Skip to main content

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΛΟΝΔΙΝΟ – ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΓΟΥΙΝΖΟΡ ΔΩΡΟ η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ & ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ ΑΠΟ 488,00

 

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΓΟΥΙΝΖΟΡ
ΔΩΡΟ η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ & ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ
Αναχωρήσεις 28ης Οκτωβρίου 2016
4,5 μέρες

Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’ είχε πει ο SamuelJohnson.
Όμως εσείς, αποκλείεται να βαρεθείτε στην αγαπημένη πρωτεύουσα όλου του κόσμου!!!

Η Μεγάλη Βρετανία είναι ένα τεράστιο μείγμα διαφορετικών φυλών και πολιτισμών. Μία χώρα που έχει συγκεντρώσει έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμό από όλο τον κόσμο και τα έχει υιοθετήσει, δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα που σας καλούμε να επισκεφθείτε. Σήμερα αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο που βρίσκουν στο Λονδίνο λίγο απ΄ όλα.

Το Λονδίνο αφομοιώνει, φιλτράρει και προσθέτει σε όλα τα πράγματα την τυπική βρετανική γεύση που θα την συναντήσετε παντού! Στα εστιατόρια, από τα εξωτικά μέχρι τα συνηθισμένα Ιταλικά, στα θέατρα, στις εκθέσεις, στα μουσεία και στην καθημερινή ζωή των κατοίκων του, που κατάγονται απ’ όλον τον κόσμο. Το West Εnd του Λονδίνου σφύζει από ζωή μέρα-νύχτα, μέσα σε ένα πανηγύρι διασκέδασης και εμπειριών. Παρακολουθείστε κάποιο από τα φαντασμαγορικά σόου η απολαύστε το πρόγραμμα ενός από τα πολλά γνωστά καμπαρέ. Ανακαλύψτε τα συναρπαστικά θεάματα στο Piccadilly Circus, τους θησαυρούς του Πύργου, το Βρετανικό Μουσείο και το Μουσείο Victoria and Albert. Eπισκεφθείτε τις μοναδικές μπουτίκ του Chelsea και του Knightsbridge καθώς και το Harrods, το πιο γνωστό κατάστημα του κόσμου. Αν πάλι θέλετε μπορείτε να βρείτε την ησυχία και την ηρεμία στο κέντρο της πόλης και στις γύρω περιοχές. Χαλαρώστε και απολαύστε την γαλήνη ενός όμορφου πάρκου ή κάνετε βαρκάδα στον ποταμό Τάμεση.

 

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – BΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΓΟΥΙΝΖΟΡ

ΔΩΡΟ η KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ & ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ (για εγγραφές μέχρι 26/09/16)

Ομαδικές Αναχωρήσεις

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞENOΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟ

1 παιδί μέχρι

12 ετών

(μαζί με 2 ενήλικες)

28/10 – 31/10/16

Ibis Earls Court 3*

4ημ

€ 488

€ 648

€ 398

Kensington Close 4*

€ 518

€ 698

€ 498

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 580

€ 850

€ 480

28/10 – 01/11/16

Ibis Earls Court 3*

5ημ

€ 545

€ 738

€ 425

Kensington Close 4*

€ 588

€ 788

€ 568

Holiday Inn Bloomsbury 4*

€ 668

€ 1020

€ 568

Πτήσεις : BRITISHAIRWAYS   ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ   08.00 – 10.00 / ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ 19.25 – 00.55 (άφιξη την επόμενη μέρα)

ΣTIΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

üΑεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Λονδίνο – Αθήνα με τη ΒritishAirways (σε οικονομικό ναύλο)

3 και 4 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* / 4*  

Πρόγευμα καθημερινά  

Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο (για το Heathrow)

Πανοραμική Ξενάγηση πόλης & Ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο (ελληνικά εκθέματα)

Εκδρομή στο Γουίνζορ

 ΔΩΡΟ η κρουαζιέρα στον Τάμεση & Γκρήνουιτς (για εγγραφές μέχρι 26/09/16)

 Έλληνας ξεναγός και τοπικός αντιπρόσωπος   του Γραφείου μας

Χάρτης και πολυσέλιδο πληροφοριακό φυλλάδιο για το Λονδίνο  

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού

ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 155 με Βritish Αirways. Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, κάστρα, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 4, 5 ημέρες

 

