Skip to main content

Παραδοσιακό Πάσχα στην Κύπρο απο 390,00

Λευκωσία Λεμεσός (Κερύνεια) Τρόοδος-(Πάφος)-Φοινικούδες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 17,18, 24/4 & 1/5

Δώρο η μεταφορά για τον Επιτάφιο & την Ανάσταση για το Grand Hotel 5* Dlx

4 & 5 Ημέρες ✈

1η μέρα: Αθήνα-Λάρνακα-Λευκωσία & κατεχόμενη Λευκωσία (ξενάγηση) -Λεμεσός Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Λάρνακα. Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγησή μας στη Λευκωσία. Θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, τα Ενετικά τείχη, τα Φυλακισμένα Μνήματα κ.ά. Ακολούθως μετάβαση στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σας.

2η μέρα: Λεμεσός-Τρόοδος-Μονή Κύκκου Πρόγευμα και εκδρομή στο ορεινό θέρετρο του καταπράσινου Τροόδους & την ιστορική Μονή Κύκκου. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό. Δείπνο.

3η μέρα: Λεμεσός-(προαιρετικά Κερύνεια)Πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη για αγορές και βόλτα στη Λεμεσό ή προαιρετική εκδρομή στην αρχοντική Κερύνεια στα Κατεχόμενα. Όσοι ακολουθήσουν στην εκδρομή θα θαυμάσουν τα Μεσαιωνικά κτίσματα, τα λουλουδόστρωτα στενά δρομάκια, το μικρό λιμανάκι, καθώς και τον Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Στη συνέχεια, θα δούμε το «σήμα κατατεθέν» της πόλης, το Κάστρο της με τους τέσσερις μεγάλους πύργους, που άμα βρεθείς στο εσωτερικό του έχεις την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε παλιά ερειπωμένη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. Ακολουθεί γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και άλλα εδέσματα.

4η μέρα: Πασχαλινό γλέντι! Χριστός Ανέστη!Πλούσιο πρόγευμα και Πασχαλινό γεύμα με οβελία και Κυπριακά εδέσματα,γλέντι με ορχήστρα και χορούς στα ξενοδοχεία σας. Το απόγευμα ξεκουραστείτε και απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

5η μέρα: Πάφος-Λάρνακα-Φοινικούδες-Αθήνα Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη ή προαιρετική εκδρομή στην Πάφο. Θα δούμε την έπαυλη του Διονύσου με τα μοναδικά ψηφιδωτά, τη στήλη του Αγίου Παύλου, το γραφικό λιμάνι με κάστρο κ.ά. Νωρίς το μεσημέρι επίσκεψη στην όμορφη Λάρνακα και χρόνος για καφεδάκι στις Φοινικούδες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

HotelKapetaniosOdyssia 3* Sup(ex. Kanika Pantheon) Λεμεσός

Πολύ καλό ξενοδοχείο για την κατηγορία του, με προδιαγραφές 4*. Βρίσκεται στη Λεμεσό, το πλησιέστερο στο κέντρο. Πλήρως ανακαινισμένο, διαθέτει όμορφους κοινόχρηστους χώρους με στιλ, τραπεζαρία, θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, υδρομασάζ, σάουνα κ.ά. Όλα τα δωμάτιά του με ΤV, μίνι μπαρ, σεσουάρ.

Grand Hotel Limassol & Resort 5* Deluxe Λεμεσός

Το ξενοδοχείο Grand Resort αποτελεί ένα από τα πιο εκλεκτά 5άστερα ξενοδοχεία της Κύπρου και βρίσκεται ανάμεσα σε πανέμορφους καταπράσινους τροπικούς κήπους, δίπλα στο κύμα, στη Λεμεσό, 11 χλμ. από το κέντρο. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, ατομική θυρίδα θησαυροφυλακίου, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, TV με δορυφορικά κανάλια, συσκευή τσαγιού και καφέ

και ασύρματο Internet. Ανακαινισμένο Spa και αίθουσα γυμναστηρίου.

Κόστος κατ’ άτομο

Ξενοδοχείο

2κλινο

1κλινο

παιδί

5 ημέρες 17/4 Προσφορά

Kapetanios Odyssia 3* sup

390€

+80€

235€

 

Grand Hotel 5*

495€

+130€

235€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα με την Cyprus

√ Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Λεμεσό

√ Ημιδιατροφή σε πλούσιους μπουφέδες όπως στο πρόγραμμα

√ Μαγειρίτσα και Πασχαλινό γεύμα ως μέρος της διατροφής σας

√ Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία σας

√ Εκδρομές-περιηγήσεις-μεταφορές όπως στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν στην Κύπρο

√ Επιπλέον, για τους διαμένοντες στο Grand Resort προσφέρονται πιάτο με παραδοσιακή Φλαούνα το Μ. Σάββατο, Μινιατούρα παραδοσιακής Κουμανταρίας ως αποχαιρετιστήριο δώρο, δωρεάν χρήση σάουνας, υδρομασάζ, ατμόλουτρου και γυμναστηρίου, 20% έκπτωση στο κέντρο Spa

√ Μεταφορά με πούλμαν στον Επιτάφιο και Ανάσταση στην εκκλησία της Λεμεσού για τους διαμένοντες στο Grand Hotel

√ Υπηρεσίες αντιπροσώπου μας

√ Τοπικός ξεναγός

√ Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

√ Αναστάσιμη λαμπάδα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

√ Φόροι αεροδρομίου 140€ √ Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους

√ Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΠΤΗΣΕΙΣ:

CY 313 17APR ΑΘΗΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑ   1035 1210          

CY 336 21APRΛΑΡΝΑΚΑ ΑΘΗΝΑ  1800 1945