Skip to main content

SPECIAL Βιέννη Χριστούγεννα 2018 από 395.00

5 ημέρες
22/12/2018

 

Σάλτσμπουργκ – Βιεννέζικο Δάσος
ΝΕΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

 

Early Booking! Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων!!!

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα . Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή στην Μπρατισλάβα . Συνεχίζουμε για τη Βιέννη όπου Θα δούμε την περίφημη Ρινγκστράσσε και με κυκλική πορεία θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα κτίρια του ιστορικού κέντρου: το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Δημοτικό Πάρκο, το Ιμπέριαλ, την Κρατική Όπερα, την Ακαδημία Καλών τεχνών, τα Χειμερινά Ανάκτορα, την πλατεία Μαρίας Θηρεσίας, με το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Εκκλησία του Τάματος, την πλατεία Σουηδίας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πάλαι - ποτέ Ελληνικής Παροικίας, θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς, το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Μπελβεντέρε και θα ολοκληρώσουμε την με την επίσκεψη στο περίφημο Σένμπρουν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα προτείνουμε πεζή βόλτα στο ιστορικό κέντρο περίπου μιάμιση ώρας. Θα δούμε την περίφημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία του Δημαρχείου, το καφέ Λάντμαν, την πλατεία των Σκωτσέζων, το μοναδικό καφέ Τσεντράλ και θα καταλήξουμε στο Γκράμπεν και την Κόλμαρκτ με ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης το θρυλικό Demmel. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΠΥΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗ - ΠΑΡΚΟ ΠΡΑΤΕΡ – OUTLETPARNDORF
Πρωινό και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον κυρίως Δούναβη, τη μοντέρνα πόλη του Ο.Η.Ε., τον πύργο του Δούναβη, το Πράτερ με τον γιγαντιαίο τροχό και το συγκρότημα δημοτικών κατοικιών του αρχιτέκτονα Χούντερτβάσερ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο πασίγνωστο εκπτωτικό χωριό OutletParndorf. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα στα περίχωρα της Βιέννης.

3η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ (80 + 80 χλμ.)
Πρωινό και εκδρομή στο Βιεννέζικο Δάσος. Διαδοχικά θα επισκεφθούμε το Λίχτενσταινμπουργκ έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς πύργους της Ευρώπης και το καθολικό Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού (Χαιλίγκενκροιτς), το πρώην κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του διαδόχου του θρόνου Ροδόλφου με τη Μαρία Βετσέρα. Διαμέσου μιας πανέμορφης διαδρομής θα καταλήξουμε στο Μπάντεν, μια από τις πιο διάσημες λουτροπόλεις της Κεντρικής Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)(290 + 290 χλμ.)
Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. Στη μοναδικής ομορφιάς διαδρομή θα απολαύσουμε τις Αυστριακές Λίμνες Mondsee, Wolfgangsee, FuschlamSee και θα κάνουμε στάση στο παραμυθένιο χωριουδάκι Ζάνκτ Γκίλγκεν. Άφιξη στο Σάλτσμπουργκ , όπου θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τους κήπους του Ανακτόρου Μιραμπέλ, το σπίτι της γέννησης του Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν, την κατοικία του Αμαντέους Μότσαρτ, το Δημαρχείο, την πλατεία της παλιάς αγοράς, την Εκκλησία του Πανεπιστημίου, το μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Πέτρου, τον Καθεδρικό Ναό Ντομ, το Κλόκενσπιλ και το κάστρο Χόχενσαλτσμπουργκ με το περίφημο τελεφερίκ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ– ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες βόλτες στη πόλη. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Σημειώσεις:

* Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση της ELLINAIR.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων 155 €.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοίφόροιξενοδοχείων.

Παρατηρήσεις:

- Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Πτήσεις με ELLINAIR:

22/12 ΑΘΗΝΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 09:30 – 10:30

26/12 ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ 14:35 – 17:35

ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 22-26/12

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά (έως 12 ετών)

Διατροφή

Φόροι

Arcotel Kaiserwasser

395 €

+130 €

1ο 250 € / 2ο 250 €

Πρωινό

155 €

Αmedia

400 €

+130 €

1ο 215€ / 2ο 215 €

Roomz Wien Prater 4* (νέο)

415 €

+140 €

1ο 260 € / 2ο 260 €

Οι τιμές είναι earlybooking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στη συνέχεια αυξάνονται κατά 50 € κατά άτομο.

Σημειώσεις:

* Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

* Early Booking: Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων

** Στο πακέτο των Ατομικών ταξιδιών περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό & μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο προορισμού

Γενικές σημειώσεις

_Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη μιας επιπλέον κλίνης.

_Οι τιμές των αεροπορικών ναύλων και φόρων αεροδρομίων έχουν υπολογιστεί με σημερινή ημερομηνία και άπτονται της αποκλειστικής ευθύνης των αεροπορικών εταιριών για την προσαρμογή τους.

_Το γραφείο δεν ευθύνεται για τυχόν αύξηση ή διαφοροποίηση των τιμών, λόγω διεθνών καταστάσεων. Σε περίπτωση αύξησης των τιμών των ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιριών, φόρων αεροδρομίων, προσαύξηση καυσίμων, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν.

_Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά είναι 2-12 ετών και μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες.

_Τα ωράρια των πτήσεων που αναγράφονται είναι ενδεικτικά και υπάρχει ενδεχόμενο αναπροσαρμογής τους.

_Η εταιρία έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει το ξενοδοχείο με κάποιο άλλο ίδιας κατηγορίας.

_Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς τα δωμάτια παραλαμβάνονται την ημέρα της άφιξης στις 14:00-15:00 και παραδίδονται στην αναχώρηση στις 11:00-12:00.

_Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της αεροπορικής εταιρίας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

_Ο πελάτης υποχρεούται να υπογράψει την ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

_Στις ναυλωμένες πτήσεις κάθε επιβάτης δικαιούται μια αποσκευή 20kg και μια χειραποσκευή 5 kg.

_Οι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων ταξιδεύον με ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σύμφωνα με τη συμφωνία Shengen. Οι κάτοχοι ξένων διαβατήριών πρέπει να επικοινωνούν με τις αντίστοιχες πρεσβείες. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύον μόνο με διαβατήριο.

 

 

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα . Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή στην Μπρατισλάβα . Συνεχίζουμε για τη Βιέννη  όπου  Θα δούμε την περίφημη Ρινγκστράσσε και με κυκλική πορεία θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα κτίρια του ιστορικού κέντρου: το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Δημοτικό Πάρκο, το Ιμπέριαλ, την Κρατική Όπερα, την Ακαδημία Καλών τεχνών, τα Χειμερινά Ανάκτορα, την πλατεία Μαρίας Θηρεσίας, με το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Εκκλησία του Τάματος, την πλατεία Σουηδίας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πάλαι - ποτέ Ελληνικής Παροικίας, θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς, το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Μπελβεντέρε και θα ολοκληρώσουμε την με την επίσκεψη στο περίφημο Σένμπρουν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα προτείνουμε πεζή βόλτα στο ιστορικό κέντρο περίπου μιάμιση ώρας. Θα δούμε την περίφημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία του Δημαρχείου, το καφέ Λάντμαν, την πλατεία των Σκωτσέζων, το μοναδικό καφέ Τσεντράλ και θα καταλήξουμε στο Γκράμπεν και την Κόλμαρκτ με ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης το θρυλικό Demmel. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ  - ΠΥΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗ - ΠΑΡΚΟ ΠΡΑΤΕΡ – OUTLETPARNDORF

Πρωινό και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον κυρίως Δούναβη, τη μοντέρνα πόλη του Ο.Η.Ε., τον πύργο του Δούναβη, το Πράτερ με τον γιγαντιαίο τροχό και το συγκρότημα δημοτικών κατοικιών του αρχιτέκτονα Χούντερτβάσερ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο πασίγνωστο εκπτωτικό χωριό Outlet Parndorf. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα στα περίχωρα της Βιέννης.

 

3η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΝΤΕΝ (80 + 80 χλμ.)

Πρωινό και εκδρομή στο Βιεννέζικο Δάσος. Διαδοχικά θα επισκεφθούμε το Λίχτενσταινμπουργκ έναν από τους πιο καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς πύργους της Ευρώπης και το καθολικό Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού (Χαιλίγκενκροιτς), το πρώην κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του διαδόχου του θρόνου Ροδόλφου με τη Μαρία Βετσέρα. Διαμέσου μιας πανέμορφης διαδρομής θα καταλήξουμε στο Μπάντεν, μια από τις πιο διάσημες λουτροπόλεις της Κεντρικής Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

4η ημέρα:  ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)(290 + 290 χλμ.)

Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. Στη μοναδικής ομορφιάς διαδρομή θα απολαύσουμε τις Αυστριακές Λίμνες Mondsee, Wolfgangsee, Fuschl am See και θα κάνουμε στάση στο παραμυθένιο χωριουδάκι Ζάνκτ Γκίλγκεν. Άφιξη στο Σάλτσμπουργκ , όπου θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τους κήπους του Ανακτόρου Μιραμπέλ, το σπίτι της γέννησης του Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν, την κατοικία του Αμαντέους Μότσαρτ, το Δημαρχείο, την πλατεία της παλιάς αγοράς, την Εκκλησία του Πανεπιστημίου, το μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Πέτρου, τον Καθεδρικό Ναό Ντομ, το Κλόκενσπιλ και το κάστρο Χόχενσαλτσμπουργκ με το περίφημο τελεφερίκ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.

 

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ– ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ  ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες βόλτες στη πόλη. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

 

Σημειώσεις:

* Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση της ELLINAIR.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων 155 €.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

 

Παρατηρήσεις:

- Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

Πτήσεις με ELLINAIR:

22/12 ΑΘΗΝΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 09:30 – 10:30

26/12 ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ 14:35 – 17:35

 

 

 

ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:  22-26/12

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά (έως 12 ετών)

Διατροφή

Φόροι

Arcotel Kaiserwasser

395

+130

1ο 250 € / 2ο 250 €

Πρωινό

155 €

Αmedia

400

+130 €

1ο 215€ / 2ο 215 €

Roomz Wien Prater 4* (νέο)

415 €

+140 €

1ο 260 € / 2ο 260 €

Οι τιμές είναι earlybooking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στη συνέχεια αυξάνονται κατά 50 € κατά άτομο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώσεις:

* Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

* Early Booking: Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων

** Στο πακέτο των Ατομικών ταξιδιών περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό & μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο προορισμού

Γενικές σημειώσεις

_Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη μιας επιπλέον κλίνης.

_Οι τιμές των αεροπορικών ναύλων και φόρων αεροδρομίων έχουν υπολογιστεί με σημερινή ημερομηνία και άπτονται της αποκλειστικής ευθύνης των αεροπορικών εταιριών για την προσαρμογή τους.

_Το γραφείο δεν ευθύνεται για τυχόν αύξηση ή διαφοροποίηση των τιμών, λόγω διεθνών καταστάσεων. Σε περίπτωση αύξησης των τιμών των ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιριών, φόρων αεροδρομίων, προσαύξηση καυσίμων, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν.

_Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά είναι 2-12 ετών και μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες.

_Τα ωράρια των πτήσεων που αναγράφονται είναι ενδεικτικά και υπάρχει ενδεχόμενο αναπροσαρμογής τους.

_Η εταιρία έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει το ξενοδοχείο με κάποιο άλλο ίδιας κατηγορίας.

_Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς τα δωμάτια παραλαμβάνονται την ημέρα της άφιξης στις 14:00-15:00 και παραδίδονται στην αναχώρηση στις 11:00-12:00.

_Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της αεροπορικής εταιρίας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

_Ο πελάτης υποχρεούται να υπογράψει την ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

_Στις ναυλωμένες πτήσεις κάθε επιβάτης δικαιούται μια αποσκευή 20kg και μια χειραποσκευή 5 kg.

_Οι  κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων ταξιδεύον με ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σύμφωνα με τη συμφωνία Shengen. Οι κάτοχοι ξένων διαβατήριών πρέπει να επικοινωνούν με τις αντίστοιχες πρεσβείες.  Τα παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύον μόνο με διαβατήριο.