Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 - 2017 ΣΤΟ ΛΟΝ∆ΙΝΟ!ΑΠΟ 418,00

  Ξενάγηση Πόλης – Βρετανικό Μουσείο –

Εκδροµή στο Γουίνζορ –  ∆ΩΡΟ* Κρουαζιέρα στον Τάµεση & Γκρήνουιτς µε ολοήµερη ισχύ

( Βραδυνός Γύρος Πόλης – Εκδροµή στην Οξφόρδη -  Στράτφορντ – Βicester Village)

ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙ∆ΙΟΥ

5 & 6 ΜΕΡΕΣ

Aναχωρήσεις 16 – 20/12/2016, 22  – 27/12/16, 23  – 28/12/16, 24  – 29/12/16, 26 – 30/12/16, 30/12 – 03/01/17 & 04 – 08/01/2017

Early booking!!!* Για κρατήσεις που θα πραγµατοποιηθούν µέχρι και 12/11/16 

 

1η μερα ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝ∆ΙΝΟ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για το Λονδίνο. Μια µητρόπολη γεµάτη ζωή που αλλάζει  και διαφοροποιείται συνεχώς, συνδυάζοντας το  παρελθόν µε το παρόν. ‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’ είχε πει ο Samuel Johnson.  Στην άφιξη θα σας περιµένει ο αντιπρόσωπός µας και καθοδόν θα ξεκινήσουµε τη γνωριµία µας µε το κοσµοπολίτικο Λονδίνο. Θα ξεκινήσουµε από τη φηµισµένη αριστοκρατική γειτονιά του Κένσινγκτον, µε τους οµώνυµους κήπους,  το Παλάτι (Kensington Gardens & Kensington Palace), θα συνεχίσουµε στο Knightsbridge µε την πολυτελή αγορά και την αριστοκρατική αρχιτεκτονική (εκεί βρίσκονται και τα Harrods µε τις εντυπωσιακές βιτρίνες του), θα διασχίσουµε το πιο πολυσύχναστο και ίσως το ωραιότερο πάρκο της Ευρώπης, το Hyde Park. Σειρά έχουν η εντυπωσιακή Μαρµάρινη Αψίδα (Marble Arch), το αριστοκρατικό Mayfair, η Πλατεία Τραφάλγκαρ µε την επιβλητική Πύλη του Νέλσωνα από την οποία θα περάσουµε και θα βρεθούµε στα Ανάκτορα του Buckingham.  Συνεχίζοντας θα δούµε το Αββαείο του Westminster και την Πλατεία του Κοινοβουλίου, µε το έµβληµα της πόλης, το εντυπωσιακό ρολόι Big Ben. Το London Eye, ο µεγαλύτερος τροχός του κόσµου, το City του Λονδίνου, το οικονοµικό κέντρο της πόλης όπου µεταξύ άλλων βρίσκονται το Χρηµατιστήριο, η Τράπεζα της Αγγλίας, ο Καθεδρικός ναός του Αγ.Παύλου, οι ουρανοξύστες της ανατολικής πλευράς, µε το υψηλότερο κατασκεύασµα της δυτικής Ευρώπης, το Shard of Glass, θα µαγνητίσουν τα βλέµµατά µας. Για τη συνέχεια, µια ακόµη πλευρά του µεσαιωνικού αλλά και του βικτωριανού Λονδίνου, ο περίφηµος Πύργος του Λονδίνου και οι γέφυρες Tower Bridge και London Bridge θα αποτελέσουν τον επόµενο σταθµό µας. Η γνωριµία µε την εντυπωσιακή πόλη θα κλείσει µε την επίσκεψη των ελληνικών ανάγλυφων και ολόγλυφων του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο, που τόσο βάρβαρα λεηλάτησε, πριόνισε και απ’έσπασε  από τον Παρθενώνα και τους άλλους ναούς της Ακρόπολης ο Τόµας Μπρους ή Λόρδος Έλγιν. Στη συνέχεια, µεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Απόγευµα και βράδυ ελεύθερο για µια πρώτη απογευµατινή ή βραδυνή γνωριµία µε την πόλη. Πιείτε µια µπύρα στην βικτωριανή παµπ Audley στο Mayfair,  δειπνήστε σε κάποιο από τα art deco µικρά εστιατόρια της Charlotte Street, ή  απολαύστε ένα κοκτέιλ από τον Chris Galvin στα Windows, στον 28ο όροφο του Hilton Park Lane.

