Skip to main content

Βιέννη - Πράγα 6 Μαΐου

6 μέρες Ανάκτορα Σένμπρουν - Δάση Βιέννης Μάγιερλινγκ - Τσέσκι Κρουμλόβ - Κάρλοβυ Βάρυ με διαμονή σε επιελγμένα ξενοδοχεία στη Βιέννη και στη Πράγα με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Ένα γεύμα στη Βιέννη & ένα στο Κάρλοβυ Βάρυ σε τοπικό εστιατόριο.

 

Μέρα:
Αθήνα-Βιέννη & Ανάκτορα Σένμπρουν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση της πόλης με τη περίφημη κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, το καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου κα. Η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά και εγκατάσταση σε ξενοδοχείο 4*.

 

Μέρα:
Εκδρομή στα Δάση Βιέννης-Μάγιερλινγκ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης, με το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό από το ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα και του πρίγκιπα Ροδόλφου. Επίσκεψη στη γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν πριν την επιστροφή στη Βιέννη. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσιχ, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα.

 

Μέρα:
Βιέννη-Τσέσκι Κρουμλόβ - Πράγα

Πρόγευμα και αναχώρηση οδικώς για το πανέμορφη κοσμοπολιτεία του Τσέσκι Κρουμλόβ. Θα βρείτε καταστήματα με ωραιότατα χειροτεχνήματα, ξυλόγλυπτα, γυάλινα ή κρυστάλλινα αντικείμενα. Τελικός προορισμός μας η "Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων", η Πράγα και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

 

Μέρα:
Πράγα, ξενάγηση παλιάς πόλης & Κάστρο Χρατσάνι

Πρόγευμα και στην ξενάγηση της Καστρούπολης, θα θαυμάσουμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι κα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας, με το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι και την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Μέρα:
Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βαρυ

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε οδικώς για την πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο για τα ιαματικά λουτρά και τις πηγές της. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα.

 

Μέρα:
Πράγα - Αθήνα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας, για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 6 Μαΐου, 6 μέρες
  
  
Δίκλινο795
3ο άτ. έως 12 ετ.425
Μονόκλινο1040

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ & ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
     Πέντε διαν/σεις συνολικά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (2 διαν/σεις στο ARCOTEL WIMBERGER 4* στη Βιέννη και 3 διαν/σεις στο στο MAJESTIC PLAZA 4* στη Πράγα)
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά την διάρκεια της ξενάγησης στην Βιέννη
     Ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά την εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ
     Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
     Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός στον τόπο προορισμού
     Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.