Skip to main content

Παρίσι - Disneyland Paris Καλοκαίρι 2015 από 970,00

6 μέρες

Αναχωρήσεις: 11, 17/8

 

1H ΗΜΕΡΑ : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι που θα μας φιλοξενήσει

σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Άφιξη στην πόλη του Φωτός & η 1η μας μέρα ελεύθερη. Περπατήστε στη Champs-Elysees, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία που έχει να επιδείξει η γαλλική πρωτεύουσα. Το βλέμμα χάνεται στη μήκους 2 χλμ. λεωφόρο μέχρι να συναντήσει από τη μία την Αψίδα του Θριάμβου (Arc de Triomphe) και από την άλλη την Place de la Concorde. Πολυτελείς μπουτίκ, τυπικές brasserie, πολυκαταστήματα και night clubs βρίσκονται στις δυο πλευρές της, ενώ τα παρατεταγμένα δέντρα, υπέροχα φωτισμένα το βράδυ, συμβάλλουν στο να θεωρείται ίσως η ομορφότερη λεωφόρος της Ευρώπης. Περπατήστε την πέρα για πέρα, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας!

2H ΗΜΕΡΑ : ΠΟΛΗ ΦΩΤΟΣ -ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης.
Στην περιήγηση που ακολουθεί, μεταξύ άλλων, θα περάσουμε από τη λεωφόρο
των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου που χτίστηκε το 1806 από το Ναπολέοντα, τον Πύργο του Άιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού, την Όπερα, την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Παναγία των Παρισίων. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τον συνοδό σας στο γραφικό λόφο της Μονμάρτης με τη βασιλική εκκλησία της Sacre Coeur και την πλατεία των ζωγράφων και μια μίνι κρουαζιέρα με τα καραβάκια του Σηκουάνα.

3H ΗΜΕΡΑ : ΠΟΛΗ ΦΩΤΟΣ -ΛΟΥΒΡΟ -ΒΕΡΣΑ ΛΛΙΕΣ
Πρωινό και σήμερα θα σας φιλοξενήσουμε στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, στο οποίο εξέχουσα θέση κατέχουν η Τζοκόντα του Nτα Bίντσι, η Αφροδίτη της Μήλου και η Νίκη της Σαμοθράκης. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τα περίχωρα του Παρισιού καθώς η εκδρομή που ακολουθεί, θα μας φέρει στις όμορφες Βερσαλλίες. Εδώ θα έχετε χρόνο ελεύθερο για να φωτογραφήσετε τους κήπους του Λουδοβίκου και να επισκεφθείτε –προαιρετικά- τους εσωτερικούς χώρους των ανακτόρων ή να κάνετε μία βόλτα στη μικρή ομώνυμη πόλη. Απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στα Ηλύσια Πεδία.

4H-5H HΜΕΡΑ : ΠΟΛΗ ΦΩΤΟΣ -DISNEYLAND

Μεταφορά στις εγκαταστάσεις της DISNEYLAND Paris για να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Disney και να διασκεδάσετε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Ανακαλύψτε τα χιλιάδες μαγικά θεάματα, σόου και παρελάσεις που σας περιμένουν στα δύο απίστευτα Πάρκα της Disney. Εξερευνήστε τις πέντε Θεματικές Χώρες που αναβιώνουν οι κλασικές ιστορίες της Disney, σε ένα μαγικό βασίλειο, το βασίλειο του Πάρκου Disneyland. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Αγριας Δύσης στη Frontierland, χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street U.S.A. Ακόμα, θα παρακολουθήσετε τη Χιονάτη στη Fantasyland και θα θαυμάσετε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπτεν Νέμο στη Discoveryland. Λίγα λεπτά έξω από τα πάρκα ανακαλύψτε τον θαυμαστό κόσμο του SEA LIFE με τα εκπληκτικά ενυδρεία μέσα από μια πανοραμική υποθαλάσσια σήραγγα 360, ή ρίξτε το στα ψώνια στο εμπορικό κέντρο La Vallee Village όπου θα βρείτε 85 γνωστές φίρμες σε τιμές έκπληξη. Και τα δυο απέχουν μόλις 5’ με τον σιδηροδρομικό σταθμό RER.

6H ΗMΕΡΑ : DISNEYLAND -ΠΟΛΗ ΦΩΤΟΣ -ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται : • Αεροπορικά εισιτήρια • Ξενοδοχείο 3* στο Παρίσι και οικονομικής κατηγορίας στο πάρκο της Disneyland με πρόγευμα καθημερινά • Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού • Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης • Εισιτήρια στα πάρκα Disneyland • Συνοδός/ξεναγός στο τόπο προορισμού

Δεν περιλαμβάνονται : • 145,00 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημείωση: • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν αυτό κριθεί απαραίτητο χωρίς να παραλειφθεί καμιά υπηρεσία. •Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΗΓ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛ.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

11/8

4* Holiday Porte de Clichy ήπαρόμοιο & Cheyenne Disneyland

970

480

300

Πτήσειςμε Air France

AF1533 11/8 14:55-17:20

AF1032 16/8 18:55-23:10

&

AF1233 17/8 12:20-14:45

AF1032 22/8 18:55-23:10

17/8

990

480

300