Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ!! ΑΠΟ 655,00

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ

Πράγα – Κάστρο – Κάρλοβυ Βάρυ - Τσεσκε Κρουμλωφ – Βιέννη - Μπρατισλάβα

6ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΑΠΟ 655,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ (331ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Άφιξη και αναχώρηση οδικώς για τη “Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων”, την Πράγα . Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι του 1400 με τους αποστόλους που εμφανίζονται στα μπλε παραθυράκια στο πάνω μέρος, τον ύψους 65 μ. Πύργο της Πυρίτιδας και την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον Μολδάβα με τα 30 αγάλματα. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας συνεχίζεται στη μαγευτική καστρούπολη, με τον ενυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγίου Βίτου και την «βασιλική» του Αγίου Γεωργίου. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου, που στηρίζεται στην παντομίμα και τον εκπληκτικό συντονισμό των ηθοποιών του, που θα δείτε μόνο στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ (127ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία. Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α. περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Αναχώρηση για την Πράγα. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΤΣΕΣΚΕ ΚΡΟΥΜΛΩΦ - ΒΙΕΝΝΗ (331ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βιέννη. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τη δεύτερη πιο όμορφη πόλη της Τσεχίας το Τσέσκυ Κρούμλοβ. Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς απότ ην Ουνέσκο. Θαυμάστε τα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια, τις εκκλησίες και τα στενά δρομάκια της. Τέλος θα καταλήξουμε στην Βιέννη. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ – (30 ΧΛΜ)

Πρωινό και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ(ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) – (79ΧΛΜ)ΑΘΗΝΑ

Πρωινό χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση, από τις πιο όμορφες μητροπόλεις της Ευρώπης, βρίσκεται στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης συνδεόμενη με τις γειτονικές χώρες μέσω του ποταμού Δούναβη. Οι βίλες νότια του ποταμού Δούναβη, τα γιγαντιαία παλάτια και κάστρα από την εποχή του κομμουνισμού, τα σημαντικότερα μουσεία, αλλά και η πληθώρα των μπαρ που πλημμυρίζουν από νεολαία, κάνουν την πόλη να ξεχωρίζει. Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο δεν είναι άλλο από το Κάστρο, στο οποίο στέφθηκαν Ούγγροι βασιλείς και φυλάσσονται αρκετά κοσμήματα του στέμματος. Η θέα που προσφέρει από ψηλά είναι φανταστική. Σε απόσταση αναπνοής απλώνεται η κεντρική αρτηρία της Μπρατισλάβα, ο Βεντούρσκα. Ένας πολυσύχναστος δρόμος γεμάτος καφέ, εστιατόρια και μπαρόκ παλάτια. Επόμενη στάση μας το υπέροχο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της παλαιάς πόλης. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη / Μπρατισλάβα - Αθήνα
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4 *
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης
  • Φπα

    Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων 145.00
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεάματα
  • Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
  • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές
  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

Σημείωση:

  • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές
  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

 

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

6

24/12

AUSTRIA TREND HOTEL ANANAS 4*/JURYS 4*

655

585

175

Ημιδιατροφή

AIR EXPLORE                          ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12                     ATH-VIE 05:00- 06:00                             ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 29/12                                             BTS-ATH 23:00 - 02:05