Skip to main content

Αυθεντικό Βόρειο Μεξικό - Γκρίζες Φάλαινες - Με Φαράγγι του Χαλκού και Μπάχα (Κάτω) Καλιφόρνια | 06.02.2024 Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ από 4390

Αναχώρηση: 06/02

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – πτήση για Μέξικο Σίτι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Μεξικού, το Μέξικο Σίτι (Mexico City) ή Πόλη του Μεξικού.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο Μέξικο Σίτι

Το Μέξικο Σίτι είναι μία από τις πλέον πολυπληθείς πόλεις του κόσμου. Υπήρξε πριν από τον ερχομό των Ισπανών κατακτητών η έδρα των Αζτέκων, αργότερα η πρωτεύουσα των αποικιοκρατών και σήμερα το ζωντανό, σύγχρονο, πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό κέντρο της χώρας.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μέξικο Σίτι (ξενάγηση) – πτήση για Τσιουάουα

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για μια ξενάγηση στην εντυπωσιακή Πόλη του Μεξικού, που θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές και τον πλούσιο πολιτισμό της μεξικανικής πρωτεύουσας.

Θα ξεκινήσουμε από την αποικιακή καρδιά της πόλης, την κεντρική πλατεία Zócalo, η οποία μάλιστα είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες πλατείες στον κόσμο. Κατά το παρελθόν, αποτελούσε το τελετουργικό κέντρο της πρωτεύουσας των Αζτέκων, της Τενοτστιτλάν και του Μεγάλου Ναού τους, που καταστράφηκε από τους Ισπανούς το 1524. Την πλατεία περιβάλλουν μοναδικά μνημεία, χαρακτηριστικά κτίσματα των πολιτισμών που σημάδευσαν την ιστορία του τόπου.

Θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Τενοτστιτλάν και εξωτερικά το Προεδρικό Μέγαρο (Παλάσιο Νασιονάλ). Θα επισκεφθούμε επίσης το Μουσείο Καλών Τεχνών όπου μεταξύ άλλων θα δούμε έργα μερικών εκ των μεγαλύτερων μεξικανών ζωγράφων, όπως οι Ριβέρα, Ορόσκο και Σικέιρος.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση μας για την Τσιουάουα στο βόρειο Μεξικό.

Άφιξη στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Τσιουάουα – Κουαουτέμοκ – Κρέελ

Πρωτεύουσα της ομώνυμη πολιτείας και γνωστή από τα μικρά σκυλάκια που φέρουν το όνομά της, καθώς κατάγονται από εδώ, η Τσιουάουα είναι μια μεγαλούπολη που όμως τα μοντέρνα της κτίρια δεν επισκιάζουν το ιστορικό της κέντρο. Ξεχωρίζει ο επιβλητικός καθεδρικός ναός με την μπαρόκ πρόσοψη που δεσπόζει στην Πλατεία των Όπλων, το Κυβερνητικό Ανάκτορο, καθώς και το «Quinta Luz», που είναι ευρέως γνωστό ως το σπίτι του ήρωα της Μεξικάνικης Επανάστασης του 1910 Πάντσο Βίλα. Αναχωρούμε οδικώς από την Τσιουάουα με προορισμό μας το Κρέελ (Creel ή Κριλ), πόλη που αποτελεί εξαιρετική βάση για τις περιηγήσεις μας στο Φαράγγι του Χαλκού.

