Skip to main content

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ Χριστούγεννα 2017 από 445,00

EARLY BOOKING!
ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΙΣΛΑΒΑ
(Σάλτσμπουργκ) - Mπάντεν - Mάγιερλινγκ –(Γκρατς)-(Μελκ)-Μπρατισλάβα
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
23 – 27Δεκεμβρίου 
5 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ (30 χλμ.)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας τη Βιέννη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αφού κάνουμε μια στάση σε ένα από τα όμορφα café της Βιέννης, ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε την βόλτα σας στη στολισμένη Βιέννη και να περπατήσετε στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: BIENNH – ΛIMNEΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ – ΣAΛTΣMΠOYPΓK ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ   (290χλμ.)

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε ημερήσια εκδρομή στο αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ. Μετά από μία θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Salzkammergut, θα φτάσουμε στη γενέτειρα του Mότσαρτ. Εδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Τιμή: 45€ ενήλικας / 30€ παιδί 2-12 ετών

3η ημέρα: BIENNH – ΓΚΡΑΤΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ (195 χλμ.)

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Προαιρετικά εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Γκρατς, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Αυστρίας. Εδώ τον μεσαίωνα είχε την έδρα του ένας πλάγιος κλάδος της οικογένειας των Αψβούργων και αργότερα ο αυτοκράτορας Φρειδερίκος  Γ’. Κληροδότημα των Αψβούργων είναι η Αλτστατ (παλιά πόλη) , που έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιστροφή στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.  
Γκρατς: 35€ ενήλικας/20€ παιδί 2-12 ετών    

4η ημέρα: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ή ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΜΕΛΚ-ΒΑΧΑΟΥ-ΚΡΕΜΣ-ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ

Αναχώρηση το πρωί για το Μελκ, την κοιλάδα του Βαχάου και την πόλη Κρεμς. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πιο όμορφη περιοχή του κρατιδίου της Κάτω Αυστρίας. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο περίφημο μοναστηριακό συγκρότημα του Μελκ με τη χιλιόχρονη ιστορία, την ανεκτίμητη βιβλιοθήκη των Βενεδικτίνων μοναχών με τα σπάνια βιβλία και χειρόγραφα, καθώς και μια από τις πιο εντυπωσιακές μπαρόκ εκκλησίες της Κεντρικής Ευρώπης.   Στη συνέχεια ακολουθώντας τη ροή του Δούναβη θα διασχίσουμε την ειδυλλιακή κοιλάδα του Βαχάου, το πιο στενό πέρασμα του ποταμού σε αυστριακό έδαφος. Περνώντας από γραφικά χωριά και καλοδιατηρημένους μεσαιωνικούς οικισμούς, από αμπελώνες και κάστρα θα καταλήξουμε στην πόλη Κρεμς, την αρχαιότερη της Κάτω Αυστρίας. Περίπατος στο κέντρο και τα μεσαιωνικά σοκάκια της πόλης. Επιστροφή.
Μελκ:35€ ενήλικας/20€ παιδί 2-12 ετών          

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ-ΔΑΣΗ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ(ΔΩΡΟ)– ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα περίχωρα της Bιέννης, το περίφημο Bιεννέζικο Δάσος. Εκεί, στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου (τελευταίου διαδόχου του Θρόνου) και της Mαρίας Bετσέρα. Kατόπιν, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Xαϊλιγκενκρόιτς. Έπειτα αναχώρηση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα ξεκινήσουμε με μια περιήγηση του Staremestro, της παλιάς πόλης, της οποίας μεγάλο μέρος είναι πεζοδρομημένο, του καθεδρικού του Αγίου Μαρτίνου, του αρχιεπισκοπικού μεγάρου, της εθνικής πινακοθήκης, του θεάτρου και του εθνικού μουσείου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας στις όχθες του Δούναβη ή να χαρείτε την γοητεία των τεράστιων εμπορικών κέντρων της, με διεθνούς φήμης μπουτίκ. Τέλος μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

 

Αυτοκρατορική Βιέννη

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early
Booking

Κανονική
Τιμή

Παιδί
2-12

Επιβ.
Μονόκ.

Πτήσεις -
Αερ. Εταιρία -
Παρ/σεις

23/12
5ημέρες

Austria Trend Ananas 4*
Kεντρικό

πρωινό

445€

495€

295€

140€

Aegean Airlines

Εγγυημένες θέσεις
Αθήνα-Βιέννη
07:30 - 08:45
Μπρατισλάβα-Αθήνα
21:30 – 00:40

Austria Trend
Savoyen 4* Sup
Κεντρικό

πρωινό

495€

545€

320€

150€

Hilton Vienna Danube
Waterfront 4*
Ημικεντρικό

πρωινό

2 ενήλικες +
2 παιδιά έως 12 ετών

1600€
early booking

1700€
κανονική τιμή

Hilton Vienna 5*
Κεντρικό

πρωινό

535€

585€

265€/365€*

200 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 155 €. Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.
  • *1ο παιδί 12-16 ετών

Σημείωση: Οι early booking τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι 25 Νοεμβρίου

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη και Μπρατισλάβα – Αθήνα.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Ξενάγηση πόλης και ανάκτορο Σενμπρουν.
  • Εκδρομή στα Βιενέζικα Δάση.
  • ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.