Skip to main content

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας Πάσχα 2020 από 1190,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:14 – 21/ΑΠΡ 2020

8 ημέρες

 1η ημέρα: Αθήνα– Πτήση για Ινδία  

Αναχώρηση από την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 2η ημέρα:  Άφιξη και ξενάγηση στο Δελχί

Namaste! Πρωινή άφιξη στο Δελχί. Συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, θα ξεκινήσουμε με την ξενάγηση του Παλιού Δελχί, περνώντας από το κόκκινο φρούριο, θα επισκεφθούμε το τζαμί Jama και το ναό Raj.  Στο νέο Δελχί, θα επισκεφθούμε την πύλη της Ινδίας, το προεδρικό μέγαρο, το μαυσωλείο του Χουμαγιούν και το Qutab Minar. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 3η ημέρα: Δελχί – Άγκρα

Πρόγευμα. Σήμερα θα αναχωρήσουμε οδικώς (απόσταση: 205 χμ/ διάρκεια: 3-4 ώρες) για την πόλη Άγκρα, κέντρο της τέχνης και της επιστήμης, του εμπορίου και της κουλτούρας. Στη διαδρομή θα κάνουμε στάση με επίσκεψη του ναού Akshardham, που συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο θαυμαστών του κόσμου, συνδυάζοντας στοιχεία νεωτερικότητας με το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ του τόπου. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.  Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το πιο διάσημο αξιοθέατο της Ινδίας και μνημείο αγάπης, το περίφημο Ταζ Μαχάλ. Γνωστό για τα λευκά του μάρμαρα, τις κλασικές του γραμμές και τον πολύτιμο εσωτερικό του διάκοσμο, το μνημείο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της δεύτερης συζύγου του αυτοκράτορα Mumtaz Mahal, η οποία πέθανε στη γέννηση του παιδιού τους. Χτίστηκε στα μέσα του 17ου αιώνα και αρχιτεκτονικά θεωρείται το ωραιότερο ταφικό μνημείο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Άγκρα

Πρόγευμα και ξενάγηση της πόλης.  Θα επισκεφθούμε το περίφημο φρούριο της Άγκρα με την τάφρο του, κοντά στο κέντρο της πόλης με τα διπλά του τείχη και το μαργαριταρένιο τζαμί, ένα από τα ομορφότερα της Ινδίας. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε ζωντανό θέαμα “Mohebet e Taj” στο Kalakriti. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 5η ημέρα: Τζαϊπούρ –  Φατεχπούρ Σιχρί – Άγκρα  

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την κόκκινη πόλη της Τζαϊπούρ (απόσταση: 240 χμ/ διάρκεια: 5-6 ώρες)  με ενδιάμεση στάση και περιήγηση του Φατεχπούρ Σιχρί, ένα εντυπωσιακό φρούριο φάντασμα, το οποίο εγκαταλείφθηκε μόλις δεκαπέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωσή του, λόγω έλλειψης νερού. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην πόλη Τζαϊπούρ, άφιξη και μεταφορά σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας παραμένει στη διάθεση σας, όπου προτείνουμε μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης με τα υπαίθρια παζάρια όπου θα βρείτε χαλιά, χρυσοκέντητα υφάσματα και καλής ποιότητας δερμάτινα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 6η ημέρα: Τζαϊπούρ  

Πρόγευμα και ξεκινάμε την ολοήμερη ξενάγηση μας στην πόλη της Τζαϊπούρ. Θα επισκεφθούμε την αρχαία πρωτεύουσα Αμπέρ και το ομώνυμο φρούριο-παλάτι του 17ου αιώνα. Θα περάσουμε την κεντρική είσοδο του φρουρίου, ανεβαίνοντας στο λόφο πάνω στη ράχη ελεφάντων, φέρνοντας στο νου μας τις πομπές των μαχαραγιάδων. Η γνωριμία μας συνεχίζεται με την πόλη της Τζαϊπούρ, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι Hawa Mahal ή αλλιώς “Παλάτι των Ανεμών”, το παλάτι της πόλης, όπου σήμερα στεγάζει τη βασιλική οικογένεια και μουσεία με εξαιρετικές συλλογές όπλων, υφασμάτων και πολυτίμων έργων τέχνης, και την επίσκεψη του αστεροσκοπείου Jantar Mantar. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 7η ημέρα: Τζαϊπούρ-Δελχί

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε οδικώς πίσω για το Δελχί (απόσταση: 242 χμ/ διάρκεια: 4-5 ώρες). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στην πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 8η ημέρα: Δελχί – Πτήση επιστροφής στην Αθήνα

Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Τα ξενοδοχεία μας

 

Περιοχή

Ημ/νίες

Ξενοδοχεία 5*

Διαν/σεις

Διατροφή

Δελχί

15-16/ΑΠΡ

Taj Vivanta Dwarka ή παρόμοιο

1

Ημιδιατροφή

Άγκρα

16-18/ΑΠΡ

Crystal Sarovar ή παρόμοιο

2

Ημιδιατροφή

Τζαϊπούρ

18-20/ΑΠΡ

Holiday Inn ή παρόμοιο

2

Ημιδιατροφή

Δελχί

20-21/ΑΠΡ

Taj Vivanta Dwarka ή παρόμοιο

1

Ημιδιατροφή

 

Τιμές και Παροχές

 

Παχαλινή Αναχώρηση

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 

14 – 21/ΑΠΡ

Σε δίκλινο/ τρίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου

Deluxe πακέτο 5*

1.190 €

+195 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (330 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα περιηγήσεων στην Ινδία
  • Όλες οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους & αξιοθέατα, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Βόλτα – ανάβαση με ελέφαντα στο φρούριο Αμπέρ στο Τζαϊπούρ
  • Επαγγελματίας τοπικός ξεναγός - συνοδός
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

 Δεν Περιλαμβάνονται

Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, Έξοδα προσωπικής φύσεως, Τουριστική βίζα Ινδίας (75 € ανά άτομο)

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιλαμβάνονται

- Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση από και προς την Αθήνα φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Για αναχώρηση από την Αθήνα έχει υπολογιστεί ο οικονομικότερος ναύλος της Turkish Airlines (περιλαμβανόμενοι Φόροι 330 €)

- Διαμονή σε ξενοδοχεία επιλογής σας με την αντίστοιχη διατροφή

- Μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο και τα ξενοδοχεία και όποιες δραστηριότες αναφέρονται στο πρόγραμμα

- Τοπικός Αγγλόφωνος αντιπρόσωπος & 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Ενημερωτικά έντυπα & ΦΠΑ

 Δεν Περιλαμβάνονται

- Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 Εναλλακτικές αεροπορικές εταιρείες

Qatar Airways (μέσω Ντόχα) από και προς Αθήνα/ Θεσσαλονίκη.

Emirates (μέσω Ντουμπάι), Gulf Air (μέσω Μπαχρέιν), Oman Air (μέσω Μουσκάτ) από και προς Αθήνα.

Η επιβάρυνση της κάθε εταιρείας εξαρτάται από την ημερομηνία ταξιδιού. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

 

Παρατηρήσεις: Οι αεροπορικοί ναύλοι είναι ειδικοί και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

 

Διαμονή & Προτεινόμενα Ξενοδοχεία

Υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών ξενοδοχείων σε κάθε κατηγορία διαμονής  

 Ταξιδιωτικά έγγραφα

Για το ταξίδι σας στην Ινδία χρειάζεστε τουριστική βίζα, την οποία προμηθεύεστε από το γραφείο μας. Θα πρέπει ωστόσο το διαβατήριο σας να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα άφιξης στη χώρα.  Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας από δική σας ευθύνη.

 

Σημαντικές Παρατηρήσεις

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παραπάνω όρους εξόφλησης

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά

- Check in στο δωμάτιο: 15.00 & Check out από το δωμάτιο: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο - εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Για να πάρετε το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου και να την υποδείξετε κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

 Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Η περιοχή Ρατζαστάν της Ινδίας είναι γνωστή ως επαρχία ερήμου. Καιρικά χαρακτηρίζεται από ζέστη και ξηρασία, ιδανικός προορισμός για να αποφύγετε το κρύο του χειμώνα. Το καλοκαίρι στο Ρατζαστάν είναι από τον Απρίλιο μέχρι Ιούνιο, και αποτελεί την θερμότερη περίοδο του χρόνου, με θερμοκρασίες μεταξύ 32οC-45οC. Αυτή είναι και η δυσκολότερη καιρικά περίοδος, αν και θα πετύχετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Η δεύτερη περίοδος, τεχνικά γνωστή ως περίοδος μουσώνων (αν και στο Ρατζαστάν δε σημειώνονται πολλές βροχοπτώσεις) είναι από τον Ιούλιο έως Σεπτέμβριο. Η θερμοκρασία πέφτει και ανεβαίνει η υγρασία. Η περίοδος είναι καλή για επίσκεψη, καθώς ζωντανεύει η φύση και το τοπίο. Τρίτη περίοδος (μετά-μουσώνων) είναι ο Οκτώβριος και Νοέμβριος. Η μέση υψηλότερη θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 32οC-38οC, ενώ μέση χαμηλότερη μεταξύ 18οC-22οC. Ίσως η καλύτερη περίοδος για επίσκεψη, αλλά και ακριβότερη ξενοδοχειακά. Η τέταρτη περίοδος ή χειμώνας, είναι από το Δεκέμβριο έως το Μάρτιο. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 20οC-30οC και αποτελεί επίσης δημοφιλή τουριστική σεζόν. Τα πρωινά ίσως να είναι λίγο ψυχρά, οπότε να έχετε μαζί σας και κάτι ζεστό.