Skip to main content

Βιετνάµ 5*, Μι Σον Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2016 από 1099,00

Με το χωριό My Tho στο ∆έλτα του Μεκόνγκ, τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο
My Son - και 2 ∆ιανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν

Αναχωρήσεις: 03,17.06 (11ήµ.), 07.07 (11ήµ.), 22.07 (12ήµ.), 01,09.08 (11ήµ.), 22.08 (11ήµ.),                                
06,20.09, 04,25.10, 08,22.11, 06.12        
11,12 Ηµέρες

 

  • Με ξενοδοχεία 5* και γεύµατα µέσα στα ξενοδοχεία
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο του Ανόι                                
  • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισµού των Chams                                                                                  
  • Εκδροµή στο χωριό Μι Το (My Tho), στην περιοχή του ∆έλτα του Μεκόνγκ

Ινδοκίνα...Μια χερσόνησος ανάµεσα στον Κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία. Στη µια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύµατα του Ινδικού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι δυο την προίκισαν µε τη µαγεία, τη θρησκεία, την τέχνη, τον πανάρχαιο πολιτισµό τους και τη σοφία τους.Ο ποταµός Μεκόνγκ, "η µητέρα των ποταµών" διαδραµατίζει από πανάρχαιους χρόνους πολύ σηµαντικό ρόλο στη ζωή των λαών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι για την Ινδοκίνα, ότι ο Νείλος για την Αίγυπτο

1η HMEPA: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (ΣΑΪΓΚΟΝ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για το Χο Τσι Μινχ (ή Σαϊγκόν, όπως ονοµαζόταν παλιότερα), µέσω ενδιάµεσου σταθµού.

2η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ

Άφιξη στο Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν). Ακολουθεί σύντοµη περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε το Παλάτι της Επανένωσης (τ. Προεδρικό µέγαρο) και την αγορά Μπεν Ταν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

3η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ (Ξενάγηση)

Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε για το χωριό Κου Τσι, όπου θα επισκεφθούµε τα περίφηµα δαιδαλώδη τούνελ του. Κατά τη διάρκεια του πολέµου του Βιετνάµ, αποτελούσαν κρησφύγετο των Βιετκόνγκ. Η περιοχή ονοµαζόταν "Σιδηρούν Τρίγωνο" και ήταν η βάση των βιετναµέζων ανταρτών ενάντια στους Αµερικανούς. Στα εκθέµατα του τοπικού µουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέµου, που άφησε ανεξίτηλα τα σηµάδια του στη χώρα. Μετά την επίσκεψή µας, θα επιστρέψουµε στο Χο Τσι Μινχ για να συνεχίσουµε µε την ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε την παγόδα Βιν Νγιέµ, το παλαιό ∆ηµαρχείο της πόλης, την Όπερα, τη µικρή "Νοτρ Νταµ" και το θαυµάσιο κεντρικό ταχυδροµείο, κτίρια τα οποία σηµατοδοτούν την έντονη Γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

4η HMEPA: ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΜΙ ΤΟ - ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ - ΝΤΑΝΑΝΓΚ - ΧΟΪ ΑΝ

Στο επίκεντρο της σηµερινής µας ηµέρας βρίσκεται η περιοχή γύρω από το ∆έλτα του ποταµού Μεκόνγκ. Θα επιβιβαστούµε σε πλοιάριο για να δούµε την πλωτή τοπική ψαραγορά και στη συνέχεια µε αµαξάκι που σέρνει άλογο, θα επισκεφθούµε το παραδοσιακό χωριουδάκι Μι Το. Επιστροφή οδικώς στη Χο Τσι Μινχ και µεταφορά στο αεροδρόµιο για την πτήση µας µε προορισµό το Ντανάγκ, µεγάλο και σηµαντικό λιµάνι στο κεντρικό Βιετνάµ. Άφιξη στο Ντανάγκ και µεταφορά οδικώς στο Χόι Αν. Άφιξη στο Χόι Αν, µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

5η HMEPA: ΧΟΪ ΑΝ - ΜΙ ΣΟΝ - ΧΟΪ ΑΝ

Πρωινή αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Μι Σον, σηµαντικότατο µνηµείο του πολιτισµού των Chams. Ο χώρος που βρίθει από θρησκευτικά και διοικητικά κτίσµατα ινδουιστικής επιρροής, έχει ενταχθεί από την Unesco στη λίστα της Παγκόσµιας Κληρονοµιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας στο Χόι Αν. ∆ιανυκτέρευση.

6η HMEPA: ΧΟΪ ΑΝ (πεζή ξενάγηση) - ΧΟΥΕ

Το Χοϊ Αν ήταν ένα από τα σηµαντικότερα εµπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας στο διάστηµα µεταξύ 16ου και 18ου αιώνα. Η πόλη παρουσιάζει ένα µοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ, µε έντονες Βιετναµέζικες, Κινεζικές και Ιαπωνικές επιρροές. Στη πεζή ξενάγηση µας στους παραδοσιακούς δρόµους της παλιάς πόλης θα επισκεφθούµε τον Κινέζικο ναό Phuc Kien, την περίφηµη Ιαπωνική Γέφυρα, καθώς και τη γραφική αγορά της πόλης. Στη συνέχεια αναχωρούµε οδικώς για τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστηµα 1802-1945. Άφιξη στο ξενοδοχείο µας και τακτοποίηση στα δωµάτια. ∆ιανυκτέρευση.

7η HMEPA: ΧΟΥΕ (Ξενάγηση) - ΑΝΟΪ (Παράσταση µε Μαριονέτες στο Νερό)

Το πρωί θα ξεκινήσουµε την ξενάγησή µας µε την Απαγορευµένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η Βασιλική Οικογένεια. Ακολουθεί µια σύντοµη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα, ενώ το απόγευµα µια όµορφη βαρκάδα στον Ποταµό των Αρωµάτων, θα µας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σηµαντικό θρησκευτικό µνηµείο της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για το Ανόι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Το βράδυ µας επιφυλάσσει µια υπέροχη έκπληξη: µια εντυπωσιακή παράσταση µε µαριονέτες στο νερό, µια µοναδική µορφή βιετναµέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και τους µύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού.

8η HMEPA: ΑNΟΪ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ XAΛONΓK - ANΟΪ

Πρωινή αναχώρηση για το Χάλονγκ Μπέι, που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι. Η τοποθεσία, λόγω της εντυπωσιακής οµορφιάς της, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσµιας Κληρονοµιάς. Φθάνοντας θα επιβιβαστούµε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουµε µια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάµεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σµαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα µοναδικό θέαµα, που θα µείνει για πάντα χαραγµένο στη µνήµη µας. ∆εν θα παραλείψουµε να επισκεφθούµε το σπήλαιο Τιέν Κουνγκ, γνωστό ως το "σπήλαιο του Ουρανού". Είναι το µεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό σπήλαιο του Χαλόνγκ, αποτελούµενο από τρεις µεγάλες αίθουσες, εξαίσια διακοσµηµένες µε σταλακτίτες και σταλαγµίτες. Μετά από ένα πλούσιο γεύµα µε θαλασσινά, επιστρέφουµε στο Ανόι, όπου θα διανυκτερεύσουµε.

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΟΪ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΑΜ ΚΟΚ - ΑΝΟΪ

Πρωινή αναχώρηση για το Νιν Μπιν µέσα από µια πανέµορφη διαδροµή, που µας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουµε µερικά από τα µαγευτικά τοπία της Ινδοκίνας και να έλθουµε σε επαφή µε την αγροτική ζωή της χώρας. Θα επισκεφθούµε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάµ, την Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του ∆έλτα του Κόκκινου ποταµού. Συνεχίζουµε για το Ταµ Κοκ, όπου θα κάνουµε µια απολαυστική βόλτα µε παραδοσιακές βάρκες (σαµπάνς) στο ποτάµι. Η γαλήνη του τοπίου µε τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα µας σαγηνεύσει. Επιστροφή στο Ανόι. ∆ιανυκτέρευση.
 

10η HMEPA: ΑΝΟΪ (Ξενάγηση) - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυµάσουµε τα υπέροχα Γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου και θα επισκεφθούµε το επιβλητικό µαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αµέριστου σεβασµού για τους Βιετναµέζους, καθώς και το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια θα δούµε τη διάσηµη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα και τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήµιο του Βιετνάµ. Συνεχίζουµε µε την πανέµορφη λίµνη Χόαν Κιέµ, όπου θα επισκεφθούµε το Ναό Νγκοκ Σον. Μια απολαυστική βόλτα µε ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δροµάκια της παλιάς πόλης, συµπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουµε αποκοµίσει. Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση επιστροφής µέσω ενδιάµεσου σταθµού.

11η HMEPA: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το παραπάνω πρόγραµµα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενηµερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ηµέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
 
**Super Τιµή**
Για τις 11 πρώτες συµµετοχές

Όλα τα ξενοδοχεία είναι 5* και τα γεύµατα δίδονται µέσα στα ξενοδοχεία - πολύ σηµαντικό για την ποιότητα των γευµάτων στο Βιετνάµ, παρόλο που είναι πολύ πιο ακριβά από τα τοπικά εστιατόρια.

Για την Αναχώρηση: 22.07 (12ήµερο)*
Σηµείωση: Το12ήµερο πρόγραµµα έχει µια επιπλέον ∆ιανυκτέρευση στο Ανόι µε Ηµιδιατροφή
Άτοµο σε ∆ίκλινο
1.199 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου
+ 520 €
Για τις Αναχωρήσεις: 01.08, 09.08, 22.08 (11ήµερa)
Άτοµο σε ∆ίκλινο
1.099 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου
+ 420 €
Για τις Αναχωρήσεις: 03,17.06, 07.07,06,20.09, 04,25.10, 08,22.11, 06.12
Άτοµο σε ∆ίκλινο
1.260 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου
+ 420 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης µε ενδιάµεσο σταθµό Ξενοδοχεία 5*
  • Ηµιδιατροφή καθηµερινά µέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύµατος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι. Στην Ντόχα (όταν οι πτήσεις είναι µε Qatar), λόγω αργοπορηµένης άφιξης, δεν προσφέρεται δείπνο/πρωινό Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα
  • Εκδροµή στο Ταµ Κοκ (από το Ανόι)
  • Εκδροµή στο χωριό Μι Το στη περιοχή του ∆έλτα του Μεκόνγκ Εκδροµή και Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι Θέαµα µε µαριονέτες στο νερό
  • Κρουαζιέρα στον Ποταµό των Αρωµάτων στη Χουέ Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάµ (Ντανάγκ, Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα µαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέµορφες παραλίες του Βιετνάµ
  • Τοπικός ξεναγός Έλληνας έµπειρος αρχηγός (ανάλογα µε την αναχώρηση, µπορεί να σας περιµένει στην Ασία) Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ∆ωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίµων, φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισµού λόγω ατυχήµατος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήµατος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρµακευτικές και νοσοκοµειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τµήµα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε µια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 820 €
  • Βίζα που πληρώνεται τοπικά: 45 $

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΕΚ∆Ι∆ΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 $
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Παρακαλούµε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συµβούλου (πωλητή), µε τον οποίο έχετε συνοµιλήσει
  • Χωρίς την άµεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα µπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαµβάνει στα προγράµµατά του. Αν δεν έχετε e-mail, µπορείτε να προσκοµίσετε µια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία µας.
  • Κράτηση γίνεται µόνο µε τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση µε ταχυδροµικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συµπεριλάβετε και άλλα άτοµα στην κράτησή σας, θα πρέπει να µας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται µόνο µε κατάθεση της προκαταβολής.


ΠΤΗΣΕΙΣ

Αναχωρήσεις: 22.07, 01.08, 09.08, 12.08
TK 1844    ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ    22.25-23.55
TK168    ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΣΑΪΓΚΟΝ    02.20-16.20
TK166    ΑΝΟΪ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ    16.50-04.15 (+1)
TK 1845    ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ    06.55-08.25
Υπόλοιπες Αναχωρήσεις    
QR 212    ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΧΑ    20.20-00.40 (+1)
QR 970    ΝΤΟΧΑ-ΣΑΪΓΚΟΝ    02.20-13.55
QR 835    ΑΝΟΪ-ΝΤΟΧΑ    17.30-23.05
∆ιανυκτέρευση στην Ντόχα
QR 211    ΝΤΟΧΑ-ΑΘΗΝΑ    14.50-19.20