Skip to main content

ΛΟΝΔΙΝΟ Πάσχα, Μάιος και Ιούνιος 2014 από 595!

ΛΟΝΔΙΝΟ

ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο! 4 και 5 ημέρες

 

 

1η μέρα: Αθήνα – Λονδίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την BRITISH AIRWAYS ή την AEGEAN AIRLINES για το εντυπωσιακό αεροδρόμιο Χήθροου. Άφιξη και γνωριμία μας με την Βρετανική πρωτεύουσα. Θα διασχίσουμε το Χάυντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινγκτον, την μαρμάρινη Αψίδα της Μαρμπλ Αρτς, το αριστοκρατικό Mayfair και Μπελγκράβια την πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα. Συνεχίζουμε για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, το κτίριο του Κοινοβουλίου και την βουλή των λόρδων που φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Στη συνέχεια θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά του Τάμεση για να φτάσουμε στον Πύργο του λονδίνου όπου θα έχουμε μια ευκαιρία για μία σύντομη στάση. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο μέρος που χτυπάει η οικονομική καρδιά του ήνωμένου Βασιλείου, το Σίτυ. Εδώ θα περάσουμε από το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και το καθεδρικό ναό του Αγ. Παύλου. ή περιήγηση μας ολοκληρώνεται στο Βρετανικό Μουσείο για να επισκεφθούμε τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που επιλέξατε, όπως το αγαπημένο των Ελλήνων ταξιδιωτών το THISTLE MARBLE ARCH 4* (www.thistle.com) κεντρικότατο δίπλα στην Όξφορντ Στρητ με τα γνωστά πολυκαταστήματα Selfridges και Mark & Spenser, το HOLIdAY INN REGENTS PARK 4* (www.holidayinn.com) σε απόσταση περιπάτου από την Όξφορντ Στρητ ή στο INTERCONTINENTAL WESTMINISTER 5* Deluxe (www.intercontinental.com) 5 λεπτά από το Αβαείο και το Μπιγκ Μπεν.

2η μέρα: Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης)

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Ξεκινήστε από την ρητζεντ Στρητ, δρόμο στον οποίο έχουν ανοίξει πάνω από 40 καινούργια καταστήματα τα τελευταία χρόνια, την Κάρναμπι Στρητ που είναι ο παράδεισος των Fashionistas. Ξεκουραστείτε και πιείτε έναν καφέ στο πανέμορφο του Sketch. Συνεχίζουμε στα αμέτρητα καταστήματα όλα brand names της Μποντ Στρητ. Πρώτο και καλύτερο το παγκόσμια γνωστό Harrods. Από μουσεία μην παραλείψετε το Μουσείο Επιστημών, Φυσικής ιστορίας, το Madame Tussaud και βέβαια το Victorias & Albert. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στο νυχτερινό λονδίνο. Θα περπατήσουμε στο κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης που είναι η πλατεία Λέστερ, το Κόβεν Γκάρντεν με τη βασιλική Όπερα και τους υπαίθριους μουσικούς, την πλατεία Τραφάλγκαρ και τέλος την κινέζικη συνοικία στο Σόχο.

3η μέρα: Λονδίνο - εκδρομή στο Κάστρο Γουίνδσορ & (κρουαζιέρα στον Τάμεση)

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την εκδρομή μας στο Κάστρο του Γουίνσδορ. Εκεί θα θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σεντ Τζόρτζις. Νωρίς το μεσημέρι, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για όσους ενδιαφέρονται προτείνεται προαιρετικά μία εκδρομή – κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση, με επίσκεψη στην πόλη του Γκρίνουιτς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διά μέσου των καναλιών του Κανάρι Γουάρφ. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας.

4η μέρα: Λονδίνο - (Οξφόρδη -Στράτφορντ Απόν Έιβον Bicester Outlet Village)

Μπουφέ πρόγευμα και όλη η ημέρα στη διάθεσή σας! Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε (έξοδα ατομικά) στην ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας. Πρώτος μας σταθμός η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα υπέροχα κτίρια των κολεγίων. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε την κωμόπολη του Στράτφορντ Απόν Έιβον, τη γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Χρόνος ελεύθερος για να γευματίσουμε σε κάποια παραδοσιακή παμπ, με θέα τον ποταμό Έιβον αφού περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα όπως το Βασιλικό θέατρο του Σαίξπηρ, το γενέθλιο σπίτι του, το δημοτικό σχολείο που μαθήτευσε και άλλα. Τελευταία μας στάση το χωριό Bicester Outlet Village όπου θα έχουμε την ευκαιρία για αγορές στις διάφορες μπουτίκ σε τιμές κόστους. Επιστροφή αργά το απόγευμα.

5η μέρα: Λονδίνο - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για όσους επιθυμούν για μια τελευταία βόλτα στο PortoBello σε μια από τις γνωστότερες υπαίθριες αγορές έργων τέχνης του λονδίνου και στα στενά σοκάκια του Notting Hill. Έπειτα, θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Χήθροου και την πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ με τη BRITISH AIRWAYS ή την AEGEAN AIRLINES • Τρείς, τέσσερις διανυκτερεύσεις στα κεντρικά ξενοδοχεία THISTLE MARBLE ARCH 4* ή στο HOLIdAY INN REGENTS PARK 4* ή στο INTERCONTINENTAL WESTMINISTER 5* Deluxe • Πλουσιοπάροχομπουφέπρόγευμακαθημερινά • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κλπ.


Αναχωρήσεις: 17, 18, 21, 22 Απριλίου, 1 Μαΐου, & 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Ιουνίου, 4, 5 μέρες

 

Αναχωρήσεις: 18-21 Απριλίου και 1-4 Μαΐου (4 μέρες)

Τιμή κατ’ άτομο

HOLIDAY INN REGENTS PARK

THISTLE MARBLE ARCH

INTER/NTAL WESTMINSTER

SMART PRICE

     

Δίκλινο

595

645

649

735

3ο άτομ. εώς 12 ετ.

445

465

485

---

Μονόκλινο

825

875

950

1035

 

Αναχωρήσεις: 17-21, 18-22, 21-25, 22-26 Απριλίου (5 μέρες)

Τιμή κατ’ άτομο

HOLIDAY INN REGENTS PARK

THISTLE MARBLE ARCH

INTER/NTAL WESTMINSTER

SMART PRICE

     

Δίκλινο

675

735

735

835

3ο άτομ. εώς 12 ετ.

485

515

485

---

Μονόκλινο

960

1010

1095

1255

 

 

 

Ιούνιος

Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις Απρίλιος- Μάιος

4 μέρες

5 μέρες

4 μέρες

5 μέρες

Τιμή κατ’ άτομο

SMART PRICE

 

SMART PRICE

     

Δίκλινο

625

675

699

749

595

655

3ο άτ. εώς 12 ετ.

415

465

415

465

415

415

Μονόκλινο

855

905

999

1049

795

925

 

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 145 € περίπου με την BRITISH & 165 € με την AEGEAN.

Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 60 € και από άλλες πόλεις 120 € με την AEGEAN.