Καθ’ οδόν θα κάνουμε μια στάση στη Σιουδάδ Κουαουτέμοκ, την «πόλη των 3 πολιτισμών» που βρίσκεται στο δυτικο-κεντρικό τμήμα της πολιτείας και οφείλει την ανάπτυξή της στην άφιξη των Μενονιτών το 1920. Αναζητώντας καλλιεργήσιμη γη, την απομόνωση από τον έξω κόσμο και την προστασία της θρησκείας τους, οι Μενονίτες έφτασαν και εγκαταστάθηκαν στο Μεξικό, φέρνοντας τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους: μετακινούνται με άμαξες και ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τηλεόραση και Διαδίκτυο. Καθώς όμως η σύγχρονη τεχνολογία πλησιάζει στο κατώφλι της κοινότητας τους, δεν είναι πλέον εύκολο να διατηρήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής: Από τα χαμηλά αποθέματα νερού λόγω της ξηρασίας που επιδεινώθηκε από την κλιματική αλλαγή έως το αυξανόμενο κόστος του πετρελαίου κίνησης για τη λειτουργία των γεωργικών μηχανημάτων, η κοινότητα έχει έρθει αντιμέτωπη με διάφορες προκλήσεις καθώς προσπαθεί να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί. Αυτά και πολλά άλλα θα μάθουμε στο μουσείο που θα επισκεφτούμε, αλλά και στην επίσκεψή μας σε σπίτι οικογένειας Μενονιτών στη Σιουδάδ Κουαουτέμοκ.

Συνεχίζουμε για το Κρέελ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Έπειτα θα επισκεφθούμε τη λίμνη Αραρέκο και τις παραπλεύρως κοιλάδες με το όνομα Ταραχουμάρα, καθώς και το κτήριο που ίδρυσε ο Ιησουίτης ιεραπόστολος San Ignacio Kadakaaman.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Κρέελ και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Κρέελ – Μπαράνκας (Φαράγγια & Adventure Park)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αφήνουμε πίσω μας το Κρέελ και επιβιβαζόμαστε στο τρένο για το συναρπαστικό μας ταξίδι στο Φαράγγι του Χαλκού (Barrancas del Cobre) στη δυτική πλευρά της Sierra Madre. Μια πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία που θα τη θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Ξεκινάμε λοιπόν νωρίς με προορισμό το Adventure Park, που βρίσκεται στο Μπαράνκας.

Κατευθυνόμαστε προς το Piedra Volada, όπου βρίσκεται ένας τεράστιος και άκρος εντυπωσιακός καταρράκτης, ο μεγαλύτερος της χώρας. Από εκεί θα πάρουμε το τελεφερίκ, το οποίο θα μας φέρει στο Mesa de Bacajípare, από όπου θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα προς το Copper Canyon (Φαράγγι του Χαλκού), το Tararecua Canyon και το Barranca de Urique, τα οποία αποτελούν μια ομάδα από συγκλονιστικής ομορφιάς φαράγγια, με το τελευταίο να φτάνει τα 1879 μέτρα βάθος! Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Μεξικό, ενώ η θέα κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. Έπειτα θα κατέβουμε πάλι με το τελεφερίκ και θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας.

Άφιξη, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπαράνκας – Ελ Φουέρτε

Νωρίς το πρωί μεταβαίνουμε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Divisadero, από όπου θα πάρουμε το τρένο express με προορισμό μας την μαγευτική πόλη Ελ Φουέρτε, που βρίσκεται στην Πολιτεία της Σιναλόα.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη, όπου θα επισκεφθούμε το παλάτι, τα παλιά αρχοντικά αποικιακής αρχιτεκτονικής, τον καθεδρικό ναό καθώς και το μουσείο της πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Ελ Φουέρτε – Λος Μοτσίς – Λα Παζ

Μετά το πρωινό μας, θα συνεχίσουμε την βόλτα μας στην πόλη με τα πολλά τουριστικά σημεία και την σημαντική ιστορία. Μάλιστα, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ονομαστεί ως «Pueblo Mágico», δηλαδή Μαγική Πόλη. Θα επισκεφτούμε επίσης χωριό ιθαγενών Ινδιάνων και θα μάθουμε τα πάντα για τη ζωή και τις παραδόσεις τους, στις οποίες περιλαμβάνεται ένας εντυπωσιακός χορός ελαφιών.

Αργότερα το μεσημέρι θα μεταβούμε οδικώς στο Λος Μοτσίς, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Κάτω Καλιφόρνια (Baja California) και συγκεκριμένα την πρωτεύουσά της, την πανέμορφη Λα Παζ, το «μαργαριτάρι» όπως την χαρακτήριζε ο συγγραφέας Τζον Στάινμπεκ.

Διανυκτέρευση σε καμπίνες εντός του πλοίου.

 

8η ημέρα: Λα Παζ (ξενάγηση)

Νωρίς το πρωί φτάνουμε στην Λα Παζ, πρωτεύουσα της πολιτείας Μπάχα, ενώ η πόλη έχει και ένα από τα υψηλότερα πρότυπα διαβίωσης και ποιότητας ζωής στη χώρα. Κατά την άφιξή μας ξεκινάει και η περιήγησή μας στα αξιοθέατα. Μεταξύ άλλων θα δούμε το θέατρο Juárez, το Μουσείο Ανθρωπολογίας, το Σπίτι του Πολιτισμού, τον Καθεδρικό Ναό, την βιβλιοθήκη Justo Sierra, το Σπίτι των Κεραμικών, καθώς θα απολαύσουμε και μια πανοραμική θέα της παραλίας Coromuel και του Casa del Artesano. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε μόνοι μας ην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

 

9η ημέρα: Λα Παζ (Παρατήρηση φαλαινών)

Η Λα Παζ βρίσκεται στον Κόλπο της Καλιφόρνιας, τα νερά του οποίου θεωρούνται ως εκείνα με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα του κόσμου. Είναι έδρα τριών κορυφαίων Ινστιτούτων Θαλάσσιας Βιολογίας και ο οικοτουρισμός είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος. Φτάνοντας στη Λα Παζ, αναχωρούμε για τον Κόλπο Μαγκνταλένα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα: θα επιβιβαστούμε ανά 6 άτομα σε μικρές βάρκες και θα παρακολουθήσουμε τις περίφημες γκρίζες φάλαινες! Εδώ, εκατοντάδες άνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου έρχονται για να δουν από κοντά φάλαινες κάθε μεγέθους και ηλικίας στο φυσικό τους περιβάλλον - τόσο κοντά που μπορούν και να τις αγγίξουν, αφού και οι φάλαινες είναι το ίδιο περίεργες με τους ανθρώπους που τις επισκέπτονται. Αφού περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αλάσκα, οι γκρίζες φάλαινες μεταναστεύουν στην Κάτω Καλιφόρνια για να διαχειμάσουν. Ταξιδεύουν για 2-3 μήνες μέχρι να φτάσουν τα ζεστά νερά του Νότου, όπου ζευγαρώνουν, γεννούν και μεγαλώνουν τα μικρά τους. Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία!Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Λα Παζ (Εκδρομή στο Νησί Εσπίριτου Σάντο ή Γνωριμία με φαλαινοκαρχαρίες)

Σήμερα θα επισκεφτούμε το νησί Εσπίριτου Σάντο (Isla Espíritu Santo, Νησί του Αγίου Πνεύματος), ακριβώς απέναντι από τη Λα Παζ. Μπορεί να μην κατοικείται, ωστόσο έχοντας διακηρυχθεί Μνημείο Βιόσφαιρας από την UNESCO, το νησί (όπως και το νησί ακριβώς δίπλα του, με το όνομα Παρτίδα) είναι ένας απίστευτα πλούσιος κόσμος σε πανίδα: ο διάσημος λαγός με τη μαύρη ουρά είναι ενδημικός του νησιού (δεν απαντάται πουθενά αλλού). Μονάχα μια στενή διώρυγα χωρίζει τα δύο νησιά, Εσπίριτου Σάντο και Παρτίδα· στο δεύτερο μάλιστα βρίσκεται και η διάσημη παραλία Ενσενάδα, που έχει επανειλημμένα ψηφιστεί ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο!

Στο νησί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά θαλάσσια λιοντάρια, αλλά και να κάνουμε σνόρκελινγκ παρέα με αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα.

Εναλλακτικά μπορούμε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά με τα πλάσματα της θάλασσας που κατοικούν στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα με τους φαλαινοκαρχαρίες. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα ψάρια του πλανήτη, τα οποία ξεχωρίζουν για τις πιτσιλιές στην πλάτη τους. Εν τούτοις, παρά το εντυπωσιακό μέγεθος, το στόμα τους που φτάνει σε μήκος το 1,5 μ (!) και τις δεκάδες σειρές μυτερών δοντιών, είναι φυτοφάγοι, τρέφονται δηλαδή κυρίως με πλαγκτόν, ενώ πιστεύεται ότι το είδος τους εμφανίστηκε στον πλανήτη πριν από 70 εκ. χρόνια. Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται η παρακολούθησή τους στην ανοιχτή θάλασσα, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να κολυμπήσουν κοντά τους.

Επιστροφή στη Λα Παζ και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Λα Παζ – πτήση για Μέξικο Σίτι

Αφήνουμε πίσω μας την Μπάχα και την εκπληκτική Λα Παζ που μας πρόσφερες τόσες νέες εμπειρίες και επιστρέφουμε αεροπορικώς στο Μέξικο Σίτι. Κατά την άφιξή μας θα επισκεφθούμε το Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο. Με την είσοδό μας στις διάφορες αίθουσες θα έρθουμε σε επαφή με τα σημαντικότερα ευρήματα των πολυάριθμων προκολομβιανών πολιτισμών που ήκμασαν σε όλη την έκταση της χώρας και είναι γνωστοί ως Μεσοαμερικανικοί. Οι μέρες των Αζτέκων, των Μάγιας, των Ζαποτέκων, των Ολμέκων, των Τολτέκων και τόσων άλλων επανέρχονται μέσα από τα εντυπωσιακά εκθέματα, που είναι ανώτερα από κάθε περιγραφή.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Μέξικο Σίτι (Αρχαιολογικός χώρος Cacaxtla, Πουέμπλα, Χοτσιμίλκο, Κογιοακάν, οικία Φρίντα Κάλο)

Σήμερα θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο Cacaxtla, ο οποίος είναι διάσημος για τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες της Μεσοαμερικής, καθώς ξεχωρίζουν για την ποιότητα, αλλά και το ότι έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Θα δούμε επίσης και άλλες ιδιαίτερες κατασκευές, όπως το Μεγάλο Υπόγειο και ο Κόκκινος Ναός. Έπειτα θα συνεχίσουμε την εκδρομή μας προς την πόλη Πουέμπλα, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό και την μεγάλη αγορά χειροτεχνιών της πόλης.

Επίσης, θα επισκεφθούμε την κοντινή περιοχή του Χοτσιμίλκο, γνωστή για τα κανάλια της, τα οποία δημιουργήθηκαν από ένα εκτενές σύστημα λιμνών και καναλιών που συνέδεε την περιοχή με την κοιλάδα του Μεξικού. Η υποχώρηση των υδάτων δημιούργησε τα κανάλια αυτά, μαζί με τα τεχνητά νησιά, τα «τσινάμπας» (chinampas). Το θέαμα θα σας εντυπωσιάσει, αφού οι αλέγροι Μεξικανοί, ντυμένοι με πολύχρωμες φορεσιές και τα γνωστά σε όλους σομπρέρο, οδηγούν τις ζωηρόχρωμες γόνδολές τους, τις «τραχινέρας» (trajineras), στολισμένες με λογιών πράγματα, πουλώντας τα αγαθά τους και τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια! Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην παλιά πόλη Κογιοακάν, η οποία πλέον αποτελεί προάστιο της ευρύτερης Πόλης του Μεξικό. Εκεί θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Ιωάννη του Βαπτιστή, αλλά και το σπίτι της Φρίντα Kάλο. Ελεύθερο πνεύμα, εκρηκτική, ανένταχτη αλλά και εύθραυστη, τόσο στην ψυχή όσο και στο σώμα, η Μεξικανή καλλιτέχνιδα, ακολούθησε με απόλυτη πίστη τον προσωπικό, ασυμβίβαστο δρόμο της. Το Μουσείο Φρίντα Κάλο είναι ένα από τα πιο ξακουστά αξιοθέατα στο Μέξικο Σίτι. Η καλλιτεχνική αξία της Κάλο αναγνωρίστηκε μετά τον θάνατό της, με πολλές εκθέσεις πλέον ανά τον κόσμο να τιμούν τα έργα της και μαζί και τα έργα του αξέχαστου παρτενέρ της ζωής της, του Ντιέγκο Ριβέρα. Το σπίτι της, η Κάσα Ασούλ, στο Κογιοακάν του Μέξικο Σίτι, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της και άφησε την τελευταία της πνοή, είναι σήμερα μουσείο και δημοφιλής προορισμός. Στον Ριβέρα είναι αφιερωμένο το Μουσείο Ντιέγο Ριβέρα ή, όπως το ξέρουν οι Μεξικανοί, Αναουακάλι.

Επιστροφή στο Μέξικο Σίτι και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Μέξικο Σίτι – Τεοτιουακάν – Πτήση επιστροφής

Η τελευταία μας ημέρα στο Μεξικό θα μας βρει και πάλι στο δρόμο, ώστε να πάρουμε μια τελευταία γεύση αυτής της ιδιαίτερης χώρας. Πρώτα θα επισκεφτούμε την Βασιλική της Γουαδελούπης, έναν εξαιρετικής ομορφιάς ναό στην Πόλη του Μεξικού και στη συνέχεια θα πάμε στον αρχαιολογικό χώρο του Τεοτιουακάν, έναν από τους σημαντικότερους της χώρας, που κάποτε αποτελούσε μια ακμάζουσα πόλη της προκολομβιανής εποχής. Οι πυραμίδες της Σελήνης και του Ήλιου, καθώς και τα σπουδαία αρχαιολογικά αντικείμενα που βρίσκονται στο μουσείο, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Τέλος, μεταφερόμαστε προς το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής μας.

 

14η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Έπειτα από δυο ολόκληρες εβδομάδες στα μαγευτικά τοπία του Μεξικού, που μας πρόσφεραν εμπειρίες και εικόνες που θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες για μια ζωή, επιστρέφουμε σπίτι μας και κάνουμε ήδη σχέδια για το επόμενο ταξίδι που θα μας καταπλήξει.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/2/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 4390€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 4390 € 950 €
  Twin Room 4390 € 950 €
  Triple Room 4390 € 950 €
  Single Room 5690 € 950 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5* και lodge από τα καλύτερα της περιοχής.
  • Ημιδιατροφή στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
  • Μεταφορά με τρένο express από το Μπαράνκας στην πόλη Ελ Φουέρτε.
  • Μεταφορά από Λος Μποτσίς στην Λα Παζ της Μπάχα με πλοίο, όπου θα διανυκτερεύσουμε σε καμπίνα.
  • Παρακολούθηση φαλαινών στο φυσικό τους περιβάλλον στα ανοιχτά της Μπάχα με μικρές βάρκες.
  • Σνόρκελινγκ στην Μπάχα και το κοντινό νησί Εσπίριτου Σάντο.
  • Είσοδοι και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, φιλοδωρήματα & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, επιβάρυνση καυσίμων, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 950€

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

06/02/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 685

07/02/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

14:30

19:35

KL 686

18/02/2024

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ –  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

21:55

15:10 (+1)

KL 1581

19/02/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:05 (+1)