Skip to main content

ΚΥΠΡΟΣ 30/08 - 03/09 5 ημέρες ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ στα 410 € !!!

ΚΥΠΡΟΣ

30/08 - 03/09

5 ημέρες

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΑΦΟΣ – Μ. ΚΥΚΚΟΥ – ΔΕΡΥΝΕΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

 

 

1η ΗΜΕΡΑ 30/8: ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ - ΔΕΡΥΝΕΙΑ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Eλ. Βενιζέλος 06:45 όπου θα ακολουθήσει πτήση για Λάρνακα στις 08:45. Άφιξη στις 10:20 παραλαβή των αποσκευών μας και επιβίβαση στο λεωφορείο για να επισκεφθούμε τη Δερύνεια και τη νεκρή ζώνη της Αμμοχώστου.Ακολουθεί επίσκεψη στην Αγία Νάπα. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και γεύμα. Στην συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Λάρνακα. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μιά βόλτα στην πόλη. Δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ 31/8:ΤΡΟΟΔΟΣ – ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την οροσειρά του Τροόδου. Θα περάσουμε από τις Πλάτρες, το φημισμένο θέρετρο και από τα γραφικά χωριά Μουτουλάς, Πρόδρομος και Καλοπαναγιώτης. Θα καταλήξουμε στη Μονή Κύκκου, κτισμένη το 1092 και στο Θρονί της Παναγιάς, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Γεύμα εξ’ ιδίων στο Πεδουλά. Επιστροφή στη Λεμεσό και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 1/9:ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Λευκωσία. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε τα Ενετικά Τείχη, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, το Μουσείο Αγώνος, την Πράσινη Γραμμή, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Ιωάννη, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και θα καταλήξουμε στα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ, τους τάφους των εκτελεσθέντων από τους Άγγλους αγωνιστών του Κυπριακού Αγώνα. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος. Τo απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ 2/9: ΠΑΦΟΣ

Μετά το πρωινό, η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει εκδρομή στη γραφική Πάφο, στα δυτικά παράλια της Κύπρου. Θα επισκεφθούμε το Φρούριο του Κολοσιού και το Κούριο, με το Ελληνορωμαϊκό Θέατρο και την Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε η Αφροδίτη. Φθάνοντας στην Πάφο θα δούμε την εκκλησία της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας και τη στήλη του Αποστόλου Παύλου. Την κατακόμβη της Αγ. Σολομονής, το κάστρο της Πάφου, τους τάφους των Βασιλέων κ.α. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε, τα άριστα συντηρημένα ψηφιδωτά, στην έπαυλη του Διονύσου. Το μεσημέρι επιστροφή στη Λάρνακα με στάση για γεύμα, εξ’ ιδίων. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ 3/9: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη για τις τελευταίες αγορές μας και στην συνέχεια το μεσημέρι αναχωρούμε γιά το αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής στις 17:00. Άφιξη στις 18:45 παραλαβή των αποσκευών μας. Τέλος εκδρομής.

            

               ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 410 €

                              ΤΙΜΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ: 340 €

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για ΛΑΡΝΑΚΑ με απευθείας πτήση της CYPRUSAIRWAYS.

30/8 ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ CY 323 08:45 – 10:20

03/9 ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ CY 336 17:00 – 18:45

  • Διαμονή στο ξενοδοχείοAMORGOSBOUTIQUE4* στη ΛΑΡΝΑΚΑ, σε δίκλινα δωμάτια.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο (4 πρωινά & 4 δείπνα).
  • Έμπειρος συνοδός/ξεναγός του γραφείου μας.
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Λευκωσία με επαγγελματία ξεναγό.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Τρόοδος & στη Μονή Κύκκου, με επαγγελματία ξεναγό.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Πάφο, με επαγγελματία ξεναγό.
  • Επίσκεψη στην Δερύνεια & Αγία Νάπα.
  • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης με την Ευρωπαική Πίστη.
  • Ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική καλυψη με την Ευρωπαική Πίστη.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Οι φόροι αεροδρομίων (140 €).
  • Οι είσοδοι στα μουσεία και στους ιστορικούς - αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.