Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ Χριστούγεννα 2019 από 665,00

Early Booking
5 ΗΜΕΡΕΣ
22/12
Οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

1η ημέρα:  Πτήση για Βιέννη (Ξενάγηση πόλης) – Απογευματινή βόλτα στις ‘’κρυφές’’ γωνιές του Ιστορικού κέντρου – Παρακολούθηση Κονσέρτου έργων των Στράους και Μότσαρτ.

Έφτασε η στιγμή που περιμένατε. Η μοναδική στιγμή για την απόδραση σας, η μοναδική ώρα του ταξιδιού. Θα πετάξουμε με απευθείας πτήση για το αεροδρόμιο της Bιέννης. Με την άφιξη μας θα κάνουμε την ξενάγηση μας στην Πρωτεύουσα της Αυστρίας. Ο Insider μας είναι εδώ για να μεταδώσει σε όλη την ‘’παρέα’’ τις γνώσεις του γύρω από την Εορταστική Βιέννη. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, θα περάσουμε από τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Έπειτα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο για την παραλαβή των δωματίων. Χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε μια περιπατητική ξενάγηση όπου θα εξερευνήσουμε κρυφές γωνιές του ιστορικού κέντρου διάρκειας περίπου μιάμιση ώρας. Θα δούμε την περίφημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία του Δημαρχείου, το καφέ Λάντμαν, στέκι του πατέρα της ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόυντ, την πλατεία των Σκωτσέζων, το Freyung το περίφημο πασάζο που οδηγεί στο μοναδικό καφέ Τσεντράλ, στέκι της Αυστριακής διανόησης του 19ου Αιώνα, θα περάσουμε από το πανέμορφο σοκάκι της Νάγκλεργκάσσε και θα καταλήξουμε στο Γκράμπεν και την Κολμαρκτ εκεί όπου βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης το θρυλικό Demmel. Η Βιέννη, πόλη της Κλασσικής μουσικής μας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία το βράδυ για όσους το επιθυμούν προαιρετικά, να παρακολουθήσουμε ένα κοντσέρτο με επιλογή των πιο γνωστών έργων των Στράους και Μότσαρτ.

2η ημέρα: Ανακαλύπτουμε τα Κρυμμένα Μυστικά της Βιέννης

Μετά το πρωινό μας παρέα με τον Insider θα δούμε τα καλά κρυμμένα μυστικά της Βιέννης. Θα περπατήσουμε σε ιστορικά, μεσαιωνικά μονοπάτια στο ιστορική συνοικία γύρω από το Φραγκισκάνικο Μοναστήρι, θα δούμε ρομαντικές διαδρομές και πανέμορφα αίθρια γύρω από την Ελληνική συνοικία, όσο ο Insider μας εξιστορεί απίστευτους θρύλους για την πόλη της Βιέννης. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ και το κέικ μας σε ένα Βιεννέζικο καφέ και να κάνουμε βόλτα στις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης.

3η ημέ­ρα: Vienna Christmas Markets Walking Tour – Περιπατητική εορταστική ξενάγηση – Παρακολούθηση Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου

Πρωινό ξύπνημα και μετά το πρωινό μας, θα απολαύσουμε την πραγματική εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Νοιώστε την εορταστική μαγεία κατά τη διάρκεια του tour, παρέα με τον Insider και τους συνταξιδιώτες σας. Αναπνεύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα της πόλης και τα spicy αρώματα από τις μελόπιτες, καθώς περπατάτε μέσα από τις παραδοσιακές Βιεννέζικες Χριστουγεννιάτικες Αγορές. Ακούστε ιστορίες από τον Insider σας για τις Αυστριακές Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις και αρπάξτε την ευκαιρία καθ’οδόν να αγοράσετε ένα σνάκ η ένα ποτήρι παραδοσιακό ζεστό punch. Θαυμάστε την όμορφη αρχιτεκτονική της πόλης κατά τη διάρκεια των στάσεων, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και το Αυτοκρατορικό Παλάτι, και ολοκληρώστε την εορταστική ξενάγηση σας με μια κούπα ζεστό κρασί. Ο Insider σας, θα εμφυσήσει σε όλη την ‘’παρέα’’ τη μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα της Βιέννης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. *Το βράδυ θα ζήσουμε όλοι μαζί παρέα μια συγκλονιστική εμπειρία με την παρακολούθηση της Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, μια εμπειρία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. (*Ισχύει για την αναχώρηση 22/12)

4η ημέ­ρα: Ημερήσια εκδρομή στην περιοχή Σαλτσκάμεργκουτ (Salzkammergut) και στην γενέτειρα του Μότσαρτ το εκπληκτικό Σάλτσμπουργκ. (προαιρετική εκδρομή)

Σήμερα έχετε ελεύθερη ημέρα για να θαυμάσετε και από μόνοι σας τις ομορφιές της πόλης. Για όσους επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να συμμετέχουν στην εκδρομή μας στην περιοχή του Salzkammergut και στη γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ. Στη διαδρομή μας για τη γενέτειρα του Μότσαρτ, εξοικειωθείτε με το όμορφο τοπίο του της περιοχής Salzkammergut, με τα όμορφα βουνά και τις αμέτρητες λίμνες, εκεί όπου ο Αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ και η οικογένεια του, συνήθιζαν να περνούν τις διακοπές τους. Περνώντας τη λίμνη Fuschl και τη λίμνη Wolfgang φτάνουμε στο Σάλτσμπουργκ. Πάντα με τη συνοδεία του Insider μας θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη του Σάλτσμπουργκ και θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της παλιάς έδρας της Επισκοπής. Θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό, το Αββαείο του Αγίου Πέτρου, τόπος ταφής της αδερφής του Μότσαρτ της Νannerl. Φυσικά είμαστε στη γενέτειρα του Μότσαρτ και δεν γίνεται να μη δούμε το σπίτι οπού γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός στην Getreidegasse Το Edelweiss-Song από την ταινία SOUND OF MUSIC θα σας έρθει στην μνήμη καθώς θα περνάμε από τη λιμνούλα και τους κήπους του Ανακτόρου Μιραμπέλ, από όπου θα έχουμε μοναδική θεά στο φρούριο Hohensalzburg της πόλης. Μετά την ξενάγηση μας στο εκπληκτικό Σάλτσμπουργκ, ο Insider θα μας δώσει ελεύθερο χρόνο για τις αγορές μας και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Βιέννη.

5η ημέ­ρα: Ελεύθερος χρόνος – Πτήση επιστροφής

Τελευταίες στιγμές του ταξιδιού μας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τις τελευταίες βόλτες και αγορές στην πόλη. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση της επιστροφής μας.

Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 22/ΔΕΚ, 5 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί από 2 έως 12 ετών Επιβ. Μονόκλινο
Arcotel Kaisserwaser 4* 665 € 365 € 120 €
Hilton Vienna 5* 765 € 295 € 210 €
  • Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 
  • H προσφορά Early Booking ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων
  • Προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ 70 € ενήλικας / 50 € το παιδί

Οι πτήσεις μας με Ellinair:

Αναχώρηση 22/ΔΕΚ, 5 ημέρες
Αθήνα - Βιέννη ELB 1160 05.25-06.15
Βιέννη - Αθήνα ELB 1161 15.05-19.50
  • Όλες οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές

Περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 145 €
  • Μία αποσκευή 20kg κατά άτομο και μία χειραποσκευή 8 kg κατά άτομο.
  • Μεταφορές από το αεροδρόμιο της Bιέννης στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
  • Διαμονή για 3 η 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
  • Πανοραμική ξενάγηση της Βιέννης.
  • Απογευματινή περιπατητική ξενάγηση (walking tour) στις ‘’κρυφές γωνιές’’ του ιστορικού κέντρου.
  • Vienna Christmas Walking Tour (Εορταστική περιπατητική ξενάγηση)
  • Παρακολούθηση Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου (*Ισχύει για την αναχώρηση 22/ΔΕΚ)
  • Ανακάλυψη των κρυμμένων μυστικών της Βιέννης, με μια υπέροχη περιπατητική ξενάγηση σε σημεία όπου καμία άλλη ξενάγηση δεν τα περιλαμβάνει.
  • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν όπου αναφέρεται στο παρακάτω πρόγραμμα.
  • Εισιτήρια τοπικών μέσων μεταφοράς όπου απαιτείται (τραμ, Μετρό, λεωφορείο)
  • Συνοδεία του group και ξεναγήσεις περιηγήσεις από τον Insider, ο οποίος θα βρίσκεται με το group καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Μικρό σε μέγεθος group (maximum 20 συμμετέχοντες) το οποίο εξασφαλίζει προσωπική εξυπηρέτηση.
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα & αρχαιολογικούς χώρους κτλ.
  • Προαιρετικές εκδρομές και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο