bar, τη φημισμένη περιοχή των Ιρλανδέζικων Pubs .

 

8η Μέρα:
Δουβλίνο - Ζυρίχη - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου για την πτήση της επιστροφής. Ανάλογα με τον προγραμματισμό των πτήσεων, ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα να απολαύσουμε την πόλη της Ζυρίχης, όπου θα περιηγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατά της. Ελεύθερος χρόνος στη λίμνη για καφέ και βόλτα. Άφιξη στην Αθήνα.

 

Τιμή κατ' άτομο 
Αναχωρήσεις: 23, 29 Ιουλίου // 5, 6, 12, 14, 20, 27 Αυγούστου // 24 Σεπτεμβρίου // 8 μέρες
    
 29 Ιουλ. 5, 6, 12, 14 Αυγ.23 Ιουλ.20 & 27 Αυγ.ΠΡΟΣΦΟΡΑ
24 Σεπτ.
 SMART PRICE SMART PRICE   
Δίκλινο1095119510451145999
3ο άτομο έως 12 ετών895995845945795
Μονόκλινο13451445129513951235

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  •      Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα– Δουβλίνο – Αθήνα με SWISS INTERNATIONAL
  •      Διαμονή (7) διανυκτερεύσεις στην Ιρλανδία και Βόρεια Ιρλανδία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & στο μυθικό κάστρο – ξενοδοχείο DUNLOE CASTLE 5*
  •      Πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία σε μπουφέ
  •      Δείπνα καθημερινά στα ξενοδοχεία εκτός της διαμονής στο Δουβλίνο (σύνολο 5 δείπνα)
  •      Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις βάση προγράμματος
  •      Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος
  •      ΔΩΡΟ Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ!!!
  •      Ταξιδιωτικά έντυπα - χάρτες
  •      Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •      Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
  •      ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  •      Φόροι αεροδρομίων.
  •      Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. Είσοδοι σε μουσεία και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

 

Σημειώσεις:

  •      Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Σε κάποιες αναχωρήσεις η διανυκτέρευση στο Μπέλφαστ μπορεί να αντικατασταθεί με διαμονή στο Ντέρυ λόγω των πολλών φεστιβάλ που υπάρχουν στην περιοχή εκείνη την περίοδο. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.