Skip to main content

ΛΟΝΔΙΝΟ- ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Καλοκαίρι 2015 από 535,00

  • ΛΟΝΔΙΝΟ- ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 4 ημέρες
  • ΛΟΝΔΙΝΟ- ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 5 ημέρες

ΔΩΡΟ….επίσκεψη αξιοθέατων στο ΛΟΝΔΙΝΟ. Madame Tussauds
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας , Βικτώριας & Αλμπέρτου, Επιστημών
και shopping σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης , το WESTFIELD..!!!

 

  • ΛΟΝΔΙΝΟ- ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 4 ημέρες

1η μέρα: Αθήνα – Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την BRITISH AIRWAYS ή την AEGEAN AIRLINES για το

αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου. Άφιξη και γνωριμία με την Βρετανική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε από το αριστοκρατικό προάστιο του Σάουθ Κένσινγκτον για να θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία της Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χόλ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς, Χάρβει Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane θα δούμε τη Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Περνάμε από το Ουέστμινστερ με την Πλατεία Κοινοβουλίου όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το Κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο, συνεχίζουμε με την οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου το Σίτυ. Θα περάσουμε από τα Βασιλικά Δικαστήρια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, την Τράπεζα της Αγγλίας, το Χρηματιστήριο και τον Πύργο του Λονδίνου. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται στο Βρετανικό Μουσείο όπου θα ξεναγηθούμε στην πτέρυγα με τα περίφημα και μοναδικά γλυπτά του Παρθενώνα .Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που επιλέξατε, όπως το CUMBERLAND 4* sup ( www.guoman.com ) κεντρικότατα δίπλα στην Όξφορντ Στρητ με τα γνωστά πολυκαταστήματα Selfridges και Mark & Spenser, το HOLIDAYINNREGENTSPARK 4* (www.holidayinn.com ) σε απόσταση περιπάτου από την Όξφορντ Στρητ , το GRANGEROCHESTER 4* sup ( www.grangehotels.com ) ή το ROYALNATIONAL 3* ( www.imperialhotels.co.uk ). Το απόγευμα σας προτείνουμε μια περιήγηση διάρκειας 4 ωρών στο νυχτερινό Λονδίνο (προαιρετική συμμετοχή , ατομικά έξοδα). Θα περπατήσουμε στο κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης του Λονδίνου το WESTENDμε τα υπέροχα musical, το SOHO με τα σκοτεινά και ιδιαίτερα σοκάκια, τη CHINATOWN, LEICESTERSQUAREη πλατεία όπου λαμβάνουν χώρα οι πρεμιέρες Χολιγουντιανών υπερπαραγωγών, το COVENTGARDENμε τους street performers και την πανέμορφη σκεπαστή αγορά. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για μια νυχτερινή περιήγηση στο Τάμεση του Λονδίνου. Στάσεις για νυχτερινές φωτογραφίες στα ωραιότερα ορόσημα της πόλης, London Eye, Big Ben, MillenniumBridge, SaintPaul’s, MoreLondonPlace, TowerBridge, Shard. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

2η μέρα: Αξιοθέατα και αγορές στο Λονδίνο.

Μπουφέ πρόγευμα. Με τον αρχηγό μας θα ξεκινήσουμε για μια βόλτα στο Λονδίνο. Πρώτη μας επίσκεψη το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό (προαιρετική είσοδος, ατομικά έξοδα) το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσετε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού..Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση στο Σάουθ Κένσινγκτον όπου εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητικών τεχνών του κόσμου ή το Μουσείο Επιστημών, ελεύθερος χρόνος, Επόμενη μας επίσκεψη το εμπορικό κέντρο WESTFIELDένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης. Φιλοξενεί πάνω από 300 καταστήματα, σε έναν εξαίσιο αρχιτεκτονικά χώρο, εκ των οποίων τα 40 είναι topbrandsόπως BURBERRY, LOUISVUITTON, BOSS, TIFFANY & COκ.α. , επίσης σας περιμένει ένας κόσμος απολαυστικών γεύσεων σε πάνω από 60 εστιατόρια.

3η μέρα: Λονδίνο - ( Οξφόρδη – BurtonontheWater – Στράτφορντ Απον Έιβον )

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας (προαιρετική συμμετοχή , ατομικά έξοδα). Πρώτη μας επίσκεψη η περίφημη Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα παμπάλαια κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Ελεύθερος χρόνος για αγορές, περιήγηση. Στη συνέχεια θα διαλέξουμε μια πανέμορφη επαρχιακή διαδρομή τα Cotswold’s, εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα από τα παραδοσιακά χωριά το BurtonontheWater, ελεύθερος για φωτογραφίες και καφέ. Επόμενη μας επίσκεψη, η κωμόπολη Στράτφορντ Απόν Έιβον, η γενέτειρα πόλη του William Shakespeare, έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα παρόχθια του ποταμού Έιβον. Για μεσημεριανό γεύμα προτείνουμε ένα από τα παραδοσιακά Bistro εστιατόρια της Sheepstreet, όπως το Lambs, TheOppositions ή το Vintner όλα κτίρια του 16ου αιώνα της εποχής των Τυδώρ. Εάν θέλετε να ξεδιψάσετε με μια μπύρα προτείνουμε τη παμπ Dirty Duck με θέα το ποταμό Έιβον ή την πιο παλιά παμπ της πόλης The Garrick Inn κτίριο του 15ου αιώνα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Λονδίνο - εκδρομή στο Κάστρο Γουίνδσορ - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην Βασιλική κωμόπολη Windsor. Εκεί θα θαυμάσουμε το Κάστρο του Γουίντσορ (προαιρετική είσοδος), κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ελεύθερος χρόνος . Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 2,10,17,24,31 Ιουλίου ,7,14,21,28 Αυγούστου 4 μέρες

                                                   HOLIDAY INN REGENTS PARK 4*                

                                        ΙΟΥΛΙΟΣ             ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ                       

Τιμή Κατά άτομο                                    

Δίκλινο                                  595                              565                

3ο άτ έως 12 ετών                 495                              485               

Μονόκλινο                             795                              735       

………………………………………………………………………………………………………………………………..

CUMBERLAND 4*sup                  GRANGE ROCHESTER 4*sup

                                        ΙΟΥΛΙΟΣ                                ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ                         

ΤιμήΚατάάτομο                                    

Δίκλινο                                   695                                                 595           

3ο άτ έως 12 ετών                 525                                                  485

Μονόκλινο                             985                                                  895

………………………………………………………………………………………………………………………………..

                                                         ROYAL NATIONAL 3*                           

                                         ΙΟΥΛΙΟΣ                    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ                                               

Τιμή Κατά άτομο                                    

Δίκλινο                                 535                                         485                             

3ο άτ έως 12 ετών                435                                         425         

Μονόκλινο                           735                                          695                               

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 155 € περίπου με την BRITISH AIRWAYS
Τα παραπάνω πακέτα μετατρέπονται σε μεμονωμένα
(αεροπορικό + ξενοδοχείο) αφαιρώντας € 60 κατ άτομο

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ με τη BRITISH AIRWAYS

• Τρεις διανυκτερεύσεις στα κεντρικά ξενοδοχεία CUMBERLAND 4* sup ή στο HOLIDAY INN REGENTS PARK4* ή στο GRANGE ROCHESTER 4* ή στο ROYALNATIONAL 3*

• Πλουσιοπάροχομπουφέπρόγευμακαθημερινά ( continental στο ROYAL NATIONAL & GRANGE ROCHESTER )

• Εκπτωτικά κουπόνια για το εμπορικό κέντρο WESTFILED

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


 

 

  • ΛΟΝΔΙΝΟ- ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 5 ημέρες



    1η μέρα: Αθήνα – Λονδίνο

    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την BRITISH AIRWAYS ή την AEGEAN AIRLINES για το

    αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου. Άφιξη και γνωριμία με την Βρετανική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε από το αριστοκρατικό προάστιο του Σάουθ Κένσινγκτον για να θαυμάσουμε τα ογκώδη, επιβλητικά μουσεία της Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτωρίας και Αλβέρτου, θα δούμε το μνημείο αφιερωμένο στον πρίγκιπα Αλβέρτο και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χόλ. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Νάιτσμπριντζ με τα καλόγουστα πολυκαταστήματα Χάροντς, Χάρβει Νίκολς. Διασχίζοντας την Park Lane θα δούμε τη Marble Arch και το αριστοκρατικό Mayfair. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Περνάμε από το Ουέστμινστερ με την Πλατεία Κοινοβουλίου όπου δεσπόζουν τα αγάλματα Εθνικών Ηρώων, το Κτίριο του Κοινοβουλίου και το Αβαείο, συνεχίζουμε με την οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου το Σίτυ. Θα περάσουμε από τα Βασιλικά Δικαστήρια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, την Τράπεζα της Αγγλίας, το Χρηματιστήριο και τον Πύργο του Λονδίνου. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται στο Βρετανικό Μουσείο όπου θα ξεναγηθούμε στην πτέρυγα με τα περίφημα και μοναδικά γλυπτά του Παρθενώνα .Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που επιλέξατε, όπως το CUMBERLAND 4* sup ( www.guoman.com ) κεντρικότατα δίπλα στην Όξφορντ Στρητ με τα γνωστά πολυκαταστήματα Selfridges και Mark & Spenser, το HOLIDAYINNREGENTSPARK 4* (www.holidayinn.com ) σε απόσταση περιπάτου από την Όξφορντ Στρητ , το GRANGEROCHESTER 4* sup ( www.grangehotels.com ) ή το ROYALNATIONAL 3* ( www.imperialhotels.co.uk ).

    2η μέρα: Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης)

    Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Για τους φυσιολάτρες μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα δεκάδες πανέμορφα πάρκα του Λονδίνου όπως το Saint James Park, Kensington Gardens, Green Park και Hyde Park. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια περιήγηση διάρκειας 4 ωρών στο νυχτερινό Λονδίνο (προαιρετική συμμετοχή , ατομικά έξοδα). Θα περπατήσουμε στο κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης του Λονδίνου το WESTENDμε τα υπέροχα musical, το SOHO με τα σκοτεινά και ιδιαίτερα σοκάκια, τη CHINATOWN, LEICESTERSQUAREη πλατεία όπου λαμβάνουν χώρα οι πρεμιέρες Χολιγουντιανών υπερπαραγωγών, το COVENTGARDENμε τους street performers και την πανέμορφη σκεπαστή αγορά. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για μια νυχτερινή περιήγηση στο Τάμεση του Λονδίνου. Στάσεις για νυχτερινές φωτογραφίες στα ωραιότερα ορόσημα της πόλης, London Eye, Big Ben, MillenniumBridge, SaintPaul’s, MoreLondonPlace, TowerBridge, Shard. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

    3η μέρα: Αξιοθέατα και αγορές στο Λονδίνο.

    Μπουφέ πρόγευμα. Με τον αρχηγό μας θα ξεκινήσουμε για μια βόλτα στο Λονδίνο. Πρώτη μας επίσκεψη το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό (προαιρετική είσοδος, ατομικά έξοδα) το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσετε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού..Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση στο Σάουθ Κένσινγκτον όπου εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα 80.000.000 εκθέματα, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου το μεγαλύτερο μουσείο διακοσμητικών τεχνών του κόσμου ή το Μουσείο Επιστημών, ελεύθερος χρόνος, Επόμενη μας επίσκεψη το εμπορικό κέντρο WESTFIELDένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης. Φιλοξενεί πάνω από 300 καταστήματα, σε έναν εξαίσιο αρχιτεκτονικά χώρο, εκ των οποίων τα 40 είναι topbrandsόπως BURBERRY, LOUISVUITTON, BOSS, TIFFANY & COκ.α. , επίσης σας περιμένει ένας κόσμος απολαυστικών γεύσεων σε πάνω από 60 εστιατόρια.