 

2η μερα ΛΟΝ∆ΙΝΟ  - XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ – (προαιρετική ΕΚ∆ΡΟΜΗ  ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡ∆Η -  ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ – BICESTER OUTLET VILLAGE)

Πρόγευµα στο ξενοδοχείο. Σήµερα κάντε έναν περίπατο σε ένα από τα πολλά καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου. Μπορείτε να επισκεφτείτε την  Winter Wonderland @ Hyde Park (ανοικτά καθηµερινά εκτός 25/12 από 10 πµ µέχρι 10 µµ) που θα σας µεταφέρει σ’έναν παραµυθένιο κόσµο : ανεβείτε στον τεράστιο τροχό και απολαύστε τη θέα από ψηλά, κάντε πατινάζ στο παγοδρόµιο, επισκεφτείτε το Μαγικό Βασίλειο φτιαγµένο από χιόνι και  πάγο, απολαύστε µια ζεστή σοκολάτα ή δοκιµάστε τα γλυκά των Χριστουγέννων! Εναλλακτικά, επισκεφτείτε προαιρετικά την Οξφόρδη, πασίγνωστη πανεπιστηµιούπολη, θεµέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Θα επισκεφτούµε κολλέγια όπως το Balliol, λίκνο πολλών διάσηµων επιστηµόνων και πολιτικών, έως το πασίγνωστο από τις ταινίες του Harry Potter, Christchurch College. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τα χωριά των Cotswolds, χαρακτηριστικότερο δείγµα της αγγλικής επαρχίας, θα φτάσουµε στο πανέµορφο και γραφικό Στράτφορντ, κτισµένο στις όχθες του Avon, την πόλη που γεννήθηκε και δηµιούργησε ο θεατροφιλόσοφος Σαίξπηρ. Αξίζει ένας περίπατος στα µικρά στενά σοκάκια, µε τα χαρακτηριστικά σπίτια ή µια βαρκάδα στον ποταµό. Μπορούµε να δούµε επίσης το γενέθλιο σπίτι του Σαίξπηρ και το Βασιλικό θέατρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε το εκπτωτικό χωριό Bicester Village, µε τις ιδιαίτερα χαµηλές τιµές, για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια και τις περισσότερες από 120 boutiques που φιλοξενεί. Από Alexander McQueen και Jimmy Choo µέχρι Burberry, Marie Chantal, κά, όλες οι επώνυµες µάρκες έχουν εδώ τη δική τους στέγη, µε εκπτώσεις που ‘αγγίζουν’ το 60%! Αργά το απόγευµα επιστροφή στο Λονδίνο. Tο βράδυ βρεθείτε στο West End και απολαύστε κάποιο από τις δεκάδες εντυπωσιακά µιούζικαλς! Μην ξεχνάτε ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο αξίζει µόνο και µόνο για να παρακολουθήσετε ένα musical! Όπως ο ‘Billy Elliot’, ‘Wicked’, ‘Jersey Boys’, τα διαχρονικά ‘Phantom of the Opera’, ‘Lion King’, ‘Les Miserables’, ‘Mamma Mia’, ‘Thriller’, κά. Παντοµίµες και οικογενειακές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις έχουν προγραµµατιστεί ειδικά για την περίοδο αυτή. Οι τιµές κυµαίνονται από 30-85 αγγλικές λίρες, αναλόγως των θέσεων. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και  ευκαιρίες της τελευταίας στιγµής στη Λέστερ Σκουέρ.

3η μερα ΛΟΝ∆ΙΝΟ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ ∆ΩΡΟ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 12/11/16

Πρόγευµα στο ξενοδοχείο. Σήµερα µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τα εισιτήρια που σας έχουµε δώσει για την Κρουαζιέρα στον Τάµεση & Γκρήνουιτς (∆ΩΡΟ για κρατήσεις που θα πραγµατοποιηθούν µέχρι 12/11/16). Το εισιτήριό σας έχει ισχύ για όλη την ηµέρα και µπορείτε να συνδυάσετε την κρουαζιέρα µε επίσκεψη σε πολλά αξιοθέατα και µουσεία του Λονδίνου, καθώς το πλοιάριο σταµατά σε κεντρικά σηµεία της πόλης. Τα πλοιάρια φεύγουν κάθε µισή ώρα καθηµερινά από τέσσερις κεντρικές αποβάθρες της πόλης (Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier & Greenwich Pier), µε αγγλόφωνη ξενάγηση κατά µήκος του Τάµεση, προσφέροντας φαντασµαγορικές εικόνες του Λονδίνου, περνώντας από πολλά αξιοθέατα όπως το Westminster, London Eye, Καθεδρικός Αγ. Παύλου, Tate Modern, City, Tower Bridge, Canary Wharf,  βλέποντας επίσης τη νέα οικιστική περιοχή των Docklands και µέχρι και το Greenwich. Στο γραφικό Γκρήνουιτς, µπορείτε να δείτε το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της βρετανικής ναυτιλίας και είναι το µεγαλύτερο στον κόσµο. Ψηλά στο Βασιλικό πάρκο, φιλοξενείται το Βασιλικό Αστεροσκοπείο όπου έχει οριστεί η παγκόσµια ώρα. Μεγαλοπρεπή κτίρια, αγορές που σφύζουν από ζωή και µια χαρακτηριστική ναυτική ατµόσφαιρα.  To βράδυ δειπνήστε σε κάποιο εστιατόριο: Η αγγλική κουζίνα δεν φηµίζεται για τη νοστιµιά της, ίσως γι’αυτό στο Λονδίνο θα βρείτε χιλιάδες ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά, κινέζικα, ινδικά και βεβαίως ελληνικά εστιατόρια.

4η μερα ΛΟΝ∆ΙΝΟ  - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ  

Πρόγευµα στο ξενοδοχείο  σας. Hµέρα ελεύθερη. Το πρόβληµα δεν είναι τί να κάνετε σήµερα, αλλά τί να προκάνετε! Κάντε έναν περίπατο για να νιώσετε την αίσθηση της όασης στο κέντρο της πόλης σε ένα από τα πολλά καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου:στο Hyde Park, το Kensington Gardens, στο Regents Park µε τον Ζωολογικό Κήπο ή στο St James Park..  Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη µε τόσα µουσεία και τόσες σηµαντικές πινακοθήκες. Από τη νέα Millennium Bridge βρεθείτε στην  πινακοθήκη Tate Modern (δωρεάν είσοδος), που περιλαµβάνει έργα του Τζάκσον Πόλοκ, του Άντι Γουόρχολ και άλλων µοντέρνων. Θαυµάστε έργα από Ρενουάρ µέχρι Ραφαήλ στην Εθνική Πινακοθήκη, επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (δωρεάν είσοδος), το Μουσείο Βικτώριας και Αλβέρτου, το Μουσείο Κέρινων Οµοιωµάτων Μαντάµ Τυσό, και άλλα. Επίσης όπερα, µπαλέτο, κλασική µουσική και θέατρα παγκοσµίου φήµης που αποτελούν σχολές υποκριτικής. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε την ηµέρα σας σε αγορές! Το Λονδίνο έχει τα περισσότερα καταστήµατα διεθνών σχεδιαστών από το Παρίσι. Από τη Marble Arch στα δυτικά, µέχρι τη High Holborn στα ανατολικά, η Οxford Street εκτείνεται σε 2,5 χιλιόµετρα µε πάνω από 300 καταστήµατα, σχηµατίζοντας ίσως τον πιο πολυσύχναστο εµπορικό δρόµο του κόσµου. Τα µεγάλα πολυκαταστήµατα του Λονδίνου, όπως τα Selfridges, Harrods, Harvey Nichols και το πασίγνωστο Marks & Spencer θα σας προσφέρουν τα πάντα σε λογικές τιµές. Στην κοµψή Bond Street του αρχοντικού Mayfair θα βρείτε καταστήµατα γνωστών σχεδιαστών (Prada, Chanel, Dior, Jimmy Choo), καθώς και γκαλερί µε έργα τέχνης (εκεί βρίσκονται και οι γνωστοί οίκοι δηµοπρασιών Sotheby’s). Στην  Regent Street θα βρείτε το γνωστό κατάστηµα παιχνιδιών Hamley, τα πολυκαταστήµατα Liberty, κά. Στην Jermyn Street θα βρείτε αντρική ένδυση. Για πιο  trendy ατµόσφαιρα βρεθείτε στην Carnaby Street, το στέκι των νέων ταλέντων της µόδας και του design. Στο Νotting Hill θα βρείτε ασυνήθιστα και vintage ρούχα, σπάνιες αντίκες, σε µια πολυπολιτισµική ατµόσφαιρα. Στο Knightsbridge είναι το θρυλικό Harrods που είναι από µόνο του αξιοθέατο, µπορεί να υποδεχτεί 300.000 πελάτες τη µέρα! Στο κεντρικό Λονδίνο τα περισσότερα µαγαζιά ανοίγουν στις 10.00 και κλείνουν στις 17.30 µε 18.00. τις καθηµερινές και λίγο νωρίτερα τα Σάββατα, ενώ τις Κυριακές ανοίγουν αργότερα.   

5η μερα ΛΟΝ∆ΙΝΟ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΡΚΑ (προαιρετικός ΒΡΑ∆ΥΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ)

Πρόγευµα στο ξενοδοχείο  σας. Hµέρα ελεύθερη για αγορές, ψώνια ή κατ’ιδίαν επισκέψεις στα µουσεία, πινακοθήκες, κά. Το βράδυ µπορείτε προαιρετικά να ακολουθήσετε τον νυκτερινό γύρο της πόλης για µια διαφορετική, γιορταστικά φωτισµένη άποψη της πόλης: Το Λονδίνο είναι ίσως η µοναδική ευρωπαϊκή µεγαλούπολη µε τόσο διαφορετικές αρχιτεκτονικά συνοικίες. Θα απολαύσουµε το Mayfair, το Chelsea µε την περίφηµη Kings Road, το Westminster µε τις γεωργιανές γειτονιές του 18ου αιώνα,  τις φωτισµένες γέφυρες του Τάµεση, το Soho, το Covent Garden, την Πλατεία Leicester, το London Eye, το Big Ben, κ.α. Χρόνος ελεύθερος για σύντοµο φαγητό ή ποτό (έξοδα ατοµικά).

6η μερα ΛΟΝ∆ΙΝΟ  - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ & ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΖΟΡ  - ΑΘΗΝΑ 

Πρόγευµα στο ξενοδοχείο.  Σήµερα θα µεταφερθούµε λίγο έξω από το Λονδίνο, στο Γουίνζορ για να γνωρίσουµε τη µόνιµη κατοικία, τα τελευταία 870 χρόνια, της Βασιλικής οικογένειας. Κτισµένο το πανέµορφο χωριό στις όχθες του Τάµεση, διατηρεί αναλλοίωτη την αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, ενώ το επιβλητικό Κάστρο δεσπόζει στο χώρο. Θα επισκεφτούµε τα επίσηµα διαµερίσµατα και το Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας, το παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου. Στη συνέχεια, µεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για την Αθήνα.  Άφιξη στην Αθήνα και τέλος του µεστού σε εντυπώσεις ταξιδιού στη γοητευτική παγκοσµιούπολη του Λονδίνου!

Σηµειώσεις : Η σειρά των εκδροµών/ υπηρεσιών του πιο πάνω προγράµµατος αλλάζει, ανάλογα µε την ηµεροµηνία άφιξης, τις ώρες πτήσεων, αλλά και λόγω των εορταστικών αργιών.  Τα 5ήµερα προγράµµατα έχουν µία ελεύθερη µέρα λιγότερη. Στο Γουίνζορ αν την ηµέρα πραγµατοποίησης της εκδροµής είναι  κλειστό λόγω του δικαιώµατος της χρησιµοποίησης των διαµερισµάτων από την Βασιλική οικογένεια, δεν θα πραγµατοποιηθεί η επίσκεψή του (αργίες 25,26/12). Το Βρετανικό Μουσείο είναι κλειστό τις ηµέρες 24,25,26/12 & 01/01. Για την ακρίβεια της λειτουργίας των µουσείων και παρεµφερών χώρων να συµβουλεύεστε τις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων ή τους αντιπροσώπους µας στην άφιξή σας.

 

 Τιµές για τα 5 & 6ήµερα προγράµµατα 

 Με πτήσεις της BRITISH AIRWAYS

 

ΛΟΝ∆ΙΝΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – BΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΓΟΥΙΝΖΟΡ

(ΟΞΦΟΡ∆Η & ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ – ΒΡΑ∆ΥΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ)

   ∆ΩΡΟ* Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ & ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ µε ολοήµερη ισχύ hop on- hop off

* Για κρατήσεις που θα πραγµατοποιηθούν µέχρι και 12/11/16 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΜΕΡ ΕΣ

ΞENO∆ΟΧΕΙΑ

½ 

∆ΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟ

1 παιδί µέχρι 12 ετών

(µαζί µε 2 ενήλικες)

PRE-CHRISTMAS

16 – 20/12/2016

5

Ibis Earls Court 3*sup

€ 418

€ 558

€ 348

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 458

€ 618 

€ 328

Westbury Mayfair 5*

€ 598

€ 898

κατόπιν ζήτησης

XMAS SPECIAL OFFERS!

22  – 27/12/16

23  – 28/12/16

24  – 29/12/16

 6

Ibis Earls Court 3*sup

€ 425

€ 598

€ 358

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 488

€ 688

€ 398

Westbury Mayfair 5*

€ 668

€ 998

κατόπιν ζήτησης

26 – 30/12/16

5

Ibis Earls Court 3*sup

€ 438

€ 578

€ 350

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 488

€ 648

€ 388

Westbury Mayfair 5*

€ 638

€ 948

κατόπιν ζήτησης

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

30/12 – 03/01/17

5

Ibis Earls Court 3*sup

€ 478

€ 658

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 518

€ 748

€ 438

Westbury Mayfair 5*

€ 698

€ 1048

κατόπιν ζήτησης

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

04 – 08/01/2017

5

Ibis Earls Court 3*sup

€ 438

€ 578

€ 350

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 488

€ 648

€ 388

Westbury Mayfair 5*

€ 638

€ 948

κατόπιν ζήτησης

 

 

 

ΣTIΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Λονδίνο – Αθήνα  με τακτικές πτήσεις της Βritish Airways 

 

  •    5 ή 6 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup,  4* & 5*   

 

  •  Αγγλικό Πρόγευμα καθημερινά στο 4* & 5*  και continental πρόγευμα στο 3*sup

 

  •  Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο   

 

  • Πανοραμική Ξενάγηση πόλης & Ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο (ελληνικά εκθέματα)  

 

  • Εκδρομή στο χωριό και Κάστρο του Γουίνζορ  (στις αναχ. 22/12, 23/12, 24/12 είναι προαιρετικό)  Εισιτήριο με ολοήμερη ισχύ (hop on – hop off) για την Κρουαζιέρα κατά μήκος του Τάμεση – Γκρήνουιτς με ξενάγηση (ΔΩΡΟ για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 12/11/15)    Έλληνας ξεναγός και τοπικός αντιπρόσωπος  του Γραφείου μας

 

  •  Χάρτης και πολυσέλιδο πληροφοριακό φυλλάδιο για το Λονδίνο  
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού     
  •            ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:  Φόροι αεροδρομίων και  επίναυλος καυσίμων € 165.  Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, κάστρα, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε  δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα. 

 

Η εκδρομή στο Γουίνζορ είναι προαιρετική για τις αναχ. 22,23,24/12/16 και κοστίζει €28 το άτομο (με μίνιμουμ συμμετοχή 8 άτομα, το εισιτήριο εισόδου για το Κάστρο πληρώνεται τοπικά).

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

 

22-27/12 + 23-28/12/16 :  BA641 14.25-16.30 ATH-LON  /   BA632 11.55-17.30 LON-ATH

 

24-29/12/16 :  BA641 14.25-16.30 ATH-LON /   BA634 19.25-00.55*  LON-ATH

 

26-30/12: BA633 18.30–20.25 ATH-LON /   BA634 19.25-00.55* LON-ATH

 

16-20/12, 30/12-03/01, 04-08/01/17: BA631 08.00-10.05 ATH-LON  /  BA634 19.25-00.55* LON-ATH

 

The Westbury Mayfair 5***** http://www.westburymayfair.com/ 

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται στην οδό Bond Street και προσφέρει κοµψά δωµάτια µε τηλεόραση µε οθόνη plasma και ένα chic, βραβευµένο µπαρ. Τα καταστήµατα της Oxford Street απέχουν 5 λεπτά µε τα πόδια.         

Το Westbury Mayfair είναι προσβάσιµο σε 15 λεπτά µε τα πόδια           από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαµ, ενώ τα καταστήµατα σχεδιαστών της οδού Bond βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών µε τα πόδια. Ο σταθµός Oxford Circus του µετρό απέχει 5 λεπτά µε τα πόδια.

Όλα τα δωµάτια διαθέτουν µαρµάρινο µπάνιο µε µπουρνούζια, παντόφλες και πολυτελή προϊόντα περιποίησης.

Περιλαµβάνουν επίσης τηλεόραση µε οθόνη plasma και δωρεάν περιοδικά και εφηµερίδες.

Το Polo Bar έχει διακόσµηση επώνυµου ντιζάιν και σερβίρει αποκλειστικά κοκτέιλ. Το Alyn Williams Restaurant έχει βραβευθεί πρόσφατα µε αστέρι Michelin και προσφέρει δηµιουργική ευρωπαϊκή κουζίνα που παρασκευάζεται από φρέσκα εποχικά υλικά. Μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο σούσι στο Tsujiki Sushi σε µια καλαίσθητη, ανατολίτικη ατµόσφαιρα. 

Η περιοχή Γουεστµίνστερ είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: ψώνια, πάρκα και θέατρο.  ∆ωµάτια: 246.

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιbis Earls Court 3*** superior  

 

Το Ibis Earl's Court βρίσκεται δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο Earls Court και µόλις λίγα λεπτά µακριά µε τα πόδια από το σταθµό West Brompton του µετρό, στη γραµµή District. Το πολυκατάστηµα Harrods απέχει 2 στάσεις µε το µετρό. Τα καταστήµατα της Oxford Circus, καθώς επίσης τα θέατρα και µπαρ του West End βρίσκονται 20 λεπτά µακριά µε το µετρό από το σταθµό West Brompton.

Τα ευρύχωρα και άνετα δωµάτια του Ibis Earl’s Court περιλαµβάνουν επιφάνεια εργασίας, δορυφορική τηλεόραση, καθώς επίσης ιδιωτικό µπάνιο µε µπανιέρα και ντους.

Το εστιατόριο La table προσφέρει à la carte µενού και καθηµερινό µπουφέ µε κρεατικά. ∆ιατίθενται επίσης εποχικά µενού όλο το χρόνο. Επιπλέον, οι επισκέπτες απολαµβάνουν πλήρες αγγλικό ή ευρωπαϊκό πρωινό, καθηµερινά. Για ελαφρά σνακ, ζωντανές αθλητικές προβολές και ποικιλία από ποτά, επισκεφτείτε το µπαρ του πρώτου ορόφου. Στο Hotel Ibis London Earls Court παρέχεται στεγασµένος χώρος στάθµευσης επί πληρωµή.

∆ωµάτια: 504, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Ιbis