Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ '15 ΜΠΑΝΣΚΟ!! ΑΠΟ 259,00

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ '15 Μπάνσκο με πολυτελεία & Spa στις Βαλκανικές Άλπεις!
4 μέρες Μπάνσκο - Ρίλα - Σόφια - Σαντάνσκι. Διαμονή στο ολοκαίνουριο, πολυτελέστατο ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT & SPA 5* Deluxe στο Μπάνσκο Βουλγαρίας με μπουφέ πρόγευμα και δείπνο μπουφέ καθημερινά.

 Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Μπάνσκο
  Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από Αθήνα για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από το σύντομο συνοριακό έλεγχο (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Το Μπάνσκο, κατά τη χειμερινή περίοδο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά θέρετρα των Βαλκανίων και τους υπόλοιπους μήνες, ένας από τους καλύτερους φυσιολατρικούς προορισμούς. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και τακτοποίηση στο νεόκτιστο, πολυτελέστατο ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT & SPA 5* Deluxe (μέλος των SMALL LUXURY HOTELS OF THE WORLD). Δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 2 Ρίλα
  Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για το Βουνό Ρίλα όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό, ομώνυμο μοναστήρι και το μουσείο του με τα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ τις εγκαταστάσεις του SPA, όπως εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Teppidarium και γυμναστήριο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 3 Σόφια
  Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Θα περιηγηθούμε στους δρόμους της και θα επισκεφτούμε σημαντικά μνημεία της πόλης όπως τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο κ.α. Αν το επιτρέψει ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες, θα επισκεφτούμε και το πάρκο-βουνό Βίτοσα (έξοδα ατομικά) για να απολαύσουνε το καταπράσινο ορεινό τοπίο και τη θέα της Σόφιας πανοραμικά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 4 Σαντάνσκι - Αθήνα
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, με στάση στο Σαντάνσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη η οποία είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της. Επιστροφή στην Αθήνα αργά τη νύχτα.

EXTRA: • Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του SPA, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ,
Teppidarium, γυμναστήριο.

Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή.
Ξενοδοχείο: PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT BANSKO
 20/02/2015 εώς 23/02/2015
Δίκλινο € 259.00
3ο άτομο € 220.00
3ο άτομο
1-5 ετών
€ 95.00
3ο άτομο
6-12 ετών
€ 185.00
Μονόκλινο € 320.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ολοκαίνουριο, πολυτελέστατο ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT & SPA 5* Deluxe στο Μπάνσκο Βουλγαρίας
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του SPA, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Teppidarium, γυμναστήριο
  • Αρχηγός /Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Εισιτήρια τελεφερίκ & εισόδων σε χώρους επισκέψεων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.