Ξενάγηση Πόλης – Βρετανικό Μουσείο – Εκδρομή στο Γουίνζορ – Κρουαζιέρα στον Τάμεση
( προαιρετικά : Βραδυνός Γύρος Πόλης – Εκδρομή στην Οξφόρδη - Στράτφορντ – ΒicesterVillage)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λονδίνο. Μια μητρόπολη γεμάτη ζωή που αλλάζει  και διαφοροποιείται συνεχώς, συνδυάζοντας το  παρελθόν με το παρόν. ‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’ είχε πει ο Samuel Johnson. Με την άφιξή σας θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας για να αρχίσουμε τη γνωριμία  μας με το Λονδίνο. Θα ξεκινήσουμε από το φημισμένο αριστοκρατικό Κensington, το Knightsbridge όπου θα απολαύσουμε τα Harrods με τις εντυπωσιακές βιτρίνες του, θα διασχίσουμε το πιο πολυσύχναστο πάρκο της Ευρώπης, το Hyde Park και θα περάσουμε από το παλάτι Buckingham, το Αββαείο του Westminster και την Πλατεία του Κοινοβουλίου, με το έμβλημα – ρολόι το Big Ben, θα απολαύσουμε την επιβλητική ατμόσφαιρα της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το London Eye, ο μεγαλύτερος τροχός του κόσμου, το City του Λονδίνου, οι ουρανοξύστες της ανατολικής πλευράς, με το υψηλότερο κατασκεύασμα της δυτικής Ευρώπης,  το Shard of Glass, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα μας. Για τη συνέχεια, μια ακόμη πλευρά του μεσαιωνικού αλλά και του βικτωριανού Λονδίνου, ο περίφημος Πύργος του Λονδίνου και οι γέφυρες Tower Bridge και London Bridge θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό μας. Θα κλείσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την εντυπωσιακή πόλη με την επίσκεψη των μαρμάρων του Παρθενώνα στο Βρετανικό μουσείο, την περίφημη συλλογή αρχαιοτήτων, στο τρίτο σημαντικότερο μουσείο σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Απόγευμα και βράδυ ελεύθερο.

 

2. ΛΟΝΔΙΝΟ - ελεύθερη μέρα για ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ (προαιρετικός ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Hμέρα ελεύθερη. Το πρόβλημα δεν είναι τί να κάνετε σήμερα, αλλά τί να προκάνετε! Κάντε έναν περίπατο για να νιώσετε την αίσθηση της όασης στο κέντρο της πόλης σε ένα από τα πολλά καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου: στο HydePark, το KensingtonGardens, στο RegentsPark με τον Ζωολογικό Κήπο ή στο StJamesPark.. Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη με τόσα μουσεία και τόσες σημαντικές πινακοθήκες. Από τη νέα MillenniumBridge βρεθείτε στην πινακοθήκη TateModern (δωρεάν είσοδος), που περιλαμβάνει έργα του Τζάκσον Πόλοκ, του Άντι Γουόρχολ και άλλων μοντέρνων. Θαυμάστε έργα από Ρενουάρ μέχρι Ραφαήλ στην Εθνική Πινακοθήκη, επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (δωρεάν είσοδος), το Μουσείο Βικτώριας και Αλβέρτου, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τυσό, και άλλα. Επίσης όπερα, μπαλέτο, κλασική μουσική και θέατρα παγκοσμίου φήμης που αποτελούν σχολές υποκριτικής. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε την ημέρα σας σε αγορές! Το Λονδίνο έχει τα περισσότερα καταστήματα διεθνών σχεδιαστών από το Παρίσι. Από τη Marble Arch στα δυτικά, μέχρι τη High Holborn στα ανατολικά, η Οxford Street εκτείνεται σε 2,5 χιλιόμετρα με πάνω από 300 καταστήματα, σχηματίζοντας ίσως τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του κόσμου. Τα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, όπως τα Selfridges, Harrods, HarveyNichols και το πασίγνωστο Marks & Spencer θα σας προσφέρουν τα πάντα σε λογικές τιμές. Στην κομψή BondStreet του αρχοντικού Mayfair θα βρείτε καταστήματα γνωστών σχεδιαστών (Prada, Chanel, Dior, JimmyChoo), καθώς και γκαλερί με έργα τέχνης (εκεί βρίσκονται και οι γνωστοί οίκοι δημοπρασιών Sotheby’s). Στην RegentStreet θα βρείτε το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamley, τα πολυκαταστήματα Liberty, κά. Στην JermynStreet θα βρείτε αντρική ένδυση. Για πιο trendy ατμόσφαιρα βρεθείτε στην CarnabyStreet, το στέκι των νέων ταλέντων της μόδας και του design. Στο ΝottingHill θα βρείτε ασυνήθιστα και vintage ρούχα, σπάνιες αντίκες, σε μια πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Στο Knightsbridge είναι το θρυλικό Harrods που είναι από μόνο του αξιοθέατο, μπορεί να υποδεχτεί 300.000 πελάτες τη μέρα! Στο κεντρικό Λονδίνο τα περισσότερα μαγαζιά ανοίγουν στις 10.00 και κλείνουν στις 17.30 με 18.00. τις καθημερινές και λίγο νωρίτερα τα Σάββατα, ενώ τις Κυριακές ανοίγουν αργότερα.

Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά να ακολουθήσετε τον βραδυνό γύρο της πόλης: Το Λονδίνο είναι ίσως η μοναδική ευρωπαϊκή μεγαλούπολη με τόσο διαφορετικές αρχιτεκτονικά συνοικίες. Το Mayfair, το Chelsea με την περίφημη Kings Road, το Westminster με τις γεωργιανές γειτονιές του 18ου αιώνα, οι φωτισμένες γέφυρες του Τάμεση, θα αποτελέσουν την απαρχή της βραδιάς. Επίσης θα δούμε το Soho, το CoventGarden , την Πλατεία Leicester, κ.α.

 

3. ΛΟΝΔΙΝΟ - ελεύθερη μέρα - (προαιρετική εκδρομή στην Οξφόρδη – Στράτφορντ – BicesterVillage)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Προαιρετική εκδρομή : Ακολουθήστε μας σήμερα στην Οξφόρδη, πασίγνωστη πανεπιστημιούπολη, θεμέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Θα επισκεφτούμε κολλέγια όπως το Balliol, που από το 1263 έχει την φήμη των πιο πολιτικά ενεργών φοιτητών, έως το πασίγνωστο από τις ταινίες του Harry Potter, Christchurch College. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τα χωριά των Cotswolds, χαρακτηριστικότερο δείγμα της αγγλικής επαρχίας, θα φτάσουμε στο πανέμορφο και γραφικό Στράτφορντ, πανέμορφο και γραφικό, κτισμένο στις όχθες του Avon, την πόλη που γεννήθηκε και δημιούργησε ο θεατροφιλόσοφος Σαίξπηρ. Αξίζει ένας περίπατος στα μικρά στενά σοκάκια, με τα χαρακτηριστικά σπίτια ή μια βαρκάδα στον ποταμό Έιβον. Μπορούμε να δούμε επίσης το γενέθλιο σπίτι του Σαίξπηρ και το Βασιλικό θέατρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εκπτωτικό χωριό fashionvillageBicesterVillage, με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια και τις περισσότερες από 120 boutiques που φιλοξενεί. Από Alexander McQueen και Jimmy Choo μέχρι Burberry, Marie Chantal, κά, όλες οι επώνυμες μάρκες έχουν εδώ τη δική τους στέγη, με εκπτώσεις που ‘αγγίζουν’ το 60%! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Λονδίνο.

 

4. ΛΟΝΔΙΝΟ – Κρουαζιέρα στον Τάμεση & Γκρήνουιτς - ΔΩΡΟ για εγγραφές μέχρι 26/09/16

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την Κρουαζιέρα στον Τάμεση. Η κρουαζιέρα προσφέρει αγγλόφωνη ξενάγηση και φαντασμαγορικές εικόνες του Λονδίνου, περνώντας από πολλά αξιοθέατα όπως το Westminster, LondonEye, Καθεδρικός Αγ. Παύλου, TateModern, City, TowerBridge, CanaryWharf, βλέποντας επίσης τη νέα οικιστική περιοχή των Docklands και μέχρι και το Greenwich. Το εισιτήριο έχει ολοήμερη ισχύ το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να μπαίνετε και να βγαίνετε σε όλες τις αποβάθρες, επισκεπτόμενοι έτσι πολλά αξιοθέατα του Λονδίνου. Στο γραφικό Γκρήνουιτς, μπορείτε να δείτε το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της βρετανικής ναυτιλίας και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Ψηλά στο Βασιλικό πάρκο, φιλοξενείται το Βασιλικό Αστεροσκοπείο όπου έχει οριστεί η παγκόσμια ώρα. Μεγαλοπρεπή κτίρια, αγορές που σφύζουν από ζωή και μια χαρακτηριστική ναυτική ατμόσφαιρα. 

