Skip to main content

Βόρεια Ταϊλάνδη – Λάος – Σιγκαπούρη - Ακολουθώντας τον Μεκόνγκ | Ιούνιος - Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ από 1799

Αναχωρήσεις: 27/6, 25/7, 11/8, 4/10

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Σιγκαπούρη, το νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Άφιξη στη Σιγκαπούρη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση πόλης)

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε μια πανοραμική περιήγηση στην πόλη, (περίπου 4 ώρες), κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος και θα επισκεφτούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Θα μπούμε επίσης στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών, στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Διανυκτέρευση στη Σιγκαπούρη.

 

4η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ελεύθερη ημέρα)

Ελεύθερη ημέρα στη Σιγκαπούρη και χρόνος για χαλάρωση και εξερεύνηση της πόλης με τους δικούς σας ρυθμούς. Η φουτουριστική αυτή πόλη θα σας εντυπωσιάσει με την καθαριότητά της, την οργάνωση και την πολυπολιτισμικότητά της. Επισκεφτείτε το εντυπωσιακό πάρκο Gardens by the bay, θαυμάστε από κοντά τις εκθέσεις του Μουσείου Τέχνης και Επιστημών, απολαύστε τις βόλτες σας στην περιοχή Μαρίνα Μπέι, με τους επιβλητικούς ουρανοξύστες αλλά και τα ήσυχα νερά του κόλπου. Απολαύστε τις τοπικές γεύσεις και τα αρώματα της Σιγκαπούρης και γεμίστε εικόνες και εμπειρίες από τη μαγευτική αυτή πόλη. Διανυκτέρευση στη Σιγκαπούρη.

 

5η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – πτήση για ΒΙΕΝΤΙΑΝ (Λάος)

Σήμερα αναχωρούμε από τη Σιγκαπούρη με προορισμό το Λάος. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βιεντιάν, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Λάος.

Με την άφιξή μας στη Βιεντιάν μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο μας για να τακτοποιηθούμε και να φρεσκαριστούμε, πριν ξεκινήσουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη, συνοδεία του ξεναγού μας. Η Βιεντιάν ή «πόλη από σανταλόξυλο», είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ, κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη. Η εξερεύνηση της πόλης ξεκινάει από – πού αλλού; - την τοπική αγορά της. Η σκεπαστή Τάλατ Σάο είναι ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων από εμπορεύματα, εξωτικά φρούτα και λαχανικά. Οι μυρωδιές από τα μαγέρικα της αγοράς είναι γαργαλιστικές και οι ντόπιοι «τιμούν» τις τοπικές σπεσιαλιτέ στα παραταγμένα τραπεζάκια. Το απόγευμα θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στις όχθες του Μεκόνγκ, του ποταμού που δίνει ζωή στη Βιεντιάν και κάνει τη γη γύρω από την πόλη εύφορη, με κατάσπαρτους ορυζώνες.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΒΙΕΝΤΙΑΝ (ξενάγηση) – ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ

Το πρώτο μισό της ημέρας μας είναι αφιερωμένο στη Βιεντιάν, την οποία θα γνωρίσουμε μέσα από μια πλήρη ξενάγηση. Θα δούμε το Βατ Σισακέτ, τον παλαιότερο ναό που γλίτωσε από τις καταστροφές του πολέμου του Σιάμ το 1828 και φιλοξενεί πάνω από 8.000 αγάλματα του Βούδα. Θα θαυμάσουμε επίσης τον ναό Χο Πράκεο, τη στούπα Τατ Λουάνγκ, ίσως το πιο σημαντικό μνημείο στο Λάος, που λέγεται πως στο εσωτερικό της φυλάσσονται οστά του Βούδα. Θα φωτογραφήσουμε την εντυπωσιακή Πύλη του Θριάμβου (Patuxai) που ολοκληρώθηκε το 1968 για να τιμήσει τους πεσόντες για την ανεξαρτησία του Λάος από τη Γαλλία. Ένα μνημείο που συνδυάζει ρωμαϊκά στοιχεία και λαοτινή αρχιτεκτονική και διακοσμείται από μυθικά όντα της τοπικής μυθολογίας. Σειρά έχει το Πάρκο του Βούδα, ένας πανέμορφος κήπος που φιλοξενεί μια εντυπωσιακή συλλογή βουδιστικών και ινδουιστικών αγαλμάτων στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ, κοντά στη Γέφυρα της Φιλίας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουμε το τρένο με προορισμό τη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, το «στολίδι του στέμματος» όπως αποκαλείται. Άφιξη στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ (ξενάγηση) – Χωριά φυλών Χμονγκ και Χμου - Καταρράκτης Κουανγκσί - ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ

Σήμερα θα γνωρίσουμε τη Λουάνγκ Πραμπάνγκ, πιθανότατα την καλύτερα διατηρημένη παραδοσιακή πόλη της νοτιοανατολικής Ασίας. Έξοχα γοητευτική, διατηρεί αναλλοίωτη τη φήμη της ως θεματοφύλακα της κουλτούρας του Λάος, με την υπέροχη φυσική της ομορφιά αλλά κυρίως με την αίσθηση που σου δίνει πως «στέκει έξω από τον χρόνο». Όχι τυχαία, η UNESCO συμπεριέλαβε το 1995 την πόλη στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η ξενάγησή μας ξεκινάει με επίσκεψη στα πρώην βασιλικά Ανάκτορα της πόλης, που σήμερα στεγάζουν το Εθνικό Μουσείο. Αφού ανακαλύψουμε την ιστορία του Λάος, συνεχίζουμε για τον εξαιρετικό Βατ Χιενγκθόνγκ, από τους παλαιότερους ναούς στην πόλη. Είναι χαρακτηριστική η στέγη του, που «αγκαλιάζει» τον ναό, φτάνοντας σχεδόν μέχρι το επίπεδο του εδάφους, απόλυτα αντιπροσωπευτική της λαοτιανής παράδοσης. Βλέπουμε επίσης την στούπα Βατ Βισούν, τους βουδιστικούς ναούς Βατ Αχάμ και Βατ Μάι, και ανεβαίνουμε στον λόφο Φούσι για πανοραμική άποψη του ποταμού Μεκόνγκ.

Στη συνέχεια αναχωρούμε με προορισμό τον Καταρράκτη Κουανγκσί, κάνοντας στάση καθ’ οδόν σε χωριά τοπικών φυλών, το Μπαν Κέι της φυλής Χμονγκ, και τα χωριά Μπαν Ου, Λαολούμ και Μπαν Θαπένε, της φυλής Χμου. Φτάνουμε στον Καταρράκτη Κουανγκσί, όπου μπορούμε να απολαύσουμε και ένα αναζωογονητικό μπάνιο στα νερά του ή να περπατήσουμε κατά μήκος μονοπατιών στο δάσος. Επιστροφή στη Λουάνγκ Πραμπάνγκ και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΛΟΥΑΝΓΚ ΠΡΑΜΠΑΝΓΚ – κρουαζιέρα στον ποταμό ΜΕΚΟΝΓΚ – ΠΑΚΜΠΕΝΓΚ

Σήμερα θα εξερευνήσουμε το Λάος… εν πλω. Νωρίς το πρωί επιβιβαζόμαστε σε παραδοσιακό ξύλινο ποταμόπλοιο και απολαμβάνουμε την κρουαζιέρα μας πλέοντας στα νερά του Μεκόνγκ, τη «Μητέρα των Νερών» όπως αποκαλείται ο ποταμός από τους ντόπιους. Είναι χαρακτηριστική η παρθένα φύση που περιβάλλει τον ποταμό και στις δύο όχθες, με παμπάλαια δάση και οργιαστική βλάστηση.

Καθοδόν θα σταματήσουμε στο χωριό Πακ Ου για να θαυμάσουμε από κοντά τα ιερά σπήλαια που φιλοξενούν πάνω από χίλια αγάλματα του Βούδα!

Φτάνουμε στην Πακμπένγκ, ένα παραδοσιακό χωριό χτισμένο σε μια απόκρημνη πλαγιά που απολαμβάνει πλούσια θέα στον ποταμό Μεκόνγκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΠΑΚΜΠΕΝΓΚ – κρουαζιέρα στον ποταμό ΜΕΚΟΝΓΚ – Φυλές Βόρειου Λάος – Χουεϊκσάι – Τσιάνγκ Κονγκ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

Πρωινό και αναχώρηση για το δεύτερο μέρος της κρουαζιέρας μας στον ποταμό Μεκόνγκ, στα σύνορα του Λάος με την Ταϊλάνδη. Καθοδόν, ωστόσο, θα σταματήσουμε σε χωριά που συναντάμε στη διαδρομή μας, για να γνωρίσουμε από κοντά κάποιες από τις αυθεντικές τοπικές φυλές που ζουν στο βόρειο Λάος, όπως τη φυλή Χμου. Φτάνουμε στο Χουεϊκσάι και περνάμε απέναντι στο Τσιανγκ Κονγκ, έχοντας επισήμως περάσει στην Ταϊλάνδη. Από εκεί φτάνουμε στο Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο ή «Τρίγωνο του Οπίου». Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για τη Νότια Κίνα».

Το Τσιάνγκ Ράι ιδρύθηκε από το βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της δυναστείας του πριν πέσει στα χέρια των Βιρμανών, όπου παρέμεινε για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Διαθέτει τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα, που έρχεται από τα γύρω βουνά. Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί με «εξωτική» αρχιτεκτονική υψώνουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό. Το βράδυ ένας μικρός εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ - (Χρυσό Τρίγωνο - επίσκεψη σε φυτεία τσαγιού) – ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

Πρωινή οδική αναχώρηση για την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου, στα σύνορα των τριών χωρών, Ταϊλάνδης, Βιρμανίας και Λάος. Εκεί θα επισκεφτούμε το το­πικό Μουσείου Οπίου κι έπειτα θα φτάσουμε στο Μάε Σαλόνγκ όπου και θα επισκεφθούμε τοπική φυτεία τσαγιού: το τσάι αντικατέστησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 την καλλιέργεια οπίου στην περιοχή, κάτι για το οποίο θα μάθουμε αρκετά κατά τη διάρκεια της ε­πίσκεψής μας. Θα συνεχίσουμε την εξερεύνηση της περιοχής με την επίσκεψή μας σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ναούς του Βορρά, τον σύγ­χρονο, αμφιλεγόμενης αισθητικής, λευκό Ναό Wat Rong Khun, που σχεδιάστηκε από το διάσημο καλλιτέ­χνη Chalermchai Kositpipat το 1997. Στη συνέχεια θα μεταβούμε οδικώς στο Τσιάνγκ Μάι, την πρωτεύουσα του Βορρά, ένα αληθινό υπαίθριο μουσείο με αρχαίους ναούς, που θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

 

11η ημέρα: ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ (ξενάγηση) – Βατ Ντόι Σουτέπ – πτήση για ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Σήμερα το πρωί θα μεταβούμε οδικώς στο σήμα κατα­τεθέν του Τσιάνγκ Μάι, τον ναό Βατ Ντόι Σουτέπ (Doi Suthep). Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε το 1383 στην κορυφή του όρους Ντόι Σουτέπ σε υψόμετρο 1.100 μ. Στο κέ­ντρο του βρίσκεται η χρυσή παγόδα, που περιέχει ιερά λείψανα του Βούδα. Ο ναός αυτός αποτελεί κέντρο προσκυνήματος πιστών από όλο τον κόσμο. Αφού ανεβούμε τα 309 σκαλιά του λόφου, θα απολαύ­σουμε μια εξαιρετική θέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην πόλη για μια ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της. Περνώντας με τα πόδια τα παλιά της τείχη στο σημείο της Πύλης Τα Πε, θα βρεθούμε στην παλιά πόλη, όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους της, βλέποντας εξωτερικά μερικούς από τους πιο σημαντικούς ναούς της, όπως τον Wat Phra Singh, τον Wat Chedi Luang και άλλους.

Έπειτα θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο του Τσιανγκ Μάι για την πτήση μας προς την πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ξενάγηση)

Σήμερα θα εξερευνήσουμε την Μπανγκόκ με ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια­φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτε­κτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορ­σελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητι­κές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμα­ντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο­θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι­σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα­ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ­τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προ­θήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστά­της της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυ­πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα.

Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κι­νέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο­τάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ελεύθερη ημέρα)

Τα κρυφά μυστικά της Μπανγκόκ, μιας από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις στον κόσμο, δεν σταματούν ποτέ! Ανακαλύψτε τα στα παζάρια, στις αγορές, στους ναούς, στις γειτονιές… της πόλης με τους φρενήρεις ρυθμούς και την απίστευτη, αστείρευτη ενέργεια!

 

14η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στη Μπανγκόκ (check out στις 12:00) για να την απολαύσουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν την αναχώρησή μας. Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα | Πτήσεις με Lufthansa & Austrian | 15 ημέρες/12 διανυκτερεύσεις - Τιμή από 1799€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1799 € 895 €
  Twin Room 1799 € 895 €
  Triple Room 1799 € 895 €
  Single Room 2469 € 895 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα | Πτήσεις με Lufthansa | 15 ημέρες/12 διανυκτερεύσεις - Τιμή από 1899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1899 € 895 €
  Twin Room 1899 € 895 €
  Triple Room 1899 € 895 €
  Single Room 2569 € 895 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα | Πτήσεις με Emirates | 15 ημέρες/13 διανυκτερεύσεις - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2099 € 895 €
  Twin Room 2099 € 895 €
  Triple Room 2099 € 895 €
  Single Room 2839 € 895 €

Σημείωση:

Μια διανυκτέρευση παραπάνω στην Μπανγκόκ λόγω αυθημερόν επιστροφής του αεροσκάφους

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα | Πτήσεις με Lufthansa | 15 ημέρες/12 διανυκτερεύσεις - Τιμή από 2039€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2039 € 895 €
  Twin Room 2039 € 895 €
  Triple Room 2039 € 895 €
  Single Room 2709 € 895 €

 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
  • Ημιδιατροφή στη Β. Ταϊλάνδη και στο Λάος, μόνο πρωινό στην Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη
  • Στην ημιδιατροφή περιλαμβάνεται ένα παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Καντόκε.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας αρχηγός – συνοδός που είναι μαζί σας συνεχώς στο Λάος και στη Β. Ταϊλάνδη.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται
Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €895

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1279

27/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:55

16:00

LH 778

27/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

OS 026

10/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΒΙΕΝΝΗ

23:40

05:35

OS 807

11/07/2023

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

07:00

10:10

Πτήσεις με Lufthansa & Austrian 15 Ημέρες/12 Διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται

 

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

25/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

25/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

07/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

08/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Πτήσεις με Lufthansa 15 Ημέρες/12 Διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται

 

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 210

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EK 354

12/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00 (+1)

EK 375

25/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΪ

09:55

13:00

EK 103

25/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

Πτήσεις με Emirates 15 Ημέρες/13 Διανυκτερεύσεις με μια διανυκτέρευση επιπλέον στην Μπανγκόκ λόγω αυθημερόν επιστροφής του αεροσκάφους

 

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1283

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

04/10/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

17/10/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

18/10/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Πτήσεις με Lufthansa 15 Ημέρες/12 Διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται