Skip to main content

Μπανγκόκ & Σιγκαπούρη ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024 10 ημέρες με 1.945 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!

Αναχώρηση στις 27 Δεκεμβρίου 2023 με τη Scoot  ~  10 ημέρες

*Εγγυημένη εορταστική αναχώρηση*

Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά 2024 στις δύο κορυφαίες Ασιατικές μητροπόλεις! Γνωρίσετε την πολιτιστικά πλούσια Μπανγκόκ και την κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη, κέντρο αγορών και θεματικών πάρκων! Τέλειος συνδυασμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες για τη φετινή Πρωτοχρονιά!

Special Price

Ειδική τιμή του ατομικού & ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση & προκαταβολή έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

 

Λίγα λόγια για τη Μπανγκόκ

Η καρδιά της Ταϊλάνδης χτυπά δυνατά στην πρωτεύουσά της, την Μπανγκόκ, μια δυναμική μητρόπολη που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, ένα κέντρο γεμάτο επιβλητικούς ουρανοξύστες αλλά και εντυπωσιακά κλασικά κτίρια. Το “στολίδι της Ανατολής” ή “Βενετία της Ανατολής”, όπως αποκαλείται, έχει πραγματικά πολλά πράγματα να δείξει στους ξένους που φτάνουν εκεί. Οι μαγευτικοί της ναοί (ναός του Σμαραγδένιου Βούδα, ναός της Αυγής, ναός του ξαπλωμένου Βούδα), το βασιλικό παλάτι και το μεγάλο ανάκτορο Βίνανμεκ, οι υπαίθριες αγορές, τα θεματικά πάρκα, η βόλτα με ρα παραδοσιακά πλοιάρια στα κανάλια του ποταμού Tσάο Πράγια και οι εξαιρετικές επιλογές για ημερήσια εξόρμηση στον αρχαιολογικό χώρο Aγιουτάγια, τη διάσημη πλωτή αγορά Nταμνόι Σάντουακ, τις εξωτικές παραλίες της Πατάγια και την περιβόητη γέφυρα του ποταμού Kβάι, δημιουργούν μία έντονη και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. 

  BANGKOK Floating Market.jpg

 BANGKOK Wat Arun.jpg

Λίγα λόγια για τη Σιγκαπούρη

Από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου με καλπάζουσα οικιστική ανάπτυξη, η Σιγκαπούρη έχει να παρουσιάσει μία αξιοθαύμαστη δυναμική οικονομία. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο, μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Την εικόνα της μεγαλούπολης συνθέτουν σύγχρονα εμπορικά κέντρα, μοντέρνοι γυάλινοι πύργοι, πολυτελή ξενοδοχεία, εντυπωσιακές πολυκατοικίες με τοίχους από γρανίτη, αλλά και οι επιβλητικοί ναοί, τα πανέμορφα αποικιακά αναπαλαιωμένα μέγαρα κι ένας άρτιος πολεοδομικός σχεδιασμός. Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές

εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της.


singapore1.jpg

singapore.jpg

Τιμές και Παροχές

Μπανγκόκ (4 νύχτες) & Σιγκαπούρη (3 νύχτες) 

10 ημέρες/ 7 διανυκτερεύσεις

Αναχώρηση: 27/12

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου


SUPERIOR κατηγορία 5* & 4* 


1.945 €


390 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση 
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (450 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά Μπανγκόκ σε 5* ξενοδοχείο (Grand Mercure Atrium ή παρόμοιο) Σιγκαπούρη σε 4* ξενοδοχείο (Village Hotel Bugis ή παρόμοιο)
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στη Μπανγκόκ & Σιγκαπούρη
  • Ξενάγηση της Μπανγκόκ με Έλληνα τοπικό ξεναγό 
  • Ξενάγηση της Σιγκαπούρης με Αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό 
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση 
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ



Δεν Περιλαμβάνονται

  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, φιλοδωρήματα, έξοδα προσωπικής φύσεως
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot 

Αεροπορικό δρομολόγιο

TR = Scoot

Αριθμός πτήσης

Ημερομηνία

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

TR 721

27/12

Αθήνα - Σιγκαπούρη

    1535 0855 +1

TR 604

28/12

Σιγκαπούρη - Μπανγκόκ

1240 1415

TR 607

01/01

Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη

1155 1525

TR 720

05/01

Σιγκαπούρη - Αθήνα

0105 0655

Σημείωση: Οι ώρες είναι τοπικές. Το δρομολόγιο της εσωτερικής πτήσης ενδέχεται να αλλάξει 

Καθημερινό Πρόγραμμα

1-2η μέρα: Πτήση από την Αθήνα για τη Μπανγκόκ 

Check in στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας και μεσημεριανή πτήση μέσω Σιγκαπούρης για την πολύβουη Μπανγκόκ. Άφιξη το επόμενη μεσημέρι στις 14.15. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στο ξενοδοχείο, θα λάβετε τις αρχικές πληροφορίες για την πόλη και τις καθημερινές πιθανές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση,

3η μέρα: Μπανγκόκ, ξενάγηση της πόλης

Πρωινό και ξεκινάμε απευθείας με την περιήγηση της «Βενετίας της Ανατολής», όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ, λόγω των πολυάριθμων καναλιών που τη διατέμνουν. Ξεκινάμε με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού Τσάο Πράγια με τα αμέτρητα κανάλια ή αλλιώς κλονγκς, απ’ όπου θα έχουμε μοναδική θέα του Βασιλικού παλατιού. Πρώτη στάση ο περίφημος Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε στην αντίπερα όχθη, το ναό του ξαπλωμένου Βούδα (Wat Po), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή Ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Συνεχίσουμε την περιήγηση στην περιοχή Πρατούναμ και την τοπική αγορά, ενώ θα απολαύσουμε την μοναδική ατμόσφαιρα με τους παραδοσιακούς  μικροπωλητές των υπαίθριων αγορών της πρωτεύουσας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ επισκεφθείτε κάποια από τις πολλές υπαίθριες αγορές της μεγαλούπολης ή ένα από τα κοσμοπολίτικα skyview bars με θέα τους ουρανοξύστες της Μπανγκόκ.

 

4+5η μέρα: Μπανγκόκ (ελεύθερες μέρες)

Πρωινό και δύο ελεύθερες μέρες για να κινηθείτε στις υπαίθριες αγορές και τα εμπορικά κέντρα της πόλης. Εναλλακτικά σας προτείνουμε την ημερήσια εκδρομή στην Αγιούταγια, την παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, για να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της πόλης, με τους ναούς του 14ου-18ου αι. Το ιστορικό πάρκο, αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco και καλύπτει έκταση 289 εκταρίων. Μεταξύ άλλων, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα εντυπωσιακά ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, απομεινάρια μετά την καταστροφή της πόλης το 1797 από τους Βιρμανούς. Επίσης θα δείτε το διάσημο μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου και το Βατ Πανανγκ Τσονγκ, με τον μεγαλύτερο καθιστό Βούδα. Επιστροφή το απόγευμα στη Μπανγκόκ. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το θέαμα του Siam Niramit, με την ιστορία και τον πολιτισμικό πλούτο της Ταϊλάνδης σε μία θεατρική υπερπαραγωγή ή να περπατήσετε τη νυχτερινή Ασιατική αγορά της Μπανγκόκ. Το βράδυ στις 31/12 θα σας προτείνουμε επιλογές για να απολαύσετε την αλλαγή της χρονιάς.

6η μέρα: Μπανγκόκ, πτήση για Σιγκαπούρη

Καλή Χρονιά! Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας, αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύστε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό Marina Bay Sands και να περιηγηθείτε στους κήπους της Μαρίνα, τους Gardens by the bay.

7η μέρα: Σιγκαπούρη, Ξενάγηση της πόλης 

Πρωινή τετράωρη ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσετε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο. Θα διασχίσετε οδικώς τα βασικότερα σημεία της Σιγκαπούρης, όπως τη λεωφόρο της ορχιδέας και το ιστορικό κέντρο βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall, το Esplanade και το Singapore Cricket Club. Θα κάνετε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και την περιοχή της Chinatown. Επίσης θα περπατήσετε με τον ξεναγό σας για 30 λεπτά μέσα από τη μικρή Ινδία και την Αραβική συνοικία, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα περπατήστε στην Clarke Quay με δυνατότητα κρουαζιέρας στη Μαρίνα, επισκεφθείτε την περίφημη αγορά της πόλης ή τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

8η μέρα: Σιγκαπούρη (ελεύθερη μέρα)

Πρωινό. Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Απολαύστε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης μέσω του εναέριου τελεφερίκ, για να φτάσετε στο λιμάνι του Σεντόσα. Εκεί σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια μπορείτε θα εισέλθετε στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήστε την Chinatown, τη Clarke Quay ή το Suntec City.

9+10η μέρα: Σιγκαπούρη - πτήση για Αθήνα

Πρωινό και παράδοση των δωματίων το μεσημέρι (μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας στον ειδικό χώρο φύλαξη). Σήμερα περιπλανηθείτε στην Little India, την Arab Street, την Chinatown και τη λεωφόρο της Ορχιδέας, την περίφημη αγορά της πόλης. Αξίζει να επισκεφθείτε κάποια από το μουσεία της πόλης, τον περίφημο ζωολογικό κήπο ή τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Κατά τις 21.30 θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστείτε στην απευθείας πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα νωρίς το πρωί της 10ης μέρας, γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση προγράμματος & διαμονής: 

  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.
  • Το πρόγραμμα είναι βασισμένο πάνω σε αγορασμένες αεροπορικές θέσεις και προκρατημένα δωμάτια ξενοδοχείων με τοπικό πρόγραμμα ξεναγήσεων σε ατομική βάση, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί με βάση τις επιθυμίες σας 
  • Σε περίπτωση υπερκάλυψης δωματίων θα σας προτείνουμε εναλλακτικό ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας

 

Γενικές πληροφορίες

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παραπάνω όρους

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Όπως είναι διεθνώς καθιερωμένο και εφαρμόζεται στα μεγάλα ξενοδοχεία, κατά την τακτοποίηση διατυπώσεων στην άφιξη, ζητείται η πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν έξτρα καταναλώσεων κ.ά. προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ.). 

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται έκπτωση από το ξενοδοχείο 

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου. Το τελικό κόστος των φόρων & επίναυλο καυσίμων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου. Σε περίπτωση σημαντικής αλλαγής, θα υπάρξει αντίστοιχη επιβάρυνση

- Για να πάρετε το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

 

Special Price

Ειδική τιμή του ατομικού & ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση & προκαταβολή έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

 

Κρατήσεις & Πληρωμές 

Για την οριστική προκράτηση, απαιτείται προκαταβολή 40% της τελικής τιμής, μαζί με τα διαβατήρια ή ταυτότητες των ταξιδιωτών και την υπογραφή της ταξιδιωτικής σύμβασης. Η εξόφληση του πακέτου θα πρέπει να γίνει 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Πολιτική ακυρωτικών

Σας ενημερώνουμε για την πολιτική ακυρωτικών των προμηθευτών του πακέτου (αερ. εταιρεία, ξενοδοχεία, τοπικές υπηρεσίες)

Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 40 ημέρες πριν την αναχώρηση – 150 € ανά άτομο

Σε περίπτωση ακύρωσης 31-39 ημέρες πριν την αναχώρηση – 40% της συνολικής τιμής

Σε περίπτωση ακύρωσης 16-30 ημέρες πριν την αναχώρηση – 70% της συνολικής τιμής

Σε περίπτωση ακύρωσης 0-15 ημέρες πριν την αναχώρηση – 100% της συνολικής τιμής

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Δεν χρειάζεται βίζα για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη & τη Σιγκαπούρη. Το διαβατήριό σας δεν θα πρέπει να λήγει εντός 6 μηνών από την ημέρα άφιξης στους προορισμούς. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας ή εάν αλλάξει η σημερινή διαδικασία διατυπώσεων και εισόδου στην Ταϊλάνδη.

Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Η Ταϊλάνδη χαρακτηρίζεται από τροπικό κλίμα. Η χώρα έχει δύο καιρικές περιόδους - την υγρή περίοδο (μεταξύ Μαΐου-Οκτωβρίου) και την ξηρή περίοδο (μεταξύ Νοεμβρίου-Απριλίου) και δεν παρατηρούνται ακρότητες σε θερμοκρασίες μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα.