Skip to main content

ΛΟΝΔΙΝΟ & THE COUNTRY SIDE Καλοκαίρι 2017 από 895,00

SMART PRICE
ΑΝΑΧ. : 4,11,18 Αυγούστου
7 μέρες


1η μέρα: Αθήνα – Λονδίνο ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την BRITISH AIRWAYS . Άφιξη και γνωριμία με την Βρετανική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε από το αριστοκρατικό προάστιο του Σάουθ Κένσινγκτον για να θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία της Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χόλ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς, Χάρβει Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane θα δούμε τη Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Περνάμε από το Ουέστμινστερ με την Πλατεία Κοινοβουλίου όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το Κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN REGENTS PARK 4* (www.holidayinn.com ) σε απόσταση περιπάτου από την Oxford Street .

2η μέρα: Λονδίνο - Madame Tussaud’s - Βρετανικό Μουσείο – Κόβεντ Γκάρντεν
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό (προαιρετική είσοδος) το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσετε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού. Στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε το Βρετανικό Μουσείο όπου θα ξεναγηθούμε στην πτέρυγα με τα περίφημα και μοναδικά γλυπτά του Παρθενώνα.
Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στην πανέμορφη πλατεία Κόβεντ Γκάρντεν, εκεί μπορείτε να απολαύσετε έναν καφέ ή και μεσημεριανό γεύμα, παρακολουθώντας κάποιους από τους δεκάδες street performers (τραγουδιστές, μίμους, κωμικούς κ.α.).

3η μέρα: Λονδίνο - Οξφόρδη-Στράτφορντ Απόν Έιβον – Bicester Outlet Village
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας. Πρώτη μας επίσκεψη η περίφημη Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα παμπάλαια κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Ελεύθερος χρόνος για αγορές, περιήγηση. Επόμενη μας επίσκεψη, η κωμόπολη Στράτφορντ Απόν Έιβον, η γενέτειρα πόλη του William Shakespeare, έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα παρόχθια του ποταμού Έιβον. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα. Τελευταία μας στάση το χωριό Bicester Outlet Village όπου θα έχουμε την ευκαιρία για αγορές στις διάφορες μπουτίκ σε τιμές κόστους. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο
ξενοδοχείο μας.

4η μέρα: Λονδίνο - Ελεύθερη μέρα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Ξεκινήστε από την Ρητζεντ Στρητ, την Κάρναμπι Στρητ που είναι ο παράδεισος των Fashionistas και συνεχίστε στα αμέτρητα καταστήματα όλα brand names της Μποντ Στρητ.
Πρώτο και καλύτερο το παγκόσμια γνωστό Harrods. Για τους φυσιολάτρες μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα πάρκα του Λονδίνου όπως το Saint James Park, Kensington Gardens, Green Park και Hyde Park.

5η μέρα: Λονδίνο – Μπαθ – Στόουνχετζ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη εξοχή του Σόμερσετ. Εκεί θα επισκεφτούμε ένα πραγματικό κόσμημα Βρετανικής Γεωργιανής αρχιτεκτονικής, τη πόλη του Μπαθ. Από το 1ο έως το 5ο αιώνα μ.Χ. ήταν δημοφιλής ρωμαϊκή λουτρόπολη ,με τα πλούσια σε άλατα νερά και τις φυσικές θερμές πηγές διασφάλισαν το πλούτο της πόλης ανά τους αιώνες. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το Αβαείο του Μπάθ , τα Ρωμαϊκά Λουτρά , τις υπέροχες αρχιτεκτονικές συνθέσεις των οδών Σέρκους και Ρόαγιαλ Κρεσέντ , τη γέφυρα Πούλτνι. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε μία από τις παραδοσιακές παμπ της περιοχής. Επόμενη μας επίσκεψη οι ασβεστολιθικές κοιλάδες του Σόλζμπερι εκεί όπου βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς προϊστορικούς, αρχαιολογικούς χώρους, το Στοουνχέντζ !! Ένας μυστικιστικός ,αινιγματικός και σαφώς συμβολικός κύκλος από γιγαντιαίους μεγάλιθους που αποτελούσε κέντρο μίας αρχαίας διοικητικής, πολιτιστικής και κοινωνικής περιφέρειας που άκμασε το 3000 π.Χ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Λονδίνο.

6η μέρα: Λονδίνο – Κάστρο Λιντς - Κατέρμπουρι
Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στο Κάστρο Λιντς και στο Καντέρμπουρι. Πρώτος σταθμός στην εκδρομή μας το νορμανδικό κάστρο του Λίντς. Ίσως το ωραιότερο του είδους του στην Αγγλία. Υψώνεται παραμυθένιο πάνω από τον ίδιο του τον αντικατοπτρισμό στη λίμνη που σχηματίζει ο ποταμός Λεν. Από το 1278 μέχρι την εποχή των Τιδόρ χρησίμευε ως βασιλική κατοικία , αγαπημένο του Ερρίκου Η’. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα συνεχίσουμε για να γνωρίσουμε από κοντά τους «Θρύλους του Καντέρμπουρι». Επιβλητικά μεσαιωνικά τείχη περιβάλλουν την πόλη από τρεις πλευρές με γραφικά σοκάκια και σπίτια κτισμένα κυρίως από ξύλο. Βασιλιάς των Θησαυρών του Καντέρμπουρι είναι ο Καθεδρικός του, Μητρόπολη της Εκκλησίας της Αγγλίας και έδρα του πρώτου αρχιεπισκόπου της. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και βόλτες και αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας .

7η μέρα: Λονδίνο – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας μέχρι τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 4,11,18 Αυγούστου 7 μέρες
                                   SMART PRICE
Τιμή Κατά άτομο
Δίκλινο                                  895                    945
3ο άτ έως 12 ετών                 695                   745
Μονόκλινο                           1195                   1245

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 175 €
SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ με τη BRITISH AIRWAYS ή την AEGEAN AIRLINES
• Έξι διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN REGENTS PARK 4* ή παρόμοιο
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως κάτωθι πρόγραμμα
• Ξενάγηση της πόλης του Λονδίνου
• Εκδρομή μισής ημέρα σε Madame Tussaud’s - Βρετανικό Μουσείο – Κόβεντ Γκάρντεν
• Ημερήσια εκδρομή Οξφόρδη-Στράτφορντ Απόν Έιβον – Bicester Outlet Village
• Ημερήσια εκδρομή Μπαθ – Στόουνχετζ
• Ημερήσια εκδρομή Κατέρμπουρι – Λιντς
• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων , είσοδοι σε μουσεία, μνημεία , αρχαιολογικούς χώρους & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο