Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019 από 535,00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δάση Βιέννης , Μάγιερλινγκ , Μπάντεν (Σάλτσμπουργκ & Μπρατισλάβα προαιρετικά)
Αναχωρήσεις 6 ημέρες: 22-27/12/2019
Με διαμονή στα κεντρικά Hilton Vienna 5* ή στο Austria Trend Ananas 4*

1η μέρα  22/12/2019 Αθήνα – Βιέννη, Ξενάγηση πόλης &  Ανάκτορα Σένμπρουν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES . Άφιξη στην όλο πιο ζωντανή πόλη με παράδοση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Στους φαντασμαγορικά στολισμένους δρόμους συναντάμε χαρούμενες μπάντες να παιανίζουν, άμαξες με άλογα σκεπασμένα με κουβέρτες σε ένα μοναδικό γιορτινό θέαμα. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης Θα περάσουμε από την περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ ,τον γοτθικού ρυθμού Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και η ξενάγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα δωμάτια στα οποία ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Μεταφορά στο HILTON VIENNA 5* ή στο AUSTRIA TREND ANANAS 4* και παραλαβή δωματίων. Χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τη φάτνη, τα ζαχαρόσπιτα , το Καρουσέλ, το τρενάκι, τα δεκάδες μαγαζάκια με εορταστικά δώρα και το λούνα πάρκ, συνθέτουν την πιο φημισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης . Επίσης μην παραλείψετε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα καφέ, όπως το παραδοσιακό SACHER, με την παγκόσμια γνωστή σοκολατίνα του και τον μυρωδάτο καφέ, CAFE MOTZART που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794 κα.

2η μέρα  23/12/2019 Εκδρομή στα Δάση Βιέννης-Μάγιερλιγκ- Μπάντεν / Προαιρετική διασκέδαση στο Γκρίντζινγκ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση, την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν και το Μάγιερλινγκ, κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα με τον πρίγκιπα Ροδόλφο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας για μια βόλτα στις Χριστουγεννιάτικες αγορές.  Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο γραφικό «κρασοχωριό» το Γκρίντσιχ, με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με μουσική.

3η μέρα  24/12/2019 Ελεύθερη ημέρα – Προαιρετική εκδρομή στη Μπρατισλάβα  

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη για βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη Βιέννη. 
Εναλλακτικά μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στην ρομαντική Μπρατισλάβα ( έξοδα ατομικά ). Μερικά δρώμενα που δεν θα πρέπει να παραλείψετε ,εφόσον έχουν παράσταση, να παρακολουθήσετε είναι: την Κρατική Όπερα της Βιέννης «Vienna State Opera» (www.wienerstaatoper.at ), τη διάσημη Παιδική Χορωδία της Βιέννης «The Vienna Boys Choir» (www.wsk.at).  Διανυκτέρευση.
Επίσης σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου τα μεσάνυχτα.

4η μέρα  25/12/2019 Ελεύθερη ημέρα /  Προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Για την σημερινή ημέρα σας προτείνουμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην γενέτειρα του Μότσαρτ το Σάλτσμπουργκ, που αποτέλεσε σκηνικό της θρυλικής ταινίας "Η Μελωδία της Ευτυχίας". Το όνομα Σάλτσμπουργκ σημαίνει "Κάστρο του Αλατιού", καθώς, κατά τη ρωμαϊκή εποχή, η οικονομική του δύναμη στηρίχθηκε στον "λευκό χρυσό", δηλαδή το ορυκτό αλάτι. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην παραμυθένια αυτή πόλη με την ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία, θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ (Mirabell) με τους εκπληκτικά διαμορφωμένους κήπους του, ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι Σάλτσαχ (Salzach), θα φθάσουμε στην Γκετράιντεγκασσε (Getreidegasse), τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της έξοχα διατηρημένης παλιάς πόλης (Altstadt) με τα στενά δρομάκια, τα όμορφα κτίρια, τους ναούς και το εντυπωσιακό κάστρο Χοενσάλτσμπουργκ (Hohensalzburg) στην κορυφή του λόφου. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες, βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες κλασικής μουσικής, ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791), το οποίο σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Επιστροφή στη Βιέννη αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα  26/12/2019 Ελεύθερη ημέρα   

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη για βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη Βιέννη.  Διανυκτέρευση.

6η μέρα  27/12/2019

Πτήση επιστροφής  στην Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση μας για την Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.  Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Σε περίπτωση διαμονής τριών ενηλίκων  στο ξενοδοχείο Hilton Vienna σε ένα δωμάτιο , θα παρέχεται διαμονή σε Triple Corner room ( τρείς κανονικές κλίνες ) με επιπλέον επιβάρυνση € 30 στο δωμάτιο την βραδιά ( περιορισμένος αριθμός τρίκλινων δωματίων)

Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES .
  •  Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας

HILTON VIENNA 5* https://www3.hilton.com/en/hotels/austria/hilton-vienna-IEHITW/index.html?cid=OM,MB,UKAOLx,UK_AOL,book_uk

AUSTRIA TREND ANANAS VIENNA 4* https://www.austria-trend.at/en/hotels/ananas

  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  •  Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στη Βιέννη
  •  Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •  Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία , Ανάκτορα Σένμπρουν και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

 

6 ΗΜΕΡΕΣ

 

AEGEAN

22 DEC

ATH

VIE

A3  860    
09:10 – 10:30

27 DEC

VIE

ATH

A3 861    
11:20 – 14:35

 

ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ
ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ
ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 
 

22-27/12/2019

6ΗΜ

HILTON VIENNA 5*

AEGEAN

675 €

965 €

435 €

175 €

Πρόγευμα

   

AUSTRIA TREND ANANAS 4*

535 €

675 €

375 €

 

Σε περίπτωση διαμονής τριών ενηλίκων  στο ξενοδοχείο Hilton Vienna σε ένα δωμάτιο , θα παρέχεται διαμονή σε Triple Corner room ( τρείς κανονικές κλίνες )
με επιπλέον επιβάρυνση € 30 στο δωμάτιο την βραδιά ( περιορισμένος αριθμός τρίκλινων δωματίων)

Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη  € 70  &  από άλλες πόλεις  € 140  με την AEGEAN ανάλογα με την διαθεσιμότητα