Skip to main content

ΚΥΠΡΟΣ Κάθε Πέμπτη απο 345,00

ΚΥΠΡΟΣ

4, Ημέρες Αεροπορικώς

Αναχωρήσεις : Κάθε Πέμπτη

1η ημέρα: Αθήνα-Λάρνακα-Λευκωσία Λευκωσία (ξενάγηση)-Λεμεσός

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρη ση για Λάρνακα. Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγησή μας στη Λευκωσία. Θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, τα Ενετικά τείχη, τα Φυλακισμένα Μνήματα κ.ά. Ακολούθως μετάβαση στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σας.

2η ημέρα: Λεμεσός- προαιρετική Τρόοδος-Μονή Κύκκου

Πρόγευμα ήμέρα ελεύθερη στην Λεμεσό για αγορές & βόλτα ή προαιρετική και εκδρομή στο ορεινό θέρετρο του καταπράσινου Τροόδους & την ιστορική Μονή Κύκκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση.. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό. Δείπνο.

3η ημέρα: Λεμεσός-Προαιρετική εκδρομή στην Κερύνεια

Πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη για αγορές και βόλτα στη Λεμεσό ή προαιρετική εκδρομή στην αρχοντική Κερύνεια στα Κατεχόμενα. Όσοι ακολουθήσουν στην εκδρομήθα θαυμάσουν τα μεσαιωνικά της κτίσματα, τα λουλουδόστρωτα στενά δρομάκια της, το μικρό λιμανάκι, καθώς και τον Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Στη συνέχεια, θα δούμε το ≪σήμα κατατεθέν≫ της πόλης, το Κάστρο της με τους τέσσερις μεγάλους πύργους, που άμα βρεθείς στο εσωτερικό του έχεις την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε παλιά ερειπωμένη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα : Λάρνακα-Aγιος Λάζαρος - Φοινικούδες-Αθήνα

Πρόγευμα και επίσκεψη στην όμορφη Λάρνακα, προσκύνημα στον Αγιο Λάζαρο και χρόνος για καφεδάκι στις Φοινικούδες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

2/κλινο

1/κλινο

*1ο παιδί

4 Ημέρες,   ΗotelKapetanios Odyssia 3* Sup (κεντρικό)

345€

+85€

245€


Περιλαμβάνονται: #Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λάρνακα-Αθήνα με την Cyprusή Aegean # 3 νύχτες Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Λεμεσό βάσει πίνακα τιμών # Ημιδιατροφή καθημερινά • Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία σας # Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο # Ξενάγηση στη Λευκωσία & Αγία Νάπα Φοινικούδες, ως πρόγραμμα . # Υπηρεσίες αντιπροσώπου μας # Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: #Φόροι αεροδρομίου # Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους # Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημειώσεις: Η παραπάνω τιμή δεν ισχύει για εορταστικά τριήμερα ( Kαρναβάλι & 25η Μαρτίου)