Skip to main content

Πραγα εως Μαρτιο 2013

αλλη μια εναλλακτικη εκδρομη για την Πραγα!

4/5 ΜΕΡΕΣ 

Ξενάγηση παλιάς πόλης / Κάστρο Χρατσάνι / Κάρλοβυ Βάρυ / Κρουαζιέρα στο Μολδάβα 

 Τιμοκαταλογος εως Μαρτιο 2013

 

 

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. 'Αφιξη στη Χρυσή Πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα και ξενάγηση στο ιστορικό της κέντρο. Θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, το Αστρονομικό Ρολόι του 15ου αιώνα και την φημισμένη γέφυρα του Καρόλου, ως κάποια από τα χαρακτηριστικότερα αξιοθέατα του λαμπρού παρελθόντος της. Το μεσημέρι μεταφορά στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ : ΠΡΑΓΑ

Το σημερινό πρόγραμμα θα μας φέρει κοντά στην παλιά πόλη, όπου το περίφημο Κάστρο της Πράγας, με το Ναό του Αγίου Νικολάου, τα γραφικά σοκάκια της Μάλα-Στράνα καθώς και άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

Απόγευμα ελεύθερο. Αφιερώστε τον χρόνο σας στην αγορά της πόλης, όπου θα βρείτε θαυμάσια κρύσταλλα, πορσελάνες, λινά, δίσκους κλασσικής μουσικής, αθλητικά είδη κ.α. Σε κάποια επίσης παλαιοπωλεία θα βρείτε αξιόλογα παλιά συλλεκτικά κομμάτια. Περπατήστε στα στενά σοκάκια και απολαύστε την αρχοντική ατμόσφαιρα που σας περιβάλλει. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας. Απολαύστε στιγμές που θα έχετε να θυμάστε για πάντα. Περιπλανηθείτε στα πέτρινα σοκάκια της παλιάς πόλης, επισκεφτείτε το όμορφο Κάστρο του Καρλστάιν σε απόσταση 40χλμ. από την Πράγα ή την κεντρική Βοημία και το γοτθικού Κάστρου του Κονοπίστε. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για μια κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα που διασχίζει το κέντρο της Πράγας, Γεύμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις Μαύρου Θεάτρου και διασκεδάστε στις τυπικές μπυραρίες ή τα φημισμένα τζαζ κλαμπς που σε αφθονία υπάρχουν τριγύρω σας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ : ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην Δυτική Βοημία, με προορισμό μας το ¨Κάρλοβυ Βάρυ. 'Ομορφη λουτρόπολη κατά το μήκος του ποταμού Τέπλα, η οποία τον 14ο αιώνα ονομάστηκε "Βασιλική" από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο. Εκτός από θεραπευτικό κέντρο ιαματικών πηγών καθιερώθηκε στον χρόνο και ως σημαντικός τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων της κάθε εποχής (Τσάρος Πέτρος 1ος, Μαρία Θηρεσία, Γκαίτε, Σίλλερ, Μπετόβεν, Μπαχ, Μαρξ κ.α.). Το απόγευμα καταλήγουμε στο αεροδρόμιο για την πτήσης επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια.

Διαμονή & διατροφή ώς αναφέρονται στον σχετικό τιμοκατάλογο

Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως ρητά αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

Μεταφορές απο / προς το αεροδρόμιο του εξωτερικού

Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

Τοπικοί ξεναγοί

Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες

Ασφάλεια αστικής ευθύνης (οδηγία Ε.Ε.)

Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων

Ποτά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα

Εισοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα

Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Σημειώσεις:

Το ανωτέρω πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη ροή.

Το ανωτέρω πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και ως 5ήμερο με μια επιπλέον ελεύθερη ημέρα στη Πράγα.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