Skip to main content

Οι Κέλτικοι Μύθοι της ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ Καλοκαίρι 2015 από 1195,00

Κιλλάρνευ – Δουβλίνο – Βράχος του Κάσελ – Κορκ – Δαχτυλίδι του Κέρυ – Λίμερικ – Μπέλφαστ

….με διαμονή στο μυθικό ξενοδοχείο Castle DUNLOE 5* Deluxe με δωρεάν ιππασία fly fishing και χρήση των υπηρεσιών του spa leisure centre του κάστρου

 

1η μέρα: Αθήνα - Δουβλίνο - Βράχος του Κάσελ - Κορκ - Κιλλάρνευ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Δουβλίνο με την SWISSINTERNATIONAL Άφιξη και αναχώρηση για την κομητεία Κέρυ. Πρώτος σταθμός ο Βράχος του Κάσελ . Δεσπόζει επάνω από την πόλη Κάσελ από τη βάση του που την αποτελεί ένας ογκόλιθος ύψους 61 μ. Η διαδρομή θα συνεχιστεί για την κομητεία του Κέρρυ, γνωστή και ως Το Βασίλειο . Άφιξη στο μυθικό κάστρο - ξενοδοχείο DUNLOECASTLE ( www.thedunloe.com ) ένα ρομαντικό κρησφύγετο στην άγρια ομορφιά του Κιλλάρνευ . Δείπνο.

2η μέρα: Μια μέρα στο μυθικό κόσμο του κάστρου Dunloe … φύση, ψάρεμα και γκολφ

Μετά το πρόγευμα θα αφιερωθούμε στις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο μας, το κάστρο Ντανλόε. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ιππασία με τα εκπαιδευμένα Αυστριακά haflinger πόνυ του ξενοδοχείου, ιδανικά για παιδιά και αρχάριους. Επίσης μπορείτε να επιδοθείτε στο fly fishing στον ποταμό Λαούν που διασχίζει τις εκτάσεις του ξενοδοχείου. Αν είστε και τυχεροί να επιστρέψετε με καλή ψαριά το ξενοδοχείο θα χαρεί να σας τα μαγειρέψει συνοδευτικά του δείπνου σας. Ακόμη μπορείτε να επισκεφθείτε το γυμναστήριο, τη σάουνα και το σπα του ξενοδοχείου για την απόλυτη χαλάρωσή σας αλλά και να κολυμπήσετε στην ολυμπιακών διαστάσεων εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Δείπνο

 

3η μέρα: Δακτυλίδι του Κέρυ και παρακολούθηση Ιρλανδέζικης βραδιάς

Το δαχτυλίδι του Κέρυ αποτελεί την πιο διάσημη πανοραμική διαδρομή της Ιρλανδίας. Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόγκρλιν, στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προς το Γκλενμπέι όπου η απότομη βουνοπλαγιά επιτρέπει πανοραμική θέα προς τη χερσόνησο και τον κόλπο του Ντίνγκλ. Θα περάσουμε από το χωριό Καχιρσαiβίν, γενέτειρα του Εθνικού Ήρωα Ντάνιελ Ο`Κόνελ και στη συνέχεια θα φτάσουμε στην πόλη Γουότερβιλ όπου πέρασε αρκετά χρόνια της ζωής του ο Charly Chaplin. Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μόλ και μέχρι το σημείο Λέιντις Βιού απ’ όπου θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις διάσημες λίμνες του εθνικού Δρυμού του Κιλλάρνευ. Η περιοχή θυμίζει χαρακτηριστικά τα νορβηγικά Φιορδ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο. Το βράδυ προαιρετικά θα αναχωρήσουμε για το κέντρο της πόλης όπου, σε ένα εξαιρετικό πολuχώρο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον παραδοσιακό Ιρλανδέζικο χορό RIVER DANCE καθώς και να ακούσουμε παραδοσιακές Ιρλανδέζικες μπαλάντες.

4η μέρα: Κιλλάρνευ - Κορκ… η επαναστατική πόλη της Ιρλανδίας

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην πόλη του Κορκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιρλανδίας και Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2005. Θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε και να εξερευνήσουμε την πόλη με τα πολυάριθμα κανάλια, τα στενά δρομάκια και τις γραφικές προκυμαίες που βρίσκονται στα βόρεια και νότια του ποταμού Λι που τη διασχίζει. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε τις περιποιήσεις του σπα και των άλλων παροχών. Δείπνο.

