Skip to main content

Καμπότζη (Πέρα από το Άνγκορ) |Με Μπανγκόκ και Σιγκαπούρη | Καλοκαίρι – Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ από 1999

Αναχωρήσεις: 27/6, 12/7, 26/7, 2/8, 16/8, 11/8

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Σιγκαπούρη

Το ταξίδι μας ξεκινάει με συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και προορισμό μας τη φουτουριστική Σιγκαπούρη. Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης είναι ένα νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί, με μήκος 37 περίπου χλμ. από την ανατολική μέχρι τη δυτική του άκρη και πλάτος 22 χλμ. και άλλες 58 νησίδες, που βρίσκονται κάτω από τη νότια Μαλαϊκή χερσόνησο. Η «Νέα Υόρκη» της Νοτιοανατολικής Ασίας -όπως την έχουν χαρακτηρίσει- σίγουρα θα σας κερδίσει με τον κοσμοπολίτικο αέρα και την ακατανίκητη τάση για ανάπτυξη. Απολαύστε μία σύγχρονη μεγαλούπολη στα καλύτερά της!

 

2η ημέρα: Άφιξη στη Σιγκαπούρη

Θα αφιχθούμε στη Σιγκαπούρη των αντιθέσεων και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο για να τακτοποιηθούμε και να διανυκτερεύσουμε. Για όσους το επιθυμούν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και φυσικά τη νυχτερινή ζωή της. Ο Έλληνας αρχηγός της αποστολής μας είναι πάντα διαθέσιμος για πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που επισκεπτόμαστε. Ρωτήστε τον και εκείνος θα σας βοηθήσει να φτάσετε στα καλύτερα μέρη του προορισμού σας!

 

3η ημέρα: Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η ξενάγησή μας σε αυτή τη φανταστική χώρα που ολόκληρη βρίσκεται μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της «Πόλης του Λιονταριού». Η Σιγκαπούρη προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Η χώρα που σχεδόν ακουμπά στον Ισημερινό συνδυάζει την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο ζωής.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων (77% Κινέζοι, 14% Μαλαίσιοι, 8% Ινδοί, 1% Ευρασιάτες), που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Έτσι η πόλη έχει αντίστοιχα την Ινδική, την Κινεζική και τη Μαλαϊκή συνοικία. Στην περιοχή της Μικρής Ινδίας ο αέρας μοσχομυρίζει από ανθισμένες γιρλάντες, μπαχαρικά και σαφράν, ενώ η μουσική του σιτάρ (έγχορδο ινδικό μουσικό όργανο) σε μεταφέρει σε άλλες εποχές.

Όλη η περιοχή της Κινεζικής Συνοικίας κοσμείται από ναούς και παραδοσιακά καταστήματα.

Στο Μαλαισιανό κομμάτι βρίσκεται το Malay Heritage Center, η Αγορά και τα μαγαζάκια με τις ξυλόγλυπτες, περίτεχνες επενδύσεις. Στους κεντρικούς δρόμους Victoria, Arab & Bridge, στη συμβολή των οποίων ξεχωρίζει το επιβλητικό Τζαμί του Σουλτάνου, πλήθος από μαγαζάκια και καφέ δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα.

Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Ελεύθερη μέρα στη Σιγκαπούρη

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Με παραδοσιακό ξύλινο σκάφος Sampan μπορούμε να πλεύσουμε στην περιοχή Boat Quay για να απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια από τις δεκάδες ταβέρνες και υπαίθρια εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι ή για μια άλλη άποψη των εντυπωσιακών ουρανοξυστών της μεγαλούπολης, απέναντι από το Βικτώρια & Άλμπερτ Συναυλιακό Κέντρο, με το άγαλμα του Σερ Στάμφορντ Ράφλες να κοσμεί τον χώρο μπροστά από το ποτάμι. Υπάρχουν πάρα πολλά πλωτά εστιατόρια που υπόσχονται γαστρονομικές απολαύσεις al fresco, τόσο για το μεσημεριανό σας γεύμα όσο και για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. Σπεσιαλιτέ το φρέσκο ψάρι με κάρυ, σερβιρισμένα με ρύζι πάνω σε φύλλα μπανάνας, συνοδεία ντόπιας μπίρας.

Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Πνομ Πενχ – Σίχανουκβιλ

Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Πνομ Πενχ, την πρωτεύουσα της Καμπότζης. Από εκεί θα ταξιδέψουμε απευθείας για το Σίχανουκβιλ, μια απόσταση περίπου 3,5 ωρών οδικώς, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Οι παραλίες της Σίχανουκβιλ (Sihanoukville) στα νότια της Καμπότζης είναι ένας ανερχόμενος προορισμός της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πόλη περιτριγυρίζεται από τον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για πολύ όμορφες αμμώδεις παραλίες με δυνατότητα εκδρομών στα διπλανά νησάκια για κολύμπι και σνόρκελινγκ. Γίνονται επίσης εκδρομές σε ψαροχώρια και εθνικά πάρκα, όπως το πάρκο Ρεαμ, αλλά και σε γοητευτικούς καταρράκτες, όπως ο Κμπαλ Τσάι. Στην πόλη υπάρχουν πολλά μπαράκια και εστιατόρια, που όταν πέσει η νύχτα δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για διασκέδαση.

 

6η ημέρα: Νησιά Κοχ Ρονγκ και Κοχ Ρονγκ Σάνλεουμ

Μετά το πρωινό μας θα απολαύσουμε μια μοναδική κρουαζιέρα με ιδιωτικό σκάφος για να επισκεφθείτε το Κοχ Ρονγκ και το Κοχ Ρονγκ Σάνλεουμ, όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε και να ψαρέψουμε, ενώ θα γευματίσουμε εν πλω. Στα νησιά αυτά θα κολυμπήσουμε σε απίθανα γαλαζοπράσινα νερά, με τους φοίνικες να φτάνουν κυριολεκτικά μέχρι τη θάλασσα, ενώ ο βυθός θα μας μαγέψει. Πρόκειται για τόπους παρθένους όπου η ανθρώπινη παρέμβαση είναι πραγματικά πολύ μικρή.

Διανυκτέρευση στο Κοχ Ρόνγκ.

 

7η ημέρα: Κάμποτ – Εθνικό Πάρκο Μποκόρ – Πνομ Πενχ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το Κάμποτ, μια πόλη στον ποταμό Πρίεκ Τύεκ Τσου στη νότια Καμπότζη. Είναι γνωστό για τις φυτείες πιπεριάς και τα χωράφια αλατιού. Πολλά κτίρια χρονολογούνται από την εποχή της Αποικιοκρατίας, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνητικού οικήματος. Πλέον στεγάζει το Μουσείο Κάμποτ, το οποίο διαθέτει δεκάδες εκθέματα για την ιστορία της πόλης. Στα δυτικά συναντάμε το Εθνικό Πάρκο Μποκόρ, του οποίου η άγρια ζωή σε συνδυασμό με τη χλωρίδα της περιοχής θα μας εντυπωσιάσει. Θα επισκεφτούμε το άγαλμα της βουδιστικής θεότητας Λοκ Υεάι Μάο, τον ναό Βατ Σαμπόβ Πραμ, τους καταρράκτες Πόποκβιλ, αλλά και τα κτίρια των Γαλλικών καζίνο.

Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στην πρωτεύουσα της Καμπότζης, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

 

8η ημέρα: Πνομ Πενχ – Σιέμ Ρεπ

Μετά το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε στην Πνομ Πενχ και θα γνωρίσουμε μερικά από τα σπουδαιότερα αξιοθέατά της, όπως το Βασιλικό Παλάτι, την Ασημένια Παγόδα, με το δάπεδο κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια, βάρους ενός κιλού το καθένα. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στο Μουσείο Τουόλ Σλένγκ (κτίριο που κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ στέγαζε φυλακές) και στο Μνημείο Ανεξαρτησίας, ενώ θα κάνουμε τα ψώνια μας στην πολυσύχναστη Νέα Κεντρική Αγορά, το Εθνικό Μουσείο και τον Λόφο Βατ Πνομ. Αργότερα θα μεταφερθούμε με λεωφορείο στο Σιέμ Ρεπ, όπου συγκεντρώνονται τα περισσότερα και λαμπρότερα δείγματα του πολιτισμού των Χμερ.

Θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας όπου θα διανυκτερεύσουμε.

 

9η ημέρα: Νότια Πύλη του Άνγκορ Τομ

Μετά το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στη Νότια Πύλη του Άνγκορ Τομ. Σειρά σήμερα έχει ο ναός Μπαντεάι Σαμρέ και η λεγόμενη «Ακρόπολη των Γυναικών» ή Μπαντεάι Σρέι, του 10ου αι., από τα εξοχότερα δείγματα αρχιτεκτονικής των Χμερ. Επιστρέφοντας στη βάση μας θα περάσουμε από όμορφα γραφικά χωριά, ενώ το απόγευμα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας με επισκέψεις στους ναούς Πρε Ρουπ (αφιερωμένος στον θεό Σίβα), Ιστ Μεμπόν, Τα Σομ, Νεάκ Πεάν, Πρέα Καν και Μπακσέι Τσαμκρόνγκ. Το τέλος της ξενάγησής μας θα έρθει αργά το απόγευμα, οπότε θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

 

10η ημέρα: Περιήγηση στη λίμνη Τόνλε Σαπ και στο Άνγκορ Βατ

Η σημερινή μέρα είναι μέρα εκδρομής σε μερικά από τα ωραιότερα σημεία της περιοχής. Θα επισκεφτούμε τη λίμνη Τόνλε Σαπ, τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Νοτιοανατολική Ασία και ένα από τα πιο ποικιλόμορφα και παραγωγικά οικοσυστήματα στον κόσμο, που χαρακτηρίστηκε ως Αποθεματικό Βιόσφαιρας από την UNESCO το 1997 λόγω της υψηλής βιοποικιλότητάς της. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο χωριό Τσόνγκ Κνεάς, το Λες Αρτισάν ντ’ Ανγκόρ, το Παγκόσμιο Έβδομο Θαύμα του Ανγκόρ Βατ και την αγορά του Σιέμ Ρεπ. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

 

11η ημέρα: Ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας των Χμερ Κοχ Κερ και στον ναό του Μπενγκ Μελέα

Πρωινή εξόρμηση κατά την οποία θα «εισβάλλουμε» στη ζούγκλα και την πυκνή βλάστηση για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Κοχ Κερ (Koh Ker). Πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Χμερ κατά τον μακρινό 10ο αι. (από το 928 έως το 944), το Κοχ Κερ, ένας απίστευτα εντυπωσιακός αρχαιολογικός θησαυρός που φημίζεται και για κάτι ακόμα πέρα από την προφανή αξία και το κάλλος του: μέχρι πολύ πρόσφατα ο χώρος παρέμεινε άγνωστος και ανεξερεύνητος, παραδομένος στην επέκταση της βλάστησης που σήμερα έχει γίνει κομμάτι του ίδιου του μνημείου. Παρ’ όλα αυτά δεν κατέρρευσε και γενικά οι φθορές που έχει υποστεί από την πάροδο του χρόνου δεν είχαν καταστροφική επίδραση, με αποτέλεσμα σήμερα να θαυμάζουμε τη μοναδική πυραμίδα της Νοτιοανατολικής Ασίας σε εξαιρετική κατάσταση!

Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Σιεμ Ρεπ, ενώ καθ’ οδόν επισκεπτόμαστε τον Μπενγκ Μελέα, ένα ναό τόσο εντυπωσιακό όσο και αμφιλεγόμενο: ο λόγος είναι πως ο ναός έχει σκοπίμως «αφεθεί στην τύχη του» από τους αρχαιολόγους, επιτρέποντας δηλαδή τη βλάστηση της ζούγκλας να αναπτυχθεί τριγύρω του, πρακτική με την οποία πολλοί δεν συμφωνούν, ωστόσο επικράτησε. Ως αποτέλεσμα, η ζούγκλα σταδιακά καταπίνει τον ναό που έχτισε τον 11ο αι. ο βασιλιάς Σουριαβαρμάν Β’.
Διανυκτέρευση στο Σιεμ Ρεπ.

 

12η ημέρα: Πτήση για Μπανγκόκ

Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπανγκόκ. Η ξενάγησή μας ξεκινάει με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την τρίτη κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, τον Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.
Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό.
Συνεχίζουμε για τον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας.
Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Ελεύθερη μέρα στη Μπανγκόκ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσουμε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις.

 

14η ημέρα: Μπανγκόκ

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην ιδιαίτερη αυτή πόλη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής μας.

 

15η ημέρα: Πτήση επιστροφής – Άφιξη στην Αθήνα

Πλούσιοι σε αναμνήσεις, επιστρέφουμε στην Αθήνα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ταξίδι μας.

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1999 € 895 €
  Twin Room 1999 € 895 €
  Triple Room 1999 € 895 €
  Single Room 2799 € 895 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα- Πτήση με Lufthansa - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 895 €
  Twin Room 2199 € 895 €
  Triple Room 2199 € 895 €
  Single Room 2999 € 895 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2299€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2299 € 895 €
  Twin Room 2299 € 895 €
  Triple Room 2299 € 895 €
  Single Room 3099 € 895 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  2/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2299€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2299 € 895 €
  Twin Room 2299 € 895 €
  Triple Room 2299 € 895 €
  Single Room 3099 € 895 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα- Πτήση με Emirates- 13 νύχτες με μία νύχτα στο Μπανγκοκ - Τιμή από 2499€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2499 € 895 €
  Twin Room 2499 € 895 €
  Triple Room 2499 € 895 €
  Single Room 3299 € 895 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2399 € 895 €
  Twin Room 2399 € 895 €
  Triple Room 2399 € 895 €
  Single Room 3199 € 895 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:

Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία

γεύματα στο αεροπλάνο

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* εκτός από το Κοχ Ρονγκ που είναι απλό ξενοδοχείο με βασικές ανέσεις
  • Ημιδιατροφή στην Καμπότζη, πρωινό σε Σιγκαπούρη και Μπανγκόκ
  • Έλληνας αρχηγός – αντιπρόσωπος καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη ενδέχεται ο αρχηγός να είναι μαζί μας μόνο κατά τις ξεναγήσεις και τις μεταφορές και τις υπόλοιπες ημέρες να βρίσκεται εκεί για να σας δώσει οδηγίες για το πώς θα κινηθείτε στην πόλη. Στην Καμπότζη ο αρχηγός θα είναι συνεχώς μαζί σας.
  • Ξενάγηση στα σπουδαιότερα αξιοθέατα όλων των χωρών με έμφαση στον πολιτισμό και τα μοναδικά φυσικά τοπία
  • Ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως εσείς επιθυμείτε
  • Κόστος καθορισμένο ήδη από την Αθήνα, ώστε να μην σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:895 €
  • Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία.
  • γεύματα στο αεροπλάνο

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1279

27/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:55

16:00

LH 778

27/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

OS 026

10/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΒΙΕΝΝΗ

23:40

05:35 (+1)

OS 807

11/07/2023

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

07:00

10:10

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1283

12/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

12/07/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

25/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

26/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

08/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

09/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

02/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

02/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

15/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

16/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1755

03/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

20:55

LH 790

03/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

13/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

14/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕK 210

08/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

ΕK 354

09/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

ΕK 375

22/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:55

13:00

ΕK 103

22/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

ΕΚ 354

12/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

ΕΚ 375

25/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:55

13:00

ΕΚ 103

26/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1283

16/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

16/08/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

29/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

30/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1283

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

04/10/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

17/10/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

18/10/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05