Skip to main content

Κύπρος στις Γιορτές!

 

5 μέρες στη Κύπρο με διαμονή στο ELIAS BEACH 4*sup  με πλουσιοπάροχη ημιδιατροφή σε ανοιχτούς γιορτινούς μπουφέδες & Ρεβεγιόν Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς


Αναχωρήσεις 22, 23, 29, 30 Δεκ. & 3 Ιαν., 4 & 5 μέρες

 

Μέρα:
Αθήνα - Λάρνακα - περιήγηση Λευκωσίας – Λεμεσός
Πρωινή πτήση για τη Λάρνακα με ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ή την AEGEAN. Υποδοχή και απευθείας ξενάγηση στην πρωτεύουσαΛευκωσία με το Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, τα Ενετικά Τείχη και τα φυλακισμέναμνήματα. Περπατώντας στο πεζόδρομο της οδού Λύδρας και μέσα από τα σοκάκια θα φτάσουμε στη ΚατεχόμενηΚύπρο με το Καθεδρικό Ναό της Αγ. Σοφίας που σήμερα αποτελεί τζαμί και ένα μεγάλο χάνι. Εν συνεχεία, μεταφοράστη παραθαλάσσια Αμαθούντα, στη Λεμεσό στο πλήρως ανανεωμένο (ΦΕΒ 2011) ELIAS BEACH HOTEL 4*sup (www.kanikahotels.com) σε δωμάτια με θέα θάλασσα & με νέο εξοπλισμένο HEALTH CLUB & SPA. Το βράδυ προσφέρουμεδείπνο απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές & σπεσιαλιτέ του σεφ.
Μέρα:
Λεμεσός
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στους χώρους και τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας με ποικιλία δραστηριοτήτων. Εναλλακτικά,προτιμήστε να περπατήσετε στη παραλιακή λεωφόρο από το παλιό λιμάνι ως τους δημοτικούς κήπους, το Κάστρο, τοανοικτό θέατρο κα. Δείπνο στο ξενοδοχείο.
Μέρα:
Λεμεσός – (Κερύνεια- Μπέλα Μπάις) – ΡΕΒΕΓΙΟΝ!
Πρωινό και ημέρα στη διάθεση σας στη πόλη της Λεμεσού. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης ήακολουθήστε εκδρομή (έξοδα ατομικά) στη κατεχομένη πλευρά του νησιού. Θα επισκεφτούμε το Αβαείο του Bellapais,έπειτα θα περάσουμε τα σύνορα προς το γνωστό λιμάνι της Κερύνειας. Το απόγευμα επιστροφή στη Λεμεσό &.προετοιμασία για το βραδινό μας ΡΕΒΕΓΙΟΝ με γλέντι, ζωντανή μουσική και διασκέδαση.
Μέρα:
Ορεινά Θέρετρα - Τρόοδος - Μονή Κύκκου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στο ορεινό θέρετρο Τρόοδος με τα γραφικά καταπράσιναχωριά. Επίσκεψη σε μια από τις σημαντικότερες Μονές του Χριστιανικού κόσμου, αυτή του Κύκκου και στο “Θρονί τηςΠαναγίας”, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Μακάριου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.
Μέρα:
Λεμεσός - (Πάφος – Κούριον) – Λάρνακα - Αθήνα
Πρωινό και τελευταία μέρα στο νησί της Αφροδίτης. Προτείνουμε εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην πόλη της Πάφου. Στηνδιαδρομή θα δούμε την “Πέτρα του Ρωμιού” και το Κούριον ενώ στη Πάφο θα γνωρίσουμε τα ψηφιδωτά και τους Τάφουςτων Βασιλέων. Περπατήστε στο γραφικό λιμανάκι και απολαύστε τον καφέ σας σε κάποιο από τα παραθαλάσσια μαγαζιά.Αργα το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.
Τιμή κατ' άτομο 
Αναχωρήσεις 22, 23, 29, 30 Δεκ. & 3 Ιαν., 4 & 5 μέρες
4 μέρες5 μέρεςΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
Δίκλινο425445345
3ο άτομο έως 12 ετών250250205
Μονόκλινο500545420
Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λάρνακα- Αθήνα με ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ή AEGEAN AIRLINES
Διαμονή σε δωμάτιαμε θέα θάλασσα στο ELIAS BEACH 4*sup στηΛεμεσό
Πλουσιοπάροχη ημιδιατροφή σε ανοιχτούς γιορτινούς μπουφέδες ή γιορτινό μενού
Το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στις 24 Δεκ. (μέροςημιδιατροφής)
Το μεγάλο GALA ΡΕΒΕΓΙΟΝ στις 31 Δεκ. (μέρος ημιδιατροφής) με πολλές εκπλήξεις.
Εκπλήξεις στο δωμάτιο κατά την άφιξη
ΔΩΡΕΑΝ χρήση της θερμαινόμενης εσωτερικής πισίνας & του γυμναστηρίου στοξενοδοχείο
ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου
Μεταφορές, επισκέψεις, ξεναγήσεις ωςπρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν
Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια για τους εκδρομείς έως 75 ετών
ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων με 135 € περίπουΕπιβάρυνση από Θεσ/κη 70 € & από άλλες πόλεις € 130
Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω περιλαμβανόμενα ή είναι προαιρετικό
Σημειώσεις:
Επιβάρυνση Πρωτοχρονιάς € 20.
Το 4ημερο πρόγραμμα έχει μια λιγότερο ελεύθερη μέρα .
Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.