Skip to main content

Βιετνάμ Πανόραμα 10 ημέρες Ιούλιος- Σεπτέμβριος

Περιλαμβάνει και το Κεντρικό Βιετνάμ Διαμονή στο Δέλτα Μεκόνγκ

Αναχώρηση : 11/07, 25/07, 08/08, 22/08, 05/09, 19/09

Μια χερσόνησος ανάμεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία είναι η Ινδοκίνα. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδικού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι δυο την προίκισαν με τη μαγεία, τη θρησκεία, την τέχνη, τον πανάρχαιο πολιτισμό τους και τη σοφία τους.

Ο ποταμός Μεκόνγκ, "ο πατέρας των ποταμών" διαδραματίζει από πανάρχαιους χρόνους πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των λαών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι για την Ινδοκίνα, ότι ο Νείλος για την Αίγυπτο.

Ένα ταξίδι στο Βιετνάμ δεν είναι απλά μια περιήγηση σε μια μακρινή και εξωτική χώρα. Είναι μια ολόκληρη διαδικασία διείσδυσης στην ιστορία παλαιών αλλά και νεώτερων χρόνων, μια ιστορία πρόσφατη, σχεδόν νωπή. Good morning Vietnam…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

HMEPA: AΘHNA – ΣΑΪΓΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για τη Σαιγκόν, μέσω ενδιάμεσων σταθμών.

2η HMEPA: ΣΑΪΓΚΟΝ

Άφιξη στη Σαϊγκόν, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 3η HMEPA: ΚΑΝ ΤΟ - ΣΑΪΓΚΟΝ

Σήμερα θα απολαύσουμε την όμορφη Σαϊγκόν. Ξεκινώντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε το πρώην προεδρικό μέγαρο, την παγόδα Βινχ Νγιεμ, φθάνοντας στην τοπική αγορά Μπεν Τανχ. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Δημαρχείο της πόλης, το Θέατρο, την μικρή ‘ Νοτρ Νταμ’ και το κεντρικό ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη Γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας.Διανυκτέρευση

4η HMEPA: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΟΥ ΤΣΙ - ΧΟΪΑΝ

Επίσκεψη στα περίφημα δαιδαλώδη τούνελ του Κου τσι Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, αποτελούσαν κρησφύγετο των Bιετκόνγκ. Η περιοχή ονομαζόταν "Σιδηρούν Τρίγωνο" και ήταν η βάση του βιετναμέζικου στρατού ενάντια στους Aμερικανούς. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα.

Στην συνέχεια με πτήση μεταφερόμαστε στο Χοϊάν. Διανυκτέρευση.

5η HMEPA: ΧΟΪΑΝ - ΧΟΥΕ

Περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στην αρχιτεκτονική της Χοϊάν είναι έντονο το στοιχείο του κινεζικού πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα επισκεφθούμε το μουσείο της πόλης, τους Κινέζικους ναούς της, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα καθώς και την αγορά της πόλης. Αναχώρηση για το Χούε. Η πόλη Χουέ ήταν πρωτεύουσα του Βιετνάμ στο διάστημα 1802 - 1945. Στη Χουέ θα ξεναγηθούμε στην αυτοκρατορική πόλη όπου ζούσε η Βασιλική Οικογένεια, ενώ την παράσταση κλέβει η παγόδα Τιέν Μου, στις όχθες του ποταμού των Αρωμάτων. Συνεχίζουμε με μια κρουαζιέρα στον ποταμό των Αρωμάτων. ΄Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η HMEPA: ΧΟΥΕ – ΑΝΟΪ

Πρωινή βαρκάδα στον ποταμό των αρωμάτων φθάνοντας στην πανέμορφη 7όροφη παγόδα Τιεν Μου. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στην αυτοκρατορική πόλη όπου ζούσε η Βασιλική Οικογένεια, για να τελειώσουμε την γνωριμία μας με την πόλη στην τοπική αγορά του Ντονγκ Μπα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα του βορρά αλλά και της χώρας, Ανόι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

7η HMEPA: ANοΪ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ XAΛONΓK - ANοΪ

Πρωινή αναχώρηση για το Χάλονγκ Μπέι, όπου θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα εξερευνώντας μια πλειάδα βραχονησίδων που προβάλλουν στα καταγάλανα νερά του κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε το σπήλαιο Θιέν Κουνγκ, γνωστό ως το "σπήλαιο του παλατιού του παραδείσου". Πρόκειται για το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο σπήλαιο του Χαλόνγκ, αποτελούμενο από τρεις πελώριες αίθουσες, εξαίσια διακοσμημένες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Εάν ο καιρός το επιτρέπει μπορούμε να απολαύσουμε μια βουτιά στα σμαραγδένια νερά της θάλασσας της Νότιας Κίνας. Μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα με θαλασσινά, θα επιστρέψουμε στο Ανόι, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

 8η HMEPA: ANοΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την περιοχή με τα κυβερνητικά κτήρια και το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ (1890-1969), όπου ο αρχηγός μας θα μας μιλήσει για την ιστορία και για το σύνταγμα της χώρας. Θα επισκεφθούμε επίσης τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα και το Ναό της Λογοτεχνίας (Ναός αφιερωμένος στον Κομφούκιο), που χτίστηκε τον 11ο αιώνα και αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στην παλιά πόλη, όπου θα επισκεφθούμε τους ναούς ‘Νγκοκ Σον’. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την λίμνη Χοάν Κιέμ, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ίδρυση του Ανόι, θα περάσουμε από την Όπερα της πόλης, ένα κτίσμα με έντονες αποικιοκρατικές επιρροές, που αποτελεί αντίγραφο της όπερας του Παρισιού. Μια απολαυστική βόλτα με τα ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση  

9η HMEPA: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

10η HMEPA: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 μέρες πριν την αναχώρηση.

Κόστος Εκδρομής

Κάντε την κράτηση σας έως 28/06 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 

Αναχώρηση 11.07

1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Αναχώρηση 25.07 & 08.08, 22.08

1.299 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

Αναχώρηση 05.09 & 19.09 

1.245 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 

 

 

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου : + 662 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

η τιμη ισχυει για ελαχιστη συμμετοχη 15 ατομων. η εκδρομη πραγματοποιειται και για λιγοτερο αριθμο ατομων (ακομα και 8) και δεν ακυρωνεται. στην περιπτωση όμως μικροτερησ των 15 ατομων συμμετοχησ η εκδρομη πραγματοποιειται με επιβαρυνση 99 €. (δεν ισχυει για την αναχωρηση 08/08)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία 4* και 5* ( Επιλέγουμε από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή. Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία είναι τα ξενοδοχεία 5* )
  • Ημιδιατροφή.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (περίπου 753 ευρώ)

  • Φόροι
  • Βίζες
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.
  • Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 13:00-15:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων ως τις 12:00 της ημέρας αναχώρησης.
  • Οι αεροπορικές εταιρίες μπορούν να τροποποιήσουν τα δρομολόγια και τους τύπους των αεροσκαφών χωρίς καμιά προειδοποίηση.
  • Στα αεροπορικά ταξίδια το βάρος των αποσκευών δεν επιτρέπεται να ξεπερνά τα (20) είκοσι κιλά και οι αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν μόνο μια χειραποσκευή των (5) πέντε κιλών στην καμπίνα του αεροσκάφους. ΠΡΟΣΟΧΗ: ο κάθε επιβάτης πρέπει να φέρει τη δική του αποσκευή.
  • Όταν στο πρόγραμμα σας ορίζεται διατροφικό πακέτο ημιδιατροφής, αυτό ξεκινά με το πρωινό την επόμενη ημέρα από την πρώτη διανυκτέρευση στον προορισμό και λήγει με το δείπνο ή γεύμα της προηγούμενης ημέρας πριν την αναχώρηση.
  • Στην περίπτωση που η μετάβαση στο τελικό προορισμό γίνεται μέσω ενδιάμεσου σταθμού και περιλαμβάνει και διανυκτέρευση, αυτή γίνεται με ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας και σαν διατροφικό πακέτο περιλαμβάνει μόνο πρωινό (ακόμα και αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή)