Skip to main content

Αυστριακό Πανόραμα Καλοκαίρι 2017 από 780,00

Αεροπορική 7 ημέρες
Αναχωρήσεις : 3/8 , 10/8

1η μέρα: Αθήνα-Βιέννη-Μέλκ-Σάλτσμπουργκ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βιέννη, που γοητεύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Άφιξη και αναχώρηση με προορισμό μας το Σάλτσμπουργκ. Μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής κατά μήκος του Δούναβη με αμπελώνες όπου παράγεται το τοπικό κρασί, θα φτάσουμε μέχρι το Μέλκ. Εκεί θα επισκεφθούμε το ομώνυμο μοναστήρι , ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα μοναστήρια των Βενεδικτίνων, όπου και θα θαυμάσουμε την βιβλιοθήκη , το μουσείο των μοναχών και την πανέμορφη μπαρόκ εκκλησία. Άφιξη και τακτοποίηση ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ . Μετά την τακτοποίηση των δωματίων θα μεταφερθούμε στο Σάλτσμπουργκ όπου θα γνωρίσετε την γενέτειρα του Μότσαρτ , την πόλη που χωρίζεται από τον ποταμό Σάλτσαχ. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο με την κατοικία του Μότσαρτ , τους κήπους του Μιραμπέλ και τον επιβλητικό καθεδρικό ναό και το μοναστήρι των Φραγκισκανών μοναχών. Προαιρετικά μπορείτε να αναρριχηθείτε με το τελεφερίκ στο κάστρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο & διανυκτέρευση.
2η μέρα: Σάλτσμπουργκ-Λίμνες ( Σαλτσκάμεργκουτ )
Μπουφέ πρωινό και την σημερινή ημέρα θα αναχωρήσουμε για την περιοχή των λιμνών , όπου θα θαυμάσουμε τις πανέμορφες λίμνες της περιοχής περιτριγυρισμένες από τα πανύψηλα βουνά των Άλπεων.Οι λίμνες των Σαιντ Βόλφγκανγκ , Χάλστατ και Φουσλζεε θα αποτελέσουν μόνο την αφετηρία μας. Θα επισκεφθούμε τις μικρές πόλεις του Σαιντ Βόλφγκανγκ , γενέτειρα της μητέρας του Μότσαρτ , το οποίο έχει συνδεθεί με την οπερέτα του Μπενάτσκυ «το πανδοχείο του Άσπρου Αλόγου» και το πανέμορφο Χάλστατ. Προαιρετικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μικρή κρουαζιέρα στην όμορφη λίμνη. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Μπάντ Ίσλ , το πασίγνωστο θέρετρο διακοπών των Αψβούργων , όπου θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τον καφέ και το γλυκό σας στο περίφημο ζαχαροπλαστείο Τσάουνερ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.
3η μέρα: Σάλτσμπουργκ-Ζελ αμ Ζεε – Κίτσμπουελ-Ίνσμπρουκ
Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ. Καθοδόν θα περάσουμε από τη λίμνη Ζέλ Αμ Ζέε, το Κίτσμπουελ και θα καταλήξουμε στο Τιρόλο με τελικό προορισμό το ξενοδοχείο μας στο Ίνσμπρουκ. Διανυκτέρευση.
4η μέρα: Ίνσμπρουκ-Εργοστάσιο κρυστάλλων Σβαρόφσκι
Μπουφέ πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης το οποίο σηματοδότησαν οι Αψβούργοι και ιδιαίτερα ο αυτοκράτορας Μαξιμιλιανός. Θα δούμε τη χρυσή Αψίδα του Θριάμβου του Λεοπόλδου του Β, το Χόφμπουργκ με την εντυπωσιακή Ρίζενζαλ , την Χόφκιρχε με την επιβλητική σαρκοφάγο του Μαξιμιλιανού και τα 28 μπρούτζινα αγάλματα των Αψβούργων και των αξιωματούχων τους. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εργοστάσιο Κρυστάλλων Σβαρόφσκι όπου τα κρυστάλλινα κομψοτεχνήματα εντυπωσιάζουν τον κάθε επισκέπτη ( έξοδα ατομικά ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Ίνσμπρουκ-Κίμζεε-Βιέννη
Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για την Βιέννη. Καθοδόν θα δούμε την λίμνη Κίμζεε ( έξοδα ατομικά ) και θα περάσουμε με φέρρυ-μπόουτ από το Πρίεν στο Χέρεν όπου θα θαυμάσουμε το ακριβές αντίγραφο των ανακτόρων των Βερσαλλιών, το πασίγνωστο Κένιγκσλος. Άφιξη στη Βιέννη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων. Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την αυστριακή πρωτεύουσα. Διανυκτέρευση.
6η μέρα: Βιέννη-Ξενάγηση και ανάκτορα Σένμπρουν
Μπουφέ πρωινό και στην προγραμματισμένη μας ξενάγηση, θα γνωρίσουμε την πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το θέατρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ , τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας για εξόρμηση στα πολυκαταστήματα της Βιέννης στην γνωστή εμπορική οδό Μαρίαχιλφερστράσσε ή στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Δυτικής Ευρώπης στο Shopping City Süd. Το απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το γνωστό Λούνα - Πάρκ Πράτερ και τον περιστρεφόμενο πύργο του Δούναβη. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο ( έξοδα ατομικά ) στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσιχ, που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα. Διανυκτέρευση.
7η μέρα: Εκδρομή στα Δάση Βιέννης-Μάγιερλινγκ-Μπάντεν-Πτήση επιστροφής
Μπουφέ πρωινό και την σημερινή ημέρα θα απολαύσουμε μια εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης, όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού Χέιλιγκενκροϊτς , το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ γνωστό από το ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα και του πρίγκιπα Ροδόλφου και τέλος την γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα βιεννέζικο καφέ και τοπικά γλυκίσματα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της AUSTRIAN AIRLINES
  •  Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
    Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ 
    Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην ευρύτερη περιοχή του Ίνσμπρουκ 
    Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Βιέννη 
  •  Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •  Δύο ( 2 ) δείπνα εντός ή εκτός ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ .
  •  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  •  Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας
  •  Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών.
  •  Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται:

  •  Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  •  Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
  •  Είσοδοι σε μουσεία , Ανάκτορα Σενμπρούν, μνημεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους
  •  Κόστος φέρρυ στο Κίμζεε .
  •  Κόστος ποτών κατά την διάρκεια των δείπνων.
  •  Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  •  Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝ/ΝΟ

ΠΑΙΔΙ

-12 ΕΤΩΝ

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 
 

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

2 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

2 ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

2 ΒΙΕΝΝΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

3/8 , 10/8

7HM

Austria Trend
Ananas Vienna 4*

Amedia Art 4* or
Amadeus Schaffenrath Salzburg 4*

4* hotel in Innsbruck area  

AUSTRIAN

780 €

980 €

590 €

150 €

ΠΡΟΓΕΥΜΑ &

2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