Skip to main content

Ντουμπρόβνικ Πάσχα & Πρωτομαγιά 2020 απο 395,00

4, 5, 6 ημέρες  

Αναχωρήσεις: 16, 18, 22, 30/04/2020

Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπρόβνικ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και πτήση για το Ντουμπρόβνικ, γνωστό και ως «το Saint Tropez των Βαλκανίων», και δικαίως. Άφιξη και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ντουμπρόβνικ

Πρωινό και αναχώρηση για το «Μαργαριτάρι της Αδριατικής», την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ, μνημείο προστατευμένο από την UNESCO. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, το Κυβερνείο, το παλιό λιμάνι και πολλά Μεσαιωνικά κτίρια. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη πόλη για να τη γνωρίσουμε . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μπούτβα - Κότορ

Ξεκινώντας το πρόγραμμά μας θα δούμε πανοραμικά το νησάκι του Αγίου Στεφάνου και θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση την πρωτεύουσα του Τουρισμού της χώρας, την Μπούτβα. Αποτελεί έναν από τους αρχαιότερους οικισμούς της Αδριατικής ακτής που κατοικείται από τον 5ο αιώνα π.Χ.. και που αναφέρεται ότι ιδρύθηκε από τον Κάδμο το Θηβαίο. Η Μεσαιωνική αρχιτεκτονική στην παλιά πόλη, τα στενά της δρομάκια και τα όμορφα μικρά της καταστήματα , είναι κάποια από αυτά που θα σας μαγέψουν . Μέσα από μια φανταστική διαδρομή φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ, που προστατεύεται από την UNESCO. Θα περπατήσουμε στη μικρή ναυτική πόλη του Πέραστ και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την παλιά πόλη του Κότορ, χτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από το 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Νησί Κόρτσουλα

Πρωινό και αναχωρούμε για το νησί Κόρτσουλα, την Κόρκυρα Μέλαινα των Αρχαίων Ελλήνων, που θεωρείται η γενέτειρα του Μάρκο Πόλο και είναι γνωστό για τα λατοµεία µαρµάρων. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η πόλη Κόρτσουλα και είναι το έκτο μεγαλύτερο κροατικό νησί μετά το Κρες, το Κρκ, το Μπρατς, το Χβαρ και το Παγκ και το δεύτερο μεγαλύτερο, ως προς τον πληθυσμό, μετά το Κρκ. Οι κάτοικοι του νησιού ήταν διάσηµοι λιθοπελεκητές, θαλασσοπόροι και ναυπηγοί που άφησαν τα σηµάδια τους σε όλο τον κόσµο! Θα δούµε στην κεντρική πλατεία το κυριότερο µνηµείο της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου, το οµορφότερο κτίριο του νησιού, το παλάτι του Αρχιεπισκόπου και τον πύργο Ζαχράν. Θα απολαύσουμε έναν περίπατο στους πλατείς λιθόστρωτους δρόµους. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Μόσταρ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μόσταρ. Η πόλη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης μας ταξιδεύει στους αιώνες, δίπλα στις όχθες του ποταμού Νερέτβα. Το όνομα Μόσταρ σημαίνει «αυτός που φυλάει τη γέφυρα», και πάντα η γέφυρα υπήρξε το κέντρο των δραστηριοτήτων της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Αθήνα

Πρωινό και λίγος χρόνος ελεύθερος για μια σύντομη βόλτα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Τσάβτατ. Σε απόσταση περίπου 16 χιλιομέτρων από το Ντουμπρόβνικ βρίσκεται η αρχαία Επίδαυρος, που έδωσε τη θέση της στη μεσαιωνική πόλη Τσάβτατ. Η πόλη παρόλο που καταστράφηκε από τους Αβάρους τον 7ο αιώνα, έχει διατηρήσει αρκετά από τα μεσαιωνικά της κτίσματα και τον χαρακτήρα της παραθαλάσσιας βενετσιάνικης πόλης. Η διαδρομή μας από το Ντουμπρόβνικ στο Τσάβτατ θα μας προσφέρει ακόμη μια μαγευτική θέα των Δαλματικών ακτών. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

16, 18/04 - 6ήμερο

495€

545€

+125€

445€

22/04 – 5ήμερο

445€

495€

+105€

395€

30/04 – 4ήμερο

395€

445€

  +85€

345€

***Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 4η και 5η μέρα

***To 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 5η μέρα

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ντουμπρόβνικ - Αθήνα με Croatian Airlines
  • 3 ,4, 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astarea 3* ή παρόμοιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές , περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
  • Τοπικός επίσημος Ελληνόφωνος ξεναγός στη ξενάγηση του Ντουμπρόβνικ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων 150€
  • Checkpoint 20€ (πληρωτέα Αθήνα)
  • Το εισιτήριο φέρρυ για το νησί Κόρτσουλα, είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα κλπ
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 

Πτήσεις με την Croatian Airlines:

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

16/04

Αθήνα

Ντουμπρόβνικ

19.50

20.35

OU 301

21/04

Ντουμπρόβνικ

Αθήνα

15.55

18.15

OU 300

 

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

18/04

Αθήνα

Ντουμπρόβνικ

19.50

20.15

OU 301

23/04

Ντουμπρόβνικ

Αθήνα

16.20

19.00

OU 300

 

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

22/04

Αθήνα

Ντουμπρόβνικ

19.05

19.50

OU 301

26/04

Ντουμπρόβνικ

Αθήνα

16.20

19.00

OU 300

 

 

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

30/04

Αθήνα

Ντουμπρόβνικ

19.50

20.35

OU 301

03/05

Ντουμπρόβνικ

Αθήνα

16.40

19.00

OU 300


Γενικές σημειώσεις:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check

Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών  Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας