Skip to main content

ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2019! ΑΠΟ 575,00

  ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΟΥΙΝΖΟP 

ΔΩΡΟ * Η OΛΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ HOPON -  HOPOFF  ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ – ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ ME ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Αναχωρήσεις : ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 

26/6, 10/7, 12/7, 19/7, 31/7, 07/8, 08/8, 14/8, 16/8, 23/8, 04/9, 06/9, 19/9, 26/9/2019 

 ‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’  είχε πει ο SamuelJohnson. 

(προαιρετικά : εκδρομή Οξφόρδη – Στράτφορντ – BicesterVillage, Νυχτερινός Γύρος Λονδίνου)

 4,5,6 ΜΕΡΕΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – (προαιρετικά Νυχτερινός Γύρος πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λονδίνο. Μια μητρόπολη γεμάτη ζωή που αλλάζει  και διαφοροποιείται συνεχώς, συνδυάζοντας το  παρελθόν με το παρόν. ‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’ είχε πει ο Samuel Johnson. Με την άφιξή σας θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας για να αρχίσουμε τη γνωριμία  μας με το εντυπωσιακό Λονδίνο. Θα ξεκινήσουμε από το φημισμένο αριστοκρατικό Κensington με τους ομώνυμους κήπους, το Παλάτι (KensingtonGardens & KensingtonPalace), τα εντυπωσιακά κτίρια των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτώριας και Αλβέρτου, θα περάσουμε από το Knightsbridge όπου θα απολαύσουμε τα Harrods με τις εντυπωσιακές βιτρίνες του, θα διασχίσουμε το πιο πολυσύχναστο πάρκο της Ευρώπης, το Hyde Park, θα δούμε την Μαρμάρινη Αψίδα και το αριστοκρατικό Mayfair, θα περάσουμε από το παλάτι Buckingham, το Αββαείο του Westminster και την Πλατεία του Κοινοβουλίου, με το έμβλημα – ρολόι το Big Ben, θα απολαύσουμε την επιβλητική ατμόσφαιρα της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το London Eye, ο μεγαλύτερος τροχός του κόσμου, το City του Λονδίνου, οι ουρανοξύστες της ανατολικής πλευράς, με το υψηλότερο κατασκεύασμα της δυτικής Ευρώπης,  το Shard of Glass, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα μας. Για τη συνέχεια, μια ακόμη πλευρά του μεσαιωνικού αλλά και του βικτωριανού Λονδίνου, ο περίφημος Πύργος του Λονδίνου και οι γέφυρες Tower Bridge και London Bridge θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό μας. Θα κλείσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την εντυπωσιακή πόλη με την επίσκεψη των μαρμάρων του Παρθενώνα (ελληνικά εκθέματα) στο Βρετανικό μουσείο, την περίφημη συλλογή αρχαιοτήτων, στο τρίτο σημαντικότερο μουσείο σε όλο τον κόσμο. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο σας και τακτοποίηση. Απόγευμα και βράδυ ελεύθερο.         Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά να ακολουθήσετε τον βραδυνό γύρο της πόλης (έξοδα ατομικά). Το Λονδίνο είναι ίσως η μοναδική ευρωπαϊκή μεγαλούπολη με τόσο διαφορετικές αρχιτεκτονικά συνοικίες. Το Mayfair, το Chelsea με την περίφημη Kings Road, το Westminster με τις γεωργιανές γειτονιές του 18ου αιώνα, οι φωτισμένες γέφυρες του Τάμεση αλλά και άλλα ορόσημα της πόλης όπως η ΜillenniumBridge, TheShard, η TowerBridge, το LondonEye, το BigBen, θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής μας! Επίσης θα απολαύσουμε το νυχτερινό Soho της διασκέδασης, τοCoventGarden , την Πλατεία Leicester, κ.α. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας!