5η μέρα: Κιλλάρνευ - Λίμερικ - Δουβλίνο

Μετά το πρόγευμα θα αποχαιρετήσουμε την κομητεία του Κέρυ και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο. Η διαδρομή μας θα μας οδηγήσει προς την καταπράσινη κομητεία του Κλαίρ και την πόλη

Λίμερικ που ιδρύθηκε από τους Βίκινγκ και το αυστηρό πορτραίτο της οποίας σκιαγράφησε ο ιρλανδός συγγραφέας Φρανκ Μακ Κορτ στο μυθιστόρημά του (οι Στάχτες της Μητέρας μου). Το μεσημέρι θα φθάσουμε στο Δουβλίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*. Ελεύθερος χρόνος για να πάρουμε μια γεύση από κέλτικες νύχτες με μια περιήγηση στην Τεμπλ Μπαρ.

6η μέρα: Δουβλίνο - Πανοραμική ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Ιρλανδίας

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στο Δουβλίνο. Θα περάσουμε από το αριστούργημα του 18ου αιώνα το παλαιό Τελωνείο όπου θα περπατήσουμε διαμέσου του περίφημου κολλεγίου της Αγίας Τριάδας και θα επισκεφτούμε τους θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Με το πούλμαν μας θα γυρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης περνώντας την Εθνική Πινακοθήκη, το Κάστρο του Δουβλίνου, τον Άγιο Πατρίκιο, τον Καθεδρικό καθεδρικό του Χριστού, θα επισκεφθούμε το φημισμένο κολλέγιo Trinity όπου στη βιβλιοθήκη του θα θαυμάσουμε το ιστορικό Book of Cells .Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Ευρώπης, το Φοίνιξ Πάρκ καθώς και το αποστακτήριο ουίσκυ Jameson και τις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας Guinness εφ’ όσον το επιτρέπει ο χρόνος μας. Το βράδυ θα επισκεφθούμε την περιοχή Temple Bar όπου θα απολαύσουμε ένα ποτήρι μπύρα ακούγοντας ζωντανή ιρλανδέζικη μουσική σε ένα από τα πολυσύχναστα μπαρ της περιοχής.

 

 7η μέρα : Δουβλίνο (Μπέλφαστ - Βόρεια Ιρλανδία)

Μετά το πρόγευμα η ημέρα είναι ελεύθερη για να γνωρίσετε τα σοκάκια της πόλης . Διαφορετικά μπορείτε να συμμετέχετε προαιρετικά στην ημερήσια εκδρομή μας στην Βόρεια Ιρλανδία και το Μπέλφαστ. Η εκδρομή αυτή είναι αφιερωμένη στην πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε πραγματική πόλη-έκπληξη. Θα ξεναγηθούμε στο κέντρο της πόλης και στα περίχωρα απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της όπως το Δημοτικό Μέγαρο, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το περίφημο κτίριο της Όπερας του Μπέλφαστ, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, το κεκλιμένο πύργο του ρολογιού αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και πολλά άλλα αξιοθέατα που ο ξεναγός μας θα μας οδηγήσει μέσα από αφηγήσεις σε πραγματικά γεγονότα και ιστορίες. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και βόλτες στο κέντρο της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Δουβλίνο και στο ξενοδοχείο.

8η μέρα: Δουβλίνο – Ζυρίχη - Αθήνα.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου για την πτήση της επιστροφής. Ανάλογα με τον προγραμματισμό των πτήσεων, ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα να απολαύσουμε την περιήγηση της πόλης της Ζυρίχης στα πιο σημαντικά αξιοθέατά της. Αργά το βράδυ άφιξη στην Αθήνα αναπολώντας τις πανέμορφες στιγμές που ζήσαμε στη μαγευτική χώρα των θρύλων και των ξωτικών στην μοναδική Ιρλανδία.

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Αναχωρήσεις   22 Ιουλίου & 3,9,17,24 Αυγούστου

 

                                         SMARTPRICE

Τιμήκατ’ άτομο:                     

Δίκλινο                                     1195                 1295                                                                   

3ο άτ. έως 12 ετών                    1095                 1195                                                             

Μονόκλινο                                1565               1665                                                                                   

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 235

SMARTPRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ με SWISS INTERNATIONAL

• Διαμονή 4 νύχτες στο ΚΑΣΤΡΟ DUNLOE 5* deluxe !!! στο Κιλλάρνευ

• Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*στο Δουβλίνο

• Πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία σε μπουφέ

• Δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία

• Μεταφορές, εκδρομές και μετακινήσεις βάση προγράμματος

• Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος

• Δώρο η περιήγηση στη Ζυρίχη!!!

• Ταξιδιωτικά έντυπα – χάρτες

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας

• Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, χώρους επισκέψεων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα