Skip to main content

Βιετνάμ 5* Μι Σον – Φυλές Κοιλάδας Μάι Τσάου με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή και στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά 2023 Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ από 2049

Αναχωρήσεις: 22/12, 24/12

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΣΑΪΓΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα και πτήση για τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Η Σαϊγκόν πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976 με την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας. Άφιξη στον προορισμό μας την επόμενη μέρα.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη ΣΑΪΓΚΟΝ

Άφιξη στη Σαϊγκόν, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΜΙ ΤΟ – ΔΕΛΤΑ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΪΓΚΟΝ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ερχόμαστε στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νοτιο-δυτικά, στο χωριό Μι Το. Εκεί θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.

Επιστροφή στη Σαϊγκόν και γνωριμία με την πόλη. Στην ξενάγησή μας θα δούμε εξωτερικά το Μουσείο Πολέμου και το Παλάτι της Επανένωσης καθώς και την αγορά Μπεν Ταν. Δείπνο και διανυκτέρευση στη Σαϊγκόν.

 

4η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ – πτήση για ΧΟΥΕ

Πρωινό και αναχωρούμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα έχουμε χρόνο για σύντομες στάσεις ώστε να δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας.

Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν από όπου θα πετάξουμε για τη Χουέ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΧΟΥΕ (ξενάγηση – βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων) – ΧΟΪ ΑΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να γνωρίσουμε τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945. Αρχικά θα δούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Τα περισσότερα κτίρια του περιτοιχισμένου συγκροτήματος είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους πολέμους, αλλά τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά, έτσι η εικόνα της πόλης του 1800 διατηρείται ακόμα.
Η γνωριμία μας με τη Χουέ θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα.

Στη συνέχεια, μια όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Αφήνουμε πίσω μας τη Χουέ, για την αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν. Τα δρομάκια αυτής της αρχαίας πόλης χτισμένης στις εκβολές του ποταμού, είναι γεμάτα με μικρά μαγαζιά, που όταν το φως πέσει ανθίζουν από κόσμο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΜΙ ΣΟΝ – ΧΟΪ ΑΝ (περιπατητική ξενάγηση)

Όσοι ξυπνήσουν νωρίς μπορούν να δοκιμάσουν μια βουτιά στα ζεστά νερά της θάλασσας της Ν. Κίνας, μια και η Χόι Αν είναι παραλιακή.

Όλοι μαζί θα αναχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στη Χόι Αν και ξεκινάμε την περιήγηση με τα πόδια στους παραδοσιακούς δρόμους της, όπου διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό και τα κτίρια και η γραφική τους ατμόσφαιρα. Στη βόλτα μας στη Χόι Αν θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Φουκ Κιέν, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα, την παραδοσιακή κατοικία Ταν Κυ, καθώς και τη γραφική αγορά τροφίμων της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ – πτήση για ΑΝΟΪ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής. Θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα Λιν Ουνγκ για να δούμε τον ύψους 27 μέτρων Βούδα (έναν από τους τρεις Βούδες που θεωρείται πως προστατεύουν την περιοχή της Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές). Κατά την επιστροφή μας θα συναντήσουμε τον περίφημο Κήπο των Λουλουδιών, όπου θα θαυμάσουμε τα υπέροχα χρώματα και αρώματα.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο απ’ όπου θα πετάξουμε για το Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά, αλλά και της χώρας. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΧΑΛΟΝΓΚ (Κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι – Διανυκτέρευση εν πλω)

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το περίφημο Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για 2 ημέρες και 1 νύχτα στον πανέμορφο κόλπο. Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά.

Στη συνέχεια φτάνουμε στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, μια εκπληκτικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα, στολισμένη με τρία μικρά νησάκια που συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Θα έχετε την δυνατότητα, καιρού επιτρέποντος, να απολαύσετε και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες όπως: καγιάκ, κολύμπι, περιηγήσεις στα αξιοθέατα αλλά και να εξερευνήσετε την περιοχή.

Επιστρέφουμε στο πλοίο μας και απολαμβάνουμε ένα πάρτι πριν από το ηλιοβασίλεμα, συντροφιά δροσιστικών ποτών, ενώ παρακολουθείτε τη θέα του ήλιου καθώς αυτός θα βυθίζεται στον Ασιατικό κόλπο. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.

 

9η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ (ξενάγηση, παράσταση με μαριονέτες στο νερό)

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ηλίου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα. Πρωινό και χρόνος στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε το μαγευτικό αυτό τοπίο και την αξέχαστη εμπειρία που προσφέρει ο Χαλόνγκ. Επιστροφή στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι.

Ήρθε η στιγμή για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Θα δούμε τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ, καθώς και την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ, όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό Νγκοκ Σον.

Νωρίς το βράδυ μάς περιμένει μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, η οποία συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει.

Η συνέχεια μας επιφυλάσσει μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΑΪ ΤΣΑΟΥ (φυλές ΜΟΥΟΝΓΚ – ΤΑΪ ) – ΜΟΚ ΤΣΑΟΥ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ανόι και κινούμαστε προς τα δυτικά και την ενδοχώρα του Βιετνάμ για να «ανακαλύψουμε» μαζί μία άγνωστη στους πολλούς πλευρά της χώρας!

Ερχόμαστε λοιπόν στην Κοιλάδα Μάι Τσάου, μια κατάφυτη κοιλάδα που περιβάλλεται από σμαραγδένιους ορυζώνες, σε ένα άκρως χαρακτηριστικό βιετναμέζικο τοπίο απίθανης ομορφιάς, απολαμβάνοντας στη διάρκεια της εκδρομής μας υπέροχα τοπία. Θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε χωριό της τοπικής φυλής Μουόνγκ, και θα ατενίσουμε την απίστευτη θέα από το πέρασμα Τούνγκ Κε. Αργότερα θα περπατήσουμε ανάμεσα στις εκτάσεις με τους ορυζώνες και τα χωριουδάκια της περιοχής, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της Κοιλάδας και γνωρίζοντας από κοντά την κουλτούρα και την καθημερινότητα των Τάι, μία από τις τοπικές εθνότητες που ζουν στην ενδοχώρα του Βιετνάμ, και τους οποίους θα γνωρίσουμε στα χωριά Πομ Κόονγκ και Να Πον. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μοκ Τσάου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΜΟΚ ΤΣΑΟΥ – ΓΥΑΛΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΑΚ ΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για μια βόλτα (οδικώς) στη γύρω περιοχή. Θα επισκεφθούμε τη Γυάλινη Γέφυρα Μπακ Λονγκ που θεωρείται ως η μακρύτερη γυάλινη γέφυρα στον κόσμο, με συνολικό μήκος 632 μέτρων! Η αίσθηση να περπατάς πάνω στο γυαλί, σε ύψος περίπου 150 μέτρων, δύσκολα περιγράφεται με λόγια…

Συνεχίζοντας την ημέρα, θα επισκεφθούμε φυτεία τσαγιού όπου θα μάθουμε πολλά για το αγαπημένο ρόφημα των Βιετναμέζων (και όχι μόνο!) και κατόπιν θα επιστρέψουμε στο Ανόι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΑΝΟΪ (ξενάγηση) – ΝΙΝ ΜΠΙΝ – ΤΑΜ ΚΟΚ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και check out (στις 12:00). Πάμε σήμερα να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα του Βιετνάμ μέσα από την περιήγησή μας στην πόλη. Θα θαυμάσουμε τα υπέροχα γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου και θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο και τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα.

Έπειτα, αναχωρούμε προς το νότο, τα απέραντα αγροτικά τοπία της περιφέρειας του Ανόι, και το Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού.

Θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Το τοπίο έχει τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό, και καλλιεργημένο έδαφος, γι αυτό και ονομάζεται το «στεγνό Χάλονγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα σας σαγηνεύσουν. Επιστροφή στο Ανόι, δείπνο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

13η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήση με Emirates - 13 ημέρες / 10 διανυκτερεύσεις - Τιμή από 2390€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2390 € 990 €
  Twin Room 2390 € 990 €
  Triple Room 2390 € 990 €
  Single Room 3040 € 990 €

Σημείωση:

1 διανυκτέρευση στο Ντουμπάι

Extras

+ BIZA BIETNAM :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήση με Qatar - 13 ημέρες / 10 διανυκτερεύσεις - Προσφέρεται Παραμονή στο πολυτελές lounge στην Ντόχα στην επιστροφή - Τιμή από 2149€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Twin Room 2149 € 990 €
  Double Room 2149 € 990 €
  Triple Room 2149 € 990 €
  Single Room 2859 € 990 €

Extras

+  :  25 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Πτήση με Turkish Airlines - 13 ημέρες / 10 διανυκτερεύσεις - Τιμή από 2049€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2049 € 990 €
  Twin Room 2049 € 990 €
  Triple Room 2049 € 990 €
  Single Room 2699 € 990 €

Extras

+ BIZA BIETNAM :  25 €

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* (4* στο Μοκ Τσάου).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και την ημέρα αποβίβασης από την κρουαζιέρα, όπου περιλαμβάνεται brunch στο κρουαζιερόπλοιο.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
  • Εκδρομή στο χωριό Μι Το στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
  • Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
  • Βίζα Βιετνάμ: 25€ πληρώνεται από εδώ

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

EK 210

22/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:55

00:20 +1

Διανυκτέρευση στο Ντουμπάι

EK 392

23/12/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΪ  -  ΣΑΪΓΚΟΝ

09:40

19:35

EK 395

03/01/2024

ΑΝΟΪ  - ΝΤΟΥΜΠΑΪ

00:40

05:20 +1

EK 209

03/01/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:50

15:25

13 ημέρες / 10 διανυκτερεύσεις

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από –  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

TK1846

24/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

21:05

23:40

TK 162

25/12/2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -  ΣΑΪΓΚΟΝ

02:20

16:15

TK 165

04/01/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22:30

05:30 +1

TK1843

05/01/2024

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:30

09:00

13 ημέρες / 10 διανυκτερεύσεις