Skip to main content

Κεντρική Ασία - Στις εσχατιές του Μέγα Αλέξανδρου | Καζακστάν - Κιργιστάν - Τατζικιστάν | 12.04.2023 Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ από 2999

«Σκύθες – Μασσαγέτες – Σογδιανοί»

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΟΥΡ ΣΟΥΛΤΑΝ (Αστάνα)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μεσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αστάνα, ή όπως λέγεται πλέον μετά τη μετονομασία της, τη Νούρ Σουλτάν, πρωτεύουσα του Καζακστάν από το 1997.

 

2η ημέρα: ΝΟΥΡ ΣΟΥΛΤΑΝ (Αστάνα)

Άφιξη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αστάνα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ανάπαυση.

Αφού ξεκουραστούμε, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε το Αλζίρ, ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πολύ γνωστό ως ένα από τα τρία «νησιά» από το «Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ». Εδώ πλέον βρίσκεται το μουσείο και το Μνημείο των Θυμάτων Πολιτικής Καταπίεσης και Ολοκληρωτισμού, όπως λέγεται.

Θα περπατήσουμε ανάμεσα σε αρχαία μονοπάτια της πρωτεύουσας, με μυστικά αρχαίων δυναστειών και μεγάλων προσωπικοτήτων της χώρας να ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΝΟΥΡ ΣΟΥΛΤΑΝ (Αστάνα) – πτήση για ΑΛΜΑ ΑΤΑ (ή Αλμάτι)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με την Αστάνα και σήμερα θα επισκεφθούμε σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία της σύγχρονης πρωτεύουσας, όπως την Πλατεία της Ανεξαρτησίας και το τέμενος Χαζρέτ Σουλτάν, ενώ θα περπατήσουμε στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Αστάνα, την Green Water Boulevard.

Θα έχουμε μέσα στη μέρα και χρόνο για τα ψώνια μας στο εμπορικό κέντρο Καν Σατίρ , ενώ στο μνημείο Αστάνα Μπαϊτερέκ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα για να ανέβετε και να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης.

Θα δούμε επίσης το φουτουριστικό μουσείο Νουρ Αλέμ και στη συνέχεια μεταβαίνουμε σε τοπικό εστιατόριο για δείπνο.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Άλμα Άτα (ή Αλμάτι), την προηγούμενη πρωτεύουσα του Καζακστάν. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΑΛΜΑ ΑΤΑ: Ξενάγηση

Η Άλμα Άτα είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν, πρωτεύουσα της χώρας μέχρι το 1997 και σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο.

Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την περιοχή με βόλτα στο φαράγγι Μεντέου, για να γνωρίσουμε την ιδιαίτερη τοπογραφία, από όπου θα επιστρέψουμε στην πόλη με το τελεφερίκ. Θα φτάσουμε στην κορυφή του λόφου Κοκ-Τόμπε, με τον υψηλότερο πύργο τηλεοράσεως στον κόσμο.

Επιστρέφοντας στην καρδιά της Άλμα Άτα θα δούμε το Εθνικό Μουσείο Αλμάτι, τα τεράστια μέγαρα και μνημεία, αλλά και το Πάρκο Πανφίλοφ με τον ξύλινο καθεδρικό ναό Ζίνκοφ! Ολοκληρώνοντας την ξενάγησή μας θα περάσουμε και από το λεγόμενο Πράσινο Παζάρι, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΑΛΜΑ ΑΤΑ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΣΑΡΙΝ – ΚΑΡΑΚΟΛ (Κιργιστάν)

Φεύγουμε σήμερα από την Άλμα Άτα και χαράσσουμε πορεία για το φαράγγι Τσαρίν. Είναι ένα από τα μοναδικά φυσικά μνημεία του Καζακστάν, ένα φαράγγι περίπου 12 εκατομμυρίων ετών που εκπλήσσει με τους κάθετους βράχους του, θυμίζοντας αρχαία κάστρα, που δημιουργήθηκαν από τον άνεμο, τον ήλιο και τη βροχή. Στη διάρκεια της διαδρομής μας θα ακούσουμε πολλά ενδιαφέροντα για την ιστορία και τη φύση της περιοχής, για του Καζακστάν, τη ζωή και τις παραδόσεις της χώρας.

Το θέαμα που μας προσφέρει το φαράγγι Τσαρίν είναι στα αλήθεια εντυπωσιακό: θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα και θα κάνουμε βόλτα στον λαβύρινθο της κοιλάδας των Κάστρων με τα απρόσιτα τείχη της.

Συνεχίζουμε για τα σύνορα με το γειτονικό Κιργιστάν. Μετά τις τελωνειακές διατυπώσεις, συνεχίζουμε για την πόλη του Καρακόλ. Καθοδόν η επόμενη στάση μας είναι στο ταφικό συγκρότημα Σαν-Τας, που χρονολογείται από την εποχή του Ταμερλάνουν. Άφιξη στο Καρακόλ, μεταφορά και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΚΑΡΑΚΟΛ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΖΕΤΙ-ΟΓΚΟΥΖ – ΜΠΟΚΟΝΜΠΑΓΙΕΒΟ – ΚΟΤΣΚΟΡ

Ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο τέμενος Ντουνγκάν: χτισμένο με κινεζική-ουιγουρική τεχνοτροπία, κατασκευάστηκε χωρίς τη χρήση μεταλλικών καρφιών. Θα δούμε επίσης μία παλιά ξύλινη, ορθόδοξη εκκλησία πριν αναχωρήσουμε για το φαράγγι Τζετί Ογκούζ, διάσημο για τους κόκκινους, βραχώδεις σχηματισμούς. Εδώ βρίσκεται και το – προσέξτε το όνομα!- Βουνό της Ραγισμένης Καρδιάς! Θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες (αν θέλετε μπορείτε να ανέβετε μέχρι την κορυφή του, μια πεζοπορία περίπου 20 λεπτών) για μία πανοραμική θέα του φαραγγιού. Μια μεγαλύτερη αλλά εύκολη πεζοπορία (καιρού επιτρέποντος) μπορούμε να κάνουμε και στα φαράγγια Σκάζκα, περίπου δύο ωρών.

Θα φτάσουμε στο Μποκονμπάγιεβο, στη νότια όχθη της λίμνης «του ζεστού νερού», όπως σημαίνει το όνομά της Ισσίκ Κουλ. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ορεινή λίμνη στον κόσμο, μετά τη λίμνη Τιτικάκα των Άνδεων! Στο χωριό θα γευματίσουμε στο σπίτι μιας οικογένειας, και θα φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό για σήμερα, το Κοτσκόρ όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε τοπικό κατάλυμα.

 

7η ημέρα: ΚΟΤΣΚΟΡ – ΜΠΟΥΡΑΝΑ – ΜΠΙΣΚΕΚ: Ξενάγηση

Το Κοτσκόρ είναι το κέντρο χειροτεχνίας από τσόχα στο Κιργιστάν. Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον τοπικό γυναικείο συνεταιρισμό «Χρυσά Χέρια» και να φτιάξουμε κι εμείς μαζί τους χαλιά από τσόχα!

Αναχωρούμε στη συνέχεια για το Μπισκέκ, καθοδόν όμως θα δούμε τον περίφημο Μιναρέ Μπουράνα. Κτίσμα του 11ου αιώνα, μας προσφέρει την ίδια θέα που απολάμβαναν οι ταξιδιώτες στον Δρόμο του Μεταξιού πριν αιώνες.

Στην ίδια κοιλάδα βλέπει κανείς και τα περίφημα «μπαλμπάλ», προϊσλαμικές στήλες αφιερωμένες σε πολεμιστές της εποχής.

Άφιξη στο Μπισκέκ και βόλτα στην πόλη. Χτισμένο σε υψόμετρο 800 μέτρων, το Μπισκέκ είναι μια ευχάριστη πόλη με φαρδιές λεωφόρους και επιβλητικά κτίρια σοσιαλιστικής αρχιτεκτονικής. Ιδρύθηκε το 1825 και το 1926 μετονομάστηκε σε Φρούνζε, προς τιμήν του στρατηγού Φρούνζε, στενού συνεργάτη του Λένιν. Το 1991 η πόλη ξαναπήρε το ιστορικό της όνομα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε το Κρατικό Μουσείο, που δίνει μια πλήρη εικόνα της ιστορίας και της λαογραφίας της χώρας, το Πάρκο της Νίκης και το Μνημείο του έφιππου Μανάς.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΜΠΙΣΚΕΚ: Εθνικό Πάρκο Αλά Αρχά

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και συνεχίζουμε τη γνωριμία με την περιοχή. Θα χαρούμε περισσότερο την καθημερινότητα που εκτυλίσσεται γύρω μας, δεν θα σταθούμε όμως μόνο στα κλασικά αξιοθέατα της πόλης. Θα έρθουμε λοιπόν στο φαράγγι Αλά-Αρχά, περίπου 45 χλμ. από το Μπισκέκ, για μια ευχάριστη εμπειρία hiking.

Επιστρέφοντας στο Μπισκέκ θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας στην πόλη. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΜΠΙΣΚΕΚ – πτήση για ΟΣ

Το πρωί θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για την πόλη Ος, έναν από τους ιστορικούς σταθμούς του «Δρόμου του Μεταξιού». Η Ος είναι η δεύτερη πόλη σε πληθυσμό, αλλά εκείνο που αξίζει να επισημάνουμε είναι η τοποθεσία της: ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα του Ουζμπεκιστάν και την εύφορη κοιλάδα Φεργκάνα, πολύ κοντά στα βουνά της Αρχαίας Σογδιανής, όπου αρχίζει το Τατζικιστάν, πάνω στον δρόμο για το Κασγκάρ της Κίνας.

Η πόλη βρίσκεται σε υψόμετρο 950 μ. και από τα σημεία ενδιαφέροντος ξεχωρίζουν το Ιστορικό Μουσείο και το ιερό όρος Σουλεϊμάν που θεωρείται το ιερό βουνό της Κιργιζίας. Υπήρξε ένας από τους κύριους τόπους προσκυνήματος των μουσουλμάνων και είναι η μόνη περιοχή της χώρας που ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΟΣ – ΑΝΤΙΤΖΑΝ (Ουζμπεκιστάν) – ΚΟΚΑΝΤ

Αφήνουμε την Ος και μεταφερόμαστε στα σύνορα Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν. Μετά τις διατυπώσεις στα σύνορα, συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Ουζμπεκιστάν με τελικό μας προορισμό την πόλη Κοκάντ. Πρώτα θα κάνουμε στάση στην Αντιτζάν για να δούμε το Μουσείο Μπαμπούρ.

Με την άφιξή μας στο Κοκάντ θα κάνουμε βόλτα στην πόλη για να δούμε το Παλάτι Χουντογιόρ, το τέμενος Ντζούμα και τον μεντρεσέ Νορμπούτ-Μπιγ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΚΟΚΑΝΤ – ΧΟΥΤΖΑΝΤ (Αλεξάνδρεια η Εσχάτη) - Τατζικιστάν

Σήμερα θα πραγματοποιήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές του ταξιδιού μας, μέσα από ορεινά περάσματα και κοιλάδες. Αφήνουμε το Ουζμπεκιστάν με προορισμό μας το γειτονικό Τατζικιστάν και την επαρχία Σουγκντ, δηλαδή η Σογδιανή! Το Τατζικιστάν είναι η πιο φτωχή αλλά ίσως και η πιο αυθεντική χώρα της Κεντρικής Ασίας. Διασχίζοντας χωριά και καλλιεργημένες εκτάσεις, θα συνεχίσουμε οδικώς για την Χουτζάντ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Τατζικιστάν, χτισμένη στο σημείο όπου βρισκόταν η Αλεξάνδρεια η Εσχάτη, στις όχθες του Σιρ Νταριά - Ιαξάρτη. Η ιδέα και μόνο ότι βρισκόμαστε στην πιο μακρινή από τις «Αλεξάνδρειες» είναι γοητευτική για κάθε ταξιδιώτη που μελετά την Ιστορία. Περιήγηση στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΧΟΥΤΖΑΝΤ – ΠΕΝΤΖΙΚΕΝΤ

Μόλις αφήσουμε την Χουτζάντ θα κατευθυνθούμε νότια, με προορισμό το Πεντζικέντ. Το όνομά της σημαίνει «Πέντε Χωριά», πιθανότατα από τους πρώτους οικισμούς που με την ένωσή τους σχημάτισαν την πόλη, περίπου τον 5ο μ.Χ. αι. Το Πεντζικέντ εκείνης της εποχής ήταν ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και βιοτεχνικά κέντρα της Σογδιανής. Ονομάστηκε μάλιστα «Πομπηία της Κεντρικής Ασίας». Ήταν μια εξαιρετικά οχυρωμένη, καλά οργανωμένη πόλη με παλάτι ηγεμόνα, δύο ναούς, αγορές, πλούσιες κατοικίες διακοσμημένες με πολυάριθμους πίνακες, ξύλινα και πήλινα αγάλματα αρχαίων θεών. Τα ερείπια αυτής της αρχαίας πόλης βρέθηκαν μόλις τον περασμένο αιώνα.

Φτάνοντας στο Πεντζικέντ το απόγευμα, θα δούμε τα μνημεία της αρχαίας αυτής σογδιανής πόλης, μεταξύ αυτών και το μαυσωλείο του ποιητή Ρουντακί, πατέρα της περσικής ποίησης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΠΕΝΤΖΙΚΕΝΤ – εκδρομή στις ΕΠΤΑ ΛΙΜΝΕΣ (ΜΑΡΓΚΟΥΖΟΡ)

Μια διαφορετική εμπειρία μάς περιμένει σήμερα! Από το Πεντζικέντ ξεκινάμε για μια ημερήσια εκδρομή στις απίθανες Επτά Λίμνες (ή Λίμνες Μαργκουζόρ).

Οι λίμνες αυτές βρίσκονται στο βόρειο Τατζικιστάν, κοντά στην πόλη Πεντζικέντ στους πρόποδες της οροσειράς Φαν. Σχηματίζονται κατά μήκος του ποταμού Σινγκ, στην ομώνυμη κοιλάδα. Έχουν όλες διαφορετικό υψόμετρο. Η χαμηλότερη βρίσκεται στα 1640 μέτρα και η ψηλότερη στα 2400 μέτρα. Και είναι παγετωνικές – αυτό σημαίνει ότι είναι κρυστάλλινα καθαρές και πάρα πολύ εντυπωσιακές.

Κάθε μία περιβάλλεται από απόκρημνα βουνά και έχει τη δική της ονομασία: Μιζγκόν (1640 μ.), Σογιά (1740 μ.) Γκουσόρ (1771 μ.), Νοφίν (1820 μ.), Χουρντάκ (1870 μ.) Μαργκουζόρ (2140 μ.) Χαζορχασμά (2400 μ.). H μεγαλύτερη είναι η Μαργκουζόρ, εξ ου και συχνά όλο το σύμπλεγμα αποκαλείται Λίμνες Μαργκουζόρ. Στις όχθες της έχουν ανακαλυφθεί προϊστορικά πετρογλυφικά που μαρτυρούν πως η περιοχή κατοικούνταν μάλλον από την Παλαιολιθική Εποχή, ενώ τον Μεσαίωνα, από τα βουνά που την περιβάλλουν εξορύσσονταν ημιπολύτιμοι λίθοι.

Ένα ειδικό χαρακτηριστικό των λιμνών, πέρα από την κρυστάλλινη παγετωνική καθαρότητα, είναι ότι αλλάζουν διαρκώς χρώματα. Άλλοτε είναι μπλε, άλλοτε εκτυφλωτικό τιρκουάζ κι άλλοτε μοβ – αναλόγως τον καιρό, τη θερμοκρασία και την ώρα. Η χρωματική αλλαγή οφείλεται στη μεγάλη περιεκτικότητα του νερού σε μέταλλα, νάτριο και κάλιο. Στην ξενάγησή μας θα δούμε αυτή την αλλαγή – καθεμία από τις λίμνες καθώς θα ανεβαίνουμε στην οροσειρά θα έχει διαφορετικό χρώμα. Πέριξ των λιμνών υπάρχουν και μικροί οικισμοί, οι οποίοι σκαρφαλώνουν στις απότομες πλαγιές που περιβάλλουν το νερό.

Από την πρώτη λίμνη μέχρι και την έκτη, δηλαδή από την Μιτζγκόν μέχρι και την Μαργκουζόρ θα κινηθούμε με το πούλμαν, και θα περπατήσουμε από την Μαργκουζόρ μέχρι την έβδομη, τη λίμνη Χαζορχασμά (περίπου 2 χλμ), την ψηλότερη δηλαδή λίμνη, όπου ο δρόμος τελειώνει και αρχίζει η άγρια φύση της οροσειράς Φαν.

Επιστροφή στο Πεντζικέντ, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΠΕΝΤΖΙΚΕΝΤ – ΝΤΟΥΣΑΜΠΕ: ξενάγηση

Αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν, την Ντουσαμπέ, μέσω του ιδιαίτερου ορεινού δρόμου που μας περνά και από τη γραφική σήραγγα Ανζόμπ.
Στις χώρες της Κεντρικής Ασίας ο προσδιορισμός «τατζίκ» σημαίνει «Πέρσης». Η πρωτεύουσα της μικρής αυτής χώρας είναι και το σημείο που αναδεικνύει την ιδιότυπη περσική κουλτούρα. Κοντά στις οροσειρές του Παμίρ και στα σύνορα με την Κίνα, η Ντουσαμπέ, ένα απομακρυσμένο διοικητικό κέντρο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, κρατά ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά της αυτοκρατορίας του Δαρείου. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην πόλη, με κύρια σημεία το Εθνικό Μουσείο, το παζάρι και το μουσείο παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

15η ημέρα: ΝΤΟΥΣΑΜΠΕ: ξενάγηση

Συνεχίζουμε την εξερεύνηση της Ντουσαμπέ με επισκέψεις σε αξιοθέατα της πόλης, όπως τους Βοτανικούς Κήπους, το τεϊοποτείο Ναβρούζ αλλά και το οχυρό Χισσάρ, περίπου 30 χλμ. έξω από την πόλη.

 

16η ημέρα: Ντουσαμπέ – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/4/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2999 € 820 €
  Twin Room 2999 € 820 €
  Triple Room 2999 € 820 €
  Single Room 3649 € 820 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στην Ντουσανμπέ. Ξενοδοχείο 4* στην Αστάνα και το Μπισκέκ. Στις πόλεις Αλμάτι, Ος απλά ξενοδοχεία τοπικής κατηγοριοποίησης 4* από τα καλύτερα διαθέσιμα. Στις πόλεις Καρακόλ, Κοκάντ, Χουτζάντ, Πεντζικέντ και Κοτσκόρ οι διανυκτερεύσεις στις τοποθεσίες γίνονται σε ξενώνες-επαρχιακά ξενοδοχεία με βασικές ανέσεις, καθώς μόνο αυτά διατίθενται στην περιοχή.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (από τη 2η ημέρα έως και την 15η ημέρα, δηλαδή 14 πρωινά και 14 δείπνα, και επιπλέον 3 γεύματα)
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, βίζες,  επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 540 €

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1850

12/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:40

17:15

ΤΚ 354

12/04/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΝΟΥΡ ΣΟΥΛΤΑΝ

18:35

02:20 +1

ΤΚ 255

27/04/2023

 ΝΤΟΥΣΑΜΠΕ - ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

05:25

08:50

ΤΚ 1849

27/04/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50