Skip to main content

Βιέννη Kαθαρά Δευτέρα, 25η Μάρτιου 2019 από 345.00

με Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 8, 22 Μαρτίου
4 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Βιέννη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με AUSTRIAN για Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο IMPERIALRIDINGSCHOOL4* sup. (www.marriott.com) σε deluxe δωμάτια.

2η μέρα: Βιέννη, Ξενάγηση, Ανάκτορα Σενμπρούν
Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την περίφημη κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ (Hofburg), τον γοτθικού ρυθμού Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου κ.ά. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν (Schönbrunn), όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια στα οποία ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Βιέννη, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα φημισμένα καφέ της πόλης που αναδύουν την βιεννέζικη κουλτούρα, όπως το παραδοσιακό Sacher Café με την παγκοσμίως γνωστή σοκολατίνα του, το ιστορικό Cafe Central, τόπο συνάντησης της βιεννέζικης διανόησης στα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα, καθώς και το Café Mozart με τον μυρωδάτο καφέ του, που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794.

3η μέρα: Βιέννη, Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν
Σήμερα μας περιμένει η ανοιξιάτικη εξόρμησή μας μισής μέρας στα Βιεννέζικα Δάση. Στην περιοχή του Μάγιερλινγκ θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο, γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο του πρίγκιπα και διαδόχου της Αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας Ροδόλφου, μοναχογιού του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Ιωσήφ Α' και της αυτοκράτειρας Σίσυ, με την 17χρονη βαρόνη Μαρία Βετσέρα. Συνεχίζουμε για την κοσμική λουτρόπολη Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στο γραφικό "κρασοχωριό" Γκρίντσιχ με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με τοπική μουσική.

4η μέρα: Βιέννη - Αθήνα
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα

Σημειώσεις: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 8, 22 Μαρτίου 4 μέρες

Τιμή Κατά άτομο                                    

Δίκλινο                         345                                    

3ο άτομο έως 12 ετών     295          

Μονόκλινο                     425                

Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων: 150 €

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ με AUSTRIAN

ATH

VIE

OS 802 15:00 - 16:25

VIE

ATH

OS 803 10:15 - 13:30

  • ΔιαμονήστοξενοδοχείοIMPERIAL RIDING SCHOOL4* sup.
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν, βάσει προγράμματος
  • Εκδρομή στα Δάση της Βιέννης, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν
  • Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Έντυπα, ενημερωτικά, χάρτες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα κλπ., καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα