Skip to main content

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών Καλοκαίρι 2017 από 695,00

Αναχώρηση (7ήμερο): 30 Ιουλίου , 6 , 13 , 20 & 27 Αυγούστου
αεροπορικώς Ντουμπρόβνικ - Τρογκίρ - Σίμπενικ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε - Ριέκα - Σπήλαια Ποστόινα - Λιουμπλιάνα - Ζάγκρεμπ.
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* & 4* με πρωινό μπουφέ & ένα δείπνο καθημερινά.

 

Πρόγραμμα (7 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Ντουμπρόβνικ
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση της CROATIA AIRLINES για το Ντουμπρόβνικ. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 3* ή 4* στην ευρύτερη περιοχή. Δείπνο.
Ημέρα 2 Ντουμπρόβνικ, ξενάγηση
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση μας στην μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ, που θα την γνωρίσουμε περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου, με πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα - πολεμίστρες και μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση κυλάει η Placa, μια πλακόστρωτη περατζάδα πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη, η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου και το γραφικό λιμανάκι. Χρόνος ελεύθερος για ατομικές βόλτες και επισκέψεις, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.
Ημέρα 3 Ντουμπρόβνικ - Τρογκίρ - Σίμπενικ
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό λιμάνι του Τρογκίρ με ένα εξαίσιο ιστορικό κέντρο που βρίσκεται πάνω σε ένα νησί και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Στη συνέχεια άφιξη στο Σίμπενικ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & Δείπνο.
Ημέρα 4 Σίμπενικ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε - Ριέκα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την επίσκεψη μας στο πανέμορφο Ζαντάρ με τη Ρωμαϊκή αγορά και την ωραία παραλία του. Συνεχίζουμε με τη περιοχή των Λιμνών Πλίτβιτσε για να επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο με τις δεκαέξι λίμνες, όπου η κάθε μία βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και συνδέεται με τις υπόλοιπες με τους καταρράκτες των νερών που πέφτουν από τη μια στην άλλη δημιουργώντας ένα φανταστικό θέαμα. Καταλήγουμε στη Ριέκα. Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* & δείπνο.
Ημέρα 5 Ριέκα…εκδρομή στην Ίστρια ( Ροβίν - Πούλα - Οπατίγια)
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στην χερσόνησο Ίστρια με επισκέψεις στο μαγευτικό παραθαλάσσιο Ροβίν με την χερσόνησο που αποτελεί σήμερα το περιτοιχισμένο Ιστορικό κέντρο του 16ου αιώνα, το Δημαρχείο που στεγάζεται σε παλαιό παλάτι, τον Πύργο του Ρολογιού και άλλα αξιοθέατα. Συνεχίζουμε διασχίζοντας την γραφική καταπράσινη περιοχή για την Πούλα, που είναι η μεγαλύτερη πόλη, με Ρωμαϊκά μνημεία ..σημαντικότερο των οποίων είναι η Αρένα, το Αμφιθέατρο που είναι από τα καλύτερα διατηρημένα μέχρι σήμερα της μεγάλης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ακολουθεί επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Οπατίγια, που αποκαλείται Νίκαια της Αδριατικής, με την ειδυλλιακή παραλιακή λεωφόρο, τα μαγαζάκια, τα επιβλητικά αρχοντικά, τους κήπους με τις ροδοδάφνες και τις μπουκαμβίλιες και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Η Οπατίγια ήταν προσφιλής τόπος συγκέντρωσης και παραθερισμού των ευγενών και αριστοκρατών της Ευρώπης του 19ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
Ημέρα 6 Ριέκα - Σπήλαια Ποστόινα - Λιουμπλιάνα - Ζάγκρεμπ
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα μεγαλόπρεπα και εντυπωσιακά σπήλαια της Ποστόινα με τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να σχηματίζουν καταπληκτικές παραστάσεις. Ακολουθεί η περιήγηση μας στην πανέμορφη Λιουμπλιάνα,την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, με την καταπληκτική μεσαιωνική παλαιά πόλη στις όχθες του Ποταμού Λουμπλιάνα. Η πλατεία Πρέσερεν με έντονο το Ιταλικό στυλ, ο καθεδρικός του Αγ. Νικολάου, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, η γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο είναι μερικά από τα αξιοθέατα της πανέμορφης πόλης. Καταλήγουμε στο Ζάγκρεμπ τη πρωτεύουσα της Κροατίας που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάμεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια & το ποταμό Σάβο στα νότια. Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* & δείπνο.
Ημέρα 7 Ζάγκρεμπ - ξενάγηση πόλεως - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Κροατίας, ξεκινώντας από την άνω πόλη με τα λιθόστρωτα σοκάκια της, όπου θα γνωρίσουμε μεταξύ των άλλων το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Μάρκου με το καμπαναριό, τον Πύργο και την πέτρινη πύλη. Κατηφορίζοντας περιπατητικά προς την κάτω πόλη θα διασχίσουμε τα μικρά της δρομάκια μέχρι την κεντρική πλατεία με την εμπορική κίνηση και δραστηριότητα και τον επιβλητικό και μεγαλόπρεπο Καθεδρικό Ναό. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ για τη πτήση επιστροφής στην Αθήνα.
 
 
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: 3-4* HOTEL (S) IN SLOVENIA & CROATIA
  30/07/2017 εώς 05/08/2017 06/08/2017 εώς 12/08/2017 13/08/2017 εώς 19/08/2017 20/08/2017 εώς 26/08/2017 27/08/2017 εώς 02/09/2017
Δίκλινο € 695.00 € 695.00 € 695.00 € 695.00 € 695.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 595.00 € 595.00 € 595.00 € 595.00 € 595.00
Μονόκλινο € 895.00 € 895.00 € 895.00 € 895.00 € 895.00
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ / ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ με CROATIA AIRLINES
  • Έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* & 4* ( 2 στην ευρύτερη περιοχή του Ντουμπρόβνικ, 1 στο Σίμπενικ , 2 στη Ριέκα και 1 στο Ζάγκρεμπ )
  • Πρωινό μπουφέ & ένα δείπνο καθημερινά
  • Μεταφορές-περιηγήσεις- εκδρομές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 150 €, φόροι πόλεων, είσοδοι σε μουσεία, χώροι, ποτά, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα & ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό.