Skip to main content

Αυτοκρατορική Βιέννη 28η Οκτωβρίου 2017 από 339,00

4 ημέρες αεροπορικώς
26/10
EARLY BOOKING!

1η ημέρα | ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση. Άφιξη και θα ακολουθήσει περιήγηση στην πόλη της Βιέννης. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, θα περάσουμε από τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Έπειτα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα | ΒΙΕΝΝΗ – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ & ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό.Θα ξεκινήσουμε με την ξενάγηση στο ανάκτορο και στον κήπο του Σενμπρούν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών, πρώην θερινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. Το έργο ολοκληρώθηκε τον 18ο αιώνα, όταν η Μαρία Θηρεσία προσέλαβε το Ν. Πακάσι. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε. Έπειτα, αναχώρηση για το κέντρο της Βιέννης όπου θα ξεκινήσουμε την περιπατητική μας ξενάγηση Η όμορφη βόλτα μας ξεκινάει από τα Ανάκτορα Χόφμπρουκ. Το σύμπλεγμα του Hofburg περιλαμβάνει τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα, αρκετά μουσεία, ένα παρεκκλήσι, μία εκκλησία, την Αυστριακή Εθνική Βιβλιοθήκη, τη Χειμερινή Σχολή Ιππασίας και τα γραφεία του προέδρου της Αυστρίας. Στη συνέχεια, θα δούμε την Ελληνική γειτονιά με την Εκκλησία της Αγίας Τριάδος, τον Άγιο Στέφανο, όπου θα θαυμάσουμε την εξωτερική πρόσοψη, την Πλατεία Μάρκτ – Κρήνη αφιερωμένη στο Γάμο του Ιωσήφ με την Μαρία, την Πλατεία Γκράμπεν με τον μεγαλοπρεπή στύλο της Πανώλης ή αλλιώς στύλο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος απεικονίζει έναν άγιο και έναν άγγελο που παρακολουθούν την εξόντωση μίας μάγισσας. Η μάγισσα αυτή, στην ουσία, είναι η πανούκλα. Το βράδυ σας προτείνουμε κονσέρτο κλασικής μουσικής.

3η ημέρα | ΒΙΕΝΝΗ – ΣAΛTΣMΠOYPΓK (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρωινό και αναχώρηση για το μοναδικό «κάστρο αλατιού», το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στους ατέλειωτους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα επισκεφτούμε, ακόμη, τους κ ήπους του ανακτόρου Mίραμπελ δίπλα στον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης, θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αββαείο του Aγ. Πέτρου. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Προαιρετική Σάλτσμπουργκ
Τιμή ενήλικα 60€/Παιδί 2 έως 12

4η ημέρα | BIENNH – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα ξεκινήσουμε με μια περιήγηση του Staremestro, της παλιάς πόλης, της οποίας μεγάλο μέρος είναι πεζοδρομημένο, του καθεδρικού του Αγίου Μαρτίνου, του αρχιεπισκοπικού μεγάρου, της εθνικής πινακοθήκης, του θεάτρου και του εθνικού μουσείου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας στις όχθες του Δούναβη ή να χαρείτε την γοητεία των τεράστιων εμπορικών κέντρων της, με διεθνούς φήμης μπουτίκ. Τέλος, μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για την πτήση επιστροφής.

Προαιρετική Μπρατισλάβα
Τιμή ενήλικα 40€/Παιδί 2 έως 12, 25€

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

Αυτοκρατορική Βιέννη 4ημ

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early
Booking

Κανονική
Τιμή

Παιδί
2-12

Επιβ.
Μονόκ.

Πτήσεις -
Αερ. Εταιρία -
Παρ/σεις

26/10

Courtyard by Marriott
Vienna 4* ημικεντρικό

πρωινό

339 €

369 €

169 €

110 €

Aegean Airlines
Εγγυημένες θέσεις
Αθήνα-Βιέννη
08:30 - 09:50
Βιέννη-Αθήνα
18:20 - 21:30

Hilton Vienna 5*
κεντρικό

πρωινό

485 €

525 €

169 €

215 €

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 150 €. Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο. Εκδρομικό πακέτο (μεταφορές από/προς αεροδρόμιο, ξενάγηση πόλης, Σενμπρούν, περιπατητική ξενάγηση ιστορικού κέντρου) 50 € ανά άτομο, 35 € παιδιά 2-12.