Skip to main content

Λονδίνο 25η Μαρτίου 2022! από 495€

city break offer

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24-27/03/2022

Το ατομικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μεταφορές  - μετακινήσεις και ξεναγήσεις.

 οι τιμές αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 8/3/2022 ,έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 50€ κατ΄ άτομο

4 Μέρες

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχεία

Πρόγραμμα

Τελική Τιμή

Μονόκλινο

Πτήσεις & Ώρες Πτήσεων

24/03/22

Hotel Holiday Inn        Regent’s Park 4*

 

Ατομικό

495€

680€

Αθήνα – Λονδίνο

GQ 700 11.10 – 13.05

Λονδίνο – Αθήνα

GQ 701 14.00 – 19.30

Sky Express

 

Εκδρομικό

595€

770€

Οι παραπάνω τιμές είναι κατ΄ άτομο και  περιλαμβάνουν

  1. Αεροπορικά εισιτήρια για τη διαδρομή Αθήνα – Λονδίνο- με τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A320-neo της Sky Express.
  2. Αποσκευή 20 κιλών & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο.
  3. Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων & checkpoints. (200€ κατ’ άτομο )
  4. Διαμονή σε 4*  κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου.
  5. Πρόγευμα καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ στο χώρο του ξενοδοχείου.
  6. Μεταφορές με λεωφορείο βάση του προγράμματος. Στα λεωφορεία πραγματοποιείται τακτική απολύμανση κατά την διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  7. Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός  του γραφείου μας .
  8. Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
  9. Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια.
  10. Επιπλέον ασφάλεια Covid-19 που περιλαμβάνει
  • Ιατρικές συμβουλές & πληροφορίες συντονιστικού κέντρου (χωρίς περιορισμό χρήσης).
  • Υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου (χωρίς όριο κόστους)
  • Έξοδα νοσηλείας εκτός χώρας μόνιμης διαμονής (μέχρι 10000€).
  • Έξοδα μετακίνησης & διαμονής σε στενό συγγενή του ασφαλισμένου που νοσηλεύεται (ένα αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή & διαμονή σε ξενοδοχείο για 5 ημέρες μέχρι 500€).
  • Έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εκτός νοσοκομείου (μέχρι 500€).
  • Επαναπατρισμός του ασφαλισμένου (μέχρι 5000€).
  • Επαναπατρισμός των συνταξιδευόντων μελών της οικογένειας του ασφαλισμένου (ένα αεροπορικό εισιτήριο).
  • Έξοδα ξενοδοχείου καραντίνας (μέχρι 1500€)
  • Αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού (μέχρι 1000€)
  1. Δημιουργία PLF για είσοδο στην Αγγλία & την Ελλάδα κατά την επιστροφή.
  2. ΦΠΑ

Ημέρα 1η

Καλωσήρθατε στο Λονδίνο

Καλωσήρθατε στο Λονδίνο. Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ (Royal Albert Hall), από το φημισμένο Χάιντ Παρκ (Hyde Park) με τα ανάκτορα του Κένσινγκτον (Kensington Palace), στη συνέχεια από την Marble Arch (μαρμάρινη αψίδα) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ (Trafalgar Square) ,από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (Buckingham Palace). Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν (Big Ben). Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ (City) για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (ατομικά έξοδα) νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Piccadilly με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ (Leicester Square), το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο (Soho) και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεντ Γκάρντεν (Covent Garden Square) με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.


Tip

  • Εάν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε στην κρουαζιέρα που οργανώνουμε στον Τάμεση. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Queens House και φυσικά το Γκρήνουιτς Παρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Πριν τη δύση μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου (London Eye)

Ημέρα 2η

Οι <<αγορές>> του Λονδίνου

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και όλη η μέρα στη διάθεσή σας για να χαρείτε την υπέροχη πόλη κάνοντας τις αγορές και τα ψώνια σας. Την περίφημη Όξφορντ Στρητ (Oxford Street) με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στρητ (Bond Street) με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε την επίσκεψή μας στο πολυκατάστημα – αξιοθέατο Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ (Knightsbridge). Εναλλακτικά προτείνουμε μία βόλτα στις διάσημες αγορές του Λονδίνου όπως του Πορτομπέλο Ρόουντ (Portobello Road) στην περιοχή του Νότινγκ Χίλ (Notting Hill) στο δυτικό Λονδίνο, την αγορά Spitalfields και Camden στο ανατολικό Λονδίνο.

Tip

Για τη βραδινή σας ψυχαγωγία προτείνουμε να κλείσετε θέση σε μία από τις πολυάριθμες και φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις στο West End ή Theaterland.

Ημέρα 3η

Λονδίνο με πάρκα και μουσεία

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του κεντρικού Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ (Hyde Park) με τη λίμνη Σερπεντάιν (The Serpentine Lake) και τη χριστουγεννιάτικη «Winter Wonderland» που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, τους κήπους του Κένσινγκτον με τα ομώνυμα ανάκτορα, το Ρίτζεντ Παρκ (The Regent's Park) με το ζωολογικό του κήπο, το Σαιντ Τζέιμς Παρκ (St James's Park) με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (Buckingham Palace) και το Green Park. Εξίσου σημαντικό θεωρείται το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσώ (Madame Tussauds) . Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (ατομικά έξοδα) στην προαιρετική κρουαζιέρα που οργανώνουμε στον Τάμεση. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρίνουιτς (Greenwich) όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουίνς Χάους και φυσικά το Γκρίνουιτς Παρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Πριν τη δύση μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου ή το νεότευκτο κτίριο Σάρντ, το ψηλότερο στη δυτική Ευρώπη με συνολικό ύψος τα 310μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4η

Τελευταίο πρωινό

Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για μία τελευταία βόλτα στο Λονδίνο πριν κατευθυνθούμε στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Απολαύστε την πτήση της επιστροφή.

** Το ατομικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μεταφορές  - μετακινήσεις και ξεναγήσεις.

*Πτήσεις από/προς ελληνικά αεροδρόμια του δικτύου της Sky Express ,κατόπιν διαθεσιμότητας υπόκεινται σε επιβάρυνση 75€ ανά επιβάτη .  

*οι τιμές αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 8/3/2022 ,έπειτα θα υπάρξει προσαύξηση 50€ κατ΄ άτομο