Tο βράδυ βρεθείτε στο WestEnd και απολαύστε κάποιο από τα καταπληκτικά musicals! Θα σας προτείναμε μερικές από τις κλασσικές αλλά και κάποιες από τις πιο καινούριες παραστάσεις, τα Ηοt Spots του West End: Θα ξεκινήσουμε από το ‘Φάντασμα της Όπερας’ του Αndrew Lloyd Webber, που φέτος κλείνει 26 χρόνια συνεχών παραστάσεων, αλλά δεν θα λέγαμε όχι και στον γεννημένο χορευτή, ‘Billy Elliot’ στο θέατρο Victoria Palace. Για τους λάτρεις του μιούζικαλ, σας περιμένει στο Prince Edward, ο Φρανκυ Βαλι και τα αδέρφια του για να σας τραγουδήσουν την ιστορία των Four Seasons, στο περίφημο μιούζικαλ ‘Jersey Boys’. Tιμές: από 30-85 αγγλικές λίρες, αναλόγως των θέσεων. Υπάρχουν και ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής στη Λέστερ Σκουέρ.

 

5. ΛΟΝΔΙΝΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ & ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΖΟΡ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφτούμε το Γουίνζορ για να γνωρίσουμε τη μόνιμη κατοικία, τα τελευταία 860 χρόνια, της Βασιλικής οικογένειας. Κτισμένο το πανέμορφο χωριό στις όχθες του Τάμεση, διατηρεί αναλλοίωτη την αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, ενώ το επιβλητικό Κάστρο δεσπόζει στο χώρο. Προαιρετική επίσκεψη στο Κάστρο του Γουίνζορ . Αν είναι κλειστός ο Πύργος λόγω διαμονής επισήμων, θα δοθεί χρόνος για επίσκεψη στο χωριό και για αγορές. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Τέλος του εντυπωσιακού ταξιδιού στην παγκοσμιούπολη του Λονδίνου!

Σημείωση: Η σειρά των υπηρεσιών/ εκδρομών μπορεί να αλλάξει αναλόγως των πτήσεων και για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία και στα αξιοθέατα. Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει επιτόπου επαρκής συμμετοχή.

Σημαντικές σημειώσεις :

1) Οι παιδικές τιμές αναφέρονται σε παιδιά κάτω των 12 ετών που μοιράζονται το δωμάτιο μαζί με 2 ενήλικες, σε πρόσθετο κρεβάτι. Προσοχή, Το τρίτο κρεβάτι στα τρίκλινα δωμάτια είναι πρόσθετο στον χώρο του δίκλινου δωματίου συνήθως και δίδεται για να τακτοποιούνται τα παιδιά, οπότε η άνεση του δωματίου δεν είναι ανάλογη του δίκλινου. Τα μονόκλινα δωμάτια συνήθως είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα κανονικά δίκλινα δωμάτια.  

 

2) Οι υπολογισθέντες ειδικοί ομαδικοί ναύλοι δεν δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής πτήσης, ημερομηνίας αναχώρησης ή επιστροφής, ή ενδιάμεσου σταθμού. 3) Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται γενικά μετά τις 15.30 και παραδίδονται πριν τις 11.00, την ημέρα της αναχώρησης. 4) Όλα τα ξενοδοχεία ζητούν με την άφιξή σας, κάποιο ποσό εγγύηση για την χρήση του τηλεφώνου, βίντεο, μίνι-μπαρ, κλπ. από το δωμάτιο σας (περίπου 40-50 αγγλικές λίρες). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. 5) Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που προαναφέρθηκαν και εκείνων που αναφέρονται στην εξοφλητική απόδειξη πώλησης, με βάση το τελικό ενημερωτικό πρόγραμμα της εκδρομής σας. Οι Γενικοί Όροι Συμμετοχής αναφέρονται και στο site μας.  6)Φροντίστε έγκαιρα για την προμήθεια συναλλάγματος σε αγγλικές λίρες από την τράπεζα πριν φύγετε. 7) Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε adaptor - οι πρίζες είναι τριπολικές στην Αγγλία - για την φόρτιση των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών σας συσκευών, κινητών, κά.

v      Για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας, χρειάζεται το 40% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση του ταξιδιού σας γίνεται 14 εργάσιμες μέρες πριν την αναχώρησή σας.

 

v      Παρακαλούμε να ελέγξετε έγκαιρα την εγκυρότητα των ταξιδιωτικών σας εγγράφων (διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, βίζα αν απαιτείται για ξένα διαβατήρια). Η ισχύ των ταξιδιωτικών σας εγγράφων είναι δική σας ευθύνη!

 

v      Θα πρέπει να στείλετε φωτοτυπίες των διαβατηρίων σας (ή των ταυτοτήτων με λατινικά στοιχεία)