Skip to main content

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016/17 Βιέννη ΑΠΟ 455,00

 4 ημέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 29/12/2016 - 01/01/2017, 05-08/01/2017


Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ).

Συγκέντρωση  στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ανάκτορο Σενμπρούν, όπου θα ξεναγηθούμε στα κυριότερα δωμάτια και θα περπατήσουμε για λίγο στους διαδρόμους του. Μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το carousel, το τρενάκι συνθέτουν μια τέλεια γιορτινή ατμόσφαιρα!

2η  ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ – ΜΠΑΝΤΕΝ.

Πρωινό και θα επισκεφτούμε  τα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Πρώτα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού το Χάιλιγκενκρόιτς. Κατόπιν στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Μπάντεν. Χρόνος  ελεύθερος. Επιστροφή στη Βιέννη. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η  ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΛΙΜΝΕΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Προαιρετικά).

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Εναλλακτικά προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ, πατρίδα του Μότσαρτ, που έχει επικρατήσει να λέγεται «πόλη της μελωδίας». Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ανάμεσά τους οι κήποι του Μίραμπελ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, ο ναός του Αγ. Πέτρου, τα βασιλικά ανάκτορα, η εκκλησία των Καπουτσίνων κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές ή ακόμα για να απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα από το κάστρο της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη νωρίς το βράδυ.

4η ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ.

Μετά το πρωινό, θα ελεύθερη ημέρα για να χαρείτε την πόλη της Μουσικής. Το απόγευμα  μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα με πτήσεις της AUSTRIAN AIRLINES.

 3 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη σε ξενοδοχείο 4* & 5* της επιλογής σας με πρωινό.

Ξενάγηση της πόλης της Βιέννης.

Ξενάγηση στα θερινά ανάκτορα Σομπρούν.

Μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορείο.

Ολοήμερη εκδρομή στα Βιεννέζικα δάση.

  Ελληνόφωνος συνοδός – Ξεναγός.

  Ταξιδιωτική ασφάλεια με επιπλέων παροχές.

 Ενημερωτικά έντυπα.

 Φ.Π.Α


Σημείωση: 
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.