Skip to main content

Benelux - Κάτω Χώρες και Λονδίνο 9 μέρες 9/8/14

 Βρυξέλλες - Γάνδη - Μπρυζ - Ρόττερνταμ - Ντέλφτ - Χάγη - Άμστερνταμ - Λονδίνο - Οξφόρδη - Στράτφορντ Απόν Έιβον - Bicester Outlet Village. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

Πρόγραμμα (9 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Βρυξέλλες
 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες με την AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο, θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη Παγόδα, το Γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH BRUSSELS CITY CENTRE 4* (www.nh-hotels.com).

 

Ημέρα 2 Βρυξέλλες - Γάνδη - Μπρυζ
 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την επιβλητική Γάνδη . Θα περπατήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την παραμυθένια Μπρυζ. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών, γεφυρών. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt, και της Πλατείας του Δημαρχείου, Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Αργά το απόγευμα άφιξη στις Βρυξέλλες.

 

Ημέρα 3 Βρυξέλλες ( Βατερλό - Ναμούρ - Ντινάντ - Λουξεμβούργο)
 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση (έξοδα ατομικά) για το Λουξεμβούργο, αφού περάσουμε από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλώ και τις όμορφες πόλεις Ναμούρμ και Ντινάντ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στις Βρυξέλλες.

 

Ημέρα 4 Βρυξέλλες - Ρόττερνταμ - Ντέλφτ - Χάγη - Άμστερνταμ
 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για Ρόττερνταμ, στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, Ντέλφτ. Επόμενος σταθμός μας είναι η πόλη της Ειρήνης, Χάγη. Φινετσάτη, ήρεμη, αρχόντισσα. Διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. Αποχαιρετώντας την ολλανδική ενδοχώρα, ανηφορίζουμε για το Άμστερνταμ την πόλη που ιδρύθηκε στα τέλη του 12ου αιώνα και που είναι χτισμένη πάνω στα κανάλια του ποταμού Άμστελ. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένα ξενοδοχείο NOVOTEL 4* (www.novotel.com).

 

Ημέρα 5 Άμστερνταμ - ξενάγηση πόλεως
 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την περιήγηση μας στη πόλη που μας φιλοξενεί. Θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων τα Βασιλικά Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, το Εθνικό Μουσείο Rijks, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης.Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος.

 

Ημέρα 6 Άμστερνταμ - Βρυξέλες - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης)
 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών για επιβίβαση στο Eurostar με τελικό προορισμό το Λονδίνο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο THISTLE EUSTON 4* (www.thistle.com). Το απόγευμα σας προτείνουμε μια προαιρετική περιήγηση διάρκειας 4 ωρών (έξοδα ατομικά) στο νυχτερινό Λονδίνο. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Ημέρα 7 Λονδίνο - ξενάγηση πόλης
 

Μπουφέ πρόγευμα και ξενάγηση πόλης. Θα ξεναγηθούμε στις περιοχές Σάουθ Κένσινγκτον, Mayfair, Ουέστμινστερ, Σίτυ. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται στο Βρετανικό Μουσείο όπου θα επισκεφθούμε τα περίφημα Μάρμαρα και Γλυπτά του Παρθενώνα.

 

Ημέρα 8 Λονδίνο (κρουαζιέρα στον Τάμεση)
 

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Για όσους ενδιαφέρονται προτείνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά) μία εκδρομή - κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση, με επίσκεψη στην πόλη του Γκρίνουιτς.

 

Ημέρα 9 Λονδίνο - Οξφόρδη - Στράτφορντ Απόν Έιβον - Bicester Outlet Village - Αθήνα
 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας. Πρώτη μας επίσκεψη η περίφημη Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την κωμόπολη Stratford upon Avon, την γενέτειρα πόλη του William Shakespeare, έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ. Τελευταία μας στάση το χωριό Bicester Outlet Village όπου θα έχουμε την ευκαιρία για αγορές στις διάφορες μπουτίκ σε τιμές κόστους. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

 
 
Περισσότερες πληροφορίες
Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Σε περίπτωση πληρότητας του τραίνου EUROSTAR η μετάβαση από Βρυξέλλες για Λονδίνο θα γίνει μέσω Καλαί. Επιβάρυνση για όσους επιθυμούν κεντρικό ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ 50 ευρώ κατ άτομο.
 
Τιμολογιακή πολιτική
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Τιμοκατάλογοι
Συνδιασμός ξενοδοχείων
 09/08/2014 εώς 17/08/2014
Δίκλινο  € 999.00
3ο άτομο
1-12 ετών
 € 799.00
Μονόκλινο  € 1349.00
 
 
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ // ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο NH BRUSSELS CITY CENTRE 4* στις Βρυξέλλες, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NOVOTEL 4* στο Άμστερνταμ και τρεις διανυκτερεύσεις στο THISTLE EUSTON 4* στο Λονδίνο
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Εισιτήριο τραίνου με το EUROSTAR σε οικονομική θέση για το δρομολόγιο Βρυξέλλες - Λονδίνο
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 175 € περίπου, Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 60 και από άλλες πόλεις € 120, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.