2. ΛΟΝΔΙΝΟ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Hμέρα ελεύθερη στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα. Το πρόβλημα δεν είναι τι να κάνετε σήμερα, αλλά τί να πρωτοκάνετε! Κάντε έναν περίπατο για να νιώσετε την αίσθηση της όασης στο κέντρο της πόλης σε ένα από τα πολλά καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου:στο HydePark, το KensingtonGardens, στο RegentsPark με τον Ζωολογικό Κήπο ή στο StJamesPark.. Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη με τόσα μουσεία και τόσες σημαντικές πινακοθήκες. Από τη νέα MillenniumBridge βρεθείτε στην πινακοθήκη TateModern (δωρεάν είσοδος), που περιλαμβάνει έργα του Τζάκσον Πόλοκ, του Άντι Γουόρχολ και άλλων μοντέρνων. Θαυμάστε έργα από Ρενουάρ μέχρι Ραφαήλ στην Εθνική Πινακοθήκη, επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (δωρεάν είσοδος), το Μουσείο Βικτώριας και Αλβέρτου, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τυσό, και άλλα. Επίσης όπερα, μπαλέτο, κλασική μουσική και θέατρα παγκοσμίου φήμης που αποτελούν σχολές υποκριτικής. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε την ημέρα σας σε αγορές! Το Λονδίνο έχει τα περισσότερα καταστήματα διεθνών σχεδιαστών από το Παρίσι.    Από τη Marble Arch στα δυτικά, μέχρι τη High Holborn στα ανατολικά, η Οxford Street εκτείνεται σε 2,5 χιλιόμετρα με πάνω από 300 καταστήματα, σχηματίζοντας ίσως τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του κόσμου. Τα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, όπως τα Selfridges, Harrods, HarveyNichols και το πασίγνωστο Marks & Spencer θα σας προσφέρουν τα πάντα σε λογικές τιμές. Στην κομψή BondStreet του αρχοντικού Mayfair θα βρείτε καταστήματα γνωστών σχεδιαστών (Prada, Chanel, Dior, JimmyChoo), καθώς και γκαλερί με έργα τέχνης (εκεί βρίσκονται και οι γνωστοί οίκοι δημοπρασιών Sotheby’s). Στην RegentStreet θα βρείτε το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamleys, τα πολυκαταστήματα Liberty, κά. Στην JermynStreet θα βρείτε αντρική ένδυση. Για πιο trendy ατμόσφαιρα βρεθείτε στην CarnabyStreet, το στέκι των νέων ταλέντων της μόδας και του design. Στο ΝottingHill θα βρείτε ασυνήθιστα και vintage ρούχα, σπάνιες αντίκες, σε μια πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Στο Knightsbridge είναι το θρυλικό Harrods που είναι από μόνο του αξιοθέατο, μπορεί να υποδεχτεί 300.000 πελάτες τη μέρα! Στο κεντρικό Λονδίνο τα περισσότερα μαγαζιά ανοίγουν στις 10.00 το πρωί και κλείνουν στις 21.00 τις καθημερινές και λίγο νωρίτερα τα Σάββατα, ενώ τις Κυριακές ανοίγουν αργότερα. Tο βράδυ βρεθείτε στο WestEnd και απολαύστε κάποιο από τις δεκάδες εντυπωσιακά μιούζικαλς! Μην ξεχνάτε ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο αξίζει μόνο και μόνο για να παρακολουθήσετε ένα musical! ‘Billy Elliot’, ‘Wicked’, ‘Jersey Boys’, ταδιαχρονικά ‘Phantom of the Opera’, ‘Lion King’, ‘Les Miserables’, ‘Mamma Mia’, ‘Thriller’, κά.

3.   ΛΟΝΔΙΝΟ – ΔΩΡΟ Η ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ (HOPON - HOPOFF) ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ   Περιλαμβάνεται το εισιτήριο της Κρουαζιέρας & συνοδεία ελληνόφωνου ξεναγού!

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το πρωί θα περάσει πούλμαν με τον ξεναγό μας και μεταφορά στη WestminsterPier για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι και να απολαύσουμε μια ολοήμερη πλωτή ξενάγηση κατά μήκος του Τάμεση μέχρι και το Γκρήνουιτς! Το εισιτήριό σας ισχύει για όλη την ημέρα (24 hrshopon - hopoff). Mε τη συνοδεία του αρχηγού μας θα κάνουμε την κρουαζιέρα και θα δούμε κατά μήκος του Τάμεση πολλά αξιοθέατα και μουσεία του Λονδίνου. Το πλοιάριο σταματά σε κεντρικά σημεία της πόλης. Θα δούμε το Westminster, το LondonEye, τον Καθεδρικό Αγ. Παύλου, TateModern, WaterlooBridge, City, TowerBridge, LondonBridge, BlackfriarsBridge, CanaryWharf, βλέποντας επίσης τη πανέμορφη νέα οικιστική περιοχή των Docklands και μέχρι και το Greenwich όπου θα έχουμε ξενάγηση. Στο γραφικό Γκρήνουιτς υπάρχει το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της βρετανικής ναυτιλίας και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Ψηλά στο Βασιλικό πάρκο, φιλοξενείται το Βασιλικό Αστεροσκοπείο όπου έχει οριστεί η παγκόσμια ώρα. Μεγαλοπρεπή κτίρια, αγορές που σφύζουν από ζωή και μια χαρακτηριστική ναυτική ατμόσφαιρα. Επιστρέφοντας, πάντα με τη συνοδεία του Ελληνόφωνου ξεναγού μας, θα κατέβουμε στη LondonBridge, την παλαιότερη αλλά και ομορφότερη γέφυρα του Λονδίνου για να επισκεφτούμε το BoroughMarket, την πολύχρωμη και εναλλακτική αγορά του Λονδίνου, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης. Η ξενάγησή μας τελειώνει στο WestminsterPier το απόγευμα απ’όπου είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε με το δικό σας πρόγραμμα. Στη σημερινή εκδρομή μας περιλαμβάνεται η μεταφορά σας το πρωί από το ξενοδοχείο σας στην αποβάθρα WestminsterPier με πούλμαν, ο ελληνόφωνος ξεναγός μας μέχρι το απόγευμα και το εισιτήριο hop-onhop-off της Κρουαζιέρας στον Τάμεση για απεριόριστες διαδρομές! Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής στο ξενοδοχείο καθώς και τυχόν εισιτήρια για τα αξιοθέατα ή μουσεία. To βράδυ δειπνήστε σε κάποιο εστιατόριο: Η αγγλική κουζίνα δεν φημίζεται για τη νοστιμιά της, ίσως γι’ αυτό στο Λονδίνο θα βρείτε χιλιάδες ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά, κινέζικα, ινδικά και βεβαίως ελληνικά εστιατόρια.

4. ΛΟΝΔΙΝΟ - (προαιρετική εκδρομή στην ΟΞΦΟΡΔΗ – ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ – BICESTERVILLAGE)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ακολουθήστε μας σήμερα (προαιρετικά, με επιπλέον κόστος) στην Οξφόρδη, πασίγνωστη πανεπιστημιούπολη, θεμέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Θα επισκεφτούμε κολλέγια όπως το Balliol, που από το 1263 έχει την φήμη των πιο πολιτικά ενεργών φοιτητών, έως το πασίγνωστο από τις ταινίες του Harry Potter, Christchurch College. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τα χωριά των Cotswolds, χαρακτηριστικότερο δείγμα της αγγλικής επαρχίας, θα φτάσουμε στο πανέμορφο και γραφικό Στράτφορντ, πανέμορφο και γραφικό, κτισμένο στις όχθες του Avon, την πόλη που γεννήθηκε και δημιούργησε ο θεατροφιλόσοφος Σαίξπηρ. Αξίζει ένας περίπατος στα μικρά στενά σοκάκια, με τα χαρακτηριστικά σπίτια ή μια βαρκάδα στον ποταμό Έιβον. Μπορούμε να δούμε επίσης το γενέθλιο σπίτι του Σαίξπηρ και το Βασιλικό θέατρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εκπτωτικό χωριό fashionvillageBicesterVillage, με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια και τις περισσότερες από 120 boutiques που φιλοξενεί. Από Alexander McQueen και Jimmy Choo μέχρι Burberry, Marie Chantal, κά, όλες οι επώνυμες μάρκες έχουν εδώ τη δική τους στέγη, με εκπτώσεις που ‘αγγίζουν’ το 60%! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Λονδίνο. Πιείτε μια μπύρα στην βικτωριανή παμπ Audley στο Mayfair, δειπνήστε σε κάποιο από τα art deco μικρά εστιατόρια της Charlotte Street, ή απολαύστε ένα κοκτέιλ από τον Chris Galvin στα Windows, στον 28ο όροφο του Hilton Park Lane.

5. ΛΟΝΔΙΝΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ & ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΖΟΡ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Παράδοση δωματίων μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Σήμερα θα επισκεφτούμε το Γουίνζορ για να γνωρίσουμε τη μόνιμη κατοικία, τα τελευταία 860 χρόνια, της Βασιλικής οικογένειας. Κτισμένο το πανέμορφο χωριό στις όχθες του Τάμεση, διατηρεί αναλλοίωτη την αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, ενώ το επιβλητικό Κάστρο δεσπόζει στο χώρο. Προαιρετική είσοδος στο Κάστρο του Γουίνζορ. Xρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Τέλος του εντυπωσιακού ταξιδιού στην παγκοσμιούπολη του Λονδίνου!

Σημείωση: Το 4ήμερο πρόγραμμα έχει μία ελεύθερη μέρα λιγότερη. Το 6ήμερο πρόγραμμα έχει μία επιπλέον μέρα ελεύθερη. Η σειρά των υπηρεσιών/ εκδρομών μπορεί να αλλάξει αναλόγως των πτήσεων και για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία και στα αξιοθέατα. Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει επιτόπου επαρκής συμμετοχή.

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒRITISH AIRWAYS

26-30/6, 10-14/7, 08-12/8, 14-18/8, 23-28/8, 04-08/9, 06-09/9, 19-22/9, 26-30/9/2019:

ΒΑ 631 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ 08.00-10.00 - ΒΑ634 ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ 20.50-02.25* άφιξη την επόμενη μέρα

12-16/7, 19-23/7, 31/7-04/8, 07-12/8, 16-21/8/2019:

ΒΑ 639 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ 13.35-15.40 - ΒΑ634 ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ 20.50-02.25* άφιξη την επόμενη μέρα

 

 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

Δίκλινο

Μονό κλινο

1 παιδί µέχρι 12 ετών (µαζί µε 2 ενήλικες)

ΞΕΝΟ∆Ο

ΧΕΙΟ

 

 

 

 

Τιµές κατ’άτοµο

 

IOYNIOΣ 

 

5 ΜΕΡΕΣ

26/6

€ 658

€ 998

€ 425

ΗΟLIDAY INN

BLOOMSB

URY4*

ΚΕΝΤΡΙΚΟ

ΙΟΥΛΙΟΣ 

 

5 ΜΕΡΕΣ

10/7,12/7, 19/7

€ 685

€ 998

€ 425

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

 

5 ΜΕΡΕΣ

31/7, 08/8, 14/8, 28/8*

* για την αναχ. 23/8 επιβ.

ναύλου + €40

€ 615

€ 920

€ 425

6 ΜΕΡΕΣ

07/8, 16/8, 23/8*

* για την αναχ. 23/8 επιβ.

ναύλου + €40 

€ 720

€ 1070

€ 465

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

4 ΜΕΡΕΣ

06/9, 19/9

€ 575

€ 855

€ 398

 

5 ΜΕΡΕΣ

04/9, 26/9

€ 615

€ 950

€ 425

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣTIΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Λονδίνο – Αθήνα  με τη ΒritishAirways (σε οικονομικό ναύλο) με 1 βαλίτσα 20 κιλών κατ’άτομο
  •  3, 4 ή 5 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*
  • Πρόγευμα αγγλικό καθημερινά  üΜεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο 
  • Πανοραμική Ξενάγηση πόλης & Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο (στα ελληνικά εκθέματα, δωρεάν είσοδος)
  • Εκδρομή στο Γουίνζορ
  •     ΔΩΡΟ η Κρουαζιέρα στον Τάμεση μέχρι και το Γκρήνουιτς (περιλαμβάνεται το εισιτήριο με ολοήμερη ισχύ hopon – hopoff) με Ξενάγηση  Έλληνας ξεναγός και τοπικός αντιπρόσωπος του Γραφείου μας
  • Χάρτης και πολυσέλιδο πληροφοριακό φυλλάδιο για το Λονδίνο 
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης, καλής εκτέλεσης ταξιδιού και ταξιδιωτική ασφάλεια για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •   ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται: 

Φόροι αεροδρομίων και  επίναυλος καυσίμων € 175 με Βritish Αirways. 

Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, κάστρα, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο καθώς επίσης οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.