    4η μέρα: Λονδίνο - ( Οξφόρδη – BurtonontheWater – Στράτφορντ Απον Έιβον )

    Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στην επαρχία της Αγγλίας (προαιρετική συμμετοχή , ατομικά έξοδα). Πρώτη μας επίσκεψη η περίφημη Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα παμπάλαια κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Ελεύθερος χρόνος για αγορές, περιήγηση. Στη συνέχεια θα διαλέξουμε μια πανέμορφη επαρχιακή διαδρομή τα Cotswold’s, εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα από τα παραδοσιακά χωριά το BurtonontheWater, ελεύθερος για φωτογραφίες και καφέ. Επόμενη μας επίσκεψη, η κωμόπολη Στράτφορντ Απόν Έιβον, η γενέτειρα πόλη του William Shakespeare, έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα παρόχθια του ποταμού Έιβον. Για μεσημεριανό γεύμα προτείνουμε ένα από τα παραδοσιακά Bistro εστιατόρια της Sheepstreet, όπως το Lambs, TheOppositions ή το Vintner όλα κτίρια του 16ου αιώνα της εποχής των Τυδώρ. Εάν θέλετε να ξεδιψάσετε με μια μπύρα προτείνουμε τη παμπ Dirty Duck με θέα το ποταμό Έιβον ή την πιο παλιά παμπ της πόλης The Garrick Inn κτίριο του 15ου αιώνα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

    5η μέρα: Λονδίνο - εκδρομή στο Κάστρο Γουίνδσορ - Αθήνα

    Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην Βασιλική κωμόπολη Windsor. Εκεί θα θαυμάσουμε το Κάστρο του Γουίντσορ (προαιρετική είσοδος), κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ελεύθερος χρόνος . Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .

    Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

    ΑΝΑΧ. : 1,2,9,16,23,30 Ιουλίου , 6,13,20,27 Αυγούστου , 3 Σεπτεμβρίου 5 μέρες

                                                       HOLIDAY INN REGENTS PARK 4*                

                                             ΙΟΥΛΙΟΣ             ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ                       

    Τιμή Κατά άτομο                                    

    Δίκλινο                                  695                              665                

    3ο άτ έως 12 ετών                 565                              555               

    Μονόκλινο                            965                               895       

    ………………………………………………………………………………………………………………………………..

    CUMBERLAND 4*sup                  GRANGE ROCHESTER 4*sup

                                            ΙΟΥΛΙΟΣ                                ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ                                   

    Τιμή Κατά άτομο                                    

    Δίκλινο                                  795                                                    715           

    3ο άτ έως 12 ετών                 575                                                    565

    Μονόκλινο                           1195                                                  1095

    ………………………………………………………………………………………………………………………………..

                                                               ROYAL NATIONAL 3*                           

                                             ΙΟΥΛΙΟΣ                    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ                                               

    Τιμή Κατά άτομο                                    

    Δίκλινο                                 595                                         555                             

    3ο άτ έως 12 ετών                485                                         495         

    Μονόκλινο                           885                                          865                              

    Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 155 € περίπου με την BRITISH AIRWAYS
    Τα παραπάνω πακέτα μετατρέπονται σε μεμονωμένα
    (αεροπορικό + ξενοδοχείο) αφαιρώντας € 60 κατ άτομο

    Περιλαμβάνονται:

    • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ με τη BRITISH AIRWAYS

    • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στα κεντρικά ξενοδοχεία CUMBERLAND 4* sup ή στο HOLIDAYINNREGENTSPARK4* ή στο GRANGEROCHESTER 4* ή στο ROYALNATIONAL 3*

    • Πλουσιοπάροχομπουφέπρόγευμακαθημερινά ( continental στο ROYAL NATIONAL & GRANG ROCHESTER )

    • Εκπτωτικά κουπόνια για το εμπορικό κέντρο WESTFILED

    • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

    • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

    • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

    • Φ.Π.Α.

    Δεν Περιλαμβάνονται:

    Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο