Skip to main content

Ταϊτή - Μπόρα Μπόρα Ατομικό Ταξίδι 8 ημερών 2022 απο 3740,00

οι πτησεις βολευουν Κάθε Παρασκευή & Κυριακή από 01/06 έως 11/12

 η τιμή είναι η οικονομικότερη πιθανή εφοσον υπάρχουν οι φτηνές θέσεις - δεν ειναι γκρουπ

 

Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 3*sup: Ταϊτή: Tahiti Pearl Reosrt 4*, σε deluxe ocean view room και Bora Bora: Maitai σε Beach Bungalow. 

  • Την περίοδο Ιούλιο – Οκτώβριο, υπάρχει προσαύξηση στοn ναύλο +280 €.
  • Στην περίπτωση διαμονής στο Pearl resort 4* στην Μπόρα Μπόρα, σε Garden villa pool, θα υπάρχει προσαύξηση € 820 την περίοδο 1/6-31/10 & € 370 για όλες τις άλλες περιόδους.
  • Στην περίπτωση επιλογής πτήσεων με τον εθνικό αερομεταφορέα Air Tahiti Nui, θα υπάρχει προσαύξηση +300 € για την περίοδο 15-24/6 & 16/8-11/12.
  • Στην περίπτωση επέκτασης με stop over στο Σαν Φρανσίσκο, για 2 νύκτες στο BEI San Francisco Trademark Collection by Wyndham 4* & μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο = + 300 €.

 

Σαν ΑΤΟΜΙΚΟ ταξιδι μπορειτε να επιλεξετε εσεις ξενοδοχεια και πολυτελειας και overwater δωματια, με αντιστοιχες υψηλες ή πολυ υψηλες τιμές, καθώς η περιοχή ειναι απο τις ακριβότερες.

Αν θελετε overwater ξενοδοχεια/δωματια σε τιμέςπακετου απο 2000-2500 το ατομο, διαθετουμε τις καλυτερες τιμες στις Μαλδιβες.

 

Ημέρα 1η: Αθήνα – Παπέετε (Ταϊτή)

Πτήση με ανταπόκριση στο Παρίσι και στις ΗΠΑ.

Ημέρα 2η: Αθήνα – Παπέετε (Ταϊτή)

Άφιξη στο νησί της Αγάπης και των δύο ουράνιων τόξων, την βασίλισσα του Ειρηνικού την Ταϊτή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε μετά την πτήση.

Ημέρα 3η: Παπέετε (Ταϊτή)

Η υπέροχη Ταϊτή, η καρδιά της Γαλλικής Πολυνησίας, με τα 118 νησιά που απλώνονται σε έκταση 1,5 εκατομμύριων τετραγωνικών χλμ., είναι ένα καταπράσινο νησί με πανέμορφες γωνιές και η γνωριμία μαζί της αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Με την πρωινή μας εκδρομή στο νησί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις καταπράσινες πισίνες γλυκού νερού και το σπήλαιο Μαράα Γκρότο, περικυκλωμένο από φτέρες (όπως ακριβώς το αναφέρει και ο Πωλ Γκογκέν στα γράμματά του). Θα συνεχίσουμε με τον αρχαιολογικό χώρο Μαράε Αραουράου (που συνδέει την πολυνησιακή γη με το παρελθόν της), αναστηλώθηκε το 1953, κάνοντας έτσι γνωστή την προγονική πολυνησιακή θρησκεία Μαόχι, πριν την άφιξη των Ευρωπαίων. Αφού μας καλωσορίσουν δύο ανθρωπόμορφα γλυπτά Τίκι, θα δούμε από κοντά την ιερή αυλή, τον βωμό, διακοσμητικά από ανθρωπόμορφες και ζωόμορφες παραστάσεις αφιερωμένες στα πνεύματα – φύλακες (Τάουρα) και τις ξύλινες πλατφόρμες προσφορών τροφίμων. Με αφετηρία τους εορτασμούς των εγκαινίων του χώρου από το 1954, το τελετουργικό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με το φεστιβάλ Χέιβα, που λαμβάνει χώρα κάθε Ιούλιο.
Θα συνεχίσουμε προς την νότια ακτή για να γνωρίσουμε τον καταπράσινο παράδεισο Βαϊπάχι. Ένας κήπος που φιλοξενεί 75 είδη φυτών από όλο τον κόσμο και καταφέρνει με τον συνδυασμό από μικρούς καταρράκτες, ρυάκια, μονοπάτια, εξωτικά λουλούδια και λιμνούλες να μεταδώσει την ηρεμία του σε όλους τους επισκέπτες.
Περνώντας από το χωριό Τιαρέι, θα συνεχίσουμε προς την παραλιακή οδό, γνωστή για την μαύρη άμμο της, μέχρι να φτάσουμε στο δάσος γνωστό για ένα πολύ-φωνογραφημένο σημείο και συγκεκριμένα τους καταρράκτες Φααρουμάι. Θα συνεχίσουμε για το εντυπωσιακό φυσικό σιντριβάνι – πίδακα θαλασσινού νερού Αραχόχο, που σχηματίστηκε από λάβα και θα καταλήξουμε στο Σημείο της Αφροδίτης (Point Venus), την χερσόνησο στη βόρεια ακτή της Ταϊτής, που με την μεγάλη παραλία μαύρης άμμου, τα σμαραγδένια νερά, τον ιστορικό φάρο και έχοντας μία μακρά ιστορία… αποδεικνύεται ένα γοητευτικό μέρος που θα σας ενθουσιάσει (όπως έκανε και με τον captain James Cook).

Ημέρα 4η: Ταϊτή – Μπόρα Μπόρα

Με τη σημερινή μας πτήση θα προσεγγίσουμε το νησί των φίλων της θάλασσας, των ποιητών και των νεόνυμφων, το ομορφότερο στον κόσμο (κατά πολλούς) νησί της Μπόρα Μπόρα. Ακολουθεί η μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρ 5η – 7η: Μπόρα Μπόρα (Ημέρες ελεύθερες)

Ημέρες ελεύθερες στην Ταϊτή, προαιρετικά ακολουθήστε μία εκδρομή που συνδυάζει το κυρίως νησί και την λιμνοθάλασσα του νησιού. Ο καλύτερος συνδυασμός γνωριμίας του νησιού με ειδικό όχημα 4Χ4, χαρίζοντάς μας την ομορφότερη θέα της αστραφτερής λιμνοθάλασσας από το κεντρικό νησί που φιλοξενεί και τα ενεργειακά απομεινάρια ενός αρχαίου ηφαιστείου και συγκεκριμένα τις κορυφές Οτεμάνου & Παχία. Θα συνεχίσουμε με μία κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά της λιμνοθάλασσας, έχοντας την ευκαιρία να κολυμπήσουμε με μάσκα και βατραχοπέδιλα σε ειδικά κοραλλιογενή σημεία γεμάτα από πολύχρωμα ψάρια ανάμεσα στα Μοτού (νησάκια της Ατόλης). Αφού ανακαλύψουμε τον “Νέμο” θα επιστρέψουμε στο Μοτού που φιλοξενεί και την δική μας μονάδα. Οι πιο τολμηροί, μπορούν να συνεχίσουν προαιρετικά για να ταΐσουν… τους μικρούς, ακίνδυνους καρχαρίες που υπάρχουν στα νερά της ή να επισκεφθείτε το Lagunarium για να ανακαλύψετε την άγρια ομορφιά των θαλάσσιων ψαριών.

Ημέρα 8η: Μπόρα Μπόρα – Παπέετε

Επιστροφή αεροπορικώς στην Παπέετε. Εκμεταλλευτείτε το απόγευμά σας για μια βόλτα στην βασίλισσα του Ειρηνικού. Δρόμοι γεμάτοι ζωή, καταστήματα και μουσεία θα σας χαρίσουν ένα από τα ωραιότερα απογεύματα της ζωής σας! Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον δεύτερο όροφο της κεντρικής αγοράς (που φιλοξενεί και την ιχθυόσκαλα), για να αγοράσετε εξωτικά παρεό με παραστάσεις από τους πίνακες του Γκογκέν, μαύρες και πράσινες πέρλες (μαργαριτάρια) σε υπέροχους συνδυασμούς δεσίματος, παραδοσιακά κουβερλί Tifafai, λάδια σώματος και καλλυντικά με αρώματα καρύδας, βανίλιας και τοπικών λουλουδιών «Τιάρε».

Ημέρα 9η: Παπέετε – Αθήνα

Μεταφορά και πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσους σταθμούς.

Ημέρα 10η: Αθήνα

Άφιξη το απόγευμα στην Αθήνα.

 

  • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.
  • ESTA Αμερικής.

 

Κάθε Παρασκευή & Κυριακή από 01/06 έως 11/12 σε Δίκλινο

2.990€

-

 
Ξενοδοχείο Ξενοδοχεία 3*sup & 4*
Φόροι

750€

Συνολική Τιμή

3.740€

 

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Transavia [Αθήνα - Παρίσι (Ορλύ) – Αθήνα] & Air Bee [Παρίσι (Ορλύ) - Παπέετε - Παρίσι (Ορλύ)], με χρήση αποσκευής & εσωτερική πτήση Παπέετε - Μπόρα Μπόρα – Παπέετε.
  • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 3*sup: Ταϊτή: Tahiti Pearl Reosrt 4*, σε deluxe ocean view room και Bora Bora: Maitai σε Beach Bungalow.
  • Γεύματα: Πρωινό.
  • Μεταφορές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ημιήμερη εκδρομή στην Ταϊτή.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

Σημαντικές Παρατηρήσεις

  • Το πρόγραμμα εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων. Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμια της Ταϊτής καθώς, οι επισκέψεις – εκδρομές σε όλο το πρόγραμμα, γίνονται ομαδικά με αγγλόφωνο τοπικό συνοδό.
  • Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό ναύλο της Air Bee. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
  • Το check in στα ξενοδοχεία είναι μετά τις 14:00 μ.μ. & το check out γύρω στις 11.00 π.μ.
  • Ανάλογα με την εποχικότητα ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις στα κοστολόγια.

 

 Δεν περιλαμβάνονται

  • Φιλοδωρήματα.
  • Αχθοφορικά.
  • Βίζα εισόδου: Κόστος έκδοσης ESTA για το πέρασμα από ΗΠΑ (περίπου 25 €).
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία. Η Ταϊτή έχει φόρο 8 ευρώ το άτομο/διανυκτέρευση.